Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα Δημητρα!!

Φωτηηηη δεν εχει τιποτα η μεση μου ολα καλα ρε! Ειμαι λιγοτερο σαραβαλο :P βεβαια επιβεβαιωθηκε οτι εχω θεμα και στα δυο γονατα :P

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χρονια πολλα Δημητρα!!<br><br> Φωτηηηη δεν εχει τιποτα η μεση μου ολα καλα ρε! Ειμαι λιγοτερο σαραβαλο :P βεβαια επιβεβαιωθηκε οτι εχω θεμα και στα δυο γονατα :P

κομπλε Μαργαριτα αφου απο μεση που ειναι βασικο θεμα εισαι οκ μια χαρα.

Τα γονατα κλαιν οι μισοι που γυμναζονται εχουν θεμα .θελει προσοχη σε ασκησεις-αθληματα που τα επιβαρυνουν δυσαναλογα. Το καλοκαιρι ερχεται θα κατεβεις τουμπανο να τους τρελανεις :)

Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να με χαίρεστε !!!  :-D 

έκανα το ομορφότερο δώρο στον εαυτό μου για σήμερα: πόδια +60' αερόβιο (100-120hr)
απλά δεν νιώθω από το ισχίο και κάτω 

• Like 2
Δημοσ.

Λογω εξεταστικης εχω ενα μηνα να παω γυμναστηριο

Θα παω την αλλη ενδομαδα εννοειται με προσαρμογης προγραμμα

Να το κανω για κανα 2βδομαδο ;

Δημοσ.

Δημητρα γεννεθλια ε ?  εφαγα κολλημα οτι ειναι του αγ/ δηγμητριου σημερα αλλα δεν ! να τα εκατοστησεις πολυχρονη  !!

αντωνη κανε για μια βδομαδα χαλαρα καθε μερα ολα τα σημεια απο λιγο και την επομενη βδομαδα μπαινεις κανονικα σε προγραμμα γερα !

ps με τις γιορτες τα παω χειροτερα  και απο τον φωτη )

• Like 3
Δημοσ.

Χρονια πολλα δημητρα..

Σου ευχομαι τα ςποτελεσματα των σκουοτ να φανουν οσο δεν παει..ν

H καλύτερη ευχή, ο πόνος, ο ιδρώτας και το μωβ πεθαμενί χρώμα να πιάσουν τόπο

Gainz only muscle gainz

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτος ο τυπος αλλα μ'αρεσει αυτο που λεει για χαι ρεπς περιπου στο 2.40

Δημοσ.

δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτος ο τυπος αλλα μ'αρεσει αυτο που λεει για χαι ρεπς περιπου στο 2.40

Καλα το video den to βλεπω βαριεμαι ΑΛΛΑ αν ο αριστερα ειναι natural εγω ειμαι μπαλαρινα ...

Δημοσ.

καλα ο αριστερα δεν εχει κατι ιδιαιτερο πιστευω

Ο  συγκεκριμενος συνδυασμος γραμμωσης-ογκου δεν ειναι εφικτος ,δελτοειδης ,ωμοι φλεβικοτητα .Δεν μπορεις να εχεις αυτους κοιλιακους  και ταυτοχρονα  αυτη την αναπτυξη σε ολο τον πανω κορμο και κυριως στο στηθος .

Οποιος πει το αντιθετο απλα ειναι ασχετος  η' ψευτης .Εξαιρειται  η πιθανοτητα  ο τυπος να ειναι  40 κιλα νανος  αλλα αμφιβαλω  αν ειναι αυτη η περιπτωση .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...