Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Nicoc Δες εδώ τι γράφουν

https://www.facebook.com/DavidAvramidisOfficialPage/photos/a.448381488525817.103944.448324161864883/704024989628131/?type=1&permPage=1

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με τα comments μερικών στη φωτογραφία.

επειδή δεν ειμαι καλός στα λόγια και βαριέμαι να γράφω έφτιαξα ενα mini κολάζ με τα highlights αν και ξέχασα απέξω ενα που λέει "τα στεροιδή έχουν προδιάθεση για καρκίνο" , να του δώσεις κουτουλιά να έρθει το μυαλό στη θέση του 

post-212651-0-18773500-1423145422_thumb.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κανονικά κι αύριο gym κι απο εβδομάδα ακολουθώ την συμβουλή του λίβε και πάω για deload. Δεν ξέρω τι να κατεβάσω, κιλά ή επαναλήψεις και τι άλλο να αλλάξω σε σχέση με το κανονικό πρόγραμμα αλλά θα τα βρώ στην πορεία. Ελπίζω να με βοηθήσει να πάω και πάλι σε full ρυθμούς.

Δημοσ.

Σημερα πηγα γυμναστηριο μετα απο πολλες μερες..απο τη προ-προηγουμενη Κυριακη για την ακριβεια. ΚΑΙ σημερα επιβεβαιωθηκε κατι,,,οχι επιβεβαιωθηκε βασικα απλα το παρατηρησα.

Η γυμναστικη για μενα ειναι κατι πολυ ανωτερο απο το 6πακ ή τον ωραιο κωλο. Οχι οτι δε τα επιθυμω αυτα ε; Απλα δεν ειναι αυτα τα κυριοτερα που μ απασχολουν.

Η δικη μου μεγαλυτερη ευχαριστηση ειναι ΨΥΧΙΚΗ. Οταν μπαινω μεσα στο γυμναστηριο ξεχναω τα παντα. Και οχι μονο οταν μπαιν. Αλλα απ το σπιτι ακομα οταν ετοιμαζομαι νιωθω αλλος ανθρωπος. Ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα... Μου δινει τρομερη ευχαριστηση, αισθημα ελευθεριας, ευεξιας.. Ο,τι και να χω εκει μεσα παυει να υπαρχει.

Η ψυχολογια μου ηταν χαλια αυτες τις μερες. Οι μονες ωρες που ενιωσα καλα ηταν αυτες της γυμναστικης! Και δεν εκανα κατι ιδιαιτερο.. Ηπια πραγματα, ποδια και χερια, λιγο διαδρομο. Αλλα ημουν σα να χα ολοκληρωσει μαραθωνιο, να το πω ετσι.

Ειμαι σιγουρη οτι αρκετοι απο εδω θα εχετε βρεθει σε παρομοια φαση.

Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω τατουαζ και θα ειναι κατι που θα σχετιζεται με τα συναισθηματα αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα πηγα γυμναστηριο μετα απο πολλες μερες..απο τη προ-προηγουμενη Κυριακη για την ακριβεια. ΚΑΙ σημερα επιβεβαιωθηκε κατι,,,οχι επιβεβαιωθηκε βασικα απλα το παρατηρησα.

Η γυμναστικη για μενα ειναι κατι πολυ ανωτερο απο το 6πακ ή τον ωραιο κωλο. Οχι οτι δε τα επιθυμω αυτα ε; Απλα δεν ειναι αυτα τα κυριοτερα που μ απασχολουν.

Η δικη μου μεγαλυτερη ευχαριστηση ειναι ΨΥΧΙΚΗ. Οταν μπαινω μεσα στο γυμναστηριο ξεχναω τα παντα. Και οχι μονο οταν μπαιν. Αλλα απ το σπιτι ακομα οταν ετοιμαζομαι νιωθω αλλος ανθρωπος. Ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα... Μου δινει τρομερη ευχαριστηση, αισθημα ελευθεριας, ευεξιας.. Ο,τι και να χω εκει μεσα παυει να υπαρχει.

Η ψυχολογια μου ηταν χαλια αυτες τις μερες. Οι μονες ωρες που ενιωσα καλα ηταν αυτες της γυμναστικης! Και δεν εκανα κατι ιδιαιτερο.. Ηπια πραγματα, ποδια και χερια, λιγο διαδρομο. Αλλα ημουν σα να χα ολοκληρωσει μαραθωνιο, να το πω ετσι.

Ειμαι σιγουρη οτι αρκετοι απο εδω θα εχετε βρεθει σε παρομοια φαση.

Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω τατουαζ και θα ειναι κατι που θα σχετιζεται με τα συναισθηματα αυτα.

Σε ποιο μαγαζι θα το χτυπησεις το tattoo?

Δημοσ.

@spect δε πονανε τα σιδερα ρε!!

@Φωτη δε ξερω ακομα δεν εχω αποφασισει το σχεδιο! Θα παω σε 2-3 στουντιο και θα δω..θα παω εκει που το κανει ο Spect, σ ενα στη γλυφαδα που το ξερει η κολλητη μου.. Εχεις αν προτεινεις καποιο εσυ;

• Moderators
Δημοσ.

φωτη ψηνεις και εσυ τατουαζ?? αν  ναι ελατε ολοι μαζι εκει πυ κανω εγω μπας και μου κοψουν τιποτα εμενα :P

καλα καλα κατσε να σου χτυπησουν τον κωλο και θα δεις αν πονανε τα σιδερα ή οχι!

• Like 1
Δημοσ.

φωτη ψηνεις και εσυ τατουαζ?? αν  ναι ελατε ολοι μαζι εκει πυ κανω εγω μπας και μου κοψουν τιποτα εμενα :P

καλα καλα κατσε να σου χτυπησουν τον κωλο και θα δεις αν πονανε τα σιδερα ή οχι!

Εχω 2 σχετικα μεγαλα εγω αλλα θα κανω και αλλa .Απλα λογο δραστηριοτητων δεν βρισκω κενο χρονο :P.Πως λεγεται αυτο στην Γλυφαδα?

• Moderators
Δημοσ.

στειλε σε πμ τι εχεις! εγω απο 6 γεναρη μεχρι και αρχες μαρτη δεν μπορω να κανω προπονηση που θελω! ισα ισα παω γυμναστηριο για 30λεπτα βαρη! ουτε κοιλιακους ουτε αεροβιο!

Δημοσ.

στειλε σε πμ τι εχεις! εγω απο 6 γεναρη μεχρι και αρχες μαρτη δεν μπορω να κανω προπονηση που θελω! ισα ισα παω γυμναστηριο για 30λεπτα βαρη! ουτε κοιλιακους ουτε αεροβιο!

Τι πμ και φλωριες :P εχω ενα dagger sto δεξι ποδι στην εξωτερικη πλευρα της γαμπας και 1 tribal που ειχα κανει στα 18 κατω απο  αφαλο και κατεβαινει αρκετα κατω !

• Like 2
Δημοσ.

Α Φωτη θα παω και στο Berlin, μου το προτεινε σημερα μια φιλη , μου πε οτι τα παιδια που βαρανε εκει ειναι απο τη Καλων Τεχνων και εχει δει πολυ ομορφες δουλειες τους.

Τι θες να κανεις τωρα;

Δεν ειμαστε πολυ οφτοπικ :P

• Like 1
Δημοσ.

και αυτα τα λες μεγαλα ρε? :P

τα μισω τα τριμπαλ (οποιος κανει τωρα τριμπαλ)

Σχετικα μεγαλα ειπα :P 

E nai re τοτε στα 18 tribal εκαναν .τωρα χαιρω πολυ .Για αυτο tattoo χτυπας παντα κατι που εχει να κανει με σενα  και οχι με το οτι ειναι στην μοδα  οπως τωρα που ειναι τα old ,navy kai η αμερικανικη σχολη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...