Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 λιπομετρηση σε διατροφολογο? σε ζυγαρια σπιτιου? που 1.70 69κιλα 8% https://www.dropbox.com/s/3istjccg4r1rh12/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0 τα θεωρεις πολλα? ή να στο πω αλλιως με θεωρεις χοντρο? τα κιλα ειναι απλα νουμερο!! μην στεκεσαι σε αυτο!
snow22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι στο στήθος θες λίγο ακόμα γενικά να βάλεις κιλά,καλά από γραμωση γάμας.Τι να κάνω για να έχω και εγώ τέτοια γραμωση?Εσύ περνεις συμπληρώματα?...Για το λίπος έχει μηχάνημα στο γυμναστήριο ξεκινήσα με 9% και 57 κιλά και τώρα όπως σου είπα 60 κιλά και 6 λίπος
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα είμαι διπλάσιος. Και όχι στην έπαιρνα τίποτα και ήμουν χορτοφάγος Τότε. Για να κάνεις αυτή τη γράμμωση αρχικά πρέπει να έχεις μυς. Οπότε φάε πολύ γυμνασου και Κάνε υπομονή. Είσαι μικρός ακόμη και το σώμα σου αναπτύσσεται..
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχα 1,90 ύψος 115κιλά , 4% bf NATORAL XAXAXAXAAXAXXAXAAXXAXAXAAXXAAXXAXAAX δακρυσα με την φωτογραφία στο λεπτό 18 εως 19 είναι η ποιο πρόσφατη αγωνιστική του φόρμα οπότε μιλάμε για άλλα στατς αν προσπεράσουμε το καραγκιοζιλίκι με τα natural που ειναι αναγκαίο κακό απο τη μία γιατι αν δεν πει οτι ειναι natural καμία εταιρία δεν θα τον σπονσοράρει αλλα απ την άλλη υποτιμά την νοημοσύνη μας, τότε οκ μιλάμε για genetic freak ο rich piana πως σκατά έγινε έτσι .. καλά στο video ειναι clown mode ... απο την άλλη παραδέχεται οτι έκανε χρήση , αν και αυτό ειναι obvious enough για να μη χρειάζεται καν . δεν ασχολούμαι με pro's και έτσι αλλα ο συγκεκριμένος μου κέντρισε το ενδιαφέρον λόγο stats , ειναι όντως titan και κομμένος μέχρι αηδίας , όποιος γνωρίζει λίγα πράγματα καταλαβαίνει πόσο δύσκολο ειναι να υπάρξει κάτι αντίστοιχο σε αυτό το ύψος , σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για ουσίες , ακόμα και όλες τις ουσίες του κοσμου να πάρει κάποιος χωρίς τα genetics του δεν θα πλησιάσει .εντύπωση μου έκανε και η ηλικία του , 46 χρονών παρακαλώ και δεν του φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νικ γιατι αυτος απο την διαφιμιση της τριντεντ ο σπυρου καπως ετσι δεν ειναι 2.02 κιλα καμια 110+ και λιπος κατω απο 6%. Κι αυτος καπως ετσι ειναι κομμενος
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 το εχω , αν το παρεις κανε με πολυ προσοχη - φευγει ευκολα - σε καμμια περιπτωση δεν ειναι για ακροβατικα ! μονο κανονικες ελξης , αν φυγει να πεσεις με τα ποδαρακια .. Kατσε ρε μλκ εμεις ειμαστε χαμηλων τονων ατομα δεν επιζητουμε την δημοσιοτητα 1
bosei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι στο στήθος θες λίγο ακόμα γενικά να βάλεις κιλά,καλά από γραμωση γάμας.Τι να κάνω για να έχω και εγώ τέτοια γραμωση?Εσύ περνεις συμπληρώματα?...Για το λίπος έχει μηχάνημα στο γυμναστήριο ξεκινήσα με 9% και 57 κιλά και τώρα όπως σου είπα 60 κιλά και 6 λίπος Φίλε ξεκόλλα από τα συμπληρώματα. Δεν είναι μαγικά...απλά σκέψου αντί να τρως ξέρω γω 100γρ. κοτόπουλο πίνεις την σκόνη πρωτεΐνης που ουσιαστικά είναι γαλατάκι απλά σε σκόνη. Όταν αποβάλεις αυτή την ιδέα για τα συμπληρώματα, τότε θα δεις πόσο σημαντική είναι η διατροφή και εκεί είναι που πρέπει να πέσει βάρος (+ εννοείται τα βάρη). Πάνω απ'΄όλα υπομονή...είσαι μικρός ακόμα και μπορείς να κάνεις παπάδες με διατροφή και προπόνηση σωστή. χαχαχαχαχαχαχα 1,90 ύψος 115κιλά , 4% bf NATORAL XAXAXAXAAXAXXAXAAXXAXAXAAXXAAXXAXAAX δακρυσα με την φωτογραφία στο λεπτό 18 εως 19 είναι η ποιο πρόσφατη αγωνιστική του φόρμα οπότε μιλάμε για άλλα στατς αν προσπεράσουμε το καραγκιοζιλίκι με τα natural που ειναι αναγκαίο κακό απο τη μία γιατι αν δεν πει οτι ειναι natural καμία εταιρία δεν θα τον σπονσοράρει αλλα απ την άλλη υποτιμά την νοημοσύνη μας, τότε οκ μιλάμε για genetic freak ο rich piana πως σκατά έγινε έτσι .. καλά στο video ειναι clown mode ... απο την άλλη παραδέχεται οτι έκανε χρήση , αν και αυτό ειναι obvious enough για να μη χρειάζεται καν . δεν ασχολούμαι με pro's και έτσι αλλα ο συγκεκριμένος μου κέντρισε το ενδιαφέρον λόγο stats , ειναι όντως titan και κομμένος μέχρι αηδίας , όποιος γνωρίζει λίγα πράγματα καταλαβαίνει πόσο δύσκολο ειναι να υπάρξει κάτι αντίστοιχο σε αυτό το ύψος , σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για ουσίες , ακόμα και όλες τις ουσίες του κοσμου να πάρει κάποιος χωρίς τα genetics του δεν θα πλησιάσει . εντύπωση μου έκανε και η ηλικία του , 46 χρονών παρακαλώ και δεν του φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ Νίκο ο Mike O'TREN
yannis27gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι στο στήθος θες λίγο ακόμα γενικά να βάλεις κιλά,καλά από γραμωση γάμας.Τι να κάνω για να έχω και εγώ τέτοια γραμωση?Εσύ περνεις συμπληρώματα?...Για το λίπος έχει μηχάνημα στο γυμναστήριο ξεκινήσα με 9% και 57 κιλά και τώρα όπως σου είπα 60 κιλά και 6 λίπος Άλλο 6 κιλά λίπος κι άλλο 6% Πάντως πρέπει να έχεις παραπάνω από το 10% του σωματικού σου βάρους, κάπου στο 14-15% σε κόβω. Όχι ό,τι παίζει και πολύ σημασία, κουβέντα να γίνεται. Είσαι στην καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσεις. Από τη στιγμή που τρως κρέας και γαλακτοκομικά, δε χρειάζεσαι συμπλήρωμα. Φρόντισε να παχαίνεις αργά, κάπου 1/2 με 1 κιλό το μήνα. 2
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νικ γιατι αυτος απο την διαφιμιση της τριντεντ ο σπυρου καπως ετσι δεν ειναι 2.02 κιλα καμια 110+ και λιπος κατω απο 6%. Κι αυτος καπως ετσι ειναι κομμενος ε όχι ρε χαχ , μιλάμε για διαφορά μέρα με τη νύχτα μια χαρά ειναι ο άνθρωπος δε λέω αλλα υπάρχει τεράστια απόσταση περίμενε να δεις οταν θα είμαστε εμείς 40φευγα , ήδη πραγματοποιούνται μελέτες και το επόμενο βήμα λέγεται genetic enginering , με λίγα λόγια, σε ελάχιστες δεκαετίες τα στεροειδή , οι ουσίες και οι παρενέργειες τους θα ανήκουν στο παρελθόν και τη θέση τους θα πάρουν στοχευμένες αλλαγές στο dna μας. Προσωπικά δεν θα γινόμουν lab rat εκτός αν ήταν να τα τινάξω απο κάποια ανίατη ασθένεια , αλλα αν μετά απο αρκετές δοκιμές υπάρχει μια σχετική διαβεβαίωση πως δεν θα διατρέχω άμεσο κίνδυνο ευχαρίστως θα επέμβω στο dna μου, ιδικά αν είμαι γύρω στα 50 θα ειναι η ιδανική ηλικία.
