Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Εχω υψος 1,88 και 85-86 κιλα . Και ειμουν 95 με το γυμναστηριο εφτασα μεχρι και 84. Κανω απο Σεπτεμβριο. Εχει μεινει λιγο λιπος ακομα. Περα απο την διατροφη να ανεβασω και αλλο το αεροβιο? Η θα χασω μυικη μαζα? Κανω 20 λεπτα ζεσταμα διαδρομο και 10 λεπτα ποδηλατο στο τελος. Και εχω μια φορα την εβδομαδα ασκησεις με φουλ αεροβιο. Τι προτεινετε? :) Πιο πολυ σφυξιμο θελω να κανω και λιγο τα πλαγια (σωσηβια). Δεν μου εχει πλαγιους κοιλιακους αλλα λεω να το προτεινω στο νεο προγραμμα που μου εχει. Εσεις τι λετε ως παλαιοτεροι :) ?

Y.Γ Διατροφη κανω οσο πιο καλη μπορω. :)3-4 γευματα οποτε μπορω.

Δημοσ.

Το A και το Ω στο λίπος είναι η διατροφή! 
Βεβαιώσου ότι τρως σωστά και καθαρά/
20' ζέσταμα πριν τα βάρη δεν λέει σπαταλάς ενέργεια (γλυκογόνο) που το θες για τα βάρη. δώσε ένταση στα βάρη και μετά εντρύφησε στο αερόβιο σου. 10΄αερόβιο ισοδυναμεί με αποθεραπεία και όχι με επίτευξη λίπους. 
το πόσο αερόβιο χρειάζεσαι μόνο το σώμα σου θα στο πει και ο ίδιος ο καθρέπτης θα στο επιβεβαιώσει! 
Βρες τη δικιά σου χρυσή τομή 

• Like 1
Δημοσ.

Το A και το Ω στο λίπος είναι η διατροφή! 

Βεβαιώσου ότι τρως σωστά και καθαρά/

20' ζέσταμα πριν τα βάρη δεν λέει σπαταλάς ενέργεια (γλυκογόνο) που το θες για τα βάρη. δώσε ένταση στα βάρη και μετά εντρύφησε στο αερόβιο σου. 10΄αερόβιο ισοδυναμεί με αποθεραπεία και όχι με επίτευξη λίπους. 

το πόσο αερόβιο χρειάζεσαι μόνο το σώμα σου θα στο πει και ο ίδιος ο καθρέπτης θα στο επιβεβαιώσει! 

Βρες τη δικιά σου χρυσή τομή 

Κοτοπουλο φακες σαλατα ψαρι και ολα τα σχετικα :/. Ισως ειναι οτι το θελω πολυ και απλα κουραστηκα λιγο. Αναψυκτικα και αλλα οπως πιτσες και γυρους εχω να φαω απο περσυ σκεψου τον Οκτωμβριο. Απλα πρεπε να βρω χημεια με ολα αυτα. Fffs θα προσπαθισω να ανεβασω και αλλα κιλα βαζω οσα μπορω. Πολυ μπερδεμα :(

Δημοσ.

Χάνει το νόημα να σου γίνει εμμονή και όχι τρόπος ζωής που να το γουστάρεις. 
Αν νιώθεις πείνα σημαίνει ότι πεινάς, δεν καταναλώνεις την επαρκή ποσότητα. Μετά αν θες μπορείς να ψαχτείς με macros, ζυγίσματα κτλ It's up to you

Y.Γ Διατροφη κανω οσο πιο καλη μπορω. :)3-4 γευματα οποτε μπορω.

Πάντα μπορείς, γι αυτό υπάρχουν και τα τάπερ

• Like 1
Δημοσ.

Χάνει το νόημα να σου γίνει εμμονή και όχι τρόπος ζωής που να το γουστάρεις. 

Αν νιώθεις πείνα σημαίνει ότι πεινάς, δεν καταναλώνεις την επαρκή ποσότητα. Μετά αν θες μπορείς να ψαχτείς με macros, ζυγίσματα κτλ It's up to you

Πάντα μπορείς, γι αυτό υπάρχουν και τα τάπερ

Να κανω μια λιπομετρηση? Δεν εχω κανει ποτε μου :)

Δημοσ.

τι να τα κάνεις τα παράθυρα όταν είσαι ακόμα στα θεμέλια. 
παράθυρα=λιπομέτρηση 
θεμέλια= διατροφή/εκγύμναση. 

η καλύτερη λιπομέτρηση θα στη δείξει ο καθρέπτης σου και οι φώτο προόδου 

Δημοσ.

τι να τα κάνεις τα παράθυρα όταν είσαι ακόμα στα θεμέλια. 

παράθυρα=λιπομέτρηση 

θεμέλια= διατροφή/εκγύμναση. 

η καλύτερη λιπομέτρηση θα στη δείξει ο καθρέπτης σου και οι φώτο προόδου 

Δημητρα ηρεμησε θα σου παρω σοκολατα ...

• Moderators
Δημοσ.

Πρωινη προπονηση! Επαθε ενας καρδια στο γυμναστηριο (μεγαλος σε  ηληκια αλλα τακτικος πελατης και δεν εκανε υπερβολες απο οτι μου ειπε η γυμναστρια). ΓΙα 20 λεπτα σερι του εκανα μαλαξεις γιατι μονο ετσι επαιρνε λιγο οξυγονο. ή αυτο που εκανα ηταν αρκετο για να σωθει (το θεωρω δυσκολο) ή πεθανε στα χερια μου!!!

Η προπονηση μετα προφανως συνεχισε απο εκει που εμεινε σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!

Αυτα να τα βλεπεται τα γεροντια του θρεντ!!! xD

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι παλι παραπονα εχεις?

παρε μου ενα ζευγαρι μποτες

Mποτες δεν παιζει να σου παρω δεν μου αρεσουν :P

Πρωινη προπονηση! Επαθε ενας καρδια στο γυμναστηριο (μεγαλος σε  ηληκια αλλα τακτικος πελατης και δεν εκανε υπερβολες απο οτι μου ειπε η γυμναστρια). ΓΙα 20 λεπτα σερι του εκανα μαλαξεις γιατι μονο ετσι επαιρνε λιγο οξυγονο. ή αυτο που εκανα ηταν αρκετο για να σωθει (το θεωρω δυσκολο) ή πεθανε στα χερια μου!!!

Η προπονηση μετα προφανως συνεχισε απο εκει που εμεινε σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!

Αυτα να τα βλεπεται τα γεροντια του θρεντ!!! xD

Eινα βασικο να ξερεις πρωτες βοηθειες   να που χρειαστηκε .

• Moderators
Δημοσ.

Να Ναι καλά το μπειγουοτς που έβλεπα μικρός. Δεν ξέρω από πρώτες βοήθειες αλλά ήξερα στο περίπου που πρέπει και Επίσης καταλάβαινα ότι πρέπει να γίνετε στο διάφραγμα. Όπως και να χει το καθήκον μου το έκανα.. Τώρα μπορώ να κάνω αμαρτίες και να πάω στον παράδεισο

Δημοσ.

Να Ναι καλά το μπειγουοτς που έβλεπα μικρός. Δεν ξέρω από πρώτες βοήθειες αλλά ήξερα στο περίπου που πρέπει και Επίσης καταλάβαινα ότι πρέπει να γίνετε στο διάφραγμα. Όπως και να χει το καθήκον μου το έκανα.. Τώρα μπορώ να κάνω αμαρτίες και να πάω στον παράδεισο

Εγω εχω περασει σχολειο πρωτων βοηθειων υποχρεωτικα με αυτα που κανω αλλα δεν χρειαστηκε  ποτε να εφαρμοσω αυτα που εμαθα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω χτες εκανα τη πρωτη σοβαρη προπονηση μετα απο πολυ καιρο!!!

Απο δευτερα ξεκιναει και Διατροφη γιατι ειχε λασκαρει λιγο αυτο το καιρο.. Αν και δε πηρα ουτε γραμμαριο γιατι δε το μαμησα τελειως.

Επεσα μυικα ομως, το βλεπω

Οσο για τις πρωτες βοηθειες ειναι σιγουρα πολυ χρησιμες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω περασει σχολειο πρωτων βοηθειων υποχρεωτικα με αυτα που κανω αλλα δεν χρειαστηκε  ποτε να εφαρμοσω αυτα που εμαθα.

αυτο που ελεγα πριν με την γυμναστρια που εχει κανει πρωτες βοηθεις μου λεει νταξει οταν εισαι στην κουκλα οταν ομως ειναι κανονικο συμβαν ειναι αλλιως. Της ειχαν μουδιασει τα χερια. 

Γενικα εγω το εχω πει και το λεω πρεπει να εκθετουμε τον εαυτο μας σε δυσκολες καταστασεις ακομη και αν δεν ειναι ευχαριστες ωστε οταν θα χρειστει κατι θα εισια ψυχραιμος!

εμενα περα απο το ποδι που πιαστηκε γιατι ημουν 20 λεπτα στην ιδια σταση με το βαρος στο αριστερο ποδι δεν ειχα θεμα !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...