bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα gym μετά από ξύπνημα στις 7 και 5ώρο ύπνο + νηστικός 8 ώρες ! Έκανα το προκαθορισμένο 3 reps @ 137,5 στο squat (είχα άλλη μία) και μετά από 3 σετάκια front squat έσκασα και μονή pause front squat στα 90. Μην ξανακούσω θέλω κάτι πριν το gym για ενέργεια 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αφου τα εκανες αυτα 8 ωρες νηστικος αν ειχες φαει καλα πριν πας , θα ειχες 1-2 επαναληψεις συν σε ολα και δεν το ξερεις ! 2
ribo7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Eχετε αντικαταστήσει τη ζάχαρη με κάποιο υποκατάστατο; Αν ναι, με ποιο; Μέλι, σταφίδες, αποξηραμένα σύκα..
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας μαγκες, Σε κανα μηνα σκεφτομαι να παρω πρωτεινη (ON 100% whey).(Οποτε αυτη την στιγμη δεν παιρνω τιποτα..) Ειχα ακουσει που ενας φιλος μου επαιρνε παλια αμινοξεα (σε χαπια) κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και bcaa. Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ? Θα κανει διαφορα αν παρω και αμινοξεα μαζι με την πρωτεινη?
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η καλύτερη στιγμη να τα παίρνεις είναι Αφού πέρασεις μερικά χρόνια στα γυμναστήρια, διαβάσεις αρκετά πράγματα για διαστροφη , πειραματιστείς με την διατροφή και την προπόνηση σου και αφού έχει φτάσει στο ταβάνι και θες να πας σε αγώνες.. Κάντε καλη προπόνηση, φάτε καλύτερα και αφήστε τις μαλακιες..
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η καλύτερη στιγμη να τα παίρνεις είναι Αφού πέρασεις μερικά χρόνια στα γυμναστήρια, διαβάσεις αρκετά πράγματα για διαστροφη , πειραματιστείς με την διατροφή και την προπόνηση σου και αφού έχει φτάσει στο ταβάνι και θες να πας σε αγώνες.. Κάντε καλη προπόνηση, φάτε καλύτερα και αφήστε τις μαλακιες.. Προφανως αν δεν τρως δεν εχει νοημα να παιρνεις ουτε καν πρωτεινη.Αλλα προφανως δεν μπορεις να τρως 8 φορες την μερα. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω. Τρωω 5 φορες την ημερα, και οσο περναει ο καιρος προσεχω ακομα περισσοτερο το τι τρωω. Μερικα συμπληρωματα βοηθανε παρα πολυ αν δεν μπορεις να φας επαρκως. Πχ εγω ειμαι φοιτητης, δεν μπορω να ειμαι στην κουζινα ολη την ωρα να μαγειρευω, γι αυτο μαζι με τις 5 φορες που τρωω την ημερα θελω να συμπληρωνω μερικες πρωτεινες για παρω το ποσο που χρειαζομαι κανονικα. Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο, αν δεν ξερεις να απαντησεις απλα μην απαντας. Παμε παρακατω, περιμενω απαντηση απο καποιον που εχει να δωσει στοχευμενη απαντηση σε αυτο που ρωτησα.
wizzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 [...[ Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...[...] Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά, sorry κιόλας, λες μαλακίες.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κατσε ρε συ wizzy και γω υπερ σπεκτ ειμαι λογο του οτι ειμαστε μια παρειτσα εδω , γραφει συνεχεια , ξερουμε ο ενας τον αλλον κτλ κτλ ομως για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν ερχεται καποιος και λεει ευγενεστατα ''Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ''και παιρνει σαν απαντηση '' φατε καλα , γυμναστειτε και αφηστε τις μαλακιες ε λογικο ειναι να αρπαχτει καπου , ουτε εσενα θα σου αρεσε , να ειμαστε σωστοι ! απο μενα αυτα - συνεχιστε ..
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αφου τα εκανες αυτα 8 ωρες νηστικος αν ειχες φαει καλα πριν πας , θα ειχες 1-2 επαναληψεις συν σε ολα και δεν το ξερεις ! Λογικό επιχείρημα αλλά επειδή με ξέρω καλύτερα από όλους -λογικό επίσης- δεν θα είχα σημαντική διαφορά. Με είδα εξάλλου και άλλες φορές που είμαι και με φουλ ύπνο και φαγητό ΄και παρ' όλα αυτά αποδίδω κατώτερα του αναμενόμενου. Προφανως αν δεν τρως δεν εχει νοημα να παιρνεις ουτε καν πρωτεινη.Αλλα προφανως δεν μπορεις να τρως 8 φορες την μερα. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω. Τρωω 5 φορες την ημερα, και οσο περναει ο καιρος προσεχω ακομα περισσοτερο το τι τρωω. Μερικα συμπληρωματα βοηθανε παρα πολυ αν δεν μπορεις να φας επαρκως. Πχ εγω ειμαι φοιτητης, δεν μπορω να ειμαι στην κουζινα ολη την ωρα να μαγειρευω, γι αυτο μαζι με τις 5 φορες που τρωω την ημερα θελω να συμπληρωνω μερικες πρωτεινες για παρω το ποσο που χρειαζομαι κανονικα. Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο, αν δεν ξερεις να απαντησεις απλα μην απαντας. Παμε παρακατω, περιμενω απαντηση απο καποιον που εχει να δωσει στοχευμενη απαντηση σε αυτο που ρωτησα. Μα ποιός σου είπε να τρως 8 φορές ? Τρώγε όσες σε βολεύει με τις ανάλογες θερμίδες φυσικά...τόσο απλό. Κι εγώ φοιτητής είμαι φίλε και στην κουζίνα άντε να κάθομαι κανά 3ωρο max/βδομάδα. Γεια σας μαγκες, Σε κανα μηνα σκεφτομαι να παρω πρωτεινη (ON 100% whey).(Οποτε αυτη την στιγμη δεν παιρνω τιποτα..) Ειχα ακουσει που ενας φιλος μου επαιρνε παλια αμινοξεα (σε χαπια) κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και bcaa. Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ? Θα κανει διαφορα αν παρω και αμινοξεα μαζι με την πρωτεινη? Ναι φίλε...μπορώ να σου εξηγήσω ό,τι θες περί αμινοξέων αλλά καλώς η κακώς με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις ελειπείς γνώσεις οπότε στον βρόντο θα πάμε. Η σύντομη απάντηση είναι Φτιάξε μία διατροφή σωστή. Αν νομίζεις ότι κάνεις ήδη πόσταρέ την αλλιώς αναθεώρησε
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μαους ειδες ομως οτι δεν αναφερθηκα σε προσωπικο επιπεδο και εσυ ξερεις ποσοι εδω μεσα απλα ρωτανε τι να παρουν χωρις να εχουν ιδεα. Χαρη σε εσενα τωρα. 1) Μην χαρακτηριζεις 2)Ο φουσκωμενος με αυξητικες και κρεατινες εχει ποσατρει αρκετες φορες φωτογραφια του, ενω εσυ καμια 3) Ημουν επι ενα μιση χρονο χορτοφαγος και ελιωνα προπονησεις που πολλοι απο εδω δεν θα τις αντεχαν χωρις ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ 4)Απαντησα με τετοιο υφος γιατι εχω δει την ιδια ερωτηση αρκετες φορες εδω μεσα Στο θεμα τωρα Οπως ειπε ο μπος δεν χρειαζεται 8 φορες τη μερα. Για αρχη γραψε υψος,βαρος,στοχο και το διατροφικο σου προγραμμα και ας το αρχισουμε απο εκει αν θες μια συζητηση με βαση
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ναι φίλε...μπορώ να σου εξηγήσω ό,τι θες περί αμινοξέων αλλά καλώς η κακώς με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις ελειπείς γνώσεις οπότε στον βρόντο θα πάμε. Η σύντομη απάντηση είναι Φτιάξε μία διατροφή σωστή. Αν νομίζεις ότι κάνεις ήδη πόσταρέ την αλλιώς αναθεώρησε Πες μου εσυ δεν ειμαι ντουβαρι για να μην καταλαβω. Η διατροφη μου εχει ως εξης: γευμα 1: γαλα με βρωμη και 1 κουταλια σουπας μελι. (βαζω σε ενα μπολ οσο μπορω να φαω), παιρνω πολυβιταμινες καποιες που εχει και η μανα μου και ω3 γευμα 2: φαγητο μεσημεριανο, σπιτικο οτι εχει μαγειρεμενο. (συνηθως ειναι κρεας με ρυζι,οσπρια ή ψαρι) + σαλατα προπονηση γευμα 3: φαγητο αν εχει περισσεψει απο μεσημερι ή αλλιως παω και παιρνω απ'εξω καλαμακια κοτοπουλο με ρυζι + σαλατα. γευμα 4: συνηθως κατι πιο ελαφρι, 5-6 αυγα(1 κροκο τα αλλα ασπραδια) + σαλατα γευμα 5: αυτο ειναι το τελευταιο και συνηθως τρωω 1 γεματη χουφτα καρυδια, αλλη 1 αμυγδαλα και 1 γιαουρτι 2% με μελι Καπως ετσι ειναι τωρα η διατροφη μου, πολλα αλλαζουν αναλογα με το που βρισκομαι, αν ειμαι εξω παιρνω κατι του τυπου κοτοπουλο καλαμακια κτλ πχ το κοτοπουλο με ρυζι μπορει να αλλαξει σε κατι αλλο αναλογο, οπως τονο με στριφτα μακαρονια κα Ειμαι 1.75 και 71κιλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειναι θεμα αν εισαι ντουβαρι ή οχι αλλα υπαρχει ολοκληρως μηχανισμος με το πως δουλευουν τα αμινοξεα. μπορεις να κανεις μερικες αλλαγες οπως γευμα 1 γαλα με βρωμη κτλ γευμα 2 αυγα,σαντουιτσακι με γαλπουλα κτλ,φρουτο γευμα 3 μεσημεριανο γευμα 4 αυγα,φρουτα, γιαουρτι γευμα 5 κοτοπουλο,ψαρι,γιαουρτι με λιγους ξηρους καρπους κτλ επισης μπορεις τις μερες που εχεις χρονο να μαγειρευεις και για τις επομενες και να τα χεις σε ταπερ ετοιμα δεν χρειαζεται να παρεις ουτε πρωτεινη ουτε αμινοξεα. (αντε πρωτεινη απλα για καμια φορα που δεν εχεις χρονο) + οτι με βασει υψος και κιλα χρειαζεσαι να παρεις λιγο λογικα οποτε φορτωσε τιποτα ταχινι,φυστικοβουτυρο κτλ για εξτρα θερμιδες 1
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πες μου εσυ δεν ειμαι ντουβαρι για να μην καταλαβω. Η διατροφη μου εχει ως εξης: γευμα 1: γαλα με βρωμη και 1 κουταλια σουπας μελι. (βαζω σε ενα μπολ οσο μπορω να φαω), παιρνω πολυβιταμινες καποιες που εχει και η μανα μου και ω3 γευμα 2: φαγητο μεσημεριανο, σπιτικο οτι εχει μαγειρεμενο. (συνηθως ειναι κρεας με ρυζι,οσπρια ή ψαρι) + σαλατα προπονηση γευμα 3: φαγητο αν εχει περισσεψει απο μεσημερι ή αλλιως παω και παιρνω απ'εξω καλαμακια κοτοπουλο με ρυζι + σαλατα. γευμα 4: συνηθως κατι πιο ελαφρι, 5-6 αυγα(1 κροκο τα αλλα ασπραδια) + σαλατα γευμα 5: αυτο ειναι το τελευταιο και συνηθως τρωω 1 γεματη χουφτα καρυδια, αλλη 1 αμυγδαλα και 1 γιαουρτι 2% με μελι Καπως ετσι ειναι τωρα η διατροφη μου, πολλα αλλαζουν αναλογα με το που βρισκομαι, αν ειμαι εξω παιρνω κατι του τυπου κοτοπουλο καλαμακια κτλ πχ το κοτοπουλο με ρυζι μπορει να αλλαξει σε κατι αλλο αναλογο, οπως τονο με στριφτα μακαρονια κα Ειμαι 1.75 και 71κιλα. Δεν εννοούσα ότι πρέπει να είσαι ντουβάρι για να μην καταλάβεις. Γνώσεις δεν έχεις απλά (χωρίς να είναι κακό αυτό). Εμένα η ένστασή μου είναι άλλη. Για εμένα το λογικό βήμα για να πάρει κανείς συμπληρώματα είναι ότι έχει φτιάξει την διατροφή του...ξέρει τι ελείψεις έχει...ξέρει γενικότερα γιατί κάνει οτιδήποτε. Το να πάρεις συμπληρώματα (που πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το φαγητό γιατί εννοείται ο χώρος τα θέλει να είναι και μαγικά) χωρίς να έχεις ένα πλάνο δεν είναι ένα σωστό βήμα για εμένα. Καλώς η κακώς ό,τι έχει σπίτι σήμερα, το 5-6 αυγά το 1 χούφτα αμύγδαλα κτλπ. δεν είναι πλάνο. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 να σημειωσω σε αυτο που λεει ο μπος το δεν ειναι διατροφικο πλανο το τι εχει το σπιτι αν θες απλα να εισαι υγιεις και να κανεις τη γυμναστικη σου ειναι οκ. Αν θες να το πας ενα βημα παραπανω τοτε θα πρεπει να ξερεις τι θα φας,ποσο κτλ. 1
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θελω ουτε να παω σε αγωνες ουτε να γινω ντουκι.Αν ηθελα αυτο δεν θα βρισκομουν καν εδω στο φορουμ, θα ρωτουσα αλλου.... Θελω απλα να γινω καλυτερος απ'οτι ειμαι, να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου και να δεσω γενικοτερα με ποιοτικα κιλα. Δεν θελω να παω 10 κιλα πανω απο το υψος μου. Περισσοτερο fitness σωμα με ενδιαφερει σαν του medrano lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις