Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χορτοφαγος. 0 γλυκα 0 ψωμι ελαχιστα γαλακτοκομικα (μονο γιαουρτι) ουτε τσιτ μιλ ουτε τιποτα

Εγω παλι εμπαινα σε κατι διληματα? Club vs Γυρος vs Κρεπα.! Τι μου λες? Για αυτο εφτασα εκει που εφτασα αλλα παλι καλα. Το εσωσα. Και πλεον κανω οτι μπορω. Μια φυσιολογικη διατροφη χωρις pizza coca cola και γυρους χοιρινους :)

Δημοσ.

Χορτοφαγος. 0 γλυκα 0 ψωμι ελαχιστα γαλακτοκομικα (μονο γιαουρτι) ουτε τσιτ μιλ ουτε τιποτα

Έχουμε και κυνοδοντες! Πολυ αυστηρη διατροφη!

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε και κυνοδοντες! Πολυ αυστηρη διατροφη!

Για αυτο και ημουν πολλα σκαλια πανω απο ολους απο ολες αποψεις εκεινη τη περιοδο. Και εκει ξεχωριζει αυτος που ζει και αυτος που πετυχαινει στοχους!

Το αν ειναι αυστηρη η διατροφη δεν το ξερεις γιατι δεν ξερεις τι κανω, γιατι κτλ! Οποτε μην κρινεις

Οσο για τους κυνοδοντες δεν μου λεει κατι. Ο ανθρωπος εξελισσεται..

Δημοσ.

Για αυτο και ημουν πολλα σκαλια πανω απο ολους απο ολες αποψεις εκεινη τη περιοδο. Και εκει ξεχωριζει αυτος που ζει και αυτος που πετυχαινει στοχους!

Το αν ειναι αυστηρη η διατροφη δεν το ξερεις γιατι δεν ξερεις τι κανω, γιατι κτλ! Οποτε μην κρινεις

Οσο για τους κυνοδοντες δεν μου λεει κατι. Ο ανθρωπος εξελισσεται..

Eγω παντως σε αυτο δεν θελω να" εξελιχθω " ,θελω να μεινω σαρκοφαγο για παντα γιατι μου αρεσει πολυ xD.

• Moderators
Δημοσ.

φωτη δεν εχω θεμα με την κρεατοφαγια -ετσι και αλλιως τωρα τρωω και εγω κρεας- απλα τα επιχειρηματα του στυλ εχεις κυνοδοντες κτλ με εκνευριζουν. Και ποδια εχω με αυτη τη λογικη αρα να σου ριξω κλωτσια στο μουνι

Δημοσ.

Τις προαλλες που ειχα παει γυμναστηριο προς το τελος της προπονησης ηθελα να βαλω τα κλαμματα απ τα νευρα και τη στεναχωρια μου γι αυτο που χει γινει παλι κι εχω μεινει πισω. Και ειδα τη γυμναστρια μου που μιλαγε με εναν ο οποιος της ελεγε οτι δεν εχει χρονο να ρχεται...

Αυτο το δεν εχω χρονο ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω ακουσει!!! Και δε καταλαβαινω γιατι το λενε αντι να πουν απλα οτι βαριουνται!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το δεν έχω χρόνο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει χρόνο ο άλλος. Σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει όρεξη, μπορεί να θέλει να κάνει κάτι και μετά και φοβάται μην τον επηρεάσει αρνητικά και πάει λέγοντας. Η αλήθεια είναι όμως όπως λες ότι πρόκειται για δικαιολογία. Εγώ δεν πάω γυμναστήριο γιατί το βαριέμαι αφόρητα αλλά θέλω να κάνω και καμιά άσκηση. Εχω παράδειγμα μια εβδομάδα τώρα που ασκούμαι σπίτι μου για 10-15 λεπτα, χωρίς βαράκια και όργανα. Απλά εκεί που κάθομαι επιτόπου ψάχνομαι και κάνω ασκήσεις έστω και αν δεν μπορώ να τις κάνω όλες (λόγο τραυματισμού που τώρα επανήλθα). Θα μπορούσα να πω και εγώ ότι δεν προλαβαίνω αλλά δεν θα το κάνω. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω καταλαβα οτι οταν παει να σε ριξει τοτε πρεπει να πεισμωσεις πιο πολυ...

Γιατι ερχεται μια περιοδος που δεν βλεπεις τιποτα απλα πρεπει να κανεις επιμονη και υπομονη

• Like 2
Δημοσ.

@ikar το θεμα δεν ειναι το γιατι θα πει ο αλλος οτι δεν εχει χρονο.. Απλα οτι δεν ισχυει!! Ας πει οτι δε γουσταρει, ή και ας μη πει τιποτα. Δε γινεται να μην εχεις πχ 1 ωρα 3 φορες τη βδομαδα για γυμναστικη. Εγω βλεπω γνωστους μου να λενε δεν εχω χρονο κι ομως ολο εξω ειναι για ποτα και βολτες.

Βλεπω επισης ανθρωπους με δουλεια, με οικογενεια που μια χαρα βαζουν και τη γυμναστικη στο προγραμμα τους. Δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε ολους...απλα μου τη δινει οταν λενε δικαιολογιες.

Εχω γνωστο μου παιδι που ερχοταν στο παλιο μου γυμναστηριο..εχει μαγαζι το κλεινε εφευγε απο κεντρο κατα τις 10 παρα-10 ερχοταν τζιμ και εφευγε κατα τις 12 παρα για το σπιτι του.

Λιβε ισχυει αυτο αλλα οταν ερθει 1 2 φορες... Μετα αρχιζει και σου τη δινει ρε φιλε.. Μιλαγα χτες με τη γυμναστρια και μου λεγε οτι καποιους τους κυνηγαω να ρθουνε και μου αραδιαζουν ενα σωρο δικαιολογιες του κωλου. Εσυ μου λεει δε το χεις αφησει ποτε και που πονας ερχεσαι και κανεις ο,τι μπορεις, εκει να εστιαζεις. Σωστο αλλα καποιες φορες η ψυχολογια γαμιεται.

Δημοσ.

Εγω κανω ενα προγραμμα τωρα, το χα ποστερει... αυτη την εβδομαδα εκανα πρωινες προπονησεις λες και δεν εκανα ουτε μια μερα γυμναστικη ειμαι ... δεν ενιωθα τιποτα..

Σκεφτομουν να το αλλαξω να γθρισω σε κατι δοκιμασμενο...

Υπαρχουν αυτα...

Μαλλον τα σπλιτακια δεν μου πανε τα upper lower μου δινουν πιο καλα αποτελεσματα, αλλα δεν ξερω αν θα το γυρισω απο αυριο ή θα περιμενω..

Δημοσ.

Τις προαλλες που ειχα παει γυμναστηριο προς το τελος της προπονησης ηθελα να βαλω τα κλαμματα απ τα νευρα και τη στεναχωρια μου γι αυτο που χει γινει παλι κι εχω μεινει πισω. Και ειδα τη γυμναστρια μου που μιλαγε με εναν ο οποιος της ελεγε οτι δεν εχει χρονο να ρχεται...

Αυτο το δεν εχω χρονο ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω ακουσει!!! Και δε καταλαβαινω γιατι το λενε αντι να πουν απλα οτι βαριουνται!!!

Εχμμμμ ναι. Μπορεί όντως να μην έχει χρόνο; Κάθε άνθρωπος διαφορετικές προτεραιότητες, you know;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...