Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 παρε καποιον αγυμναστο και βαλτον να κανει σκουοτ και αρσεις χωρις να εχει γυμνασει κοιλιακους ραχιαους και ελα να δουμε τι θα παθει.. αυτα πανε σε καποιον που εχει ενα Α επιπεδο οχι σε αρχαριο
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εγώ όταν ξεκίνησα να κάνω σκουωτ και άρσεις δεν είχα καν γυμνασμένους κοιλιακούς. όταν ανακάλυψα τις υπερεκτάσεις άρχισα και τα δούλευα σε ζεύγη. έβλεπα εμένα καλύτερα απέναντι στις πολυαρθρικές. πιο στιβαρό κορμό. χρειάζονται και όχι για τα 6pack αλλά για έναν δυνατό κορμό.Revolver, η Ειρήνη που παραθέτεις στο λινκ πρώτον είναι αθλήτρια επαγγελματίας και δεύτερον δεν γυμνάζει κοιλιακούς για τους δικούς της χ,ψ λόγους. ακόμα και στο spinning πάντως ένιωθα να δουλεύουν πχ. για μένα βασικότερο είναι να κάνεις αποθεραπεία με διατάσεις παρά κοιλιακούς. σσ. Χρόνια πολλά στον Γιάννη yannis27gr και σε όποιον άλλον Γιάννη έχουμε 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ακριβως δημητρα , ραχιαιους και κοιλιακους δεν κανουμε με σκοπο να τους δειχνουμε στους φιλους μας αλλα για να εχουμε δυνατο κορμο! μπορει η κοιλιακοι να μην φαινονται καν σε καποιον που τους γυμναζει και να ειναι πετρα ! φωταρε χρονια πολλα φιλε οτι επιθυμεις - γιανναρε και συ το ιδδιο !
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα κανω κι ενα πιρσινγκ εκει και θα τους βλεπω μονη μου και θα χαιρομαι. Το δε καλοκαιρι θα τους βλεπουν κ οι αλλοι κ θα χαιρομαι επισης Γιαννη χρονια πολλα και σε σενα φιλος!! Γερος και δυνατος!!! Φωτη σ ευχαριστω πολυ, ασε εγω τωρα με την εξεταστικη θα ρθω στη δικη σου θεση..θα μου λειπει τρελλα η γυμναστικη. Δε θα τη κοψω τελειως αλλα θα περιοριστει πολυ 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Φχαριστω για τις ευχές παιδιά! Το βράδυ έχει κοιλιακούς και ραχιαιους το πρόγραμμα, σκέτες ασκήσεις άλλα και με kettlebell να γουστάρουμε!
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Χρονια πολλά ρε Γιάννη (και όποιον άλλο διαβάζει και γιορτάζει) Και καθυστερημένα χρόνια πολλά Φώτη. Πάμε για τα πολλά λεφτά και κιλά φέτος. 1
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Pr στον πάγκο σήμερα: 3 reps @ 97,5. Υπάρχει περίπτωση να έβγαζα και 4η αν είχα σπότερ να ξεχεστώ ή αν δεν βαριόμουν να βάλω τα προστατευτικά στον πάγκο. Α παιδιά μιάς και λέμε για κοιλιακούς. Ένα tip (βασικά σκατά tip είναι...υπενθύμιση είναι) σε ασκήσεις τύπου squat/άρσεις/πάγκο/κωπηλατική/στρατιωτικές (βασικότερα στις 3 πρώτες) πάρτε πριν από κάθε επανάληψη μία διαφραγματική αναπνοή (και για αποκορύφωμα κάντε και valsalva maneuver). Εκεί δείτε τι σημαίνει ναι τώρα είμαι σταθερός. Αν δεν ξέρετε κάτι από τα παραπάνω google-άρετε κάτι μεταξύ. core ή abdominal bracing/διαφραγματική αναπνοή και (modified) valsava maneuver.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Απο δευτερα το λιντλ εχει προιοντα γυμναστικης.... Ροδα κοιλιακων με πεντε ευρω, λαστιχα γυμναστικης τρια τεμαχια εφτα ευρω...μπειτε στην σελιδα να τα δειτε 1
giannakos94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παιδια τι γνωμη εχετε για τα γυμναστηρια yava? Σκεφτομαι να παρω την ετησια με 129 . Ξερει κανεις τι παιζει με την μηνιαια?Εχετε υποψιν σας να καποιο αλλο γυμναστηριο στα Γιαννενα που να αξιζει ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γιαννακο ειναι λιγο σχετικη η ερωτηση σου. Πχ εγω πηγα σε ενα yava στο μαρουσι -εφυγα γιατι ανακαλυψα γυμναστηριο 500μετρα απο το σπιτι μου στα ιδια λεφτα- δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλο. Ενα yava στη λυκοβρυση ειναι τεραστιο.. Το θεμα ειναι αυτα που εχει μεσα σε καλυπτουν? Θες προσοχη απο γυμναστες? Αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. Εγω και μερικοι αλλοι εδω μεσα δεν θελουμε βοηθεια οποτε αν εχει τα οργανα που χρειαζομαστε ολα τα αλλα ειναι περιττα! 1
giannakos94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γιαννακο ειναι λιγο σχετικη η ερωτηση σου. Πχ εγω πηγα σε ενα yava στο μαρουσι -εφυγα γιατι ανακαλυψα γυμναστηριο 500μετρα απο το σπιτι μου στα ιδια λεφτα- δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλο. Ενα yava στη λυκοβρυση ειναι τεραστιο.. Το θεμα ειναι αυτα που εχει μεσα σε καλυπτουν? Θες προσοχη απο γυμναστες? Αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. Εγω και μερικοι αλλοι εδω μεσα δεν θελουμε βοηθεια οποτε αν εχει τα οργανα που χρειαζομαστε ολα τα αλλα ειναι περιττα! έχεις δίκιο ίσως έπρεπε να θέσω καλύτερα την ερώτηση . αφήνουν ελεύθερα βάρη? έχουν ίσια επικλινη η κατακλινη ?(Γιατί έχω πάει σε πολλά και είδα μια ίσια για 50ατομα που περιμεναν ) τουλάχιστον από αυτά που έχετε εμπειρία. για την ποσότητα λογικά εξαρτάται και από το μέγεθος όπως ειπες. Από βοηθεια θα ήθελα κάποιον απλά να με επιβλεψει μια δυο φορές ως προς τη τεχνικη
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι κάτι που μπορούμε να σου απαντήσουμε. Πήγαινε από εκεί και δες. Δηλαδή και να έχει πάει Κάποιος σε γιαβα δεν σημαίνει ότι είναι παντού το ίδιο
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 <p>παιδια τι γνωμη εχετε για τα γυμναστηρια yava? Σκεφτομαι να παρω την ετησια με 129 . Ξερει κανεις τι παιζει με την μηνιαια?<br> Εχετε υποψιν σας να καποιο αλλο γυμναστηριο στα Γιαννενα που να αξιζει ?</p> εγω τα ειχα με μια κοπελα που δουλευε στην reception toy Yava περιστεριου δεν ξερω αν πιανεται να πω την εμπειρια μου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις