Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεμε τα βαρη δεν επιτρεπονται στην αναπτυξη σε τι αναφερομαστε; Αν κανουμε ασκησεις με βαρακια (πλατη-στήθος-δικεφαλο) καθιστοί η ξαπλωμενοι επιρρεαζει σε κατι αυτο;   

Για τι ηλικία μιλάμε;

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τουμπανος Ακη  ,καθαρη τεχνικη  ,βγηκαν τα κιλα με ροη χωρις σπασιματα και μαλακιες .Ποσα κιλα εισαι τωρα?

Τον Alex  τι τον εχεις απο πισω spot sto clark  δεν παει :)

Thanks.Τώρα είμαι 88.Είχα πέσει και 86 αλλά το γύρισα στους γύρους και στις πίτσες τελευταία και τα ξανά έβαλα..

μαους αλλοι μοιραζουν γνωσεις και αλλοι πουλανε μουρh :P

(ακη πλακα κανω μην το παρεις στραβα)

Στα αρχίδια σου δεν παρεξηγώ κανέναν.Πες ότι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λεμε τα βαρη δεν επιτρεπονται στην αναπτυξη σε τι αναφερομαστε; Αν κανουμε ασκησεις με βαρακια (πλατη-στήθος-δικεφαλο) καθιστοί η ξαπλωμενοι επιρρεαζει σε κατι αυτο;   

Μεχρι τα 18 μην κρατας βαρια κιλα ορθιος ! καθηστος - ξαπλωτος κανε οτι θελεις , επισης κρεμασου απο το μονοζυγο με τις ωρες αν θες ! 

• Like 4
Δημοσ.

καλησπερα,θα ηθελα να μου προτεινετε μια αξιοπιστη πρωτεινη(παω γυμναστηριο 6 μηνες)εχω σταματησει να βλεπω αποτελεσματα οσο στην αρχη και θα ηθελα να δοκιμασω

• Moderators
Δημοσ.

Κώστα πες μας πρώτα ύψος βάρος στόχο και διατροφή να ξεκινήσουμε πρώτα από τα βασικά και μετα αν χρειάζεται να πάρεις πρωτεΐνη.

Δημοσ.

Κάνε ένα βήμαααααααααααααα να κάνω εγώ το επόμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
άουτς, αύριο ώμους και super set χέρια. έλα και οι κάμψεις με τον δεκάκιλο έρχονται λέμε!!!!!!!!!!!! 

Δημοσ.

Ηλικία 17,βάρος 61,λίπος 6%,Ύψος 1,70.Από διατροφή για μεσημέρι δύο φορές κοτόπουλο,δύο υδατάνθρακες,1 ψάρι(συνήθως σολομο),1 ομελέτα και μια όσπρια.Τις άλλες ώρες τουλάχιστον δύο ασπράδια,μια με δύο μπάρες,γιαουρτακι και δημητριακά

• Moderators
Δημοσ.

υψος? γενικα καλα εινα ιη διατροφη σου! τι υψος εχεις? εισαι σιγουρος οτι εχεις 6%? (αν δεν εχεις θεμα ανεβασε και μια φωτογραφια σου)

στην αρχη ειδες διαφορα επειδη το σωμα σου ηταν αμαθητο μαλλον στη γυμναστικη! οσο περναει ο καιρος οι αλλαγες ειναι ολο και πιο δυσκολες και για αυτο νομιζεις οτι εισαι στασιμος. 

συνεχισε να τρως καλα και να κανεις προπονησεις και ολα τα αλλα θα ρθουν μονα τους! πρωτεινη συμπληρωμα για την ωρα -και την ηληκια- δεν χρειαζεσαι

Δημοσ.

Ύψος 1,70 ναι τόσο λίπος έχω αν και λίγο από γραμωση δεν...,δεν έχω θέμα να ανεβάσω φώτογραφια,έχεις δίκιο απλά σκέφτομουν να

Δοκιμάσω έναν μήνα να δω πως θα πάει

• Moderators
Δημοσ.

βασικα πρεπει να φας !! εισαι πολυ λεπτος!! οποτε φορτωνεις φαι για να βαλεις μυς + λιπος πανω σου να δειξεις ανθρωπος!!

(μαζι με προπονησεις παντα)

βαλε ταχινι,φυστικοβουτυρο,ρυζια ,γαλα κτλ στη διατροφη σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...