bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 <p>Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Υπαρχουν τροφες που καινε λιπος απο κοιλιακη χωρα και γυρω απο τη μεση? Καλο το τρεξιματακι και η διατροφη εχω δει αποτελεσματα τεραστια αλλα θελω να χασω αλλα 2 κιλα ακομα.(Τα εχω φτυσει οσο δεν παει). Απλα γενικα υπαρχουνε τροφες που καινε το λιπος και κανουνε το σωμα σου να στεγνωνει? Εστω να καινε λιπος... (Σαν βοηθιμα θα το ηθελα πριν και μετα το αεροβιο μου για αυτο και μετα γενικα το γυμναστηριο.</p> Οχι 2
LosV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Οχι Νομιζω τα αμυγδαλα βοηθανε,το μαρουλι θεωρειται λιποδιαλυτικο απο λαχανικα.Επισης και το πρασινο τσαι.
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν δουλεύει έτσι το σώμα μας...δεν θα του βάλεις μαρούλι και θα σου "καψει" λίπος. 5
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θα του βαλει μαρουλι, θα χεσεις τα μισα φυλλα... 5
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν υπάρχει....και τα σκευάσματα που πουλάνε έχουν μηδενικά αποτελέσματα.Έχω διαβάσει χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει ότι τα καυτερά βοηθούν γιατί αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος,όπως επίσης και τα λαχανικά με πολύ χαμηλές θερμίδες μιας και ο οργανισμός καταναλώνει περισσότερες θερμίδες για την χώνεψη από όσες έχουν.Αλλά όλα αυτά αυξάνουν πολύ λίγο την ταχύτητα με την οποία χάνεις βάρος/λίπος. http://www.health.com/health/gallery/0,,20553780_7,00.html 1 κιλό=7000 θερμίδες.Αν εσύ τρως κάθε μέρα πχ μεγάλες ποσότητες από πιπεριές και μπρόκολο θα καις 20-30 θερμίδες παραπάνω(μπορεί και λιγότερο).Με αυτό το ρυθμό θα χάσεις βάρος σε 1-2 μήνες και θα τρως ψυχαναγκαστικά.Όλα αυτά αν θεωρήσουμε ότι δουλεύουν τα παραπάνω.....καλύτερα βάλε μισή με μια ώρα περπάτημα την μέρα.
JohnConstantine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν υπάρχει....και τα σκευάσματα που πουλάνε έχουν μηδενικά αποτελέσματα.Έχω διαβάσει χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει ότι τα καυτερά βοηθούν γιατί αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος,όπως επίσης και τα λαχανικά με πολύ χαμηλές θερμίδες μιας και ο οργανισμός καταναλώνει περισσότερες θερμίδες για την χώνεψη από όσες έχουν.Αλλά όλα αυτά αυξάνουν πολύ λίγο την ταχύτητα με την οποία χάνεις βάρος/λίπος. http://www.health.com/health/gallery/0,,20553780_7,00.html 1 κιλό=7000 θερμίδες.Αν εσύ τρως κάθε μέρα πχ μεγάλες ποσότητες από πιπεριές και μπρόκολο θα καις 20-30 θερμίδες παραπάνω(μπορεί και λιγότερο).Με αυτό το ρυθμό θα χάσεις βάρος σε 1-2 μήνες και θα τρως ψυχαναγκαστικά.Όλα αυτά αν θεωρήσουμε ότι δουλεύουν τα παραπάνω.....καλύτερα βάλε μισή με μια ώρα περπάτημα την μέρα. Σκεψου με διατροφη τρεξιμο φουλ και αεροβιο εχασα 8 κιλα σε 3 μηνες. Αλλα θελω λιγο ακομα. Πολλοι λενε να μην χασω αλλα γτ θα ειμαι σαν σκελετος αλλα αυτο το μικρο παχακι απο τη κοιλια πως φευγει?Πριν ηταν μπακα στη κυριολεξια για αυτο λεω παχακι. Μιλαμε απο 94-95 κιλα εφτασα 87 κιλα και παιζω τωρα για 86. Μιλαμε για 1,88. Οι αναλογιες υψους βαρους αυτη τη στιγμη ειναι καλες νομιζω αλλα και το μικρο παχακι ειναι παχακι.
LosV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειπα αυτο.Απλα υπαρχουν καποιες τροφες οι οποιες βοηθανε.Σιγουρα χρειαζεται αεροβια με ισσοροπημενη διατροφη με συχνα γευματα. Και εννοειται δεν υπαρχουν συσκευασιες-χαπια που να σε βοηθανε,εκτος του οτι δεν ειναι καλα για τον οργανισμο.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Σκεψου με διατροφη τρεξιμο φουλ και αεροβιο εχασα 8 κιλα σε 3 μηνες. Αλλα θελω λιγο ακομα. Πολλοι λενε να μην χασω αλλα γτ θα ειμαι σαν σκελετος αλλα αυτο το μικρο παχακι απο τη κοιλια πως φευγει?Πριν ηταν μπακα στη κυριολεξια για αυτο λεω παχακι. Μιλαμε απο 94-95 κιλα εφτασα 87 κιλα και παιζω τωρα για 86. Μιλαμε για 1,88. Οι αναλογιες υψους βαρους αυτη τη στιγμη ειναι καλες νομιζω αλλα και το μικρο παχακι ειναι παχακι. Τωρα πρεπει να σφιξεις...οχι να χασεις, να δεσει το σωμα σου
JohnConstantine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τωρα πρεπει να σφιξεις...οχι να χασεις, να δεσει το σωμα σου Αλλαξα προγραμμα σημερα ενδυναμωση και γραμμωση αν ακουσα καλα μου ειπε. Ελπιζω να βαδιζω σε καλο δρομο
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αλλαξα προγραμμα σημερα ενδυναμωση και γραμμωση αν ακουσα καλα μου ειπε. Ελπιζω να βαδιζω σε καλο δρομο καλό θα ειναι να μάθεις να φτιάχνεις μόνος σου προγράμματα γιατι αυτά που δίνουν συνήθως οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων το πολύ πολύ να σου ειναι χρήσιμα τον πρώτο καιρό που ξεκινάς. Ασε που πολλοί απο αυτούς δεν ξέρουν την τύφλα τους ή δεν ασχολούνται αρκετά. υπάρχουν βέβαια και αξιόλογα γυμναστήρια σαν πακέτο (όχι δηλαδή τα μηχανήματα, να έχουν κ άτομα που ενδιαφέρονται) αλλα τώρα πιασ τ αυγό και κούρευτο. αν σου φαίνεται καλή η αλλαγή μου και αν είχες δει παλιότερα φωτογραφίες κλπ τότε ένα θα σου πω , δεν θα είχα καταφέρει ούτε το 1/10 αν συνέχιζα να συχνάζω σε συνοικιακά φιτνεσάδικα και να ακολουθώ τις συμβουλές τους, πιθανότατα να με κούραζε ψυχολογικά η όλη κατάσταση που επικρατεί και κάποια στιγμή να τα παράταγα. Άλλαξα 5 γυμναστήρια μέχρι να καταλήξω και θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί για δεκαετίες ακόμα. καλός η κακός χρειαζόμαστε να έχουμε αποτέλεσμα για να αντέξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε χρόνια ακόμα κ κάτω απο τις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, όχι γρήγορα αποτελέσματα απαραιτήτως αλλα να έχουμε αποτέλεσμα long term. Οπότε φαντάσου οτι συνεχίζεις για κανα χρόνο κ ακολουθείς τις συμβουλές τους και δεν έχεις να πάρεις κάτι παραπάνω , κάπου θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις και σίγουρα δεν το θες αυτό. πρέπει σιγά σιγά να μάθεις και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για τις επιλογές σου , όρεξη να έχεις για ψάξιμο και δοκιμές και θα ειναι όμορφο ταξίδι. απλά μην επαναπαυτείς για καιρό στους άλλους όπως σου ειπα. καλή συνέχεια 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://www.forbes.com/sites/robertglatter/2015/01/11/almonds-can-reduce-belly-fat-study-finds/ lol λες?
JohnConstantine Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 καλό θα ειναι να μάθεις να φτιάχνεις μόνος σου προγράμματα γιατι αυτά που δίνουν συνήθως οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων το πολύ πολύ να σου ειναι χρήσιμα τον πρώτο καιρό που ξεκινάς. Ασε που πολλοί απο αυτούς δεν ξέρουν την τύφλα τους ή δεν ασχολούνται αρκετά. υπάρχουν βέβαια και αξιόλογα γυμναστήρια σαν πακέτο (όχι δηλαδή τα μηχανήματα, να έχουν κ άτομα που ενδιαφέρονται) αλλα τώρα πιασ τ αυγό και κούρευτο. αν σου φαίνεται καλή η αλλαγή μου και αν είχες δει παλιότερα φωτογραφίες κλπ τότε ένα θα σου πω , δεν θα είχα καταφέρει ούτε το 1/10 αν συνέχιζα να συχνάζω σε συνοικιακά φιτνεσάδικα και να ακολουθώ τις συμβουλές τους, πιθανότατα να με κούραζε ψυχολογικά η