Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ναι ενω εγω τωρα πεταω στο τρεξιμο! απο 1 γεναρη δεν εχω τρεξει και δεν θα τρεξω μεχρι και 10 Μαρτη περιπου
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γιατι απο τις 6 γεναρη κανω τατουαζ και τελευταιο ραντεβου το εχω στις 24 Φλεβαρη ε και 15-20 μερες μεχρι να επουλωθει.. Θενκ γιου δημητρα
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Χρονια καλα Spect με πολλα ταξιδια και tattoo an και το τελευταιο το τερματισες
wizzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Spect~, πολύχρονος και υγειής! Πότε θα δούμε φωτογραφία του tattoo;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P) Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα!
a.c.a.b Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P) Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα! Οσα χιλιαδες μέτρα στη ζήση σου εχεις τρεξει, τοσες χιλιαδες χαρές η μοίρα να σου μπέψει... (πέμπω=στέλνω ζήση=ζωή, κρητικοι ιδιωματισμοί) 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ηθελα αυριο να κάνω πόδια μετά απο 2 εβδομάδες και πάω σήμερα να μου κόψουν τα ράμματα στη γάμπα και μάτωσε -;-πόδια θα κάνω ο κόσμος να χαλάσει , απλά θα αρχίσω πάλι αερόβια απο Δευτέρα γιατι και αερόβια ειχα σταματήσει για αυτό το λόγο και μου την έχει βιδώσει πολύ άσχημα
JohnConstantine Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια υπαρχουνε τροφές με τις οποιες να δενει το σωμα? Να σφυγγει εννοω? Εχασα καποια κιλα και θελω να δεσει το σωμα μου. Απο διατροφη ειμαι κομπλε τρωω οσο πιο πολυ μπορω πρωτεινουχα φαγητα και κανω και κοιλιακους και αεροβιο με βαροι. Το θεμα ειναι υπαρχει κατι αλλο για δεσιμο? Καποια φαγητα-φρουτα που βοηθανε? Η μονο υπομονη?
Liverpool89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Βαρη τροφη για το σωμα.... Σπεκτ χρονια πολλα.... Αρχισανε τα βραδυνα στην δουλεια.. Το προγραμμα που εκανα ξταν βατο για απογευματινες προπονησεις. Τωρα με τις πρωινες μαλλον.θα στραφω σε τετραημερο αλλα upper lower μαλλον... γιατι δεν.γινεται να πηγαινω βραδυ για δουλεια και να προσκυναω.. Οποιος εχει κανενα υποψιν του ας το ποσταρει... Να το κοιταξω... 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια υπαρχουνε τροφές με τις οποιες να δενει το σωμα? Να σφυγγει εννοω? Εχασα καποια κιλα και θελω να δεσει το σωμα μου. Απο διατροφη ειμαι κομπλε τρωω οσο πιο πολυ μπορω πρωτεινουχα φαγητα και κανω και κοιλιακους και αεροβιο με βαροι. Το θεμα ειναι υπαρχει κατι αλλο για δεσιμο? Καποια φαγητα-φρουτα που βοηθανε? Η μονο υπομονη? Υπομονή και σκληρή γυμναστική ώστε να "αναγκάσεις" το σώμα σου να αναπτύξει επιπλέον μυικό σύστημα. Χρονια πολλά κερκυραίε!
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 δεν τρωω γλυκα αλλα σημερα εκανα pr! 1 κρεπα 2 σοκολατες 1 προφιτερολ! 2
Liverpool89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Α το δινεις να καταλαβει....μια χαρα.... Εμενα αυτη εβδομαδα ηταν πολυ χαλια...
JohnConstantine Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 δεν τρωω γλυκα αλλα σημερα εκανα pr! 1 κρεπα 2 σοκολατες 1 προφιτερολ! Η αδερφη μου πηρε club και τωρα διαβαζω αυτα? Και ειμαι με μια σαλατα και μια ομελετα? Παιδια ψυχραιμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις