Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα γεμιζαν κιλα στη πρεσα ανευ τεχνικης με ταρζανιες ναι θα παρεις τη μεση πακετο.

σε καθε ασκηση συμβαινει αυτο. Αν κανεις μαλακιες θα την πληρωσεις.

Εγω δν μπορω να καταλαβω γτ φορτωνουν κ εκτελουν το 1/3 της εκτελεσης.

Πρεπει να καυλωνουν με τα 150κιλα που φορτωνξυν, δν το εξηγω αλλιως

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καμία δοκιμή δεν μπορεί να δείξει την ζημιά που ίσως να κάνει μια αλλαγή στο dna σου σε 20 χρόνια. Και μην πεις "στα @@ μου, θα είμαι 70 χρονών". Οι τότε 70αρηδες θα ειναι οι σημερινοι 45αρηδες, θα έχεις πολύ ψωμί μπροστά σου -ειδικά άνθρωποι σαν εσένα που προσέχουν κομματάκι παραπάνω.

δύσκολο ... σε 20 χρόνια απο σήμερα δεν νομίζω να έχει αλλάξει τίποτα , οι 70ρηδες θα είναι ακόμα γέροι , όπως και σε 40 χρόνια απο σήμερα

το βιοτικό επίπεδο δεν καλυτερεύει αλλα ούτε και το dna μας γενιά προς γενιά , ορισμένων ίσως , όχι όλων. Χρόνο με το χρόνο ο καρκίνος θερίζει σε όλο κ μικρότερες ηλικίες (το αναφέρω μιας κ ειναι μια απο τις χειρότερες που μπορεί να πάθει ο άνθρωπος)

άρα σε 25 χρόνια που θα είμαι 50 δεν θα λεω ας προσέξω μπας κ πάθω τίποτα στα 70 μου , θα λέω μακάρι να είμαι όρθιος στα 70 μου και να μην χρειάζομαι κάποιον να με ταίζει και να με ξεσκατίζει, γιατι βλέπεις σήμερα 70ρηδες να φαίνονται μεγαλύτεροι πχ απο την γιαγιά μου που ειναι 90φευγα και φαίνεται/λειτουργεί σαν 70.  

sad but true 

αν έχεις προσέξει ειναι δυνατά σκαριά γέροι απο τις ποιο παλιές γενιές(που ειναι τώρα κοντά στα 90) που πέρασαν πολέμους κλπ αλλα ακόμα κ αυτοί χρειάζονται φάρμακα για να ζήσουν , γενικά όλοι οι γέροι , ίσως με εξαίρεση 1 στο εκατομμύριο χρειάζονται πολλά φάρμακα το μήνα, άρα η επιστήμη τους κρατάει στη ζωή με λίγα λόγια. Η επιστήμη μπορεί να σου πει αν κάτι θα σε επηρεάσει κ αυτό που ανέφερα δηλαδή μετά απο δοκιμές δεκαετιών , όπως και με τις παράνομες ουσίες γνώριζαν απο την αρχή τι επηρεάζουν και αν θα επηρεάσουν σε κάτι μακροχρόνια αλλα έκαναν τα στραβά μάτια όσοι έκαναν κ κάνουν χρήση. Δηλαδή δεν θέλει πολυ μυαλό για να σκεφτεί κάποιος χρήστης οτι ναι μεν οι ορμόνες δεν θα του προκαλέσουν καρκίνο απο μόνες τους αλλα αν για παράδειγμα κάνει χρήση αυξητικής ορμόνης και υπάρχει προδιάθεση για εμφάνιση μελλοντικά καρκίνου θα έχει εξαιρετικά γρηγορότερη εμφάνιση λόγο οτι προκαλεί τρομερά αυξημένη ανάπτυξη σε όλα τα κύτταρα , καλά και κακά (καρκινικά) αλλα όπως και η αυξημένη τεστοστερόνη πχ το ποιο απλό χ 10 σε σχέση με το φυσιολογικο και βάλε που κάνουν χρήση θα αυξήσει την πρωτεϊνοσύνθεση άρα και την γρηγορότερη ανάπτυξη του καρκίνου αν υπάρχει στο σώμα και δεν το ξέρεις.

δηλαδή τα στεροειδή δεν προκαλούν άμεσα καρκίνο αλλα τον φέρνουν στην επιφάνεια , γρηγορότερα και ποιο aggresive 

άρα προκαλούν καρκίνο ? και ναι και όχι , αν δεν έχεις προδιάθεση να βγει στο μέλλον δεν θα εμφανίσεις άρα όχι αλλα και ναι γιατι αν εμφάνιζες στο μέλλον θα μπορούσε να ειναι στα 90 σου (άρα ποιος χε με τόσα προβλήματα που έχει κάποιος στα 90.. :P) ή όταν εμφανιζόταν να το προλάβαιναν σε αρχικά στάδια με θεραπεία και να ζούσες μια χαρά τη ζωή σου.  Αρα όλα ειναι σχετικά , ναι μεν έχει μια βάση αυτό που λες οτι κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει , απο την άλλη δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τίποτα ότι και να κάνεις 

άρα το μόνο που μπορείς να έχεις ειναι μια διαβεβαίωση για άμεσες επιπτώσεις (στα 25 χρόνια πχ μετά) που θα έχουν προλάβει να τρέξουν μελέτες και να πεις , χμμμ είμαι 50 , μέχρι τα 75 μου 99,9% δεν θα πάθω κάτι απο αυτό , να πάω να μου περάσουν μια μόντα :-D  να μη χρειαστώ φάρμακα (όχι ουσίες , αυτά που παίρνει ο κάθε άνθρωπος, για ασθένειες "της τρίτης ηλικίας") και να ζήσω την επόμενη 25ετία μου δυνατός και ακμαίος ? η απάντηση μου ειναι ναι και ας ειναι sudden death μετά τα 75 που λέει ο λόγος , κανείς δεν το θέλει αλλα λέμε .

Θα μου πεις άλλο να προσέχεις και να αθλείσαι και άλλο να είσαι μέσα στις καταχρήσεις κλπ αλλα και πάλι δεν ειναι εγγύηση αυτό οτι δεν θα καταπέσεις 

μη νομίζεις οτι σκέφτομαι πως κ πως να βγει κάτι να μπορείς να έχεις μυικότητα κλπ στα 70 , πιστευω όταν κάνω οικογένεια κλπ και πάω 40 χρονών κ έχω κανα κουτσούβελο ξέρω γω θα το πάρω ποιο cool το θέμα, θα διατηρώ μια καλή μυικότητα/αθλητική φόρμα και thats it , υπάρχουν κ άλλα πράγματα στη ζωή. (άλλο αν βλέπω τις εξελίξεις με ενδιαφέρον όπως έγραφα στο προηγούμενο μήνυμα μου)

αλλα αν μπορέσω να έχω αυτό που έγραψα παραπάνω , δηλαδή ενα τρόπο να μην καταπέσω στα ήντα μου θα είμαι πολυ ευχαριστημένος , γιατι αυτός ειναι κ ο μόνος μου φόβος για τα γηρατειά , δεν θα ανεχόμουν να χρειάζομαι βοηθεία για τις βασικές λειτουργίες μου , δεν μου φταίει κανένας να τον ταλαιπωρώ αλλα ούτε και θα μου άρεσε κ εμένα.

άσε που θα συνέφερε και το κράτος , αν οι συνταξιούχοι σταματούσαν να χρειάζονται φάρμακα με το τσουβάλι θα γεμίζανε τα ταμεία αχαχα 

πάντως ίσως το δούμε ίσως δεν το δούμε γιατι απ την άλλη οποιαδήποτε θεραπεία τέτοιου τύπου θα έχει τρελό κόστος και λογικά δεν θα καλύπτεται και απο ταμεία , άρα ίσως ζήσουν καλύτερα ήντα τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας

μεγάλο κείμενο βγήκε :S 

Όταν κάνεις πρέσα η μέση δεν πρέπει να κουνιέται καθόλου, ούτε η λεκάνη σου να πάει πάνω κάτω. Μόνο πόδια, και θα είσαι μια χαρά.

Η πρέσα είναι το μηχάνημα που ο καθένας μπορεί να γεμίσει κιλά και να κάνει ταρζανιές. 

αυτό και μου φαίνεται τρελό να έχει λάθος τεχνική κάποιος σε μηχάνημα που ουσιαστικά σε παίρνει απ το χέρι για την εκτέλεση της άσκησης , δηλαδή αυτά τα άτομα αμα πάνε για squat έχουν σίγουρο τραυματισμό 

Αμα γεμιζαν κιλα στη πρεσα ανευ τεχνικης με ταρζανιες ναι θα παρεις τη μεση πακετο.

σε καθε ασκηση συμβαινει αυτο. Αν κανεις μαλακιες θα την πληρωσεις.

Εγω δν μπορω να καταλαβω γτ φορτωνουν κ εκτελουν το 1/3 της εκτελεσης.

Πρεπει να καυλωνουν με τα 150κιλα που φορτωνξυν, δν το εξηγω αλλιως

έχω δει μισή εκτέλεση όπως και λάθος εκτέλεση στο θέμα των ποδιών , δηλαδή να κλειδώνουν τα πόδια μέχρι επάνω και απορώ αν όλοι αυτοί δεν έχουν ακούσει το youtube να δουν καμια εκτέλεση 

τα 150 κιλά στην πρέσα δεν λένε κάτι , γενικά τα κιλά δεν λένε κάτι , αυτό δεν καταλαβαίνουν αρκετοί πως κουνώντας κιλά θα σε πάνε κάπου στην αρχή , αν γλυτώσεις τραυματισμούς έχει καλός αλλα το σημείο που σε πάνε έχει όριο και μετά σκαλώνεις εκεί μαζι με τους τραυματισμούς ,, αν δεν εκτελεί σωστά κάποιος δεν θα κάνει κάτι , περισότερο κακό παρά καλό ίσως. 

