wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γουιζι ηθελα αφου δεν πηρα τοτε και με τα πλανα μου να εχουν αλλαξει αρκετα εχει φυγει απο τη μεση αυτο.. οσο για το σιγα σιγα δεν εχω θεμα γενικα γιατι το παιρνω εγωιστικακαι πιεζομαι μεχρι να βγω οφφ A, οκ, δεν αντιλήφθηκα την αλλαγή πλάνων... Να σε δω να το παίρνεις εγωιστικά και να βγάζεις 65χλμ στην πίεση και τι στον κόσμο!
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να ρίξω το ρυθμό μου, μπορεί να αλλάξω στυλ, μπορεί να βρίζω σε κάθε μου κίνηση αλλά δεν σταματάω αν δεν πεθαίνω. Πρώτος αγώνας βουνού έτρεξα από τα 17 χιλιόμετρα τα 12 με πόνο στο στομάχι, τα 7 με κράμπες και στις δύο γάμπες και στο τέλος σχεδόν χεστηκα αλλά το έκανα λιγότερο από δύο ώρες που ήταν ο στόχος μου και τερματίσει 11 γενική 10 κατηγορία. Μόνο μια με πέρασε η οποία είναι πρωταθλήτρια σε 5 & 10 και πλέον ανήκει στη σαλομον 1
mimis19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και γω ψηνομαι για ομαδικη προπονηση. Μενω βορεια αλλα δεν εχω θεμα με την περιοχη. Παιζει αμαξι, οποτε μαζευω και οποιον θελει απο εδω κοντα... Αν κανονιστει κατι στειλτε pm! 3
wizzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να ρίξω το ρυθμό μου, μπορεί να αλλάξω στυλ, μπορεί να βρίζω σε κάθε μου κίνηση αλλά δεν σταματάω αν δεν πεθαίνω. Πρώτος αγώνας βουνού έτρεξα από τα 17 χιλιόμετρα τα 12 με πόνο στο στομάχι, τα 7 με κράμπες και στις δύο γάμπες και στο τέλος σχεδόν χεστηκα αλλά το έκανα λιγότερο από δύο ώρες που ήταν ο στόχος μου και τερματίσει 11 γενική 10 κατηγορία. Μόνο μια με πέρασε η οποία είναι πρωταθλήτρια σε 5 & 10 και πλέον ανήκει στη σαλομον Μ' αρέσεις! Επίμονος και πεισματάρης σαν εμένα! Η φάση με τις κράμπες μου θύμισε τότε που έκανα τα 140χλμ στην επαρχία Λεμεσού, όταν ξεκίνησε μια ανηφόρα από το χωριό Πέρα Πεδί προς το χωριό Πελέντρι με κλίση 10%, κάπου στη μέση της ανηφόρας, είχα αφόρητες κράμπες στις γάμπες, αλλά δεν κατέβηκα από το ποδήλατο. Χαμήλωσα λίγο το ρυθμό (cadence εις την ποδηλατικήν γλώσσα), άντεξα τους πόνους και συνέχισα.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 15-25/1 +- 2-3 μερες θα ειμαι Πολωνια στην Βαρσοβια απλα ενημερωνω .
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ρε φωτη δε γαμιεσαι? εγω μεχρι την πατρα θα παω και πολυ που ειναι 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ρε φωτη δε γαμιεσαι? εγω μεχρι την πατρα θα παω και πολυ που ειναι Ειχα πολυ καιρο να φυγω !
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 δεν συνεχιζω! δεν θα μ'αρεσει εκει που θα καταληξει η συζητηση 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα ποδήλατα δεν κολυμπάνε ρε! Τα συνηθισμένα. Με σένα δεν παίρνω όρκο Φώτη, συμφωνώ με αυτό που είπε ο Σπεκτ. Όλο κλαίγεσαι κι όλο βόλτες είσαι! 2
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κανονιστε προπονα καφε την αλλη βδομαδα, αντε οργανωθειτε! Φωτη αν συνεχισεις να γραφεις για ταξιδια θ αρχισω τις αναφορες 4
bosei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Fuck yeah ! 4 reps @ 175 στις άρσεις σήμερα. 12
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σημερινη ! Ετσι για να γουσταρουμε ... 6
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 15-25/1 +- 2-3 μερες θα ειμαι Πολωνια στην Βαρσοβια απλα ενημερωνω . Ban τώρα! 2
margaritagr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον... Η αφορμη για να γραφτω γυμναστηριο ηταν μια επισκεψη σε ορθοπεδικο. Η μαμα μου μου λεγε χρονια οτι καμπουριαζα, οτι δεν ειχε σωστη σταση το σωμα μου.. Κι ετσι ειχα παει σε ορθοπεδικο ο οποιος ειχε πει οτι δεν εχω κατι παθολογικο, αλλα εξαιτιας της αγυμνασιας εχει αρχισει το σωμα και "πεφτει" . Αυτο που μου χε προτεινει λοιπον ηταν ενδυναμωση. Κι ετσι ειχα ξεκινησει, με αυτο ως στοχο.. (Αλλο που μετα γλυκαθηκα κ αρχισα να κοιταω κ τις γραμμωσεις ) Την προηγουμενη βδομαδα, καποια στογμη η μαμα μου μου ειπε οτι πια το σωμα μου δεν ειναι ετσι, οτι ισιωσα. Μου λεει χαλαλι τα λεφτα που δινω χαχα Το ιδιο πραγμα περι ισιωματος μου χε πει και η κοπελια, η γυμναστρια που καναμε περσοναλ. Χαρηκα τοσο πολυ Χτες μπηκα στην αιθουσα οπου εκανα περσοναλ... Ειδα τις μικρες μπαλιτσες που χρησιμοποιουσα τοτε, στις αρχες. Κατι μαλακες μπαλιτσες του... Μισου κιλου. Και δε μπορουσα να σηκωσω το χερι μου κρατωντας τη μπαλιτσα αυτη!!!! Το χω τοσο εντονα μεσα στο μυαλο μου, αυτη την εικονα...τις πρωτες προπονησεις που εδειξαν σε τι σημειο φτανει το σωμα μας οταν δε το προσεχουμε!! Μου φαινεται τοσο κοντινο αλλα και τοσο μακρινο ταυτοχρονα. Δε προκειται να ξαναφησω ποτε τον εαυτο μου ετσι, ποτε!!! Προσπαθω να ξυπνησω κι αλλο κοσμο, να δουν οτι αυτο που αποκαλλουν "ζωαρα" δεν ειναι ετσι!!!! 6
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να κάνει παρέα με τη δικιά μου, η οποία το άκρως αντίθετο. Καθημερινό κατεβατό για τα λεφτά που ξοδεύω για την καθαρή διατροφή, για τα βάρη (με βλέπει κάθε μέρα με doms), ότι θα γίνω σαν άντρας.... χαχαχα το διασκεδάζω πια της λέω "θα μου φυτρώσουν κιόλας;" μεγάλο ατού να έχεις την οικογένεια σου πλάι σου...γλυτώνεις τον ψυχολογικό πόλεμοkeep going girl 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις