Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι ειδικός στο χτίσιμο σωμάτων, μπορεί να έχεις 100% δίκιο Άλεξ αλλά όσον αφορά το δικό μου σώμα, άμα πλακωθώ στο φαι και πάρω κιλά γρήγορα γίνονται κατά 99% λίπος στην κοιλιά. Κι εκεί να δεις τι ζόρι πέφτει για να φύγει...

Στόχος μου να μη βάζω πάνω από μισό κιλό το μήνα -αλλά να είναι μυς αυτό το #$#%#μενο μισόκιλο. Την ίδια στιγμή να χάνω λίπος ώσττε να πέσω στο 15% coming next summer. Αδύνατο; Ίσως ναι, ίσως όχι. Ίσως να ειναι ακόμη δυσκολοτερο being vegan που δεν τρώει ούτε γλουτένη (!!) αλλά μέχρι στιγμής τα αποτέλεσματα είναι ενθαρρυντικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Σημερα πηγα για ψωνια..

Πηρα μαρουλι

Τονο,

Διαφορα αλλα ψαρια, λιγες ποσοτητες μην χαλασουν, οπως σαρδελα..

Κοτατς

Γιαουρτι

Ροδακινα

Μπανανες

Ξηρους καρπους

Γαλοπουλα

Και 2 αλοιφες τυροκαφτερη, ετσι να βαζω λιγο στα σαντουιτσακια...

Αγγουρια.

Το βραδινο μου θα το αλλαξω, το ρυζι το ακυρωνω (για το βραδυ)για κανενα μηνα να δω πως θα παει και θα την βγαλω με μαρουλι κοτοπουλο, μαρουλι με τονο ή σαρδελες, γιαουρτη με ξηρους καρπους, κανενα κοτατς--> ενα πηρα τετοιο να το δοκιμασω γιατι πρωτη φορα θα φαω...

Σαββατο θα παω να παρω και 4 μοσχαρισχες μπριζολες να εχω, να τρωω το βραδακι..

Δεν είμαι ειδικός στο χτίσιμο σωμάτων, μπορεί να έχεις 100% δίκιο Άλεξ αλλά όσον αφορά το δικό μου σώμα, άμα πλακωθώ στο φαι και πάρω κιλά γρήγορα γίνονται κατά 99% λίπος στην κοιλιά. Κι εκεί να δεις τι ζόρι πέφτει για να φύγει...

Στόχος μου να μη βάζω πάνω από μισό κιλό το μήνα -αλλά να είναι μυς αυτό το #$#%#μενο μισόκιλο. Την ίδια στιγμή να χάνω λίπος ώσττε να πέσω στο 15% coming next summer. Αδύνατο; Ίσως ναι, ίσως όχι. Ίσως να ειναι ακόμη δυσκολοτερο being vegan που δεν τρώει ούτε γλουτένη (!!) αλλά μέχρι στιγμής τα αποτέλεσματα είναι ενθαρρυντικά. 

Οκ...εσύ ξέρεις το σώμα σου αλλά 1ον λες αν βάλεις γρήγορα κιλά γίνονται λίπος. Ε μην τα βάλεις γρήγορα τα κιλά και 2ον παίζει ρόλο με τι τροφές πάς και βάζεις τα κιλά...διαφορετικό αποτέλεσμα θα έχεις αν τρως καστανό ρύζι με κοτόπουλο και διαφορετικό με άσπρα μακαρόνια και τηγανιτή μπριζόλα (γενικά μιλάω...είδα ότι είσαι vegan).

Α και τέλος να σου πω ότι έρευνες έχουν δείξει ότι φυσικοί αθλητές κάνοντας τα πάντα τέλεια μπορούν να βάλουν 2-3 μυϊκά κιλά/χρόνο οπότε μην περιμένεις κι εσύ ότι βάζοντας 0,5 κιλό το μήνα (που by the way αφού δεν μετράς ποσότητες κτλπ. πως ξέρεις ότι τρως αρκετά ώστε να βάζεις 0,5 kg/ μήνα?) θα είναι μυϊκό...πόσο μάλλον όταν δεν τα κάνεις όλα τέλεια.

Παντως πιστευω δεν ισχυει αυτο για τα 26 χρονια (θα ηταν καλο αν υπαρχει καποια επιστημονικη ερευνα που να υποστηριζει αυτο καλο θα ήταν να ποσταριστει).Κοιτα να γινουν διπλασιες οι πλατες μετα απο καποια ηλικια με φυσικο τροπο δεν γινεται αν ηδη γυμναζεσαι χρονια πριν...αλλα ο στοχος για τα 3 κιλα μυικα τον χρονο ειναι ενας εφυκτος στοχος ανεξαρτητος ηλικιας βεβαια κανοντας παρα πολλες θυσιες και συγκεκριμενο τροπο ζωης.

• Like 1

Η διατροφή όγκου δεν εχει να κάνει με πλάκωμα στο φαί και ολα στην κοιλιά. Γίνεται με υπολογιμένες θερμίδες και macros. Το ποσοστό λιπους και μυικής μάζας που θα βάζεις είναι επισης συγκεκριμένο. 

Πχ βάζεις 5 κιλά σε 6-10 μήνες και ειναι 3 λίπος 2 μύες. Χανεις τα 3 το καλοκαίρι οταν γραμμώνεις και σου μένουν + 2 kg μυες. Διατροφή όγκου δεν σημένει τρώμε οτι βρουμε οσο μπορούμε.. συνήθως είναι 200+300 θερμίδες την ημέρα  πάνω απο την διατροφή συντήρησης. Μιλάμε για +1 γιαουρτάκι και μια χουφτα αμυγδαλα παραπάνω την ημέρα δηλαδη.. (αναλογα με σωαματότυπο)

Το να βάζεις καθαρή μυική μάζα με φυσικό τρόπο, η να βάζεις μυες ενώ χάνεις λίπος θεωρείται γενικά αδύνατο για προχωρημένους. Για αρχάριους και ατομα με υψηλό ποσοστό λίπους γίνεται με ισοθερμιδική διτροφή, αλλά και πάλι μετά τους 6-12 μήνες θα σταματήσει αυτή η διαδικασία και αναγκαστικά θα μιλάμε για ογκο/γραμμώσεις

• Like 3

Παντως πιστευω δεν ισχυει αυτο για τα 26 χρονια (θα ηταν καλο αν υπαρχει καποια επιστημονικη ερευνα που να υποστηριζει αυτο καλο θα ήταν να ποσταριστει).Κοιτα να γινουν διπλασιες οι πλατες μετα απο καποια ηλικια με φυσικο τροπο δεν γινεται αν ηδη γυμναζεσαι χρονια πριν...αλλα ο στοχος για τα 3 κιλα μυικα τον χρονο ειναι ενας εφυκτος στοχος ανεξαρτητος ηλικιας βεβαια κανοντας παρα πολλες θυσιες και συγκεκριμενο τροπο ζωης.

Ένα πρόχειρο Link.png Site: http://news.hgh-pro.com/hormones_decrease_with_age.html">link  που αναφέρει (στην δεύτερη παράγραφο) πως το peak των ορμονών γίνεται στα mid 20's και μετά υπάρχει πτώση.

Σημερα πηγα για ψωνια..

Πηρα μαρουλι

Τονο,

Διαφορα αλλα ψαρια, λιγες ποσοτητες μην χαλασουν, οπως σαρδελα..

Κοτατς

Γιαουρτι

Ροδακινα

Μπανανες

Ξηρους καρπους

Γαλοπουλα

Και 2 αλοιφες τυροκαφτερη, ετσι να βαζω λιγο στα σαντουιτσακια...

Αγγουρια.

Το βραδινο μου θα το αλλαξω, το ρυζι το ακυρωνω (για το βραδυ)για κανενα μηνα να δω πως θα παει και θα την βγαλω με μαρουλι κοτοπουλο, μαρουλι με τονο ή σαρδελες, γιαουρτη με ξηρους καρπους, κανενα κοτατς--> ενα πηρα τετοιο να το δοκιμασω γιατι πρωτη φορα θα φαω...

Σαββατο θα παω να παρω και 4 μοσχαρισχες μπριζολες να εχω, να τρωω το βραδακι..

Voltaren  επρεπε να παρεις ...

• Like 2

Ρε παιδια εσεις που ξερετε βοηθατε..

Πηγα την Τριτη γυμναστηριο μετα απο πολυ καιρο. Τονισα στην γυμναστρια οτι ειμαι "πρωταρα", και πηγαμε , για πρωτη μερα, μαζι σε καθε οργανο. Μου πε οτι μου γραψε προγραμμα αρχαριων με 3 σετ στο καθε μηχανημα + βαρακια, απο 10-15 επαναληψεις αναλογα το οργανο, και με λιγα κιλα.

Χτες ημουν μια χαρα, σημερα εχει πιαστει η δεξια μου πλευρα. Βασικα το δεξι ποδι, ψηλα, εσωτερικα στη βαση του. Και κυριως το δεξι χερι στο σημειο που λυγιζει, εκει που μας παιρνουν αιμα περιπου. Αυτο μ ενοχλει αρκετα, βασικα ποναει οταν παω να το τεντωσω. Παιζει κανα ρολο οτι μου χαν παρει αιμα απο κει τη Δευτερα ή καμια σχεση?

Να βαλω καμια αλοιφη ή να τ αφησω να περασει μονο του? και βασικα σημερα να παω γυμναστηριο και να μη γυμνασω τα χερια ή να μη παω καθολου?

Λογικο ειναι να πιαστεις αφου εισαι αγυμναστη ,ολοι το επαθαν αυτο στις αρχεs.Συνεχισε κανονικα δεν θα παθεις τιποτα.Αν θες να βαλεις καποια αλοιφη βαλε τυροκαυτερη που ειπε και ο Liverpool89. :P

• Like 4

Ρε παιδια εσεις που ξερετε βοηθατε..

Πηγα την Τριτη γυμναστηριο μετα απο πολυ καιρο. Τονισα στην γυμναστρια οτι ειμαι "πρωταρα", και πηγαμε , για πρωτη μερα, μαζι σε καθε οργανο. Μου πε οτι μου γραψε προγραμμα αρχαριων με 3 σετ στο καθε μηχανημα + βαρακια, απο 10-15 επαναληψεις αναλογα το οργανο, και με λιγα κιλα.

Χτες ημουν μια χαρα, σημερα εχει πιαστει η δεξια μου πλευρα. Βασικα το δεξι ποδι, ψηλα, εσωτερικα στη βαση του. Και κυριως το δεξι χερι στο σημειο που λυγιζει, εκει που μας παιρνουν αιμα περιπου. Αυτο μ ενοχλει αρκετα, βασικα ποναει οταν παω να το τεντωσω. Παιζει κανα ρολο οτι μου χαν παρει αιμα απο κει τη Δευτερα ή καμια σχεση?

Να βαλω καμια αλοιφη ή να τ αφησω να περασει μονο του? και βασικα σημερα να παω γυμναστηριο και να μη γυμνασω τα χερια ή να μη παω καθολου?

Μην ανησυχείς για τα πονάκια...πιάσιμο είναι...σε 2-3 μέρες θα είσαι εντάξει. Όλοι έχουν στην αρχή. Σήμερα αν θες πας ή αν θες όχι...ανάλογα πως νιώθεις.

Και μία συμβουλή...όταν θα έχει περάσει κανάς μήνας και θα είσαι εξοικειωμένη μην συνεχίσεις αυτά τα παιδικά που κάνετε τώρα που παίρνετε σβάρνα ότι όργανο σας δείχουν οι γυμναστές και κάνετε.

• Like 5

Αν παω ομως, το να γυμνασω τα σημεια αυτα, ενδεικνυται ή δε θα κανει καλο?

Κοιτα σιγουρα μετα ξεψαρωνεις.. Αλλα ουτως ή αλλως τα οργανα ιδια δεν ειναι? εννοω ας πουμε θες να γυμνασεις κοιλιακους, στηθος, ποδια..συγκεκριμενα μηχανηματα δλδ, σωστα?

Αυτη μου πε οτι θ ακολουθησω το προγραμμα για 7 επισκεψεις, και μετα θα τ αλλαξουμε λεει.

@fotis ωραια κ μ αρεσει η τυροκαυτερη! Χαχα!

• Like 1

Μια χαρά είναι τα μηχανήματα γι αρχάριους, μαθαίνει την κίνηση χωρίς να κινδυνεύει πολύ από τραυματισμούς. Ας περάσουν 2-3 μήνες κι αν είναι ακόμα με την ίδια όρεξη στο gym αφήνει τα μηχανήματα και πάει για πιο προχώ.

Ναι για αργοτερα μιλαω, αλλα θεωρω ενας μηνας ειναι αρκετος. Εγω δεν ειχα κανει παραπανω οταν αρχισα βαρη, μαλλον λιγοτερο. Και μιλαμε για τερμα αγυμναστη τοτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...