bosei Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έρχεται εξεταστική... να δώ πως θα τα χωρέσω και τα 2 στο πρόγραμμα. Θα συνεχίσω σε κανονικούς ρυθμούς την γυμναστική κι εύχομαι να μην με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου.. Ίσα ίσα...αν δεν τραβάς τίποτα χαζά ολονύκτια διαβάσματα είναι το καλύτερο διάλειμμα.
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ίσα ίσα...αν δεν τραβάς τίποτα χαζά ολονύκτια διαβάσματα είναι το καλύτερο διάλειμμα. Μπα δεν θα το πάω έτσι. Ούτως ή άλλως δεν πάω με μεγάλες απαιτήσεις σε αυτή την εξεταστική. Όπως και να έχει όμως το να πηγαίνεις ΤΕΙ 2-3 φορές την ημέρα είναι κουραστικό απο μόνο του. Έστω κι αργά όμως θα πηγαίνω στο gym (που μετα τις 6 δεν πηγαίνω, κι αυτό γιατί εκείνες τις ώρες γίνεται χαμός απο κόσμο). Αυτή η αναθεματισμένη κούραση κάπως θα πρέπει να την καταπολεμήσω, ή να το πεθάνω στον καφέ για 2-3 βδομάδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι...
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μπα δεν θα το πάω έτσι. Ούτως ή άλλως δεν πάω με μεγάλες απαιτήσεις σε αυτή την εξεταστική. Όπως και να έχει όμως το να πηγαίνεις ΤΕΙ 2-3 φορές την ημέρα είναι κουραστικό απο μόνο του. Έστω κι αργά όμως θα πηγαίνω στο gym (που μετα τις 6 δεν πηγαίνω, κι αυτό γιατί εκείνες τις ώρες γίνεται χαμός απο κόσμο). Αυτή η αναθεματισμένη κούραση κάπως θα πρέπει να την καταπολεμήσω, ή να το πεθάνω στον καφέ για 2-3 βδομάδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι... well είχα περάσει στο στρατό ένα μηνα με 3 υπηρεσίες τη μέρα , ύπνος 2 ώρες τη μέρα ? αν δεν είχα καφέ θα είχα κλατάρει , αλλα και πάλι δεν κάνει καλό να το παρακάνεις με τους καφέδες . το αναφέρω γιατι η περίπτωση μου ηταν ακραία και κοντέψαμε να σφαχτούμε εκεί μέσα , αλλα τουλάχιστον παλευόταν . Αν θες θα τα καταφέρεις , δεν ειναι και τίποτα τρελό , απλά θα κουραστείς παραπάνω απο τα συνηθισμένα. Πάντως γνώμη μου καθαρά να μην το παρατήσεις τελείως και βγεις off για πάνω απο εβδομάδα , αν θες ελάττωσε τις προπονήσεις ανα 2ρη μέρα ώστε να την παλεύεις καλύτερα και κοίτα να διατηρήσεις αυτό που έχεις καταφέρει όσο καλύτερα μπορείς κυρίως στο θέμα της διατροφής σου γιατι η εξεταστική για πολλούς ειναι η δικαιολογία να πλακωθούν στα γλυκά , τις σοκολάτες και γενικά τη μασαμπούκα για να αντέξουν το διάβασμα . (περιπτώσεις γνωστών)
margaritagr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μιας που ελεγα για πλατη, ας βαλω και μια σημερινη, μετα απο αεροβια ασκηση. (Αν πατησετε πανω στη φωτο τη δειχνει νορμαλ) Ερχεται κι η δικη μου εξεταστικη και το τζιμ θα παει λιγο πισω, αλλα δε πειραζει. Sent from my iPad using Insomnia 11
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 : Μιας που ελεγα για πλατη, ας βαλω και μκα σημερινη, μετα απο αεροβια ασκηση. Ετσι ρε κτηνος. Λιγο ακομα και θα τους φας τις σαρκες. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 well είχα περάσει στο στρατό ένα μηνα με 3 υπηρεσίες τη μέρα , ύπνος 2 ώρες τη μέρα ? αν δεν είχα καφέ θα είχα κλατάρει , αλλα και πάλι δεν κάνει καλό να το παρακάνεις με τους καφέδες . το αναφέρω γιατι η περίπτωση μου ηταν ακραία και κοντέψαμε να σφαχτούμε εκεί μέσα , αλλα τουλάχιστον παλευόταν . Αν θες θα τα καταφέρεις , δεν ειναι και τίποτα τρελό , απλά θα κουραστείς παραπάνω απο τα συνηθισμένα. Πάντως γνώμη μου καθαρά να μην το παρατήσεις τελείως και βγεις off για πάνω απο εβδομάδα , αν θες ελάττωσε τις προπονήσεις ανα 2ρη μέρα ώστε να την παλεύεις καλύτερα και κοίτα να διατηρήσεις αυτό που έχεις καταφέρει όσο καλύτερα μπορείς κυρίως στο θέμα της διατροφής σου γιατι η εξεταστική για πολλούς ειναι η δικαιολογία να πλακωθούν στα γλυκά , τις σοκολάτες και γενικά τη μασαμπούκα για να αντέξουν το διάβασμα . (περιπτώσεις γνωστών) Όχι Γιάννη, ούτε να πλακωθώ στις σοκολάτες έχω σκοπό ούτε να τρώω χωρίς σταματημό. Μάλλον με πολύ καφέ θα την βγάλω κι όλα τα άλλα όπως πρίν. Κι όσο το δυνατόν περισσότερο ύπνο. Τo gym δεν έχω σκοπό να το αφήσω καθόλου κι ελπίζω να μην έχω θέμα. Ίσως κάτι σε βιταμίνη να έπαιρνα επίσης για λίγο διάστημα. Τέλος πάντων ας δούμε πως θα πάει και ξαναποστάρω. 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Όχι Γιάννη, ούτε να πλακωθώ στις σοκολάτες έχω σκοπό ούτε να τρώω χωρίς σταματημό. Μάλλον με πολύ καφέ θα την βγάλω κι όλα τα άλλα όπως πρίν. Κι όσο το δυνατόν περισσότερο ύπνο. Τo gym δεν έχω σκοπό να το αφήσω καθόλου κι ελπίζω να μην έχω θέμα. Ίσως κάτι σε βιταμίνη να έπαιρνα επίσης για λίγο διάστημα. Τέλος πάντων ας δούμε πως θα πάει και ξαναποστάρω. O nicoc89 είναι Γιάννης; Ξαφνιάζομαι. Στα δικά σου, εγώ γυμνάζομαι μετά τις 10 το βράδυ για να προλαβαίνω όλα τα άλλα στη διάρκεια της ημέρας. Αν ρυθμίσεις σωστά το χρόνο σου θα βρεις την άκρη. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για σένα πήγαινε το μήνυμα και κάπου στην πορεία έκανα λάθος παράθεση Έκεί 9-10 θα πηγαίνω όταν δεν είναι να πάω πρωί ελπίζοντας οτι το κύμα που μαζεύεται κατα τις 6-7 θα έχει φύγει. 1
wizzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 "Ποδηλασία"-πρόβα η σημερινή. Βασικά, η κρατική Ραδιοτηλεόραση, στα πλαίσια μιας εκπομπής για το περιβάλλον, επικοινώνησε με την πρόεδρο του Ομίλου "Ποδηλάτες Λευκωσίας" (του οποίου είμαι μέλος) και της ζήτησες να της προτείνει έναν αρκετά "τρελό" ποδηλάτη ο οποίος να πηγαίνει στην εργασία του με το ποδήλατο. Μαντέψτε ποιον πρότεινει η πρόεδρος του Ομίλου... Αντικείμενο ενός μέρους της εκπομπής (η οποία θα είναι αφιερωμένη σε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης - βασικά, χωρίς Ι.Χ. αυτοκίνητο), θα είναι οι μετακινήσεις με το ποδήλατο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδηλάτες που κινούνται στον αστικό ιστό της Λευκωσίας. Οπότε, πήγα σήμερα μέχρι το γραφείο και πίσω επίτηδες για να χρονομετρήσω τη διαδρομή, για να ξέρω να τους πω αύριο σε πόση ώρα να με περιμένουν στο γραφείο (θα πάρουν πλάνα από την αναχώρηση από το σπίτι και την άφιξη στο γραφείο). Έκανα, λοιπόν, 37.26χλμ, σε 1 ώρα και 24 λεπτά, με μέσο όρο 26.4χ.α.ω και "αποχαιρέτησα" 1163 θερμίδες. Εις αύριον τα σπουδαία! 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 : Μιας που ελεγα για πλατη, ας βαλω και μια σημερινη, μετα απο αεροβια ασκηση. (Αν πατησετε πανω στη φωτο τη δειχνει νορμαλ) Ερχεται κι η δικη μου εξεταστικη και το τζιμ θα παει λιγο πισω, αλλα δε πειραζει. Sent from my iPad using Insomnia Μπραβο πολυ καλη.Οχι σαν μερικες που λενε δεν κανω στηθος και πλατη μην γινω ντουκι :-D τελικά οι μεγαλύτερες κουτσομπόλες ειναι οι άντρες και συχνάζουν και σε γυμναστήρια ένας μαλάκας σκάλωσε οτι έχω μπει φάρμακο γιατι για πρώτη φορά καθάρισα εντελώς τη διατροφή μου παρέα με hiit(πάντα ή έβαζα λίγη αερόβια ή καθάριζα διατροφή , ποτέ παρέα) και έχω γρήγορο αποτέλεσμα (6 κιλά κάτω σε ενα μήνα με 0 πτώση δύναμης) και τώρα μου πετάνε διάφοροι άκυροι μπηχτές και προσπαθούν να με ψαρέψουν λολ, ηλίθιοι . Ετσι,εμενα το ιδιο[μου ειπε κατι περνεις],μου το ειπε κοπελα στο gym φαντασου.Γιατι?Γιατι απο 81 κιλα που ειχα φτασει μεσα σε καποιους μηνες εκοψα και επεσα 5-6 κιλα γραμμωσα και οι μυς μου φαινονται πολυ καλυτερα[λογικα ειναι,για αυτο γραμμωνεις για να δειξεις τι εχεις χτισει].Αστους να λενε,ζηλευουν :-D Έρχεται εξεταστική... να δώ πως θα τα χωρέσω και τα 2 στο πρόγραμμα. Θα συνεχίσω σε κανονικούς ρυθμούς την γυμναστική κι εύχομαι να μην με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου.. Αν υπαρχει θεληση και αγαπας αυτο που κανεις ,ολα χωρανε φιλε μου.Αυτη ειναι η αληθεια.και εγω φοιτητης ειμαι,και εγω διαβασμα εχω αλλα 1-1,5 ωρες τις αφιερωνω για το σωμα μου
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 πόσες θερμίδες έχει το κακάο ζαχαροπλαστικής; Κάνω ένα ρόφημα με αυτό, με τον ίδιο τρόπο που ετοιμάζει κανείς ελληνικό καφέ και νόμιζα ότι έχει πολλές αλλά βλέποντας εδώ ανακάλυψα ότι έχει μόλις 12 ανά κουταλιά, αμελητέα ποσότητα δηλαδή. Μήπως εννοεί κάποιο άλλο είδος το σαιτ ή είναι πραγματι 12 θερμίδες ανά κουταλιά;
margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο πολυ καλη.Οχι σαν μερικες που λενε δεν κανω στηθος και πλατη μην γινω ντουκι :-D Χαχα ασε κ εγω ειχα κατι αντιδρασεις απο καποιους που ειδαν φωτο.. Αλλα ηταν απο κατι καναπεδακηδες οποτε αναμενομενο θα ελεγα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο πολυ καλη.Οχι σαν μερικες που λενε δεν κανω στηθος και πλατη μην γινω ντουκι Ετσι,εμενα το ιδιο[μου ειπε κατι περνεις],μου το ειπε κοπελα στο gym φαντασου.Γιατι?Γιατι απο 81 κιλα που ειχα φτασει μεσα σε καποιους μηνες εκοψα και επεσα 5-6 κιλα γραμμωσα και οι μυς μου φαινονται πολυ καλυτερα[λογικα ειναι,για αυτο γραμμωνεις για να δειξεις τι εχεις χτισει].Αστους να λενε,ζηλευουν Αν υπαρχει θεληση και αγαπας αυτο που κανεις ,ολα χωρανε φιλε μου.Αυτη ειναι η αληθεια.και εγω φοιτητης ειμαι,και εγω διαβασμα εχω αλλα 1-1,5 ωρες τις αφιερωνω για το σωμα μου καλά αμα ηταν κοπέλα δε θα με χάλαγε , θα γέλαγα γιατι λίγες το έχουν,ειναι σα να πιάνεις κουβέντα με τη γιαγιά σου για internet, έχει πλάκα, πως να την παρεξηγήσεις ? έτσι ειναι έτσι πάει όποιος κόβει και έχει να δείξει φαίνεται μεγαλύτερος πως να το κάνουμε. Απο ενα bulk καλό σε δυνατό cutting χωρίς μπλούζα θα φαίνεσαι διπλάσιος, πάντα έτσι γίνεται. Γιαυτό και αξίζει να δεις τουλάχιστον μια φορά τον εαυτό σου σε χαμηλότερα bf για να κρίνεις τι θες. Εχω περίπτωση φιλου ολο το χρόνο bulk 100κάτι κιλά στο ύψος μου. Χέρι ΝΑ , δύναμη , τα πάντα και έχει και σχήμα το σώμα του αλλα δεν λέει να κόψει. Believe me or not δεν κουβαλάει πατσοκιλα, φοράει κολλητές μπλούζες και φαίνεται τριγωνικός , ειναι σε καλό bf για τα κιλά του αλλα σίγουρα θα έδειχνε τρελά καλύτερος κομμένος. πόσες θερμίδες έχει το κακάο ζαχαροπλαστικής; Κάνω ένα ρόφημα με αυτό, με τον ίδιο τρόπο που ετοιμάζει κανείς ελληνικό καφέ και νόμιζα ότι έχει πολλές αλλά βλέποντας εδώ ανακάλυψα ότι έχει μόλις 12 ανά κουταλιά, αμελητέα ποσότητα δηλαδή. Μήπως εννοεί κάποιο άλλο είδος το σαιτ ή είναι πραγματι 12 θερμίδες ανά κουταλιά; τόσες έχει το καθαρό κακάο , αρκεί να εννοείς κουταλιά του γλυκού. Αν θυμάμαι καλά έχει 35cal στα 10γρ αλλα δεν θυμάμαι πόσο όγκο πιάνει στο κουτάλι κλπ γιατι όταν έπινα κάθε πρωί δεν το μέτραγα σε γρ , έπινα μια κ σουπας. χωρίς όμως καμία προσθήκη ζάχαρης etc . Λίγο κακάο τη μέρα κάνει καλό και στην υγεία μας .πάντως στη θέση σου δεν θα έπινα ζαχαροπλαστικής αφού μπορεί να ειναι ποιο βαρύ απο τα άλλα. Πχ μια σοκολάτα ζαχαροπλαστικής (κουβερτούρα) έχει παραπάνω θερμίδες απο μια απλή σκέτη για direct φάγωμα. Στη θέση σου θα έπαιρνα κάποιο που γράφει cal επάνω αν και δε νομίζω να σε χαλάσει μια κουταλιά τη μέρα γενικότερα.
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 "Ποδηλασία"-πρόβα η σημερινή. Βασικά, η κρατική Ραδιοτηλεόραση, στα πλαίσια μιας εκπομπής για το περιβάλλον, επικοινώνησε με την πρόεδρο του Ομίλου "Ποδηλάτες Λευκωσίας" (του οποίου είμαι μέλος) και της ζήτησες να της προτείνει έναν αρκετά "τρελό" ποδηλάτη ο οποίος να πηγαίνει στην εργασία του με το ποδήλατο. Μαντέψτε ποιον πρότεινει η πρόεδρος του Ομίλου... Αντικείμενο ενός μέρους της εκπομπής (η οποία θα είναι αφιερωμένη σε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης - βασικά, χωρίς Ι.Χ. αυτοκίνητο), θα είναι οι μετακινήσεις με το ποδήλατο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδηλάτες που κινούνται στον αστικό ιστό της Λευκωσίας. Οπότε, πήγα σήμερα μέχρι το γραφείο και πίσω επίτηδες για να χρονομετρήσω τη διαδρομή, για να ξέρω να τους πω αύριο σε πόση ώρα να με περιμένουν στο γραφείο (θα πάρουν πλάνα από την αναχώρηση από το σπίτι και την άφιξη στο γραφείο). Έκανα, λοιπόν, 37.26χλμ, σε 1 ώρα και 24 λεπτά, με μέσο όρο 26.4χ.α.ω και "αποχαιρέτησα" 1163 θερμίδες. Εις αύριον τα σπουδαία! Aσε τα ποδηλατα και ετοιμασου για το legion πλησιαζει einai ευκαιρια τωρα που γινεται στην Κυπρο . 1
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ο Γουιζι θα φροντίσει να γίνει το legion με ποδήλατο Φώτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις