GeorgeGK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον... Η αφορμη για να γραφτω γυμναστηριο ηταν μια επισκεψη σε ορθοπεδικο. Η μαμα μου μου λεγε χρονια οτι καμπουριαζα, οτι δεν ειχε σωστη σταση το σωμα μου.. Κι ετσι ειχα παει σε ορθοπεδικο ο οποιος ειχε πει οτι δεν εχω κατι παθολογικο, αλλα εξαιτιας της αγυμνασιας εχει αρχισει το σωμα και "πεφτει" . Αυτο που μου χε προτεινει λοιπον ηταν ενδυναμωση. Κι ετσι ειχα ξεκινησει, με αυτο ως στοχο.. (Αλλο που μετα γλυκαθηκα κ αρχισα να κοιταω κ τις γραμμωσεις ) Την προηγουμενη βδομαδα, καποια στογμη η μαμα μου μου ειπε οτι πια το σωμα μου δεν ειναι ετσι, οτι ισιωσα. Μου λεει χαλαλι τα λεφτα που δινω χαχα Το ιδιο πραγμα περι ισιωματος μου χε πει και η κοπελια, η γυμναστρια που καναμε περσοναλ. Ακριβώς το ίδιο πράγμα και σε μένα σχετικά με την στάση του σώματος πριν ξεκινήσω και μετά που ξεκίνησα το γυμναστήριο! 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον... Η αφορμη για να γραφτω γυμναστηριο ηταν μια επισκεψη σε ορθοπεδικο. Η μαμα μου μου λεγε χρονια οτι καμπουριαζα, οτι δεν ειχε σωστη σταση το σωμα μου.. Κι ετσι ειχα παει σε ορθοπεδικο ο οποιος ειχε πει οτι δεν εχω κατι παθολογικο, αλλα εξαιτιας της αγυμνασιας εχει αρχισει το σωμα και "πεφτει" . Αυτο που μου χε προτεινει λοιπον ηταν ενδυναμωση. Κι ετσι ειχα ξεκινησει, με αυτο ως στοχο.. (Αλλο που μετα γλυκαθηκα κ αρχισα να κοιταω κ τις γραμμωσεις ) Την προηγουμενη βδομαδα, καποια στογμη η μαμα μου μου ειπε οτι πια το σωμα μου δεν ειναι ετσι, οτι ισιωσα. Μου λεει χαλαλι τα λεφτα που δινω χαχα Το ιδιο πραγμα περι ισιωματος μου χε πει και η κοπελια, η γυμναστρια που καναμε περσοναλ. Χαρηκα τοσο πολυ Χτες μπηκα στην αιθουσα οπου εκανα περσοναλ... Ειδα τις μικρες μπαλιτσες που χρησιμοποιουσα τοτε, στις αρχες. Κατι μαλακες μπαλιτσες του... Μισου κιλου. Και δε μπορουσα να σηκωσω το χερι μου κρατωντας τη μπαλιτσα αυτη!!!! Το χω τοσο εντονα μεσα στο μυαλο μου, αυτη την εικονα...τις πρωτες προπονησεις που εδειξαν σε τι σημειο φτανει το σωμα μας οταν δε το προσεχουμε!! Μου φαινεται τοσο κοντινο αλλα και τοσο μακρινο ταυτοχρονα. Δε προκειται να ξαναφησω ποτε τον εαυτο μου ετσι, ποτε!!! Προσπαθω να ξυπνησω κι αλλο κοσμο, να δουν οτι αυτο που αποκαλλουν "ζωαρα" δεν ειναι ετσι!!!! Δεν ειναι ζωαρα να ειναι ο αλλος σαπιος να μην μπορει να παρει τα ποδια του και να εχει αφησει τον εαυτο του .Αυτο εκτος απο χαμηλη αυτοεκτιμηση και ελλειψη αγαπης για το ιδιο το ατομο του εχει ως συνεπεια χαμηλη ποιοτητα ζωης . Ζωαρα κανεις με αλλα πραγματα και οχι με το να εισαι νωθρος και απαθης . 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει ρε Φώτη, αλλά για κάποιους ζωάρα είναι η απόλυτη κρεπάλα, το απόλυτο τίποτα. Ξενύχτια, αλκοόλια, hangover, σαπίλοφαγητό. Το γυμναστήριο, απλά μια βαρετή ύπαρξη
margaritagr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτο που λεει η Δημητρα, εννοω κι εγω. Καθισιο, σαβουροφαγητο, ατελειωτα ξενυχτια και μεθυσια με τη γυμναστικη να μην υπαρχει πουθενα.
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο μαργαριτα !! η γυμναστικη σε ισιωνει και γενικοτερα ειναι γιατρειά για τα παντα για το σωμα την ψυχολογιοα μας , το μυαλο μας τα παντα ολα ! επισης δεν κοιταει ηλικια ! η τελευταια που κανω περσοναλ ειναι μια γυναικα 45 χρ και εχει ξετρελαθει για το ποσο εχει φτιαξει , εχει ισιωσει το κορμι της μεσα σε δυο- τρεις μηνες , για το ποσο πολυ της εχουν περασει πολλα προβληματα με πιασηματα που ειχε απο την ακινησια και για το ποσο καλα λογια ακουει για το σωμα της ! καλα για την φυσικη της κατασταση δεν το συζηταω καν .. νιωθει αλλος ανθρωπος κυριολεκτικα κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο που μας προσφερει .. 4
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 τι ξενυχτια ρε παιδια ? Και εμεις βγαινουμε αλλα κανουμε και γυμναστικη . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 τι ξενυχτια ρε παιδια ? Και εμεις βγαινουμε αλλα κανουμε και γυμναστικη . εσύ είσαι άλλη φάρα έχεις gainz με τα ξενύχτια... 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε παιδια ολα μπορουμε να τα συνδυασουμε.. Η υπερβολη τα χαλαει... Και η πολυ γυμναστικη παλι σε οδηγει σε ακροτητες.. Ολα μεχρι εκει που μπορουμε..πρεπει να ξερουμε τα ορια μας...
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 αν ξέραμε τα όρια μας, δεν θα κάναμε ποτέ pr
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μην τα βλεπεις ολα δημητρα σαν γυμναστικη... Εκτος απο το σωμα, ειναι και το μυαλο, που αν δεν εχεις ψυχολογια, ολα τα αλλα πανε περιπατο...
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 και χθες δεν είχα ψυχολογία αλλά ανέβηκα σε όλες τις ασκήσεις ποδιών. δεν είναι τα όρια αυτά καθ'αυτά αλλά ελεγχόμενα με το γνωστό "μέτρο", μαθαίνεις-διαβάζεις και σέβεσαι τον εαυτό σου και το σώμα σου.
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Και σε μένα Μαργαρίτα, το πρώτο εμφανές αποτέλεσμα ήταν το ίσιωμα. Τα οφέλη ειναι αναρίθμητα αλλά προυποθέτουν να ζοριστείς για τουλάχιστον μισή ώρα τουλάχιστον 3-4 φορές τη βδομάδα, και οι περισσότεροι κοτεύουν. Ενώ έχουμε σώμα που γουστάρει ζόρισμα, γι αυτό και δυναμώνει, των περισσοτέρων το πνεύμα θέλει αραλίκι και καναπέ. Καταραμένη τηλεόραση! -------------------------- Τουλάχιστον μαλάκωσε λίγο το κρύο, προχτές το βράδυ κόντεψα να πάθω ζημιά κάνοντας πόδια με -3!
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 τελικά οι μεγαλύτερες κουτσομπόλες ειναι οι άντρες και συχνάζουν και σε γυμναστήρια ένας μαλάκας σκάλωσε οτι έχω μπει φάρμακο γιατι για πρώτη φορά καθάρισα εντελώς τη διατροφή μου παρέα με hiit(πάντα ή έβαζα λίγη αερόβια ή καθάριζα διατροφή , ποτέ παρέα) και έχω γρήγορο αποτέλεσμα (6 κιλά κάτω σε ενα μήνα με 0 πτώση δύναμης) και τώρα μου πετάνε διάφοροι άκυροι μπηχτές και προσπαθούν να με ψαρέψουν λολ, ηλίθιοι . αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται , γυμνάζομαι μόνο μια ώρα τη μέρα γιατι τόσο μου χρειάζεται και αυτοί ορνιάζουν 2 και 3 ώρες εκει μέσα χωρίς να έχουν το 1/4 του αποτελέσματος μου , σου λέει έρχομαι 14 χρόνια , 20 χρόνια και νομίζεις οτι σου κάνει πλάκα , που ειναι το αποτέλεσμα? βλέπω εναν νορμάλ άνθρωπο , σαν αυτούς που δεν γυμνάστηκαν ποτέ αλλα πρόσεχαν να μη χέζονται στο φαγητό.η άλλη η κλασική μαλακία "πόσο θα το κάνεις αυτό" "θα κάνεις οικογένεια και παιδιά , θα έχεις υποχρεώσεις" <--- υπονοώντας οτι ειναι δύσκολο να γυμνάζεσαι 1 ώρα τη μέρα και να τρως σαβούρα μια στο τόσο αν και όταν σου λείψει και σε γιορτές/ιδικές περιστάσεις κ όχι καθημερινά χαλάω κανα 150-160 euro το μήνα για το φαγητό μου και ότι άλλο πάρω για ρόφημα (τσάι πχ) και αν πάρω και κανα συμπλήρωμα των 15 euro που θα με βγάλει κανα 2μηνο (κρεατίνη πχ) και σου μιλάνε για κόστος , λες και οι μασαμπούκα που ρίχνουν δεν κοστίζει. Σου λέει ο άλλος θέλει να βγαίνει κάθε 2ρη μέρα για ούζα μεζέδες και για κανα ποτό. <-- lel Πάνω απόλα έχω υγεία 100% και κατάφερα να εξαλείψω σε 2-3 χρόνια τα όποια προβλήματα είχα απο την ώρα που γεννήθηκα, τι ειναι σημαντικότερο ? μονο κ μόνο γιαυτό αξίζει με χίλια. άλλος σε βλέπει οτι γίνεσαι καλύτερος και αρχίζει και σου λέει και εγώ στην ηλικία σου έτσι σκεφτόμουν , θα γίνω mr olympia και δεν έγινε ούτε mr παλιοβούνα , λες και είπα σε κανέναν οτι έχω βλέψεις για αγωνιστικές καταστάσεις , λες και χέστηκα τι κάνουν οι φουσκωτοί στο Αμέρικα . Αλλα όπως κ να έχει ποιος εισαι εσύ να μου πεις οτι αφου δεν το κατάφερες εσύ δεν μπορώ κ εγώ? και σε βλέπουν να κάνεις αερόβια και στη λένε κ όλας οτι αυτοί στην εποχή τους δεν έκαναν τέτοια , μονο βάρη λελ , μπας κ γιαυτό ρε μπάρμπα δεν έφτασες να γίνεις mr olympia? αμα κάνεις οτι νάνε θα έχεις ενα αποτέλεσμα αλλα μέχρι εκεί , παραπέρα δεν <--- 30 χρόνια βάρη και τεχνική της πλάκας. Βλέπεις να κάνει 100kg τρικέφαλα 1-2 επαναλήψεις στην τροχαλία και να πέφτει ολόκληρος επάνω , με ώμους, κοιλιακούς και δε σημαδεύεται στο παιχνίδι. Και εγώ βάζω 70-80 και τα κάνω full set με απομόνωση και μου λέει μη κοιτάς την τεχνική , αν δεν κλέψεις και λιγο δεν πας πουθενά , λολ ζήλια και αντιπάθεια επειδή δεν έχουν την ψυχική δύναμη και τα @@ να βάλουν όρια.#Κομπλεξικοί χαλβάδες άσταδιάλα ρε 3
