Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Νομιζω τα αμυγδαλα βοηθανε,το μαρουλι θεωρειται λιποδιαλυτικο απο λαχανικα.Επισης και το πρασινο τσαι.

Το 1740 πιστευανε στις μαγισσες  οκ το δεχομαι  για εκεινη την χρονικη περιοδο ,το κακο ειναι οτι μερικοι πιστευουν ακομα και σημερα  ...

• Like 3
Δημοσ.

Το 1740 πιστευανε στις μαγισσες  οκ το δεχομαι  για εκεινη την χρονικη περιοδο ,το κακο ειναι οτι μερικοι πιστευουν ακομα και σημερα  ...

λίγο άσχετο αλλα και σχετικό μιας και μιλάμε για υγεία γενικότερα ειναι πως ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που πιστεύει την κοτσάνα πως αν "πειράξεις" κάποιο σπίλο (η ελιά που λέμε) μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο και το καλύτερο ειναι να μην τις πειράζεις και δεν ξέρω κ εγώ τι που συμπεριλαμβάνει και την αφαίρεση απο γιατρό. Οταν αφαιρεθεί σωστά απο γιατρό πάει κ τελείωσε, δεν ξαναεμφανίζεται ,γιατι λαμβάνονται μέτρα να αφαιρεθεί και η κατάλληλη περιοχή δέρματος plus την στέλνουν για ανάλυση. 

Αλλα ακόμα και σήμερα λες σε νεο άνθρωπο οτι θα πάω για αφαίρεση και σε κοιτάει λες και θα παίξεις την ζωή σου κορόνα γράμματα και σου λέει "οχι μη την πειράξεις αν δεν δεις κάτι περίεργο!!" 

Ε ΛΟΛ αμα περιμένεις να εξελιχθεί σε καρκίνο για να την βγάλεις κλάφτα χαράλαμπεεεεεεεε !! Εμένα πχ είχα πάει να δει μια ελιά που την τραυμάτισα πριν λίγο καιρό και την είχα εκ γενετής και μου λέει ειναι ακίνδυνη , δεν πρόκειται να εξελιχθεί ποτέ σε κάτι κακό αλλα επειδή έλεγξε όλες τις ελιές στο σώμα μου ήταν μια άλλη που είχα επίσης εκ γενετής μου λέει να την προσέχεις σε περίπτωση που αλλάξει και να παίρνεις φωτογραφίες και διάμετρο κάθε 6 μήνες κλπ και της λέω ε να μη πάω να τη βγάλω να ησυχάσω? υπάρχει περίπτωση 1 στο εκατομμύριο να έχω θέμα μετά ? μου λέει η γιατρός αυτό ειναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις , απο τη στιγμή που θα αφαιρεθεί δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εξελιχθεί σε οτιδήποτε ή να ξαναεμφανιστεί. Και επίσης με προέτρεψε να αφαιρέσω μαζι και την ακίνδυνη μιας κ ειναι σε σημείο που μπορεί να τραυματιστεί ευκολα ξανά. 20 λεπτά υπόθεση και για τις δύο και κόστος 0 αφού καλύπτονται απο το ταμείο. Μια τοπική αναισθησία ξυλοκαίνης και αυτό ηταν. όσο για τον πόνο τρίχες κατσαρές , πόσο μάλλον στο σημείο που βρίσκονται.

γενικά αν υπάρχει παραπληροφόρηση μεταφέρεται απο τον ένα στον άλλο και πάει τρενάκι

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάζω, τα άρθρα που παρέθεσες συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτά που είπα; :)

Διαφωνούν στο θέμα της αερόβιας.Ουσιαστικά αναφέρουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνει κάποιος cardio 5-6 φορές την βδομάδα 25-45 λεπτά αφού είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσει μυικό ιστό.Ισχυρίζονται ότι μυικό ιστό χάνεις όταν υπερπροπονείσαι με cardio άνω της 1 ώρας. 

Ελπίζω να μην διάβασες το άρθρο που παρέθεσα το οποίο με την σειρά του αναφέρεται στην ερεύνα του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Ας το ξαναπαραθέσω.

http://jaha.ahajournals.org/content/4/1/e000993.full

Δεν ξέρω τι εννοεί ο LosV αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν έστω είχαμε 2 δίδυμα αδέρφια τα οποία ακολουθούν ακριβώς το ίδιο lifestyle,έχουν περισσότερη χοληστερίνη, κτλ και ο ένας είχε συμπεριλάβει στην διατροφή του μια λογική ποσότητα αμυγδάλων τότε με την πάροδο του χρόνου θα είχε λιγότερο λίπος στα πόδια και στην μέση.Ακόμα και ένας πόντος λιγότερος στη μέση στην διάρκεια ενός έτους φτάνει για να θεωρήσουν οι επιστήμονες ότι λειτουργεί.Όπως και να χει, τα αμύγδαλα έχουν φυτικές ίνες,πρωτείνη και καλά λίπη που χρειάζεται ο οργανισμός μας και ίσως είναι ο καλύτερος ξηρός καρπός αφού έχει και τις λιγότερες θερμίδες. 

Προς θεού μην αρχίσει ο καθένας να τρώει επιπλέον αμύγδαλα. :P

Δημοσ.

Διαφωνούν στο θέμα της αερόβιας.Ουσιαστικά αναφέρουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνει κάποιος cardio 5-6 φορές την βδομάδα 25-45 λεπτά αφού είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσει μυικό ιστό.Ισχυρίζονται ότι μυικό ιστό χάνεις όταν υπερπροπονείσαι με cardio άνω της 1 ώρας. 

Διάβασες βιαστικά το σχόλιο μου. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η αεροβική καίει μυικό ιστό. Καμία σχέση. Μυικό ιστό καίει το σώμα όταν αδυνατίζουμε χωρίς να κάνουμε παράλληλα ασκήσεις με αντίσταση ώστε να ωθήσουμε το σώμα να διατηρήσει ή/και αυξήσει τους μυς. 

Κι αυτό συμβαίνει επειδή 1 κιλό μυικού ιστού απαιτεί 50 θερμίδες για συντήρηση κι 1 κιλό λίπους 2. Όταν αδυνατίζουμε το σώμα είναι σχεδιασμένο να μας κρατάει στη ζωή σε περιόδους πείνας κι αυτό το κάνει ξεφορτώνοντας τις περιττές ενεργοβόρες δομές όπως ειναι οι μυς που το σώμα κρίνει ότι δε χρειάζονται. Αμα όμως γυμναζόμαστε με βάρη δε θα κάψει μυς καθώς δε θα θεωρούνται περιττοί.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι Λευκωσια  θα ερθουμε απο Παφο .Δεν μπορει να μας κουνιεται η Μαργαριτα  οτι το εκανε και να μην το εχουμε κανει εμεις :D

Φώτη, σε ποιο "wave" του Legion Run κάνατε εγγραφή;

Btw, δεν είμαι μακριά από το σπίτι μου, μπορεί να έρθω με το ποδήλατο.

Δημοσ.

Χαχαχαχα, ωραίος! 

Βασικά, την επιστροφή σκεφτόμουνα, εάν είμαι "κομμάτια" από την κούραση μετά το Legion Run, θα δυσκολευόμουν να γυρίσω με το ποδήλατο... Αλλά, μάλλον θα φάει άκυρο το ποδήλατο, γιατί ρώτησα και δεν έχουν χώρο φύλαξης ποδηλάτων (όπως, π.χ., έχουν parking αυτοκινήτων).

@Fotis13: Τι αυτοκίνητο ενοικιάσατε; Μήπως χωράει στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας; :-) Επίσης, γνωρίζετε ότι στην Κύπρο οδηγάνε ανάποδα και ότι η Πάφος από τη Λευκωσία απέχει περίπου 135χλμ;

Δημοσ.

Φώτη, σε ποιο "wave" του Legion Run κάνατε εγγραφή;

Btw, δεν είμαι μακριά από το σπίτι μου, μπορεί να έρθω με το ποδήλατο.

Στο 2o wizzy

Χαχαχαχα, ωραίος! 

Βασικά, την επιστροφή σκεφτόμουνα, εάν είμαι "κομμάτια" από την κούραση μετά το Legion Run, θα δυσκολευόμουν να γυρίσω με το ποδήλατο... Αλλά, μάλλον θα φάει άκυρο το ποδήλατο, γιατί ρώτησα και δεν έχουν χώρο φύλαξης ποδηλάτων (όπως, π.χ., έχουν parking αυτοκινήτων).

@Fotis13: Τι αυτοκίνητο ενοικιάσατε; Μήπως χωράει στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας; :-) Επίσης, γνωρίζετε ότι στην Κύπρο οδηγάνε ανάποδα και ότι η Πάφος από τη Λευκωσία απέχει περίπου 135χλμ;

Δεν ξερω   ακομα πιο μοντελο ακριβως λογικα αυτα ειναι μικρα μωρε  typoy aygo δεν νομιζω να χωρανε  ποδηλατο .

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους . Αφορμη να ξεκινησω γυμναστηριο και να αλλαξω μια και καλη αυτη
τη κατασταση που με βασανιζει τοσο χρονια(τα παραπανω κιλα)  σταθηκε η σταση μιας κοπελας. Και λεω ως εδω , τελειωσε, παπαλα . Αρκετα αφησα πισω τη ζωη μου για αυτο το λογο.

Ευχαριστω που εφαγα αυτη τη σφαλιαρα και ξυπνησα .

Στα της γυμναστικης τωρα . Ειμαι παρα πολλα κιλα (140+ -υψος 1.90- φοιτητης) αλλα ευτυχως(?) δεν μου φαινονται για κανενα λογο.

Θα ηθελα να μου προτινετε ενα προγραμμα να κινηθω . 
Δυστυχως μετα απο 10-15 λεπτα γρηγορα περπατησα γαλακτωνομαι-πιανομαι στις γαμπες αμεσως  και δεν μπορω να συνεχισω χωρις διαλλειμα .......αλλα δεν το βαζω κατω ρε γαμωτο θα ερθουν ολα με τη σειρα τους.

Βαρη μου ειχε προτινει ενας φιλος μου 8 ασκησεις - 12 επαναληψεις χωρις διαλλειμα  ο κυκλος (2 στηθος-2πλατη-ωμους-2ποδια) 
ωστε να ανεβαινουν οι σφιγμοι . Αλλα δυστυχως πλεον στο καινουργιο γυμναστηριο ειναι απιστευτο να βρω 8 οργανα στη σειρα .

Ο γυμναστης στο γυμναστηριο μου προτεινε τα κλασικα για αρχη που δινουν σε ολους + τα ομαδικα που εχουν στο γυμναστηριο 
οπου εκει λεει θα δω μεγαλη διαφορα λογω της υψηλης εντασης Τα προγραμματα ειναι    Body pumb , hardcore -army works κ.α 

Υ.Γ ειχα ξαναρχισει το καλοκαιρι με αυτο το προγραμμα που σας ειπα + αεροβιο στο τελος
και ημουνα -12 κιλα στο 1ο μηνα

Δημοσ.

Στο 2o wizzy

Δεν ξερω   ακομα πιο μοντελο ακριβως λογικα αυτα ειναι μικρα μωρε  typoy aygo δεν νομιζω να χωρανε  ποδηλατο .

10:15 δηλαδή, ΟΚ.

ΟΚ και με το αυτοκίνητο, μάλλον θα έρθω με το δικό μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...