Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σήμερα ενώ έκανα τα calf raises ξαφνικά τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν.Σημάδι υπερκόπωσης?Όπως και να χει από τα 350 έκανα μόνο 200 και συνέχισα με τις υπόλοιπες ασκήσεις.Θα δώσω μια day off και βλέπουμε.

Δημοσ.

φιλε αυτα τα κανεις στο γυμν ?

Σπίτι γυμνάζομαι και κυρίως με bodyweight ασκήσεις αν εξαιρέσεις τα curls που εκεί έτσι και αλλιώς χρειάζομαι αλτήρα :)

αν και κανω γενικα απειρες επαναληψεις γιατι κανεις 70 το σετ?

Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.Απλά προτιμώ να αφήνω τις ασκήσεις κάτω των 7 set.Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα με 20x5 και κάθε βδομάδα αυξάνω 5-10 reps.Ίσως πρέπει να σταματήσω σε κάποιο νούμερο.Επίσης, είναι η μόνη άσκηση που κάνω καθημερινά.

btw 

Γιάννη thanks για το βιβλίο.Δυνατός ο κις Λωρέν.Έχει κάποιες πολύ καλές ασκήσεις όπως τα let me in's,sissy squats,one legged squats,leg lifts και άλλα τα οποία έχω χώσει στο πρόγραμμα.

• Like 2
Δημοσ.

Revolver τσέκαρε:

http://postimg.org/image/mxq7lb91l/

Έχεις δίκαιο ρε γαμώτο,το χω διαβάσει και γω για τις άνω των 30 reps απλά θεώρησα ότι μιας και τις κάνω χωρίς αλτήρες θα είχα μεγαλύτερο "περιθώριο" .Είχα σκοπό να μειώσω reps άνοιξη-καλοκαίρι με το σακίδιο (ξέρω θα γελάσετε αλλά με βολεύει περισσότερο ένα σακίδιο στην πλάτη με 20 κιλά παρά 2 αλτήρες στα χέρια :P) αλλά από ότι φαίνεται είναι ώρα.

Επίσης,μιας και λέμε για επαναλήψεις έχω κολλήσει στα incline bicep curls. Εδώ και 1 μήνα είμαι στα 12x7 με 20κιλους αλτήρες.Είναι φυσιολογικό να μην μπορώ να κάνω παραπάνω?

Δημοσ.

Επίσης,μιας και λέμε για επαναλήψεις έχω κολλήσει στα incline bicep curls. Εδώ και 1 μήνα είμαι στα 12x7 με 20κιλους αλτήρες.Είναι φυσιολογικό να μην μπορώ να κάνω παραπάνω?

Έχε υπόψιν σου ότι όσο πιό μικρή είναι μία μυϊκή ομάδα και (όσες λιγότερες μυϊκές ομάδες συμμετέχουν) τόσο δυσκολότερη είναι η πρόοδος μετά από κάποια περίοδο. Και αυτά που κάνεις τώρα για δικέφαλα είναι πολύ καλά. 

Δημοσ.

Τέλος ξανά γυμναστήριο απόγευμα εγώ δεν πάω. Έκανα το λάθος να πάω σήμερα κι έπρεπε να κάνω ακροβατικά για να ακουμπήσω τα βάρη.

Και στα αποδυτήρια μετά γινόταν μια συζήτηση απο κάποιους άλλους πως σήμερα δεν είχε τίποτα απο κόσμο κι οτι εχθές ηταν που γινότανε της τρελής..  :blink: 

Πρωί και πάλι πρωί που δεν πατάνε πάνω απο 4-5 άτομα..

Μου φαίνεται υπερβολή στα 20 κιλά με τον αλτήρα να σου φαίνεται περίεργο που δεν μπορείς εύκολα για παραπάνω. Και με τα 20 τις βγάζεις με καλή τεχνική τις επαναλήψεις και θες να ανέβεις;

ΥΓ: Φιλικά ρωτάω, δεν ξέρω σε τι κιλά παίζεις.

Δημοσ.

Ευτυχως στο δικο μας ποτε δε γινεται της ποπης αλλα κι εγω οταν πρεπει να περιμενω πχ για μηχανημα, τσαντιζομαι.

Νταξει αυριο στανταρντ δε θα μπορω να περπατησω :P η σημερινη προπονηση θα μπορουσε να ονομαστει και "πως να λιωσετε τα ποδια σας" Το ενα ποδι κουνιεται μονο στον αστραγαλο , πιο πανω ο τετρακεφαλος εχει βγει οφ και δε μπορω να το κουνησω :P

Ακομα μια φωτο της πλατης με μυϊκες ομαδες να διακρινονται διαφορετικα :)

post-179314-0-37769900-1421789595_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

post-179314-0-11866000-1421789580_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Μου φαίνεται υπερβολή στα 20 κιλά με τον αλτήρα να σου φαίνεται περίεργο που δεν μπορείς εύκολα για παραπάνω. Και με τα 20 τις βγάζεις με καλή τεχνική τις επαναλήψεις και θες να ανέβεις;

Τα κιλά και τα reps νορμάλ είναι, το ότι δεν είδα progress μου φάνηκε περίεργο αλλά οκ με κάλυψε ο bosei.

Οι τελευταίες μου επαναλήψεις είναι στο όριο failure εκεί που πρέπει να είναι δηλαδή απλά αναρωτιέμαι πότε θα ξαναμπορέσω να σηκώνω όπως σήκωνα στα 16 μου.

(20 kg 100x12 sets (όχι όμως σε incline bench))

Δημοσ.

Σε παντρεύομαι

<3 Είμαι δεσμευμένος.Βγάλε το σκούφο επιτέλους πέρασαν οι γιορτές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...