Βέβαια δεν γίνεται στα μεγάλα κιλά να εκτελείς όπως εκτελείς lightweight οπως και το lightweight μια ζωή δεν θα σε πάει κάπου , αλλα και πάλι υπάρχουν όρια, άλλο λίγο κλέψιμο και άλλο καραγκιοζιλίκια. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ , όλα τα όργανα σχεδόν αν δεν τα κάνεις καλά , θα την πατήσεις .

Αλλά 4 άτομα συμπτωματικά με το ίδιο πρόβλημα , λόγω της ίδιας άσκησης στο ίδιο όργανο , και να είναι ΚΑΙ οι 4 ταρζανάδες , δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω σαν σύμπτωση λόγω υπαιτιότητάς τους .

Είμαι επιφυλακτικός μέχρι αηδίας , και σαφώς όποιον με ρωτάει τον αποτρέπω να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μηχάνημα .

Δημοσ.

Εγω δε καταλαβαινω το γιατι πρεπει να κανεις πρεσσα... Η πρεσσα ειναι μια προσομοιωση του σκουωτ...κανε κανονικο ελευθερο σκουωτ γιατι σωνει και ντε στο μηχανημα;

Εμενα μετα το προβλημα που βγαλα στα γονατα ο γιατρος μου χε πει κανε ο,τι δε σε ποναει, πρεσσα μη ξαναπλησιασεις. Ο Νικολαου ε οχι κανας τυχαιος.

Κι η αληθεια ειναι οτι δε μου χει λειψει καθολου. Βεβαια εγω εχω προβλημα, αλλα εχω δει ανθρωπους να καταπονουν τα γονατα στο συγκεκριμενο μηχανημα, χωρις να το καταλαβαινουν

• Like 5
Δημοσ.

Ρε, τόση ώρα για πρέσα γυμναστικής μιλάτε; Εγώ νόμιζα γι αυτή που σιδερώνουν και λέω "τι διάολο..." :P

-------------------------------------

Νικο, μου θυμίζεις τις κόρες μου. Άμα αρχίσουν να μιλάνε σταματημό δεν έχουν :)

--------------

Προχτές έκανα ασκήσεις για πόδια με kettlebell εντός του σπιτιού γιατί είχε παγωνιά έξω. Έκανα και ζέσταμα απλά και μόνο επειδή το περιείχε το βίντεο που έβλεπα και την επομένη μέρα με πονούσε ο καρπός στο δεξί χέρι. Καταραμένο ζέσταμα!  :devil:

Σε λίγο έχω άνω κορμό. Ζακετούλα, γαντάκια και βουρ. Να μαθαίνουμε σιγά-σιγά αφού τώρα που θα επιστρέψουμε στη δραχμή θα πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε στο κρύο  B)

• Like 3
Δημοσ.

-------------------------------------

Νικο, μου θυμίζεις τις κόρες μου. Άμα αρχίσουν να μιλάνε σταματημό δεν έχουν :)

--------------

μην πεις μόνο πόσο χρονών ειναι γιατι υποψιάζομαι 10 και θα γίνω ρεζίλι , όταν ήμουν μικρός όντως μίλαγα πολύ , πολυβόλο 

αφου αν διαφωνούσε κάποιος μαζί μου τον έσκαγα και τους έπιανε πονοκέφαλος χαχ

• Like 1
Δημοσ.

γιατρος μου χε πει κανε -μονο- ο,τι δε σε ποναει, πρεσσα μη ξαναπλησιασεις. Ο Νικολαου ε οχι κανας τυχαιος.

Κι η αληθεια ειναι οτι δε μου χει λειψει καθολου. Βεβαια εγω εχω προβλημα, αλλα εχω δει ανθρωπους να καταπονουν τα γονατα στο συγκεκριμενο μηχανημα, χωρις να το καταλαβαινουν

Σοφη κουβεντα , στα βαρη αν δεν την ακολουθησεις 100% τοτε μακροπροθεσμα θα χεις 100% προβλημα ..

• Like 2
Δημοσ.

σαν τα σκουώτ δεν έχει, το μωβ πεθαμενί αξία ανεκτίμητη 

squat for big booty! αν σου πω οτι ποτέ δεν έδινα σημασία στον κώλο μου και έλεγα κλαιν άντρας είμαι , δεν μ είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό οτι χρειάζεται να τον γυμνάσουμε κ γυμνάστηκε απο σπόντα . 

Τελικά οι γυναίκες κοιτάτε περισσότερο κώλους απότι εμείς , ιδικά μετά απο προπόνηση ποδιών ότι φόρμα κ να φοράω διαγράφονται πόδια κ κώλος απο το pump κ έχω προσέξει πολλές να κοιτάζουν

Δε με χαλάει αλλα καμια φορά ειναι awkward φάση γιατι κοιτάζουν κ "τυπάδες" χαχαχα xD 

• Like 1
Δημοσ.

μην πεις μόνο πόσο χρονών ειναι γιατι υποψιάζομαι 10 και θα γίνω ρεζίλι , όταν ήμουν μικρός όντως μίλαγα πολύ , πολυβόλο 

αφου αν διαφωνούσε κάποιος μαζί μου τον έσκαγα και τους έπιανε πονοκέφαλος χαχ

x+y=13

x-y=3

Έλα, ευκολάκι είναι :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...