Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορρυ για το οφτοπικ, σε καποια φάση θα κατέβω Αθήνα οποτε ειπα να κανω μία νύξη να κανονισουμε κανα γκαιφέ βρε παιδιά! Και μετα αμα θελετε παμε να σας κανω ολους μαζι squat :D :P

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σορρυ για το οφτοπικ, σε καποια φάση θα κατέβω Αθήνα οποτε ειπα να κανω μία νύξη να κανονισουμε κανα γκαιφέ βρε παιδιά! Και μετα αμα θελετε παμε να σας κανω ολους μαζι squat :D :P

Το λέγε και πριν κανά μήνα ο σπέκτ να μαζευτούμε από το νέο έτος...

Άντε...αρχίστε να το κανονίζετε.

• Moderators
Δημοσ.

εγω μπορω να ρθω για την παρεα ειμαι εκτος απο γυμναστικες για λιγο! ή αν κανωθα κανω ελαχιστα πραγματα και χαλαρα

Δημοσ.

Κι εγώ αν πάμε για καμία προπόνηση πάμε σχετικά χαλαρά...εκτός κι αν γίνει την άλλη βδομάδα όπου έχω να δοκιμάσω μονές οπότε θα γίνει πάρτυ

• Moderators
Δημοσ.

μπος θα σου πω ενα πραγμα για το τι εννοω χαλαρα! ειμαι τυλιγμενος σαν τσιπουρα με ζελατινα, καθομαι στο ενα κλωρομερι με το δεξι ποδι παντα τεντωμενο! δεν μπορω να σκυψω απο την ζελατινα, δεν μπορω να πιεσω την πλατη και απο βαρη ισως να μπορω να κανω λιγο στηθος,χερια και ωμους χαλαρα.

τρεξιμο κοιλιακοι κτλ ουτε για πλακα..

και οχι δεν ειναι τραυματισμος εκανα τατουαζ και εχω αλλα 4 ραντεβου :D

Δημοσ.

Χαχα...σίγουρα δεν εννοούσα τόσο χαλαρά. Αν πάμε για τζίμ και όχι για καφέ κάτι θα βρεις να κάνεις μωρέ. Πότε είναι προγραμματισμένο το ξετύλιγμα ?

Δημοσ.

μπος σπεκτ και αλλαντιν κανονιζουμε σε δικο μου gym για μια προπο τις επομενες μερες με δημητρα αν ειναι εδω και φωτη - ντακον αν θελουν , απλα η συνενοηση να γινει με πμ δεν θελω να πω το gym δημοσια ! περιοχη ηλιουπολη - αργυρυπολη , εκει γυρω ! γατακι μαργαριτα ο αλλαντιν σε εχει αν τα δωσει ολα :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αυριο ειναι η τελευταια μερα που θα ειμαι τυλιγμενος με ζελατινες αλλα δεν σημαινει οτι θα μπορω να κανω γυμναστικη οπως πριν + οτι εχω ραντεβου στις 14 στις 26 στις 10/2 και ισως και 25/2 οποτε πανω που θα επουλωνεται το ενα κομματι θα το συνεχιζω οποτε σε φουλ ρυθμους θα μπω τελη φλεβαρη (ισως λιγο πιο νωρις αν δεν χρειαστει το τελευταιο ραντεβου στις 25)

γαμηθηκατε ολοι μενετε στην αλλη ακρη !! ταξιδι ολοκληρο!

Δημοσ.

Ωραία maus...δεν έχω θέμα με την περιοχή εγώ...ο σπέκτ το κόβει τρέχοντας οπότε κάπως θα βρεθούμε  :-D . Ας γράψουν και όσοι άλλοι είναι να κανονιστεί σιγά σιγά.

Έχει λειτουργία για μαζικό pm το forum ή θα μας βγει η ψυχή στην συνεννόηση ?

Δημοσ.

ο σπεκτ ΔΕΝ μπορει να ΤΡΕΞΕΙ! (γαμημενο γονατο και τατουαζ)

Ε καλά. Κάποιος θα μένει προς βόρεια να έρθετε μαζί.

• Moderators
Δημοσ.

μπααα :P

νταξει δεν εχω θεμα !! Και αμαξι εχω -που δεν παιζει να ρθω με το αμαξι- και υπαρχουν μετρο κτλ ! οποτε θα βγει η ακρη

• Like 1
Δημοσ.

ελα παραπονιαρη θα μαθεις και την πολη  αν ερθω και γω ποτε στο νησι τρεξε με οπου θελεις :)

• Moderators
Δημοσ.

μαους η διαφορα κερκυρα με αθηνα ειναι η εξης

στην κερκυρα η πιο μεγαλη αποσταση ειναι περιπου 70χλμ τα οποια τα κανεις με αμαξι σε καμια ωρα αντε και λιγο παραπανω.

στην αθηνα μπορει να εχεις 20χλμ αποσταση και να την κανεις 2-3 ωρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...