Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

x+y=13

x-y=3

Έλα, ευκολάκι είναι :)

Θα μας βάλεις τώρα να ανοίγουμε και θέμα στο μπλα μπλά "μαθηματικό πρόβλημα" ?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι όλες οι πρέσες εξομοιώνουν το squat. Μόνο που το κανονικό το squat απαιτεί την ενεργοποίηση σχεδόν όλου του σώματος κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σε μια πρέσα. Πολύ βάρος και κακή τεχνική εγγυούνται φτωχά αποτελέσματα.

Τι πρέπει να κάνεις

Οι καλύτερες ασκήσεις για τα πόδια είναι οι προβολές, τα squat και οι παραλλαγές τους με το ένα πόδι. Συμπληρωματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάστιχα ή ασκήσεις με το βάρος του σώματος.

Δημοσ.

Μια εξεταστική, μια το πόδι μου..με εχει παρει απο κατω .

(Μια που πιασαμε τις εξισώσεις: Απουσιά άσκησης/gym+απειροστικός λογισμός =Δε θα τελειωσω ποτε τη σχολή + θα γίνω μια χοντρη νοικυρουλα).:cry:

Σε πόσο καιρο μπορει καποιος να παει για γρηγορο περπατημα ελαφρύ τρεξιμο μετα από διαστρεμμα;

Ηδη χτες περπατησα αρκετα αλλα καταλαβα οτι ειμαι βλακας που κάνω κομαντιές..σημερα πονάει κ πάω σαν καπη.

Δημοσ.

Μια εξεταστική, μια το πόδι μου..με εχει παρει απο κατω .

(Μια που πιασαμε τις εξισώσεις: Απουσιά άσκησης/gym+απειροστικός λογισμός =Δε θα τελειωσω ποτε τη σχολή + θα γίνω μια χοντρη νοικυρουλα). :cry: 

Σε πόσο καιρο μπορει καποιος να παει για γρηγορο περπατημα ελαφρύ τρεξιμο μετα από διαστρεμμα;

Ηδη χτες περπατησα αρκετα αλλα καταλαβα οτι ειμαι βλακας που κάνω κομαντιές..σημερα πονάει κ πάω σαν καπη.

Δοκίμασες να το δέσεις με κάποιον επίδεσμο; Προσωπικά, όσες φορές έχω κάνω απότομη κίνηση στο 5Χ5 (ή έχω φάει "φιλική" κλωτσιά), το δένω σφιχτά με έναν επίδεσμο* και σε 1-2 μέρες επανέρχεται σαν μην είχε συμβεί τίποτα.

* σαν αυτόν

Δημοσ.

Δοκίμασες να το δέσεις με κάποιον επίδεσμο; Προσωπικά, όσες φορές έχω κάνω απότομη κίνηση στο 5Χ5 (ή έχω φάει "φιλική" κλωτσιά), το δένω σφιχτά με έναν επίδεσμο* και σε 1-2 μέρες επανέρχεται σαν μην είχε συμβεί τίποτα.

* σαν αυτόν

Ναι μου το δεσανε στο νοσοκομείο πολυ σφιχτα με λευκο απλο επιδεσμο .Το ειχα δεμενο τις 2-3 πρωτες μερες..μετα το ελυσα για να κανω πιο ανετα μπανιο κ το εδεσα ξανα μονη μου.

Θα κοιταξω να βρω αυτό τον επιδεσμο στο λινκ, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής το deload μου θα το έλεγα αποτυχημένο. Έχω κατεβάσει αρκετά κιλά κι επαναλήψεις αλλά και σου δίνεται μια αίσθηση οτι και δεν προοδεύω (που λογικό είναι μεν) και δεν έχω ξεκουραστεί όπως θα ήθελα. Απο την άλλη εβδομάδα πάλι φουλ ρυθμούς πάντως.

Επίσης τρώω 3000+-100 θερμίδες και τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στα ίδια κιλά ή ακόμα και πέφτω ( ! ) πιο κάτω σε κιλά μερικές φορές που ζυγίζομαι. Τι να πώ, να ανεβάσω θερμίδες είναι μια επιλογή αλλά ήδη με τις 3000 πολλές φορές δεν αντέχω για παραπάνω.

Δημοσ.

Αυτό είναι το περίεργο Γιάννη, ούτε πολλά κιλά είμαι ούτε μεγάλο ύψος έχω.

1,72 και 72-73 κιλά με στόχο τα 76-77 κι απο εκεί και πέρα cut. Υπολογίζω μέσω myfitnesspal και διασταυρώνω με τις συσκευασίες των προιόντων για να είμαι σίγουρος. Και να πέφτω έξω, αντε να πέσω 100-200 θερμίδες έξω το πολύ φάση.

Α κι ούτε στην αερόβια πήζω για να πώ πως θέλω πολύ παραπάνω για να το ισορροπήσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...