yannis27gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λεμε τα βαρη δεν επιτρεπονται στην αναπτυξη σε τι αναφερομαστε; Αν κανουμε ασκησεις με βαρακια (πλατη-στήθος-δικεφαλο) καθιστοί η ξαπλωμενοι επιρρεαζει σε κατι αυτο; Για τι ηλικία μιλάμε;
Akis1914 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τουμπανος Ακη ,καθαρη τεχνικη ,βγηκαν τα κιλα με ροη χωρις σπασιματα και μαλακιες .Ποσα κιλα εισαι τωρα? Τον Alex τι τον εχεις απο πισω spot sto clark δεν παει Thanks.Τώρα είμαι 88.Είχα πέσει και 86 αλλά το γύρισα στους γύρους και στις πίτσες τελευταία και τα ξανά έβαλα.. μαους αλλοι μοιραζουν γνωσεις και αλλοι πουλανε μουρh (ακη πλακα κανω μην το παρεις στραβα) Στα αρχίδια σου δεν παρεξηγώ κανέναν.Πες ότι θες. 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λεμε τα βαρη δεν επιτρεπονται στην αναπτυξη σε τι αναφερομαστε; Αν κανουμε ασκησεις με βαρακια (πλατη-στήθος-δικεφαλο) καθιστοί η ξαπλωμενοι επιρρεαζει σε κατι αυτο; Μεχρι τα 18 μην κρατας βαρια κιλα ορθιος ! καθηστος - ξαπλωτος κανε οτι θελεις , επισης κρεμασου απο το μονοζυγο με τις ωρες αν θες ! 4
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αρχιζουν τα βραδυνα.... Αυριο πρωι ωμους. Ηρθανε και τα αυγα... να δουμε.
snow22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα,θα ηθελα να μου προτεινετε μια αξιοπιστη πρωτεινη(παω γυμναστηριο 6 μηνες)εχω σταματησει να βλεπω αποτελεσματα οσο στην αρχη και θα ηθελα να δοκιμασω
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κώστα πες μας πρώτα ύψος βάρος στόχο και διατροφή να ξεκινήσουμε πρώτα από τα βασικά και μετα αν χρειάζεται να πάρεις πρωτεΐνη.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε ένα βήμαααααααααααααα να κάνω εγώ το επόμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοάουτς, αύριο ώμους και super set χέρια. έλα και οι κάμψεις με τον δεκάκιλο έρχονται λέμε!!!!!!!!!!!!
snow22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ηλικία 17,βάρος 61,λίπος 6%,Ύψος 1,70.Από διατροφή για μεσημέρι δύο φορές κοτόπουλο,δύο υδατάνθρακες,1 ψάρι(συνήθως σολομο),1 ομελέτα και μια όσπρια.Τις άλλες ώρες τουλάχιστον δύο ασπράδια,μια με δύο μπάρες,γιαουρτακι και δημητριακά
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 υψος? γενικα καλα εινα ιη διατροφη σου! τι υψος εχεις? εισαι σιγουρος οτι εχεις 6%? (αν δεν εχεις θεμα ανεβασε και μια φωτογραφια σου) στην αρχη ειδες διαφορα επειδη το σωμα σου ηταν αμαθητο μαλλον στη γυμναστικη! οσο περναει ο καιρος οι αλλαγες ειναι ολο και πιο δυσκολες και για αυτο νομιζεις οτι εισαι στασιμος. συνεχισε να τρως καλα και να κανεις προπονησεις και ολα τα αλλα θα ρθουν μονα τους! πρωτεινη συμπληρωμα για την ωρα -και την ηληκια- δεν χρειαζεσαι
snow22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ύψος 1,70 ναι τόσο λίπος έχω αν και λίγο από γραμωση δεν...,δεν έχω θέμα να ανεβάσω φώτογραφια,έχεις δίκιο απλά σκέφτομουν να Δοκιμάσω έναν μήνα να δω πως θα πάει
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 βασικα πρεπει να φας !! εισαι πολυ λεπτος!! οποτε φορτωνεις φαι για να βαλεις μυς + λιπος πανω σου να δειξεις ανθρωπος!! (μαζι με προπονησεις παντα) βαλε ταχινι,φυστικοβουτυρο,ρυζια ,γαλα κτλ στη διατροφη σου
snow22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όταν εννοείς να βάλω,πόσα κιλά ακόμα πιστεύω ότι το βάρος είναι φυσιολογικο
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 το 6% λιπος πως το βγαλες?? κιλα πρεπει να πας στα 68-70
Προτεινόμενες αναρτήσεις