όλη κατάσταση που επικρατεί και κάποια στιγμή να τα παράταγα. Άλλαξα 5 γυμναστήρια μέχρι να καταλήξω και θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί για δεκαετίες ακόμα. καλός η κακός χρειαζόμαστε να έχουμε αποτέλεσμα για να αντέξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε χρόνια ακόμα κ κάτω απο τις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, όχι γρήγορα αποτελέσματα απαραιτήτως αλλα να έχουμε αποτέλεσμα long term. Οπότε φαντάσου οτι συνεχίζεις για κανα χρόνο κ ακολουθείς τις συμβουλές τους και δεν έχεις να πάρεις κάτι παραπάνω , κάπου θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις και σίγουρα δεν το θες αυτό. πρέπει σιγά σιγά να μάθεις και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για τις επιλογές σου , όρεξη να έχεις για ψάξιμο και δοκιμές και θα ειναι όμορφο ταξίδι. απλά μην επαναπαυτείς για καιρό στους άλλους όπως σου ειπα. καλή συνέχεια Ξερεις τι? Ο γυμναστης που εχω ειναι μαμω τους τυπους. Ακομα και οταν γυμναζεται τα παραταει για να ερθει να μου δειξει. Τον εχω οσο πιο πολυ ωρα γινεται πανω απο το κεφαλι μου. Βεβαια του εχω δειξει οτι εχω ορεξη και διαθεση και οτι δεν παω για χασιμο χρονου. Κανω οτι περναει απο το χερι μου. Π.χ του ζητησα κοιλιακους με μπαλα να μου δειξει και αλλα για να σφυξω και πραγματι ετσι εγινε. Θεωρω οτι με εχει βοηθισει πολυ. Τωρα σε επαρχια μενω. 3 μεγαλα γυμναστηρια εχουμε και τα αλλα personal. 1) για δημοσιες σχεσεις το αλλο φουλ και το νορμαλ το δικο μου. Μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαριστημενος. Οταν συνιθησω θα φτιαχνω και μονος μου ελπιζω καλο προγραμμα 2
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σκεψου με διατροφη τρεξιμο φουλ και αεροβιο εχασα 8 κιλα σε 3 μηνες. Αλλα θελω λιγο ακομα. Πολλοι λενε να μην χασω αλλα γτ θα ειμαι σαν σκελετος αλλα αυτο το μικρο παχακι απο τη κοιλια πως φευγει?Πριν ηταν μπακα στη κυριολεξια για αυτο λεω παχακι. Μιλαμε απο 94-95 κιλα εφτασα 87 κιλα και παιζω τωρα για 86. Μιλαμε για 1,88. Οι αναλογιες υψους βαρους αυτη τη στιγμη ειναι καλες νομιζω αλλα και το μικρο παχακι ειναι παχακι. Τα 7,5 κιλά τα έχασες λόγω σωστής διατροφής κι άλλο μισό από το αερόβιο που αύξησε κατιτις το θερμιδικό ισοζύγιο. Το ζήτημα όμως είναι ΤΙ έχασες. Ελπίζεις, και νομίζεις, ότι έφυγαν 8 κιλά λίπους αλλά αν δε γυμναζόσουν με βάρη παράλληλα με την απώλεια βάρους, έχασες σημαντικά και σε μυική μάζα. Κάνε αεροβική πλέον μία τη φορά τη βδομάδα, καθώς κάνει ανυπολόγιστο καλό στην καρδιά, και δώσε πόνο σε βάρη να ανακτήσεις και να αυξήσεις μυική μάζα. Μπορείς στα κιλά που είσαι να αλλάξεις ΕΝΤΕΛΩΣ το σχήμα του σώματος σου προς το καλύτερο χωρίς να χάσεις άλλα κιλά, τουλάχιστον για τους επόμενους 5 μήνες. Αρχές καλοκαιριού κάνε ένα μικρό cutting να χάσεις μισό-1 κιλό από το λίπος της κοιλιάς και να είσαι άρχοντας. 2
revolver1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τα 7,5 κιλά τα έχασες λόγω σωστής διατροφής κι άλλο μισό από το αερόβιο που αύξησε κατιτις το θερμιδικό ισοζύγιο. Το ζήτημα όμως είναι ΤΙ έχασες. Ελπίζεις, και νομίζεις, ότι έφυγαν 8 κιλά λίπους αλλά αν δε γυμναζόσουν με βάρη παράλληλα με την απώλεια βάρους, έχασες σημαντικά και σε μυική μάζα. Κάνε αεροβική πλέον μία τη φορά τη βδομάδα, καθώς κάνει ανυπολόγιστο καλό στην καρδιά, και δώσε πόνο σε βάρη να ανακτήσεις και να αυξήσεις μυική μάζα. Μπορείς στα κιλά που είσαι να αλλάξεις ΕΝΤΕΛΩΣ το σχήμα του σώματος σου προς το καλύτερο χωρίς να χάσεις άλλα κιλά, τουλάχιστον για τους επόμενους 5 μήνες. Αρχές καλοκαιριού κάνε ένα μικρό cutting να χάσεις μισό-1 κιλό από το λίπος της κοιλιάς και να είσαι άρχοντας. http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-ripped-dude-how-much-cardio-is-too-much.html http://scoobysworkshop.com/does-cardio-burn-muscle/
Προτεινόμενες αναρτήσεις