Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

οποτε θελετε εγω ετσι και αλλιως μεσα στο γεναρη δεν θα μπορω να κανω και πολλα οπως και να χει :P

Δημοσ.

ενω εγω είμαι στο πικ της φόρμαζ μου αμα λάχει πζηλέ!

περισσότερη φόρμα εχω στα κεμπάπ και τα παιδάκια σε λέω!

Δημοσ.

μαους η διαφορα κερκυρα με αθηνα ειναι η εξης

στην κερκυρα η πιο μεγαλη αποσταση ειναι περιπου 70χλμ τα οποια τα κανεις με αμαξι σε καμια ωρα αντε και λιγο παραπανω.

στην αθηνα μπορει να εχεις 20χλμ αποσταση και να την κανεις 2-3 ωρες

Spect~. για πες, γύρω γύρω η Κέρκυρα πόσα χλμ είναι;

• Moderators
Δημοσ.

γυρω γυρω δεν ξερω αλλα εναν αγωνα τρεξιματος που ειχαμε κανει που ηταν απο τη μια μερια στην αλλη ηταν 63 χλμ

Δημοσ.

γυρω γυρω δεν ξερω αλλα εναν αγωνα τρεξιματος που ειχαμε κανει που ηταν απο τη μια μερια στην αλλη ηταν 63 χλμ

Μια χαρά! Καλοκαίρι θα είσαι Κέρκυρα; Αν ανέβω να κάνουμε μια ποδηλατάδα τα 63χλμ * 2 (να αξίζει κι ο κόπος μας! :-));

• Moderators
Δημοσ.

λογικα ναι αλλα εκτος του οτι δεν εχω ποδηλατο , να και θα μπορω να βρω νομιζεις οτι θα αντεξω 130χλμ ποδηλατο?

Δημοσ.

λογικα ναι αλλα εκτος του οτι δεν εχω ποδηλατο , να και θα μπορω να βρω νομιζεις οτι θα αντεξω 130χλμ ποδηλατο?

Ναι, αλλά σκέφτεσαι να πάρεις, σωστά;  :-D  :-D

... και θα πηγαίνουμε σιγά σιγά ρε, μην ανησυχείς! Καλά, άσε να έρθω και βλέπουμε!

Καλά, μην πας ποδήλατο μαζί του. Ξεκινάτε από Κέρκυρα και καταλήγετε Κοζάνη... :P

Τα ποδήλατα δεν κολυμπάνε ρε! :-D

Δημοσ.

α καλα, εσύ έχεις 1μιση μήνα εξεταστική. Εγώ θα κατέβω Χανιά και μιας και θα περνάω απο Αθήνα σκέφτηκα να κάνω έτσι μια προσπάθεια μπας και κανουμε ενα μινι μίτινγκ. θα το βάλω στο συναντηση αθηναίων ινσομνιακς μπας και μαζευτουν ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ (και τα 5-6 φάση :D )

funniest person 2015

Δημοσ.

Αφου το θελετε σε φαση γνβριμιας προπομησης δεν λεει να το βαλεις.εκει..

Τι θα το κανετε.το γυμναστηριο καφετερια...

Ασε που δεν λεει, για τυχον παρεξηγησεις..

Καλα κανετε παντως...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

γουιζι ηθελα αφου δεν πηρα τοτε και με τα πλανα μου να εχουν αλλαξει αρκετα εχει φυγει απο τη μεση αυτο..

οσο για το σιγα σιγα δεν εχω θεμα γενικα γιατι το παιρνω εγωιστικακαι πιεζομαι μεχρι να βγω οφφ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...