Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα, αυτες οι πιπες στις μοτιβεσιοναλ πιξ ειναι γτπκ.

σε κάτι τέτοιες πίπες οφείλεται το οτι όσοι με ήξεραν πριν 4-5 χρόνια και βλέπουν τώρα τους πέφτει το σαγόνι 

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

χρειάζομαι motivation για να κάνω το πρώτο βήμα οταν σέρνομαι στα σκατά , όπως και άλλοι 
μετά χρειάζομαι όρεξη και κουράγιο για να αλλάξω τον εαυτό μου
και μετά χρειάζομαι movitation για να ξεχωρίσω απο τη μάζα γιατι αυτό θέλω, να ξεχωρίζω τόσο που να γίνομαι παράδειγμα προς μίμηση για άλλους. Να με βλέπει κάποιος που ηταν στην κατάσταση μου και να λέει αφου το έκανε αυτός μπορώ και εγώ, δεν έχει κάτι το ξεχωριστό , όλοι είμαστε άνθρωποι,  άρα ακόμα και αν δεν με νοιάζει να φτάσω εκεί θα προσπαθήσω και θα φτάσω εκει που θέλω γιατι μπορώ. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο που έφτασα τόσο ευκολότερο για αυτόν θα μοιάζει το επίπεδο που θέλει να φτάσει. Θα καταλάβει οτι η εντύπωση που έχει στο μυαλό του πως έτσι ειναι και πρέπει να το αποδεχθεί ειναι λάθος , ειναι κάτι που έπεισε τον εαυτό του γιατι ηταν ο ευκολος δρόμος και το ανθρώπινο μυαλό by default διαλέγει τον εύκολο δρόμο υποσυνείδητα.

Το βλέπεις έτσι γιατι δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, θες να έχεις ενα φυσιολογικό σώμα και το σέβομαι αλλα δεν μπορείς να αρνηθείς πως οποιοσδήποτε ειναι ο τρόπος για να βοηθήσεις τους άλλους αξίζει κάθε αρνητικότητα που λαμβάνεις επειδή δεν αρέσουν οι "ατάκες" σου.
Ο συγκεκριμένος έλεγε αλήθειες και οι αλήθειες πονάνε , κανένας δεν άλλαξε με χάιδεμα στο κεφάλι , ρώτα ενα ψυχολόγο και θα σου τα πει καλύτερα , η ψυχολογία ευθύνεται για τις αποφάσεις που παίρνουμε στην ζωή μας και οι αποφάσεις μας για το μέλλον μας.   

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδή χρειάζεσαι κλισέ μοτιβέσιον ατακες για να αλλαξεις τον εαυτό σου; Δεν νομίζω.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δουλειά κάνουν. Οι ατάκες, οι ομιλίες, ακόμα και οι γαμημένες νεκρολογίες όταν και διαβάζεις για σπουδαίους ανθρώπους και τα κατορθώματά τους και λες "μπορώ κι εγώ ρε πούστη να πετύχω, θα αφήσω τα ευχολόγια και θα στρώσω τον κώλο μου να δουλέψω για να φτάσω εκεί που εύχομαι να φτάσω". Δε μιλάω προφανώς για γυμναστική, οι δικοί μου στόχοι βρίσκονται σε άλλο τομέα. 

-------------------------------

Μετά από 4 μήνες προπονήσεων το βράδυ, βρήκα ρυθμό και είμαι έτοιμος να αυξήσω κατά 100% το workload. Όχι πώς έχω ανάγκη να το κάνω αλλά θέλω να δω πόσο αντέχει το σώμα μου.

Επίσης, το μίνι αδυνάτισμα πέτυχε. Έπεσε η κοιλίτσα χωρίς να χάσω μυς και μπήκα σε ένα παντελόνι που δε μου κούμπωνε. Συνεχίζω με recomp μέχρι το Μάη να δω πόσο λίπος θα κάνω μυς κι αν χρειαστεί κάνω ακόμη ένα μίνι αδυνάτισμα για να έχω στομάχι πλάκα. Διάολε, ένα 2pack φέτος θα το χω :P

• Like 2
Δημοσ.

καλα ρε νικοτς, εννοείται πως η ψυχολογία παίζει θεμελιώδη λόγο. νους υγιής ενω σώματι κλπ κλπ. Απλά μου φαίνεται λιγο περίεργο το ολο θέμα, μαλλον γιατί ειμαι αντιδραστικό άτομο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

85.62χλμ χτες, 3 ώρες και 50 λεπτά.

Αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα για το Legion Run (04/04/2014) για αύξηση αντοχής και δύναμης. Με άλλα λόγια, θα ακολουθήσω μια τακτική που δημοσίευσε ο yannis27gr, πριν λίγο καιρό, για να αυξήσω τα pull ups (και την οποία θα επεκτείνω και στα chin ups/push ups/diamond push ups) και θα ανεβάσω το μέσο όρο χλμ και το βαθμό δυσκολίας στις ποδηλασίες (= πιο πολλές ανηφόρες!). Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα πάω στο Legion Run, αλλά ακόμα και να μην πάω, θα μου μείνουν τα θετικά του προγράμματος.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 2
Δημοσ.

χρειάζομαι motivation για να κάνω το πρώτο βήμα οταν σέρνομαι στα σκατά , όπως και άλλοι 

μετά χρειάζομαι όρεξη και κουράγιο για να αλλάξω τον εαυτό μου

και μετά χρειάζομαι movitation για να ξεχωρίσω απο τη μάζα γιατι αυτό θέλω, να ξεχωρίζω τόσο που να γίνομαι παράδειγμα προς μίμηση για άλλους. Να με βλέπει κάποιος που ηταν στην κατάσταση μου και να λέει αφου το έκανε αυτός μπορώ και εγώ, δεν έχει κάτι το ξεχωριστό , όλοι είμαστε άνθρωποι,  άρα ακόμα και αν δεν με νοιάζει να φτάσω εκεί θα προσπαθήσω και θα φτάσω εκει που θέλω γιατι μπορώ. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο που έφτασα τόσο ευκολότερο για αυτόν θα μοιάζει το επίπεδο που θέλει να φτάσει. Θα καταλάβει οτι η εντύπωση που έχει στο μυαλό του πως έτσι ειναι και πρέπει να το αποδεχθεί ειναι λάθος , ειναι κάτι που έπεισε τον εαυτό του γιατι ηταν ο ευκολος δρόμος και το ανθρώπινο μυαλό by default διαλέγει τον εύκολο δρόμο υποσυνείδητα.

Το βλέπεις έτσι γιατι δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, θες να έχεις ενα φυσιολογικό σώμα και το σέβομαι αλλα δεν μπορείς να αρνηθείς πως οποιοσδήποτε ειναι ο τρόπος για να βοηθήσεις τους άλλους αξίζει κάθε αρνητικότητα που λαμβάνεις επειδή δεν αρέσουν οι "ατάκες" σου.

Ο συγκεκριμένος έλεγε αλήθειες και οι αλήθειες πονάνε , κανένας δεν άλλαξε με χάιδεμα στο κεφάλι , ρώτα ενα ψυχολόγο και θα σου τα πει καλύτερα , η ψυχολογία ευθύνεται για τις αποφάσεις που παίρνουμε στην ζωή μας και οι αποφάσεις μας για το μέλλον μας.   

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δουλειά κάνουν. Οι ατάκες, οι ομιλίες, ακόμα και οι γαμημένες νεκρολογίες όταν και διαβάζεις για σπουδαίους ανθρώπους και τα κατορθώματά τους και λες "μπορώ κι εγώ ρε πούστη να πετύχω, θα αφήσω τα ευχολόγια και θα στρώσω τον κώλο μου να δουλέψω για να φτάσω εκεί που εύχομαι να φτάσω". Δε μιλάω προφανώς για γυμναστική, οι δικοί μου στόχοι βρίσκονται σε άλλο τομέα. 

-------------------------------

Μετά από 4 μήνες προπονήσεων το βράδυ, βρήκα ρυθμό και είμαι έτοιμος να αυξήσω κατά 100% το workload. Όχι πώς έχω ανάγκη να το κάνω αλλά θέλω να δω πόσο αντέχει το σώμα μου.

Επίσης, το μίνι αδυνάτισμα πέτυχε. Έπεσε η κοιλίτσα χωρίς να χάσω μυς και μπήκα σε ένα παντελόνι που δε μου κούμπωνε. Συνεχίζω με recomp μέχρι το Μάη να δω πόσο λίπος θα κάνω μυς κι αν χρειαστεί κάνω ακόμη ένα μίνι αδυνάτισμα για να έχω στομάχι πλάκα. Διάολε, ένα 2pack φέτος θα το χω :P

Δεχομαι πως πρεπει να υπαρχει κινητρο  το οποιο ειναι διαφορετικο σε καθε ανθρωπο αυτο θα σε σπρωξει οταν θες να σταματησεις  απλα να συνεχισεις .Τωρα αν για καποιους κινητρο τους δινουν καποιες ομιλιες οκ  η' videakia sto utube ,  οτι δουλευει στον καθενα καλο ειναι .

Εγω παλι σε αυτο το θεμα κινητρο εχω μονο τον εαυτο  μου την βελτιωση του ,  οι στοχοι μου ειναι προσωπικοι και εχουν να κανουν μονο με μενα .Δεν νιωθω την αναγκη να μου πεις καποιος τι  πρεπει να κανω , να με παρακινησει  η' τι στοχους να βαλω .

Χαιρετισμους απο την παγωμενη Βαρσοβια !

• Like 1
Δημοσ.

@wizzy ωραια τα λες και τα σκεφτεσαι. Θα σου προτεινα να κανεις ενα συνδυασμο προγραμματος που θα εχει τρεξιμο και ασκησεις στο καπακι. Πχ τρεχεις δυο γυρους στο γηπεδο και κανεις αμεσως καμψεις.

Το legion αυτο ειναι ουσιαστικα.. Θελει τρεξιματακι απο το ενα εμποδιο στο αλλο.

Το ποδηλατο ειναι αλλη φαση!

• Moderators
Δημοσ.

να την ακους τι μαργαριτα!!! Εχει ακολουθησει το προγραμμα της και εχει κανει γαμπες τουμπανο!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Για γάμπες τούμπανο γραφτείτε σε κάνα ορειβατικό. Τούμπανο δεν θα πει τίποτα εκεί πέρα. Αν το συνδιάσεις και με τρέξιμο τελείωσε τότε. Γυμναστήρια και μλκίες.

• Moderators
Δημοσ.

και το λες αυτο σε ανθρωπο που απο κατσκευης του ειχε τουμπανα οδια και ολο το χρονο ετρεχε στα βουνα

Δημοσ.

Γενικά το έλεγα. Σε εσένα αναφέρεσαι; Πρόσφατα γνώρισα τυπά που έβγαλε τον υπερμαραθώνιο (80 χλμ) και τρέχει τον μαραθώνιο στον Όλυμπο. Με λέει παραλίγο στον Άθω μια φορά να χάναμε ένα άτομο, έπεσε 700 μέτρα σε χαράδρα και το έλεγε τόσο χαλαρά και κλάιν, εγώ είχα μείνει μαλάκας λέμε.

• Moderators
Δημοσ.

ε οταν δεν α ζεις λογικο ειναι! (η δεν εχεις ζησει παρομοια)

οι υπερμαραθωνιοι νομιζω οτι ειναι του ματς. εχω φιλο που τρεχει υπερμαραθωνιους και ειναι στημενος! δεν εχει τιποτα πανω του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...