wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Aσε τα ποδηλατα και ετοιμασου για το legion πλησιαζει einai ευκαιρια τωρα που γινεται στην Κυπρο . Κάπου διάβασα για αυτό, αλλά δεν θυμάμαι τι και πώς. Για δώσε λίγο info να δούμε τι γίνεται... Ο Γουιζι θα φροντίσει να γίνει το legion με ποδήλατο Φώτη Εσύ να έχεις 2 ποδήλατα έτοιμα για όταν θα έρθω Χαλκιδική!
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κάπου διάβασα για αυτό, αλλά δεν θυμάμαι τι και πώς. Για δώσε λίγο info να δούμε τι γίνεται... Εσύ να έχεις 2 ποδήλατα έτοιμα για όταν θα έρθω Χαλκιδική! http://www.legionrun.com/cyprus
wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://www.legionrun.com/cyprus Ρε συ Φώτη, αυτό φαίνεται να έχει πολλή πλάκα! Θα έρθεις στο event της Κύπρου;
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε συ Φώτη, αυτό φαίνεται να έχει πολλή πλάκα! Θα έρθεις στο event της Κύπρου; Ναι εχω κλεισει εισιτηρια τα παντα ολα . Θα φάει όλες τις στάνες της Κύπρου Θα εχω αρχισει διατροφη πιο πριν οποτε θα τρωω τα @@ μου 1
wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 @dimitra_m3: Εκεί στο Δάλι που θα γίνει το event, έχει πολλές αιγοπροβατοτροφικές εγκαταστάσεις, δεν θα μείνει με το παράπονο! Ναι εχω κλεισει εισιτηρια τα παντα ολα . Εάν έχεις θέμα με τη διαμονή, πες μου να δω τι μπορώ να κάνω. Για το φαγητό, κάτι θα κανονίσουμε ρε, μην ανησυχείς! Πόσες μέρες θα κάτσεις; (πάμε σε pm, αν θες, μην αποπροσανατολίζουμε το thread)
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ναι εχω κλεισει εισιτηρια τα παντα ολα . Θα εχω αρχισει διατροφη πιο πριν οποτε θα τρωω τα @@ μου Καλώς ήρθες στο κλαμπ της κότας/γαλοπούλας και λοιπόν άπαχων ζώων
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλώς ήρθες στο κλαμπ της κότας/γαλοπούλας και λοιπόν άπαχων ζώων Ειμαι χρονια σε αυτο το club Δημητρα απλα δεν ειμαι ολο τον χρονο . Ευχαριστω Wizzy αλλα επειδη θα ερθω με ενα φιλο θα μεινουμε σε ξενοδοχειο .Εχουμε νοικιασει ομως αμαξι και θα βολταρουμε γιατι θα ερθουμε για 3 μερες .
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι χρονια σε αυτο το club Δημητρα απλα δεν ειμαι ολο τον χρονο . Ευχαριστω Wizzy αλλα επειδη θα ερθω με ενα φιλο θα μεινουμε σε ξενοδοχειο .Εχουμε νοικιασει ομως αμαξι και θα βολταρουμε γιατι θα ερθουμε για 3 μερες . το ξέρω βρε, τις υπόλοιπες περιόδους αδειάζεις άλλες στάνες...
wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω Wizzy αλλα επειδη θα ερθω με ενα φιλο θα μεινουμε σε ξενοδοχειο .Εχουμε νοικιασει ομως αμαξι και θα βολταρουμε γιατι θα ερθουμε για 3 μερες . Θα μείνετε Λευκωσία φαντάζομαι, σωστά; Ακόμα και να μην έρθω στο event, θα τα πούμε από κοντά*, ελπίζω! *εννοείται πως ΔΕΝ θα πάμε για προπόνηση!
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θα μείνετε Λευκωσία φαντάζομαι, σωστά; Ακόμα και να μην έρθω, θα τα πούμε από κοντά*, ελπίζω! *εννοείται πως ΔΕΝ θα πάμε για προπόνηση! Ναι Λευκωσια θα ερθουμε απο Παφο .Δεν μπορει να μας κουνιεται η Μαργαριτα οτι το εκανε και να μην το εχουμε κανει εμεις 3
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι ωραία που περνάτε εσείς οι νεολέροι Επιτέλους έχω αρχίσει να πέφτω σε bf, χωρίς μάλιστα να χάσω γραμμάριο. Ψιλοβαρέθηκα όμως με το πόσο αργά πάει το recomp, θα χάσω κανα μισό κιλό να πέσει εντελώς η κοιλιά. 3
wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 OK, μια χαρά. Αν έρθω, θα σου χαρίσω τη δωρεάν μπύρα που δικαιούνται οι συμμετέχοντες στο event (μιας και με το αλκοόλ δεν έχω σχέση)! Τι ωραία που περνάτε εσείς οι νεολέροι Επιτέλους έχω αρχίσει να πέφτω σε bf, χωρίς μάλιστα να χάσω γραμμάριο. Ψιλοβαρέθηκα όμως με το πόσο αργά πάει το recomp, θα χάσω κανα μισό κιλό να πέσει εντελώς η κοιλιά. Σταμάτα να παραπονιέσαι ρε, μην κάνεις σαν γέρος! Recomp είναι, θέλει το χρόνο του! 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ωραίο το μηχάνημα κοιλιακών με βάρημέχρι κ 6 μηνες απο την εγχείρηση στους κοιλιακούς έκανα επικλινή και άρσεις ποδιών τεντωμένα μέχρι το λαιμό 15-20reps το σετ αλλα ποτέ δεν ένιωθα οτι με έπιανε έτσιτις πρώτες μέρες με πόναγε ο αφαλός μου και ψιλοχέστικα μην έγινε καμια μαλακία γιατι στο χρόνο έχει τελειώσει εντελώς το process σύμφωνα με τους γιατρούς αλλα τελικά ήταν πιάσιμο γιατι έβαλα μέχρι 45kgείχα δοκιμάσει κάτι άλλα ψευτομηχανήματα παλιότερα σε φιτνεσάδικα που κάθεσαι καθιστός κ ακουμπάς αγκώνες αλλα ηταν της πλάκας , για κανέναν που ξεκινάει ίσως να κάνουν κάτι.κάτι η γράμμωση που πάει καλά κάτι αυτό που με πιάνει απότι φαίνεται κ φαινόντουσαν αχνά κυβάκια στην κοιλιά μου. αν δεν μου το έλεγαν όταν άλλαζα δεν θα το πρόσεχα λελ , είχα συνηθίσει την ιδέα οτι δεν με νοιάζουν κοιλιακοί κ ότι μάλλον δεν θα τους δω κ ποτέ αν δε στεγνώσω μέχρι αηδίας (unhealthy mode, όπως είχα στεγνώσει σε keto αλλα ήμουν λίγος) και δεν ασχολήθηκα, αλλα ίσως με την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος να ήρθε στα ίσια του. Πιστευω το καλοκαίρι στην τελική γράμμωση θα φαίνονται , θα έχει περάσει κ ο χρόνος οπότε το δέρμα θα ειναι στην τελική του μορφή χωρίς ίχνος νερού που όντως θέλει 1 χρόνο για να φύγουν ολα 100%.πιστευω θα ειναι καλά.πέρα απο αυτό όμως το βασικότερο ειναι πως δυναμώνει ο κορμός , έχω δώσει μεγάλη βάση στον κορμό τελευταία κ πάει καλά. Πόδια έχω , χέρια- ώμους-πλάτη έχω και δίνω μια έξτρα προσοχή σε στήθος και κοιλιακά. Φοβερή αίσθηση να σφίγγεις όλους τους μυς και να νιώθεις solid.αλλα αυτό που μ αρέσει ακόμα περισσότερο ειναι οπως είχα δείξει και στην φωτογραφία να χωρίζουν οι μυς χωρίς να έχεις ακουμπήσει τίποτα, απο την ώρα που ξυπνάς. Πιστευω ειναι η πρώτη καλή γράμμωση που κάνω χωρίς να χάσω μυς , ίσως έχασα ελάχιστο , αλλα τίποτα που να το καταλαβαίνεις , αυτό μου λένε κ όσοι με βλέπουν καθημερινά και άτομα με χρόνια εμπειρία γιατι μπορεί να μην έχω την τρελή ενέργεια που ειχα σε bulk αλλα κράτησα τη δύναμη 99%.Άλλη γλύκα να κάνεις τα 90kg πάγκο στα 82 σωματικό κ άλλη στα 74βέβαια τα μισά ηταν νεράκια τέλος , δίαιτα στις 2500 ειμαι και επειδή η διατροφή μου ειναι πλήρης αυτή τη στιγμή έχω και μια γερή βάση για ισο και bulkαν και το bulk μου ποτέ δεν θα είναι το ίδιο , προτιμώ να βάλω στο χ χρονικό διάστημα 5kg μυς παρά 10 και τα 5 να ειναι λίπος. αυτά 5
JohnConstantine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Υπαρχουν τροφες που καινε λιπος απο κοιλιακη χωρα και γυρω απο τη μεση? Καλο το τρεξιματακι και η διατροφη εχω δει αποτελεσματα τεραστια αλλα θελω να χασω αλλα 2 κιλα ακομα.(Τα εχω φτυσει οσο δεν παει). Απλα γενικα υπαρχουνε τροφες που καινε το λιπος και κανουνε το σωμα σου να στεγνωνει? Εστω να καινε λιπος... (Σαν βοηθιμα θα το ηθελα πριν και μετα το αεροβιο μου για αυτο και μετα γενικα το γυμναστηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις