dimitra_m3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οκ όταν κάνω θα σου πω.Πάω θεσ/νικη το Σάββατο και θα πάω στο crossfitadiko πάλι να δοκιμάσω μαξ ρεπ front και back squat.Φίλε το texas method έχει βοηθήσει πολύ. να ρθω να σε σποταρω? χεχε!!! Μπράβο Άκη, εξαιρετικός!!! 1
bosei Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οκ όταν κάνω θα σου πω.Πάω θεσ/νικη το Σάββατο και θα πάω στο crossfitadiko πάλι να δοκιμάσω μαξ ρεπ front και back squat.Φίλε το texas method έχει βοηθήσει πολύ. Τουλάχιστον δούλεψε σε κάποιον από μας. Εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε. Με πέτυχε και σε περίεργη φάση που η ξεκούραση δεν ήταν καλή οπότε...
Akis1914 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 να ρθω να σε σποταρω? χεχε!!! Μπράβο Άκη, εξαιρετικός!!! Ευχαριστώ..αχαχαχ και δεν έρχεσαι Τουλάχιστον δούλεψε σε κάποιον από μας. Εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε. Με πέτυχε και σε περίεργη φάση που η ξεκούραση δεν ήταν καλή οπότε... Εμένα δούλεψε σε συνδιασμό με καντίτο..Συνολικά με ανέβασαν 14 κιλά front, 5 κιλά back squat και 10 κιλά clean..Την volume day ειδικά θέλει 2ήμερο ξεκούραση.
bosei Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ..αχαχαχ και δεν έρχεσαι Εμένα δούλεψε σε συνδιασμό με καντίτο..Συνολικά με ανέβασαν 14 κιλά front, 5 κιλά back squat και 10 κιλά clean..Την volume day ειδικά θέλει 2ήμερο ξεκούραση. Πωω...πέταξε το front. Το back θα έμεινε πίσω λόγω front. Η volume day με τα 3 lifts μαζί είναι παλούκι γερό. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 2x10x40.5kg squat new pr στα σετ (πανηγυρίζω) 6
Akis1914 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πωω...πέταξε το front. Το back θα έμεινε πίσω λόγω front. Η volume day με τα 3 lifts μαζί είναι παλούκι γερό. Ναι γάμησε το front..Δίνω λίγο περισσότερο βάρος εκεί γιατί θέλω να το ανεβάσω.Το back θα ανέβει και αυτό σιγά σιγά δεν βιάζομαι.Ναι είναι χοντρό γαμήσι τα 3 λιφτς αλλά γουστάρω..
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 3ημερο αποχής λόγω ψοφόκρυου αλλά και να ξεκουραστώ λίγο καθώς από Κυριακή αρχίζω το 10.000 swings που θα με πάει 5 βδομάδες και διαβάζω στα σχόλια ότι είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Πω ρε φίλε, 3 μέρες δε θα κάνω προπόνηση και νιώθω απαίσια. Addiction detected! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 γιαννη προσεχε με τα swings ειναι απο τις καλυτερες ασκησεις για να ξεσκισεις τη μεση σου 1
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 θελουν προσοχη αλλα γ@μανε!! τωρα που θα ξαναρχισω τις σοβαρες προπονησεις λογικα θα ξαναμπουν στο προγραμμα
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Θα έχω το νου μου σπεκτ, θενξ για το τιπ!
nicoc89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 1kg φιστίκι αράπικο - 25γρ ελαιόλαδο στο μεγάλο multi και βγήκε smooth το φυστικοβούτυρο του μήνα .το πρωί που πήρα απο το ψυγείο ηταν το τέλειο αποτέλεσμα , δηλαδή αν παγώσει δεν πετρώνει να το σπας με γκασμά θα το μπλέκω με καμια whey σοκολάτα/βρώμη και γάλα να τρώω το πρωί 3000cal , σταμάτησα κ την αερόβια κ πάλι πεινάω όλη μέρα , τι σαλάτες τι μλκίες , lets up the cals :3 , τώρα τρωω σα ζώο και σε κανα 3ρι μήνες full γράμμωσηfair enough 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω μου δινω λιγο ελευθερο μεχρι και αρχες μαρτη πουθα μπορεσω να μπω σε τρεξιματα κτλ οποτε εκει θα παιξει στενωμα 1
bosei Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά pause deadlift. Όποιος έχει θέμα με την τεχνική του στις άρσεις την προτείνω με τα χίλλια. Αυτή την εκδοχή σε αναγκάζει να έχεις τέλεια τεχνική. Α επίσης όποιος log-άρει τις προπονήσεις του και δεν προτιμά το κλασικό τετράδιο δοκιμάζω εδώ και λίγο το fitocracy (έχει και για android και για ios) και είναι πολύ καλό. 1
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Έκλεψα τα bodylastics από τον αδερφό μου. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά. Μπορώ να οι ότι έχω ενθουσιαστεί. Έκανα ένα Full body πρόγραμμα με κλιμακωση στην αντίσταση και πήρε σημαντικά λιγότερη ώρα από ότι παίρνει στα ελεύθερα με το βιδωσε ξεβιδωσε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις