dimitra_m3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φωτη, να σου κραταω το χερι στο επομενο τατοο? Μαργαριτα, η υγεια πως παει? Υπαρχουν ακομα οι δυσπνοιες? 1
GreekMonkey Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φώτη η Δήμητρα σε γουστάρει. Κάργα όμως.
a.c.a.b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά!!Μόλις έφαγα μια επική σούπα στο σκαλοπάτι της διαχωριστικής λωρίδας όπως έτρεχα..Γύρισε το πόδι μου κ ο αστράγαλος εχει πρηστεί..μάλλον διάστρεμμα. Δίνω μάθημα κ αν πάω να το κοιτάξω θα πάω το βράδυ μετα που θα δώσω μονο αν δεν αντέχω άλλο το πόνο. Εχετε πάθει κάτι αντιστοιχο; πώς το αντιμετωπισατε;; (πέρα από το να πάτε σε γιατρό που δε με ψήνει αυτή τη στιγμή.. ) Λολ..μπαίνω σε site διαβασω για τις πρώτες βοήθειες του διαστρέμματος και γράφει :ΠαράθεσηΗ λέξη διάστρεμμα είναι αρχαία ελληνική προερχόμενη από την λέξη διαστρέφω (δια + στρέφω = το διαστρεβλώνω, παραμορφώνω). Στην νεοελληνική καθομιλουμένη το διάστρεμμα αποκαλείται στραμπούληγμα (ιταλικής ετυμολογίας από το strambare και strangulare)και λανθασμένα μεταφράζεται στα λεξικά ως εξάρθρωση (βγάλσιμο).Είχα κι γω ενα καημό πρωι πρωι για την ετυμολογία του διαστρεμματος....μπες στο ζουμι καλέ μου άνθρωπε!!Πρώτες βοήθειες γραφεις στον τίτλο!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Από σούπα όχι, το πολύ-πολύ κανένα κοκκαλακι στην ψαροσουπα αλλά διάστρεμμα ποτέ. Άτιμο autocorrect Έχω πάθει πολλές φορές στο μπάσκετ, αν το πατάς χωρίς να πονάς υπερβολικά και μπορείς να βάλεις λίγο βάρος πάνω τοτε μάλλον είναι ελαφρύ, αν δεν μπορείς να το πατήσεις καθόλου καλό είναι να το δει ένας γιατρός, μπορεί να το δέσει και σίγουρα θα χρειαστεί ξεκούραση.Οι πρώτες βοήθειες πάντως για να μην πρηστεί πολύ είναι να σφιξεις δυνατά το παπούτσι και μετά παγοθεραπεια ενώ το βραδύ όταν κοιμάσαι και τη μέρα όταν το ξεκουραζεις καλό είναι να το έχεις πάνω σε ένα μαξιλάρι και να αποφεύγεις να το κρεμάς όπως και να το κινείς.* Σε περίπτωση που έχεις έντονο πόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω στο κόκκαλο και έχεις μελανιά καλό είναι να πας σε γιατρό ακόμα και αν δεν πονάς πολύ.
a.c.a.b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Από σούπα όχι, το πολύ-πολύ κανένα κοκκαλακι στην ψαροσουπα αλλά διάστρεμμα ποτέ. Άτιμο autocorrect Έχω πάθει πολλές φορές στο μπάσκετ, αν το πατάς χωρίς να πονάς υπερβολικά και μπορείς να βάλεις λίγο βάρος πάνω τοτε μάλλον είναι ελαφρύ, αν δεν μπορείς να το πατήσεις καθόλου καλό είναι να το δει ένας γιατρός, μπορεί να το δέσει και σίγουρα θα χρειαστεί ξεκούραση. Οι πρώτες βοήθειες πάντως για να μην πρηστεί πολύ είναι να σφιξεις δυνατά το παπούτσι και μετά παγοθεραπεια ενώ το βραδύ όταν κοιμάσαι και τη μέρα όταν το ξεκουραζεις καλό είναι να το έχεις πάνω σε ένα μαξιλάρι και να αποφεύγεις να το κρεμάς όπως και να το κινείς. * Σε περίπτωση που έχεις έντονο πόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω στο κόκκαλο και έχεις μελανιά καλό είναι να πας σε γιατρό ακόμα και αν δεν πονάς πολύ. Χαχαχα...... Να σαι καλά με κανες κ γελασα! Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα το προσέξω όσο μπορώ.Μάλλον οτι είναι ελαφρύ γιατί πονάω αρκετά ...αλλά δε με διαλύει κιόλας ο πόνος.Ατυχία...αλλα δε βαριεσαι...εχω κι αλλο ποδι!Το κουτσό ειναι κ γαμώ τις ασκήσεις ισορροπίας. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημητρα δεν εχω δυσπνοιες απ το Σαββατο καθολου. Μου χει μεινει πονος πανο στο χονδρο, στο αριστερο πλευρο, εκει στη περιοχη του διαφραγματος. Δεν ειναι κατι ανηςηχυτικο, ειδαμε και νεφρο/συκωτι που ειναι μια χαρα. Ο ορθοπαιδικος ειπε οτι καποιες φορες εκει μπροστα χτυπαει πονος απο τη σπονδυλικη στηλη, νευροπονος. Και περιμενω να κανω μαγνωτικη θωρακικης και οσφυικης μοιρας, να δουμε τη σπονδυλικη. Αλλα εγω πιστευω οτι καπου θα χτυπησα και δε το θυμαμαι. Απο χτες παντως κ ο πονος ειναι καλυτερα. Δε ξερω αν εκαναν δουλεια 3 xefo rapid που χω παρει ή αν απο μονο του περναει σιγα σιγα. @περαστικα σου!!! Αν επιμεινει ο πονος να πας να το κοιταξεις , σε αρκετες πειρπτωσεις αυτα θελουν περιδεση. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 acab εγω θα σου λεγα να το δεις γιατι σε περιπτωση που ειναι κατι ελαφρυ μπορει να το πιεσεις λιγο παραπανω και μετα να το κανεις χειροτερα! 1
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα κόντεψε να μου κάψει το στομάχι. Προσοχή με το λεμόνι! ---------------------- Περιμένω να έρθει η κοπελιά από Ουγγαρία για να κάνω το 3ο. Τέλη Μαρτίου μου είπε. Δέστε χέρι η τύπισσα! Εγώ δεν έχω tattoo can't commit σε κάποιο σχέδιο for life, ίσως κάνω τα παιδιά μου όταν αποκτήσω. Αυτό πάντως που δεν καταλαβαίνω αυτούς που όταν χτυπάνε, πάνε σε ένα τυχαίο μαγαζί και βαράνε. Αν έκανα θα ήμουν στην ίδια φάση με εσένα, θα περίμενα τον guru από Μονζαβίκη αφού θα του είχα σκάσει 1000 ευρώ + μεταφορικά + ξενοδοχείο, η θα πήγαινα εγώ εκεί. Μιλάμε για κάτι μόνιμο τώρα.. 5
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν έχω tattoo can't commit σε κάποιο σχέδιο for life, ίσως κάνω τα παιδιά μου όταν αποκτήσω. Αυτό πάντως που δεν καταλαβαίνω αυτούς που όταν χτυπάνε, πάνε σε ένα τυχαίο μαγαζί και βαράνε. Αν έκανα θα ήμουν στην ίδια φάση με εσένα, θα περίμενα τον guru από Μονζαβίκη αφού θα του είχα σκάσει 1000 ευρώ + μεταφορικά + ξενοδοχείο, η θα πήγαινα εγώ εκεί. Μιλάμε για κάτι μόνιμο τώρα.. Ενταξει εχει μια βαση αυτο που λες αλλα δεν ειναι kai πυρηνικη φυσικη ομως .Επισης δεν νομιζω πως καποιος παει τελειως random se ena mαγαζι οποιο βρηκε μπροστα του να βαρεσει , τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια. Ομως δεχομαι και αυτη την ελιτιστικη αποψη με την εννοια οτι θα ειναι κατι μονιμο πανω σου αν και αυτο πλεον με τα covers den einai τοσο απολυτο (τα laser den ta αναφερω καν ) .Αλλιως να παμε ολοι στο L.A η' στην Ν.Y να βαρεσουμε στους πιο διασημους artists. 3
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Why not, ευκαιρία για ταξιδάκι στο LA re συ Φώτη όμως, για παντόφλα μπορείς να μιλάς και να έχει thread 20 σελίδες.. θα κάνεις μόνιμη στάμπα στον εαυτό σου έτσι? και με τα γνωστά studio στην Ελλάδα η κατάσταση είναι κάπως.. Ξέρεις ότι έχει το studio o γαμάτος που είναι υπερκαλλιτέχνης αλλά όταν πάς 90% θα στο βαρέσει άλλος. Οκ αν κάνεις κάνα απλό tribal όποιος και να το κάνει το ίδιο είναι, αν πάς με καμιά φώτο η κάνα ελεύθερο σχέδιο τι? 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Why not, ευκαιρία για ταξιδάκι στο LA re συ Φώτη όμως, για παντόφλα μπορείς να μιλάς και να έχει thread 20 σελίδες.. θα κάνεις μόνιμη στάμπα στον εαυτό σου έτσι? και με τα γνωστά studio στην Ελλάδα η κατάσταση είναι κάπως.. Ξέρεις ότι έχει το studio o γαμάτος που είναι υπερκαλλιτέχνης αλλά όταν πάς 90% θα στο βαρέσει άλλος. Οκ αν κάνεις κάνα απλό tribal όποιος και να το κάνει το ίδιο είναι, αν πάς με καμιά φώτο η κάνα ελεύθερο σχέδιο τι? Εχεις δικιο σε αυτο και για αυτο ειπα πως καταλαβαινω αυτο το επιχειρημα δεν μπορω να διαφωνησω ειναι απολυτως λογικο . Απλα λογω ιδιοσυγκρασιας μου την εδωσε να κανω tattoo kati, θα παω εκει που νομιζω -μου εχουν προτεινει και θα το κανω δεν θα κατσω να περιμενω ενα χρονο να εχει κενο ο top η' να ψαχνω 5 χρονια ενα σχεδιο . Βεβαια αν μιλαμε για tattoo poy ειναι πολυ μεγαλα και πιανουν το μισο σωμα εκει ειναι μονοδρομος να κινηθεις οπως ειπες . 1
JohnConstantine Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα παιδια. Να πιω ενα ποτηρι χλιαρο νερο με λεμονι τωρα η λιγο πριν τη προπονηση??? Για καψιμο λιπους το θελω.
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα παιδια. Να πιω ενα ποτηρι χλιαρο νερο με λεμονι τωρα η λιγο πριν τη προπονηση??? Για καψιμο λιπους το θελω. Ε...Εισαι μοντελο με φετες κοιλιακους χρονια στα γυμναστηρια υποδειγμα σωματος,κατεβαινεις σε αγωνες? 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε καλούς αρτιστ και στην Ελλάδα. Το ποιος θα το χτυπήσει το ξέρεις από Πριν.. Ο Φώτης που είδε αυτο που κάνω είδε το αν κάνουν καλη δουλειά στην Ελλάδα η όχι 2
JohnConstantine Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ε...Εισαι μοντελο με φετες κοιλιακους χρονια στα γυμναστηρια υποδειγμα σωματος,κατεβαινεις σε αγωνες? :-D :-D :devil: :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις