Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 σε αυτο το θρεντ οτι γραφεται απο μερικα ατομα δεν ποτε οφφτοπικ! 2
Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Α Φωτη θα παω και στο Berlin, μου το προτεινε σημερα μια φιλη , μου πε οτι τα παιδια που βαρανε εκει ειναι απο τη Καλων Τεχνων και εχει δει πολυ ομορφες δουλειες τους. Τι θες να κανεις τωρα; Δεν ειμαστε πολυ οφτοπικ Το Berlin ειναι πολυ γνωστο ναι . σε αυτο το θρεντ οτι γραφεται απο μερικα ατομα δεν ποτε οφφτοπικ! Καρα-ισχυει .Το επομενα που θα κανω θα εχουν σχεση με το skydiving kai to ice climbing . 1
JohnConstantine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες. Η Λεμοναδα θα βοηθουσε στο καψιμο του λιπους για πρωινο ροφημα??? Η λιγο αργοτερα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν κανει μαγια αλλα λιγο στημενο λεμονι με νερο κανει καλο !
JohnConstantine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν κανει μαγια αλλα λιγο στημενο λεμονι με νερο κανει καλο ! Μην νομιζεις. 84 κιλα εχω φτασει απο 95 και ειμαι 1,88 . Πλεον θα κοψω και το γυρο κοτοπουλο και θα παιρνω μονο καλαμακι κοτοπουλο στηθος αν θελω να φαω εξω. Η να παραγγειλω. Σκεψου πρωινο με κουακερ και γαλα + πρωτεινη το μεσημερακι 11-12 αμυγδαλα μεσημεριανο απογευμα προπονηση και μετα απο αυτη οποτε δεν το ξεχναω κανα φρουτο με πρωτεινη παλι και βραδυ παλι 80% μεριδα απο το μεσημεριανο η κατι πιο ελαφρυ με σαλατα. Και ολα κοτοπουλο ψαρι οσπρια μοσχαρι και κτλπα. Με 4 φορες προπονηση την εβδομαδα + αεροβιο Y.Γ Το νερο παει συννεφο αυτο το καιρο.!
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 εγω δεν μπορω να κανω αεροβια και δεν την παλευω! εχω βαρεθει να κανω βαρη! ενας μηνας ακομη 1
JohnConstantine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 εγω δεν μπορω να κανω αεροβια και δεν την παλευω! εχω βαρεθει να κανω βαρη! ενας μηνας ακομη Εμενα μου λες?Τωρα που μου χαλασε και το κινητο? παλια εβαζα κανα βιντεακι τωρα ????? Τωρα με το ζορι ανεβαινω αλλα τι να κανω :'(
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 εσυ μπορεις και βαριεσαι εγω δεν μπορω και για ενα μηνα ακομη τουλαχιστον δεν θα μπορω! ξεκινα να τρεχεις εξω και θα δεις οτι ουτε βιντεο θες ουτε τιποτα
yannis27gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν κανει μαγια αλλα λιγο στημενο λεμονι με νερο κανει καλο ! Εμένα κόντεψε να μου κάψει το στομάχι. Προσοχή με το λεμόνι! ---------------------- Περιμένω να έρθει η κοπελιά από Ουγγαρία για να κάνω το 3ο. Τέλη Μαρτίου μου είπε. Δέστε χέρι η τύπισσα! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 τι θα κανεις γιαννη? μ'αρεσουν τα water color
JohnConstantine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 εσυ μπορεις και βαριεσαι εγω δεν μπορω και για ενα μηνα ακομη τουλαχιστον δεν θα μπορω! ξεκινα να τρεχεις εξω και θα δεις οτι ουτε βιντεο θες ουτε τιποτα σκεψου 20 λεπτα διαδρομο και 10 ποδηλατο και μια μερα φουλ αεροβιο. Τι στο καλο??? Απλα για βοηθεια θα το ηθελα Εμένα κόντεψε να μου κάψει το στομάχι. Προσοχή με το λεμόνι! ---------------------- Περιμένω να έρθει η κοπελιά από Ουγγαρία για να κάνω το 3ο. Τέλη Μαρτίου μου είπε. Δέστε χέρι η τύπισσα! Αμαν αμαν
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 κανε αυτα τα 20λεπτα τρεξιμο εξω και θα δεις οτι θα ειναι καλυτερο και πιο ευχαριστω
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Βλεπω να γινεται das-fitness εξορμηση στην εκθεση τον Μαιο! 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ψιτ τι θα γινει με το οφτοπικ και τα γαμω τατοο ? τι το περασατε εδω θα στειλω αναφορα σε ολους σας κανονιστε αχαχαχαχ αχααχαχχαχαχχα 3
giannakos94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μην νομιζεις. 84 κιλα εχω φτασει απο 95 και ειμαι 1,88 . σε ποσο καιρο τα εχασες φιλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις