dimitra_m3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 οχι κυριολεκτω .Sent from my ipad4 using Insomnia Μαστίγωμα
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γυμναστηριο και σημερα, ποδια χερια ωμους και για κοιλιακους εκανα σανιδες σημερα, κανονικες στους πηχεις και πλαγιες. Ολα καλα , καμια ενοχληση στο σημειο κ ψυχολογια στα υψη , ενω πριν ελεγα να κατσω σπιτι και ποναγα . Πηγα , εγινα αλλος ανθρωπος παλι. 1
ribo7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε τίποτα καλές προτάσεις για δεκατιανό/απογευματινό? Θέλω να τεστάρω λίγο τον οργανισμό μου και θέλω να κόψω γαλακτοκομικά και ψωμί/γλουτένη. Κατά τις 11 τρώω 2 τοστάκια (ολικής/πολύσπορα) με τυρί/γαλοπούλα. Και γενικά τρώω αρκετά ψωμί που θέλω να κόψω. Αλλά τι να τρώω να σπάω την πείνα στη δουλειά? Ξηρούς καρπούς/αποξηραμένα φρούτα τρώω πολλές φορές.. Μαργαρίτα είναι μικρόβιο το άτιμο το γυμνασήριο. Εγώ είχα βγει τώρα και κοίταγα το ρολόι να γυρίσω σπίτι να την πέσω για να ξυπνήσω το πρωι να πάω σε ομαδικό cardio (εννοείται δεν ήπια αλκοόλ). Άρρωστος.. χαχαχαΚαληνύχτες!
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μαστίγωμα να δωσω ? Γιατι για να παρω λιγο δυσκολο ... Γυμναστηριο και σημερα, ποδια χερια ωμους και για κοιλιακους εκανα σανιδες σημερα, κανονικες στους πηχεις και πλαγιες. Ολα καλα , καμια ενοχληση στο σημειο κ ψυχολογια στα υψη , ενω πριν ελεγα να κατσω σπιτι και ποναγα . Πηγα , εγινα αλλος ανθρωπος παλι. Τι ειναι οι σανιδες?
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μαργαρίτα προτείνω να αφήσεις τα ζογκλερικά και να μείνεις λίγο με το απλό κλασικό γυμναστήριο. Πολλοί τραυματισμοί σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλλον θέλει χρόνο το σώμα σου. 3
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε τίποτα καλές προτάσεις για δεκατιανό/απογευματινό? Θέλω να τεστάρω λίγο τον οργανισμό μου και θέλω να κόψω γαλακτοκομικά και ψωμί/γλουτένη. Κατά τις 11 τρώω 2 τοστάκια (ολικής/πολύσπορα) με τυρί/γαλοπούλα. Και γενικά τρώω αρκετά ψωμί που θέλω να κόψω. Αλλά τι να τρώω να σπάω την πείνα στη δουλειά? Ξηρούς καρπούς/αποξηραμένα φρούτα τρώω πολλές φορές.. Μαργαρίτα είναι μικρόβιο το άτιμο το γυμνασήριο. Εγώ είχα βγει τώρα και κοίταγα το ρολόι να γυρίσω σπίτι να την πέσω για να ξυπνήσω το πρωι να πάω σε ομαδικό cardio (εννοείται δεν ήπια αλκοόλ). Άρρωστος.. χαχαχα Καληνύχτες! Χτυπάς 3-4 αυγά, ριχνεις λίγο γάλα, γεμίζεις με βρώμη, σταφίδες, και τριμένο ξηροκάρπη, ανακατεύεις μέχρι να γίνεις παχύς-παχύς χυλός, απλώνεις σε ταψί όπου έχεις στρώσει λαδόκολα, ψηνεις στους 180' για 15-20' κι έχεις έτοιμη πίτα την οποία κόβεις σε πιτάκια τα οποία τρως σκέτα ή με κασέρι ή με φιστικοβούτυρο. Διατηρούνται στο ψυγείο για 4 τουλάχιστον μέρες. Έχει πολλές παραλλαγές η συνταγή ώστε να βρεις το συνδυασμό που προτιμάς περισσότερο.
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα! Οτι ειναι μικροβιο ειναι, μεγαλο! Dakon τι εννπεις ζογκλερικα ; :/ Οπως λεει ο γιαννης μπορεις να φτιαξεις πιτακια βρωμης με διαφορα μεσα βρωμη γαλα αυγα πρωτεινη μπανανα κλπ.. Εγω βαριεμαι να βαζω φουρνο. Ριχνω το μιγμα στο αντικολλητικο, χαμηλη φωτια κ σ λιγο ειναι ετοιμο. Επισης μπορεις παντα να κανεος κ καποιο ροφημα πχ γαλα με μπανανα με μελι με βρωμη με πρωτεινη με κακαο με μηλο κλπ
ribo7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χτυπάς 3-4 αυγά, ριχνεις λίγο γάλα, γεμίζεις με βρώμη, σταφίδες, και τριμένο ξηροκάρπη, ανακατεύεις μέχρι να γίνεις παχύς-παχύς χυλός, απλώνεις σε ταψί όπου έχεις στρώσει λαδόκολα, ψηνεις στους 180' για 15-20' κι έχεις έτοιμη πίτα την οποία κόβεις σε πιτάκια τα οποία τρως σκέτα ή με κασέρι ή με φιστικοβούτυρο. Διατηρούνται στο ψυγείο για 4 τουλάχιστον μέρες. Έχει πολλές παραλλαγές η συνταγή ώστε να βρεις το συνδυασμό που προτιμάς περισσότερο. Γιάννη το φτιάχνω για πρωϊνό αυτό (παραλλαγή). Πιτάκια βρώμης βασικά όπως η Μαργαρίτα. Πολλές φορές τρώω και 2-3 φέτες του τοστ με ταχίνι και μέλι. Και θέλω να κόψω γάλα, τυριά, γιαούρτια για λίγο καιρό. Απλά την έχω καταβρεί με 2 τοστάκια κατά τις 11 και θέλω να το αλλάξω (να περιορίσω το ψωμί). Φρούτα δε μου κάνουν κάτι, θέλω κάτι να σπάει την πείνα.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τρως κανονικο ταπερ με πχ κοτα ρυζι μπροκολο Μαστιγωμα ειναι οι προπονησεις, αλλαζεις χρωματα πανευκολα.
ribo7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σαλατες..... Φοβάμαι μην ερεθίζεται το έντερο αλλά είναι μια λύση ναι Τρως κανονικο ταπερ με πχ κοτα ρυζι μπροκολο Το μεσημεριανό μου
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Φοβάμαι μην ερεθίζεται το έντερο αλλά είναι μια λύση ναι Το μεσημεριανό μου μπορείς να φας το ίδιο και στο δεύτερο γεύμα σου, εγω 3ο και 4ο καμιά φορά τρώω το ίδιο με γραμμάρια που να με καλύπτουν 2
johndoe2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Eχετε αντικαταστήσει τη ζάχαρη με κάποιο υποκατάστατο; Αν ναι, με ποιο;
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Eχετε αντικαταστήσει τη ζάχαρη με κάποιο υποκατάστατο; Αν ναι, με ποιο; μπανάνα το γιαούρτι μου το τρώω με γλυκαντικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις