tehAllantin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 βασικα εγω μιλούσα για τέλη γενάρη γιατί τότε θα κάνω στάση στην μπρωτέυουσα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οποτε θελετε εγω ετσι και αλλιως μεσα στο γεναρη δεν θα μπορω να κανω και πολλα οπως και να χει
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ενω εγω είμαι στο πικ της φόρμαζ μου αμα λάχει πζηλέ! περισσότερη φόρμα εχω στα κεμπάπ και τα παιδάκια σε λέω!
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 μαους η διαφορα κερκυρα με αθηνα ειναι η εξης στην κερκυρα η πιο μεγαλη αποσταση ειναι περιπου 70χλμ τα οποια τα κανεις με αμαξι σε καμια ωρα αντε και λιγο παραπανω. στην αθηνα μπορει να εχεις 20χλμ αποσταση και να την κανεις 2-3 ωρες Spect~. για πες, γύρω γύρω η Κέρκυρα πόσα χλμ είναι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γυρω γυρω δεν ξερω αλλα εναν αγωνα τρεξιματος που ειχαμε κανει που ηταν απο τη μια μερια στην αλλη ηταν 63 χλμ
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Allantin εγώ ψήνω. Πάμε και για προπόνα μαζί.
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 αν τύχει και είμαι κάτω κάποιος να με μαζέψει γιατί αν ξεκινήσω μόνη μου παίζει να φτάσω Βοιωτία 1
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γυρω γυρω δεν ξερω αλλα εναν αγωνα τρεξιματος που ειχαμε κανει που ηταν απο τη μια μερια στην αλλη ηταν 63 χλμ Μια χαρά! Καλοκαίρι θα είσαι Κέρκυρα; Αν ανέβω να κάνουμε μια ποδηλατάδα τα 63χλμ * 2 (να αξίζει κι ο κόπος μας! );
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 λογικα ναι αλλα εκτος του οτι δεν εχω ποδηλατο , να και θα μπορω να βρω νομιζεις οτι θα αντεξω 130χλμ ποδηλατο?
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλά, μην πας ποδήλατο μαζί του. Ξεκινάτε από Κέρκυρα και καταλήγετε Κοζάνη... 1
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 17/1-23/2 εχω εξεταστικη.. Κανονιστε να κανετε τοτε ρε να μη μπορω να ερθω!!!! 1
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 λογικα ναι αλλα εκτος του οτι δεν εχω ποδηλατο , να και θα μπορω να βρω νομιζεις οτι θα αντεξω 130χλμ ποδηλατο? Ναι, αλλά σκέφτεσαι να πάρεις, σωστά; ... και θα πηγαίνουμε σιγά σιγά ρε, μην ανησυχείς! Καλά, άσε να έρθω και βλέπουμε! Καλά, μην πας ποδήλατο μαζί του. Ξεκινάτε από Κέρκυρα και καταλήγετε Κοζάνη... Τα ποδήλατα δεν κολυμπάνε ρε!
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 α καλα, εσύ έχεις 1μιση μήνα εξεταστική. Εγώ θα κατέβω Χανιά και μιας και θα περνάω απο Αθήνα σκέφτηκα να κάνω έτσι μια προσπάθεια μπας και κανουμε ενα μινι μίτινγκ. θα το βάλω στο συναντηση αθηναίων ινσομνιακς μπας και μαζευτουν ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ (και τα 5-6 φάση ) funniest person 2015
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αφου το θελετε σε φαση γνβριμιας προπομησης δεν λεει να το βαλεις.εκει.. Τι θα το κανετε.το γυμναστηριο καφετερια... Ασε που δεν λεει, για τυχον παρεξηγησεις.. Καλα κανετε παντως... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γουιζι ηθελα αφου δεν πηρα τοτε και με τα πλανα μου να εχουν αλλαξει αρκετα εχει φυγει απο τη μεση αυτο.. οσο για το σιγα σιγα δεν εχω θεμα γενικα γιατι το παιρνω εγωιστικακαι πιεζομαι μεχρι να βγω οφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις