Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπου νά'ναι θα γεμίσουν τα γυμναστήρια με τα 3μηνακια summer bunnies. 

15-20 μερες αργοτερα, απογοητευμένα με την "αργη προοδο" και την έλλειψη αποτελεσμάτων θα τα παρατήσουν!  :D :D :D

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Να πει καποιος τριαντα συν δεν εχω χρονο οκ..

Αλλα καποιος που ναι 18/25 δεν εχω χρονο..

Μαλλον μαλακιζεται, δεν το λεω μονο για να κανει βαρη, γενικως

• Moderators
Δημοσ.

Όταν λέμε για γυμναστική μιλάμε για οποιαδήποτε μορφή ασκήσεις είτε βάρη είτε τρέξιμο είτε ποδήλατο κτλ.

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαθέσει 3 ώρες τη βδομάδα για τον εαυτό του για γυμναστική.

Το ότι ο άλλος δεν επιλέγει τη γυμναστική και επιλέγει είναι θέμα επιλογών Όχι χρόνου.

Μην σε νοιάζουν τα νούμερα των άλλων κοίτα να γίνεσαι καλύτερος από ότι ήσουν.

Δημοσ.

ποπο ρε μλκ μην το παιρνεις κυριολεκτικα. Υπαρχουν 20χρονοι που δουλευουν 60 ωρες τη βδομαδα και υπαρχουν 40αρηδες που μπορει να το ξυνουν χωρις έλεος, αυτο ομως δεν το κάνει κανόνα.

Δημοσ.

Εγω ξερω και εναν 70χρονο που παει σχολειο !

επισης αν στα 40 σας μοιαζετε με τον παπου σας , δεν αντεχετε να πηδηξετε την γυναικα σας για πανω απο 1 λεπτο και δεν μπορειτε να παιξετε με τα παιδια σας λιγη μπαλιτσα στην πλατεια θα ξερετε φανταζομαι τι  θα φταιει ε??

δεν ειχατε χρονο ....

• Like 8
Δημοσ.

Εγω ξερω και εναν 70χρονο που παει σχολειο !

επισης αν στα 40 σας μοιαζετε με τον παπου σας , δεν αντεχετε να πηδηξετε την γυναικα σας για πανω απο 1 λεπτο και δεν μπορειτε να παιξετε με τα παιδια σας λιγη μπαλιτσα στην πλατεια θα ξερετε φανταζομαι τι  θα φταιει ε??

δεν ειχατε χρονο ....

Ας κανουν ο,τι θελουν ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του! απλα να μη μας περνανε για ηλιθιους οτι πιστευουμε αυτα που λενε.

Δημοσ.

Πιο γεμάτο πρόγραμμα από το δικό μου που σηκώνομαι 7 το πρωί και βρίσκω χρόνο για βάρη 10 το βράδυ, λιγοι έχουν. 

Πιο αντίξοες συνθήκες επίσης καθώς γυμνάζομαι σε μια αποθήκη χωρίς θέρμανση και ειδικα τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ καν τη μπαρα να πιάσω χωρίς γάντια γιατί θα πάθω έγκαυμα από τον παγετό, πάλι λίγοι έχουν.

Δε λέω ότι είμαι μάγκας και καλά, ένας παπάρας και μισός είμαι. Αλλά λέω ότι αν υπάρχει θέληση, τρόπος θα βρεθεί. Αν δεν υπάρχει θέληση, θα βρεθεί δικαιολογία.

Σε αυτό είμαι απόλυτος, και δε μιλάω μόνο για τα βάρη, μιλάω για οποιαδήποτε αποτυχία στη ζωή που την αποδίδουμε στην πτανα την κενωνία και στα χίλια κακά της μοίρας μας.

------------------------------

Δήμητρα, σε νιώθω :)

• Like 11
Δημοσ.

Θα αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί δεν την παλεύω άλλο κλεισμένος στο σπίτι, θέλω να ξελαμπικάρω με κάτι. Για αρχή μια φορά την βδομάδα και βλέπουμε. Για αρχάριος τι πρόγραμμα να ακολουθήσω; Κυκλική είναι καλή; Να φανταστώ επαναλήψεις και τα σχετικά θα τα βρω μόνος μου στην πορεία, σωστά;

Δημοσ.

Θα αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί δεν την παλεύω άλλο κλεισμένος στο σπίτι, θέλω να ξελαμπικάρω με κάτι. Για αρχή μια φορά την βδομάδα και βλέπουμε. Για αρχάριος τι πρόγραμμα να ακολουθήσω; Κυκλική είναι καλή; Να φανταστώ επαναλήψεις και τα σχετικά θα τα βρω μόνος μου στην πορεία, σωστά;

Εδω εισαι

Φεβρουαριος  ---  στηθος ωμους

Μαρτιος          ---  πλατη χερια

Απριλιος         ----  ποδια κοιλιακοι ραχιαιοι

Μαιος             ----   αποθεραπεια μην πας καθολου , κυκλικα μπαινεις απο ιουνιο παλι ..

• Like 14
Δημοσ.

Οταν νομιζουμε οτι ο καναπες και η τηλεοραση μας ικανοποιουν, τοτε καλα να παθουμε...

Τελος..

εδω μεσα σχεδον ολοι μας εκτος απο την γυμναστικη εχουμε και αλλες υποχρεωσεις, εξοδους, γυναικες παιδια, μαλλον η μερα για μας εχει 32 ωρες....

• Like 1
Δημοσ.

όπου νά'ναι θα γεμίσουν τα γυμναστήρια με τα 3μηνακια summer bunnies. 

15-20 μερες αργοτερα, απογοητευμένα με την "αργη προοδο" και την έλλειψη αποτελεσμάτων θα τα παρατήσουν!   :D :D :D

Οχι ακομα,τωρα εχουν την δικαιολογια της εξεταστικης.Μετα απο την εξεταστικη θα σου πουν εκατσα 2 εβδομαδες -1 μηνα για ξεκουραση απο ολο το διαβασμα[καθε βραδυ φυσικα εξω εε,40 λεπτα γυμναστικη δεν μπορουν να κανουν].Οποτε υπολογιζε μεσα Μαρτη.Μεχρι να καταλαβουν τι προγραμμα θα ακολουθησουν τι να κανουν και πως,εχει περασει 2μηνο

Εγω το εχω πει,μερικοι λενε ¨Ελα μωρε,και εγω αμα πηγαινα gym εττσι θα γινουμουν¨.Αλλα το θεμα ειναι οτι το gym και γενικα ο αθλητισμος ειναι τροπος ζωης.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι ακομα,τωρα εχουν την δικαιολογια της εξεταστικης.Μετα απο την εξεταστικη θα σου πουν εκατσα 2 εβδομαδες -1 μηνα για ξεκουραση απο ολο το διαβασμα[καθε βραδυ φυσικα εξω εε,40 λεπτα γυμναστικη δεν μπορουν να κανουν].Οποτε υπολογιζε μεσα Μαρτη.Μεχρι να καταλαβουν τι προγραμμα θα ακολουθησουν τι να κανουν και πως,εχει περασει 2μηνο

Εγω το εχω πει,μερικοι λενε ¨Ελα μωρε,και εγω αμα πηγαινα gym εττσι θα γινουμουν¨.Αλλα το θεμα ειναι οτι το gym και γενικα ο αθλητισμος ειναι τροπος ζωης.

Πο καλά είσαι, πόσες φορές έχω μιλήσει με φίλους για την γυμναστική κι άμα φτάσει η κουβέντα στο τι έχω πετύχει, πάντα καταλήγει στο "κι εγώ αν γυμναζόμουν έτσι όπως εσύ θα ήμουν έτσι και καλύτερα". Πιστεύω πολλοί το έχουμε ακούσει αυτό. Ε στρώσε κώλο αφού θεωρείς οτι μπορείς να πετύχεις κάτι κι άσε το τι θα έκανες..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...