Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ακη γαμας..

Ερωτηση συνδυαζονται τα super set με drop set;;

Εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω...

που χάθηκες εσύ; σε έφαγε ο έρως ή η δουλειά; 

Δημοσ.

Ολα..,,,χαχαχαχα..

Αλλα οι προπονησεις προπονησεις κανονικοτατα...

Εγω αποδιδω καλυτερα οταν μετα απο δωδεκα ωρες δουλεια παω στα καπακια για ποδια.

Εκεινη τη μερα ειχα τρελαθει.. δεν επαιρνα ανασα..

Με βλεπει ο αδερφος μου καλα κανεις αυτα τα κιλα σκουοτ 90 του λεω εξι μπορω να βγαλω.. με κοιταει, φορτωνω τα εκατο και εβγαλα πεντε...

Χαχάχα γελουσα που εμεινε με το στομα ανοιχτο..

Μαους γι αυτο που ρωτησε τι λες και αν εχεις και καποιο προγραμματακι τετοιου τυπου να το κανω αυτη την εβδομαδα που ελεγα να κανω deload αλλα μαλλον θα ναι overload

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα, ο όρος "δυνατή προπόνηση" πήρε άλλο νόημα...

Μειώσαμε μεν την απόσταση σε σχέση με την προηγούμενη φορά, αλλά την κάναμε λες και μας είχαν βάλει νέφτι στον κώλο...! Συγκεκριμενα:

Απόσταση: 107,43χλμ

Διάρκεια: 4 ώρες και 9 λεπτά

Μέση ταχύτητα: 26χλμ/ώρα (!!!)

Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είναι ο πιο υψηλός μέσος όρος ταχύτητας που έχω πετύχει μέχρι σήμερα, σε αποστάσεις άνω των 100χλμ. Βγήκε και το πρόγραμμα για ποδηλασίες Μαρτίου και Μαΐου, θα σας τα γράψω πιο μετά που θα τα βάλω κάτω αναλυτικά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ναι Γιαννη. Εχω διαφορα θεματα στο κεφαλι μου οποτε το να βαζω εξτρα πραγματα δεν ειναι οτι καλυτερο. Μολις ξεμπερδεψω και επανελθω σε νορμαλ κατασταση θα επανελθω σε χορτοφαγια! 

Δημοσ.

Νορμάλ κατάσταση; Χα, τι είναι αυτό; Δε θυμάμαι να ήμουν ποτέ σε νορμάλ κατάσταση. Βρέφος ίσως... :P

---------------------\

Ολοκλήρωση προπόνησης με σουπερσετ chin ups/farmer's walk. Γίνονται εκτός της αποθήκης που έχω μετατρέψει σε γυμναστήριο. Παρέα ένας παγωμένος βορειοδυτικός άνεμος κάπου στα 5-6 μποφόρ, και θερμοκρασία κοντά στο 0. ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Αμέ...

• Like 2
Δημοσ.

λιβε φυσικα και συνδιαζονται !

παιξε μια βδομαδα super set και drop set στηθος - πλατη την μια μερα και την αλλη  χερια ! 

σπεκτ καψουροκατασταση ? εισαι μικρος τα περασαμε και μεις αυτα πριν απο κατι αιωνες δεν ειναι τιποτα θα περασει   :-D 

• Like 4
Δημοσ.

Θ τ κανω τ αλλη εβδομαδα αυτη εκανα προπονηση...

Γιατι δεν μου απαντησες και μπορει να εκανα βλακεια..

Απλα δωσε μου ενα παραδειγμα ή να σου πω εγω πως το σκεφτομαι..

Πιεσεις στηθους με μπαρα μαζι με κωπηλατικη με αλτηρες

Πρωτο σετ δεκα επαναληψεις με βαρος να βγαινει

Δευτερο αυξανω βαρος ξανα δεκα επαναληψεις

Τριτο αυξανω βαρος αλλα οχτω επαναληψεις

Τεταρτο αυξανω λιγο ακομα εξι επαναληψεις

Δημοσ.

λιβε μια προπο στηιος πλατη κανε τα εξης !

Α . καλο ζεσταμα

Β. τοσα κιλα ωστε να βγαινουν στον παγκο στο πρωτο σετ με πολυ ζορι μαχ 12- 15 απαναληψεις ( με ζορι ομως ), δεν ξεκουραζεσαι μπαινεις μονοζυγο εμπροστολαιμιες οσες μπορεις - ξεκουραση μισο λεπτο, μπαινεις  διζυγο οσες μπορεις και αμεσως χωρις ξεκουραση πουσαπς μεχρι να μην μπορεις να σηκωθεις !

ξεκουραση 1.30 λεπτο και ξαναμπαινεις παλι  τα ιδια ,  επειδη θα κουραζεσαι σε καθε σετ θα πεφτεις και καποιες επαναληψεις ! 

καντο 4-5 σετ ! 

για  super set και drop set μαζι μιαλμε την επομενη φορα - δοκιμασε αυτο που σου ειπα τωρα πρωτα αν θες ..

το δευτερο σετ θα ειναι παγκος + οπισθολαιμιες πλατη και τα αλλα τα ιδια !

το τριτο σετ παγκος με αλτηρες + κοπηλατικη με αλτηρες

το τεταρτο σετ παγκος κανονικος + αντιστροφη κοπηλατικη  !

καπως ετσι θα σε γυμναζα εγω μια προπονηση και θα τα εβλεπες ολα !

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...