Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κοιλικοι ειναι καλο να γινονται μετα τα βαρη..

Σκεφτειται να καψεις τους κοιλιακους και μετα να πας να κανεις σκουοτ ή αρσεις οπου οι κοιλιακοι παιρνουν μερος στην κινηση και γυμναζονται κιολας...

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω λίγο. Ασκήσεις για τους κοιλιακούς κάνετε; Και αν ναι, σας αρέσει να κάνετε αυτές τις ασκήσεις; Πραγματικά βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς. Δεν βρίσκω κάτι ευχάριστο στην όλη διαδικασία της εγκύμνασης κοιλιακών. Μήπως όταν γυμνασθούν λίγο θα αρχίσει να μαρέσει; Η γενικώς υπάρχει κάποιο μεταγενέστερο θετικό στον οργανισμό πλην της εμφάνισης το να έχεις γυμνασμένους κοιλιακούς;

Όσο και να τους γυμνάσεις, αν θες να φανούν θα πρέπει να πέσεις πολύ χαμηλά σε bf. Ειδάλλως, και τούμπανο να γίνουν, τπτ δε θα φαίνεται αφού θα καλύπτονται από τοπικό πάχος.

Άμα έχεις κοιλιά πλάκα, θα αρχίσουν γρήγορα να φαίνονται οπότε και θα γουστάρεις και θα κάνεις ακόμη περισσότερο. Άρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρώσεις τη διατροφή για να ισιώσει η κοιλιά και μετά θα απολαμβάνεις περισσότερο τη δουλειά που κάνεις στους κοιλιακούς.

Πάντως είναι βασική μυική ομάδα και μετέχει έμμεσα σε πλήθος ασκήσεων. Το ίδιο και οι ραχιαίοι, ίσως οι πιο σημαντικοί και οι πιο παραμελημένοι μυς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να τους γυμνάσεις, αν θες να φανούν θα πρέπει να πέσεις πολύ χαμηλά σε bf. Ειδάλλως, και τούμπανο να γίνουν, τπτ δε θα φαίνεται αφού θα καλύπτονται από τοπικό πάχος.

Άμα έχεις κοιλιά πλάκα, θα αρχίσουν γρήγορα να φαίνονται οπότε και θα γουστάρεις και θα κάνεις ακόμη περισσότερο. Άρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρώσεις τη διατροφή για να ισιώσει η κοιλιά και μετά θα απολαμβάνεις περισσότερο τη δουλειά που κάνεις στους κοιλιακούς.

Πάντως είναι βασική μυική ομάδα και μετέχει έμμεσα σε πλήθος ασκήσεων. Το ίδιο και οι ραχιαίοι, ίσως οι πιο σημαντικοί και οι πιο παραμελημένοι μυς. 

Εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει κυρίως γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μπλέκω με διατροφές σε τέτοιο βαθμό ώστε να πέσει το bf που λες χαμηλά. Οπότε ψάχνω να βρω κάποιον λόγο για να τους κάνω πέραν της εμφάνισης (ασκήσεις σε άλλες μυικές ομάδες σου προσφέρουν ευχαρίστηση-πες το όπως θες. Με τους κοιλιακούς πότε δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να με κρατήσει να συνεχίσω να τους κάνω.

Επίσης. Τι ρουχισμός απαιτείται για τρέξιμο τώρα με τα κρύα; Χθες βγήκε με ισοθερμικό, φούτερ και αντιανεμικό και ήμουν κομπλέ. 3 βαθμούς είχε πάνω κάτω. Σήμερα βέβαια πονάνε τα νεύρα στην πατούσα μέχρι τον αστράγαλο αλλά από ότι έμαθα είναι λόγο κρύου.

Επεξ/σία από GreekMonkey
Δημοσ.

Αν και γυμνάζονται έμμεσα σε άλλες ασκήσεις, κοιλιακοί και ραχιαίοι δεν είναι λιγότερο σημαντικοί μυς από τους υπόλοιπους. Αν θες πραγματικά να είσαι φιτ, τότε πρέπει να τους αφιερώσεις κάποιο χρόνο ενδυνάμωσης.

------------------------------------

Υπάρχει μια ομάδα στο φουμπου, το Strength Project που έχει μερικά πολύ δυνατά παιδιά, αξίζει μια επίσκεψη.

-----------------------------------

Φώτη, χρόνια πολλά! Αύριο σειρά μου, χεχεχεχ.

• Like 1
Δημοσ.

Καντε αρσεις και σκουωτ χωρις να κανετε κοιλιακους και ραχιαιους απλα μην παιρνετε στον λαιμο σας και αλλους , σακατεφτειτε εσεις τι σας φταινε οι αλλοι ?

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικα εγω ουτε τους ακουμπαω του κοιλιακους.Αντε 2-3 ασκησεις την εβδομαδα.Ολη την δουλεια την κανουν οι αρσεις και τα squats.

Αν πρώτα δεν έχεις κάνει δυνατό κορμό και πας με τη λογική θα γυμνάστει από κει θα την παθεις. Πρέπει να έχει ένα επίπεδο στην αρχή

Δημοσ.

Φώτη, χρόνια πολλά για χτες!

Γιάννη, χρόνια πολλά για σήμερα!

@all: κάντε κοιλιακούς και ραχιαίους για γερό κορμό και σωστή στήριξη/υποστήριξη σε (σχεδόν) όλες τις ασκήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Φωτηηηη!! Χρονια πολλα, ο,τι επιθυμεις!!!!

Ευχαριστω !

Πολυ μεγαλη διαφορα Μαργαριτα φαινεται καθαρα η βελτιωση . Μπραβο  απο  στομαχι ποδια εισαι κομπλε  σφιξε γλουτους και θα τρελανεις κοσμο :).

Μaus σταματα να σηκωνεις photos εχω πεσει και ξενερωνω ...

Χρονια πολλα στον Γιαννη το καλυτερο παιδι  εδω μεσα  μετα απο μενα :P ,δεν με χαλασε που οι 2 κολητοι μου λεγονται Γιαννης  και εχω αλλους τουλαχιστον 3 στον κοινωνικο κυκλο που πρεπει να παω ...

Ξεκινησα gym την Κυριακη μετα την αναγκαστικη αποχη ,πηγα Δευτερα  ,Τριτη  σημερα ειμαι με 3 ωρες υπνο ομως και μαλλον θα νεκρωσω  μετα την δουλεια οποτε το Σαββατο παλι .

• Like 3
Δημοσ.

Καλή χρονιά.

Πήγα σε ένα κροσφιτάδικο στην θεσ/νικη επειδή ήθελα να τεστάρω μαξ κιλά (μπορείς να πετάξεις κιλά κάτω) και έκανα front squat 2 * 3 στα 100κιλά.Καμία σχέση η ψυχολογία σε γυμναστήριο που πετάς κιλά κάτω..Στο γυμ που είμαι στα 90 έκανα 5ρες και φοβόμουν να ανέβασω κιλά μην τυχόν και μου πέσουν.

• Like 5
Δημοσ.

<p>Καντε αρσεις και σκουωτ χωρις να κανετε κοιλιακους και ραχιαιους απλα μην παιρνετε στον λαιμο σας και αλλους , σακατεφτειτε εσεις τι σας φταινε οι αλλοι ?</p>

Ειπε κανείς να μην κάνει κοιλιάκους; Οταν λέω ΕΓΩ , μιλάω για τον εαυτό μου. Φυσικά και να κανουν κοιλιάκους. Απλα οι κοιλιακοι πιάνονται και απο τις βασικές ασκήσεις. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...