yannis27gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καμία δοκιμή δεν μπορεί να δείξει την ζημιά που ίσως να κάνει μια αλλαγή στο dna σου σε 20 χρόνια. Και μην πεις "στα @@ μου, θα είμαι 70 χρονών". Οι τότε 70αρηδες θα ειναι οι σημερινοι 45αρηδες, θα έχεις πολύ ψωμί μπροστά σου -ειδικά άνθρωποι σαν εσένα που προσέχουν κομματάκι παραπάνω.
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα μετά απο καιρό Είπα να δαμάσω τον φόβο μου για την πρέσσα των ποδιών και παρά την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου, να την χρησιμοποιήσω , παραβλέποντας το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον επικίνδυνα μηχανήματα . Ευτυχώς θα την χρησιμοποιώ σπάνια (1-2 φορές τον μήνα) Αφού καθίσω και αρχίσω να σπρώχνω , τα πόδια μέχρι τί γωνία περίπου πρέπει να τα κλείνω ; 90μοίρες ή λιγότερο ;
bosei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα μετά απο καιρό Είπα να δαμάσω τον φόβο μου για την πρέσσα των ποδιών και παρά την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου, να την χρησιμοποιήσω , παραβλέποντας το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον επικίνδυνα μηχανήματα . Ευτυχώς θα την χρησιμοποιώ σπάνια (1-2 φορές τον μήνα) Αφού καθίσω και αρχίσω να σπρώχνω , τα πόδια μέχρι τί γωνία περίπου πρέπει να τα κλείνω ; 90μοίρες ή λιγότερο ; Πέρα από το γεγονός ότι θεωρείς την πρέσσα έτσι γενικά επικίνδυνη, δεν καταλαβαίνω γιατί αφού παρ'όλα αυτά είναι τόσο επικίνδυνη πρέπει να την χρησιμοποείς έστω και 1-2 φορές τον μήνα. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 θα έχεις μοιρογνωμόνιο μαζί σου; τα πόδια τα φέρνεις μέχρι και το στήθος σου 1
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όσο και να απέφυγα τον προηγουμενο καιρό να την χρησιμοποιήσω,πρέπει να το κάνω στα πλαίσια συγκεκριμένων ασκήσεων,ευτυχως για λίγες φορές. Θενξ Δημητρα Επισης γενικοτερα ειμαι της πεποιθησεως οτι επαναλαμβανόμενη συμπτωση δεν ειναι πλεον συμπτωση 4 ατομα,σε διαφορετικα γυμναστηρια , με αρκετη πρεσσα μεταξυ αλλων,και αφου γυρισαν πανω απο 5 ορθοπεδικους ο καθενας,κατεληξαν με κηλη μεσοσπονδυλίου. Οι 2 χειρουργηθηκαν,οι αλλοι χαπακωνονται και τοβπηγαινουν συντηριτικά.
alex_000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όταν κάνεις πρέσα η μέση δεν πρέπει να κουνιέται καθόλου, ούτε η λεκάνη σου να πάει πάνω κάτω. Μόνο πόδια, και θα είσαι μια χαρά. Η πρέσα είναι το μηχάνημα που ο καθένας μπορεί να γεμίσει κιλά και να κάνει ταρζανιές. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις