Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ναι ενω εγω τωρα πεταω στο τρεξιμο! απο 1 γεναρη δεν εχω τρεξει και δεν θα τρεξω μεχρι και 10 Μαρτη περιπου

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

γιατι απο τις 6 γεναρη κανω τατουαζ και τελευταιο ραντεβου το εχω στις 24 Φλεβαρη ε και 15-20 μερες μεχρι να επουλωθει..

Θενκ γιου δημητρα

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P)

Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P)

Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα!

Οσα χιλιαδες μέτρα στη ζήση σου εχεις τρεξει,

τοσες χιλιαδες χαρές η μοίρα να σου μπέψει... ^_^

(πέμπω=στέλνω

ζήση=ζωή, κρητικοι ιδιωματισμοί)

• Like 1
Δημοσ.

ηθελα αυριο να κάνω πόδια μετά απο 2 εβδομάδες και πάω σήμερα να μου κόψουν τα ράμματα στη γάμπα και μάτωσε -;-
πόδια θα κάνω ο κόσμος να χαλάσει , απλά θα αρχίσω πάλι αερόβια απο Δευτέρα γιατι και αερόβια ειχα σταματήσει για αυτό το λόγο και μου την έχει βιδώσει πολύ άσχημα 

Δημοσ.

Παιδια υπαρχουνε τροφές με τις οποιες να δενει το σωμα? Να σφυγγει εννοω? Εχασα καποια κιλα και θελω να δεσει το σωμα μου. Απο διατροφη ειμαι κομπλε τρωω οσο πιο πολυ μπορω πρωτεινουχα φαγητα και κανω και κοιλιακους και αεροβιο με βαροι. Το θεμα ειναι υπαρχει κατι αλλο για δεσιμο? Καποια φαγητα-φρουτα που βοηθανε? Η μονο υπομονη?

Δημοσ.

Βαρη τροφη για το σωμα....

Σπεκτ χρονια πολλα....

Αρχισανε τα βραδυνα στην δουλεια..

Το προγραμμα που εκανα ξταν βατο για απογευματινες προπονησεις.

Τωρα με τις πρωινες μαλλον.θα στραφω σε τετραημερο αλλα upper lower μαλλον... γιατι δεν.γινεται να πηγαινω βραδυ για δουλεια και να προσκυναω..

Οποιος εχει κανενα υποψιν του ας το ποσταρει...

Να το κοιταξω...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια υπαρχουνε τροφές με τις οποιες να δενει το σωμα? Να σφυγγει εννοω? Εχασα καποια κιλα και θελω να δεσει το σωμα μου. Απο διατροφη ειμαι κομπλε τρωω οσο πιο πολυ μπορω πρωτεινουχα φαγητα και κανω και κοιλιακους και αεροβιο με βαροι. Το θεμα ειναι υπαρχει κατι αλλο για δεσιμο? Καποια φαγητα-φρουτα που βοηθανε? Η μονο υπομονη?

Υπομονή και σκληρή γυμναστική ώστε να "αναγκάσεις" το σώμα σου να αναπτύξει επιπλέον μυικό σύστημα.

Χρονια πολλά κερκυραίε!

Δημοσ.

δεν τρωω γλυκα αλλα σημερα εκανα pr! 1 κρεπα 2 σοκολατες 1 προφιτερολ!

Η αδερφη μου πηρε club και τωρα διαβαζω αυτα? Και ειμαι με μια σαλατα και μια ομελετα? Παιδια ψυχραιμια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...