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 τελικά οι μεγαλύτερες κουτσομπόλες ειναι οι άντρες και συχνάζουν και σε γυμναστήρια ένας μαλάκας σκάλωσε οτι έχω μπει φάρμακο γιατι για πρώτη φορά καθάρισα εντελώς τη διατροφή μου παρέα με hiit(πάντα ή έβαζα λίγη αερόβια ή καθάριζα διατροφή , ποτέ παρέα) και έχω γρήγορο αποτέλεσμα (6 κιλά κάτω σε ενα μήνα με 0 πτώση δύναμης) και τώρα μου πετάνε διάφοροι άκυροι μπηχτές και προσπαθούν να με ψαρέψουν λολ, ηλίθιοι . αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται , γυμνάζομαι μόνο μια ώρα τη μέρα γιατι τόσο μου χρειάζεται και αυτοί ορνιάζουν 2 και 3 ώρες εκει μέσα χωρίς να έχουν το 1/4 του αποτελέσματος μου , σου λέει έρχομαι 14 χρόνια , 20 χρόνια και νομίζεις οτι σου κάνει πλάκα , που ειναι το αποτέλεσμα? βλέπω εναν νορμάλ άνθρωπο , σαν αυτούς που δεν γυμνάστηκαν ποτέ αλλα πρόσεχαν να μη χέζονται στο φαγητό. η άλλη η κλασική μαλακία "πόσο θα το κάνεις αυτό" "θα κάνεις οικογένεια και παιδιά , θα έχεις υποχρεώσεις" <--- υπονοώντας οτι ειναι δύσκολο να γυμνάζεσαι 1 ώρα τη μέρα και να τρως σαβούρα μια στο τόσο αν και όταν σου λείψει και σε γιορτές/ιδικές περιστάσεις κ όχι καθημερινά χαλάω κανα 150-160 euro το μήνα για το φαγητό μου και ότι άλλο πάρω για ρόφημα (τσάι πχ) και αν πάρω και κανα συμπλήρωμα των 15 euro που θα με βγάλει κανα 2μηνο (κρεατίνη πχ) και σου μιλάνε για κόστος , λες και οι μασαμπούκα που ρίχνουν δεν κοστίζει. Σου λέει ο άλλος θέλει να βγαίνει κάθε 2ρη μέρα για ούζα μεζέδες και για κανα ποτό. <-- lel Πάνω απόλα έχω υγεία 100% και κατάφερα να εξαλείψω σε 2-3 χρόνια τα όποια προβλήματα είχα απο την ώρα που γεννήθηκα, τι ειναι σημαντικότερο ? μονο κ μόνο γιαυτό αξίζει με χίλια. άλλος σε βλέπει οτι γίνεσαι καλύτερος και αρχίζει και σου λέει και εγώ στην ηλικία σου έτσι σκεφτόμουν , θα γίνω mr olympia και δεν έγινε ούτε mr παλιοβούνα , λες και είπα σε κανέναν οτι έχω βλέψεις για αγωνιστικές καταστάσεις , λες και χέστηκα τι κάνουν οι φουσκωτοί στο Αμέρικα . Αλλα όπως κ να έχει ποιος εισαι εσύ να μου πεις οτι αφου δεν το κατάφερες εσύ δεν μπορώ κ εγώ? και σε βλέπουν να κάνεις αερόβια και στη λένε κ όλας οτι αυτοί στην εποχή τους δεν έκαναν τέτοια , μονο βάρη λελ , μπας κ γιαυτό ρε μπάρμπα δεν έφτασες να γίνεις mr olympia? αμα κάνεις οτι νάνε θα έχεις ενα αποτέλεσμα αλλα μέχρι εκεί , παραπέρα δεν <--- 30 χρόνια βάρη και τεχνική της πλάκας. Βλέπεις να κάνει 100kg τρικέφαλα 1-2 επαναλήψεις στην τροχαλία και να πέφτει ολόκληρος επάνω , με ώμους, κοιλιακούς και δε σημαδεύεται στο παιχνίδι. Και εγώ βάζω 70-80 και τα κάνω full set με απομόνωση και μου λέει μη κοιτάς την τεχνική , αν δεν κλέψεις και λιγο δεν πας πουθενά , λολ ζήλια και αντιπάθεια επειδή δεν έχουν την ψυχική δύναμη και τα @@ να βάλουν όρια. #Κομπλεξικοί χαλβάδες άσταδιάλα ρε Πως αλλιως θα σου σπάσουν τον εγωισμο? #Ελλάδα 2
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έρχεται εξεταστική... να δώ πως θα τα χωρέσω και τα 2 στο πρόγραμμα. Θα συνεχίσω σε κανονικούς ρυθμούς την γυμναστική κι εύχομαι να μην με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις