dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το σηκω κατσε ειναι τραγικο. Αναθεματισμενη leg day.. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τις προαλλες που ειχα παει γυμναστηριο προς το τελος της προπονησης ηθελα να βαλω τα κλαμματα απ τα νευρα και τη στεναχωρια μου γι αυτο που χει γινει παλι κι εχω μεινει πισω. Και ειδα τη γυμναστρια μου που μιλαγε με εναν ο οποιος της ελεγε οτι δεν εχει χρονο να ρχεται... Αυτο το δεν εχω χρονο ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω ακουσει!!! Και δε καταλαβαινω γιατι το λενε αντι να πουν απλα οτι βαριουνται!!! Ρε μην σε παιρνει απο κατω και γινεσαι emo που να τα βαφεις ολα μαυρα δεν λεει .Περνας δυσκολη φαση θα τελειωσει ομως και θα επανελθεις . Εδω εισαι Φεβρουαριος --- στηθος ωμους Μαρτιος --- πλατη χερια Απριλιος ---- ποδια κοιλιακοι ραχιαιοι Μαιος ---- αποθεραπεια μην πας καθολου , κυκλικα μπαινεις απο ιουνιο παλι .. χ0α0χα0α0χα0χα0 ελιωσα . 4
wizzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Χαλαρά χτες... Η παρέα φοβήθηκε τον καιρό (έλεγαν ότι θα βρέξει, τελικά μέχρι τις 16:00 δεν είχε ρίξει σταγόνα) και δεν πήγε κανένας για ποδηλασία. Βρήκα την ευκαρία να μετρήσω (χρόνος και απόσταση) την μεγαλύτερη και - ίσως - ασφαλέστερη διαδρομή προς την εργασία μου. Απόσταση: 28,4χλμ Χρόνος: 1 ώρα και 1 λεπτό Μέση ταχύτητα: 27,9χλμ Στην επιστροφή, χαλάρωσα, πήγαινα λίγο πιο σιγά, πέρασα κι από το σπίτι οικογενειακών φίλων και πήρα τον πιτσιρικά τους για βόλτα (τώρα μαθαίνει) και μετά σπίτι μου. Συνεχίζουμε σταθερά μέχρι τον Μάρτιο που αναμένεται να κάνουμε 3 x 200χλμ σε 3 μέρες. 1
yannis27gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Νέο κύμα σκατοκαιρίας... Γμτ, βαρέθηκα να γυμνάζομαι με ζακέτες και γάντια, άντε ρε χειμώνα ΟΥΣΤ! Α, φεύγοντας πάρε και τους ναζί μαζί,
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Νέο κύμα σκατοκαιρίας... Γμτ, βαρέθηκα να γυμνάζομαι με ζακέτες και γάντια, άντε ρε χειμώνα ΟΥΣΤ! Α, φεύγοντας πάρε και τους ναζί μαζί, Πάλι σκατόκρυο;;;; πφφφφ
giorgolavos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τις προαλλες που ειχα παει γυμναστηριο προς το τελος της προπονησης ηθελα να βαλω τα κλαμματα απ τα νευρα και τη στεναχωρια μου γι αυτο που χει γινει παλι κι εχω μεινει πισω. Και ειδα τη γυμναστρια μου που μιλαγε με εναν ο οποιος της ελεγε οτι δεν εχει χρονο να ρχεται... Αυτο το δεν εχω χρονο ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω ακουσει!!! Και δε καταλαβαινω γιατι το λενε αντι να πουν απλα οτι βαριουνται!!! καθε φορα που ειμαι σε παρομοια συζητηση τους λεω κατι σαν αυτο: 2
dimo69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για αυτο και ημουν πολλα σκαλια πανω απο ολους απο ολες αποψεις εκεινη τη περιοδο. Και εκει ξεχωριζει αυτος που ζει και αυτος που πετυχαινει στοχους! Το αν ειναι αυστηρη η διατροφη δεν το ξερεις γιατι δεν ξερεις τι κανω, γιατι κτλ! Οποτε μην κρινεις Οσο για τους κυνοδοντες δεν μου λεει κατι. Ο ανθρωπος εξελισσεται.. φωτη δεν εχω θεμα με την κρεατοφαγια -ετσι και αλλιως τωρα τρωω και εγω κρεας- απλα τα επιχειρηματα του στυλ εχεις κυνοδοντες κτλ με εκνευριζουν. Και ποδια εχω με αυτη τη λογικη αρα να σου ριξω κλωτσια στο μουνι Δεν σε κρινω, μην το παιρνεις στραβα το πραγμα. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει στη ζωη του, ποιος ειμαι εγω που θα σε κρινω εφοσον εσυ δεν εχεις προβλημα! Τωρα εαν εμενα μου φαινεται αυστηρη η διατροφη σου ειναι γιατι εγω εχω αλλα μετρα και αλλα σταθμα. Ακριβως τι τρως δεν ξερω αλλα παρακολουθω το thread εδω και καιρο και ανα διαστηματα εχεις αναφερθει σε πολλα. Αλλωστε εχω υιοθετησει πραγματα που εχεις προτεινει στη διατροφη. Επισης μου επιτρεπεις να διατηρω τις αμφιβολιες μου για το εαν η εξελιξη του ανθρωπου ειναι η χορτοφαγια. Επιλογη σου ναι δεκτο, αλλα για εξελιξη θα δειξει! Οσο για τους κυνοδοντες, δειχνουν απλα για το τι ειμαστε φτιαγμενοι να κανουμε. Η ορθολογικη χρηση των ποδιων ειναι για να περπαταμε-να τρεχουμε και οχι να κλωτσαμε μουνια. Επι του θεματος... μετα απο μερες ποδιων αφου τα πιεσα για να ανεβω κιλα (με προθερμανση στο διαδρομο και με σετ προθερμανσης παντα) αρχισα να νιωθω τσιμπηματα στον εσωτερικο χιαστο του αριστερου ποδιου και μου εχει δημιουργηθει η υποψια οτι κατα κυριο λογο καταπονηθηκε απο το leg extension. Σκεφτομαι ή να το κοψω ή να μην πιεζω σε κιλα σε αυτο το μηχανημα. Ασκησεις ποδιων αυτη την περιοδο που μου δημιουργηθηκε το προβλημα: leg press leg extension λετε να το ελαττωσω ή να το κοψω και να κανω προβολες? leg curl back squats standing calf
Liverpool89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τα κανεις με αυτη τη σειρα που τα εγραψες;;;
dimo69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 οχι..συνηθως τα κανω standing calf leg extension leg curl leg press back squats εαν εχει κοσμο βεβαια για να μην κρυωνω μπορει να αλλαξω και τη σειρα,κοιταω να τα σπαω καπως με το leg curl. Ποια σειρα ειναι καλυτερη?
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 back squatslungesleg press leg curls stand. calf raises αν εκτελούσα το άνωθεν πρόγραμμα, με αυτή τη σειρά θα το έκανα 2
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δε θα έκανα lunges+leg press και δε θα έφτανα σε failure στο leg extension. Επίσης θα έκανα καλό μασάζ στον τετρακέφαλο και καλές διατάσεις σε τετρακέφαλο , λαγονοψοίτες και μηριαίους δικεφάλους. Και για όσους τους αρέσουν τα ενδιαφέροντα αναγνώσματα για προγράμματα και ιδέες, το μινιμαλιστικό πρόγραμμα παρακάτω θα σας ενθουσιάσει. http://fourhourworkweek.com/2008/12/18/pavel-8020-powerlifting-and-how-to-add-110-pounds-to-your-lifts/ 2
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μην σε παιρνει απο κατω και γινεσαι emo που να τα βαφεις ολα μαυρα δεν λεει .Περνας δυσκολη φαση θα τελειωσει ομως και θα επανελθεις . ναι μωρε απλα αν δεν ειχαν συμβει ολα αυτα τωρα θα μουν σε ακομα καλυτερο σημειο απ ο,τι ειμαι! βεβαια το να κανεις κατι υπο δυσκολες συνθηκες (πχ τραυματισμος, κουραση, ελλειψη χρονου, κρυο-οπως στη περιπτωση του Γιαννη κλπ) δινει ακομα μεγαλυτερη αξια σε αυτο που καταφερνεις.. Κι οχι μονο στη γυμναστικη, στη ζωη γενικοτερα πχ ως φοιτητης πιο δυσκολα θα παρεις πτυχιο αν πρεπει να δουλευεις κιολας παραλληλα. Γιαννη κουραγιο ρε συ!! φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ναι 2
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μαργαρίτα έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο να μη κουράζεσαι? Θα δεις φοβερά αποτελέσματα και ενέργεια και όρεξη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 28 ή 1 οι Αθηνεζοι τι θα λεγατε για καφε ? 2
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μαργαρίτα έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο να μη κουράζεσαι? Θα δεις φοβερά αποτελέσματα και ενέργεια και όρεξη. Τωρα...μαλλον για πλακα το λες ε..? Εγω μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις