margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αισθητη διαφορα... μπραβο.. Μια χαρα...δουλεψε πολυ κατω μερος, ασε την κοιλια μια χαρα ειναι...δωσε εμφαση σε γαμπες μοιρους... θα τρελανεις κοσμος.. δεν εχω δει να ξερω πως ειναι απλα τα λεω σχεδον για ολες τις γυναικες Μαργαρίτα, ΜΠΡΑΒΟ! Η διαφορά από την πρώτη φωτογραφία στην τέταρτη είναι θεαματική! Συνέχισε έτσι! Ωραίος γουιζι! Μαργαρίτα, στην 1η φώτο είσαι μια χαρά, στην τελευταία 2 χαρές Συμφωνώ με το λίβε, η κοιλιά είναι σούπερ. Σφίξε γλουτούς τώρα! Σας ευχαριστω πολυ!! Λιβε και Γιαννη ουτως ή αλλως δουλευω πολυ το κατω μερος λογω γονατου. Το προγραμμα μου ειναι κυριως για ποδια - γλουτους- κοιλιακους-ραχιαιους , οπως μου εχει πει φυσικοθεραπευτης! Οσο για τη κοιλια σιγουρα ειμαι ευχαριστημενη αλλα θελω ν αρχισω να βλεπω και οριζοντια γραμμωση, κανα κυβακι
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε καμμια νεα συνταγη για μαγειρεμα με σκονη πρωτεινης? Πηρα unflavored και ψαχνω για νεες ιδεες. Κατα το μαγειρεμα η πρωτεινη δε διαλυεται απο τις συνθηκες θερμοκρασιας? ένα paper περί ου ο λόγος http://www.innovatewithdairy.com/SiteCollectionDocuments/Heat%20Stability%20Whey%20Tech%20Report_FINAL.pdf δεν επηρεάζεται θρεπτικά
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δήμητρα σπουδαίο βίντεο, χαίρομαι που το παρακολούθησα. 1
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε καμμια νεα συνταγη για μαγειρεμα με σκονη πρωτεινης? Πηρα unflavored και ψαχνω για νεες ιδεες. Κατα το μαγειρεμα η πρωτεινη δε διαλυεται απο τις συνθηκες θερμοκρασιας? Ποιά πήρες?
GreekMonkey Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Να σας ρωτήσω λίγο. Ασκήσεις για τους κοιλιακούς κάνετε; Και αν ναι, σας αρέσει να κάνετε αυτές τις ασκήσεις; Πραγματικά βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς. Δεν βρίσκω κάτι ευχάριστο στην όλη διαδικασία της εγκύμνασης κοιλιακών. Μήπως όταν γυμνασθούν λίγο θα αρχίσει να μαρέσει; Η γενικώς υπάρχει κάποιο μεταγενέστερο θετικό στον οργανισμό πλην της εμφάνισης το να έχεις γυμνασμένους κοιλιακούς;
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Να σας ρωτήσω λίγο. Ασκήσεις για τους κοιλιακούς κάνετε; Και αν ναι, σας αρέσει να κάνετε αυτές τις ασκήσεις; Πραγματικά βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς. Δεν βρίσκω κάτι ευχάριστο στην όλη διαδικασία της εγκύμνασης κοιλιακών. Μήπως όταν γυμνασθούν λίγο θα αρχίσει να μαρέσει; Αν είσαι μαζόχα ίσως.Δεν έχω ακούσει άτομο να μην του αρέσουν στην αρχή και να γουστάρει μετά.Όπως και να χει αν κάνεις άλλες ασκήσεις άνω μέρους τότε θεωρώ ότι γυμνάζονται επαρκώς(δεν μιλάμε για 6-pack)..και δεν είναι δική μου άποψη αλλά βασικού μέλους του bb.gr.Προσωπικά γυμνάζω τους κοιλιακούς μου στο τέλος κάθε προπόνησης για να έχω την βέλτιστη απόδοση στις υπόλοιπες ασκήσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κοιλιακοί-ραχιαιοι απαραίτητοι για δυνατό κορμό 3
bosei Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά, κοιλιακούς κάνω πλέον μία στο τόσο. Φυσικά αυτό το κάνω λόγω των προπονήσεων μου μιάς και κάθε προπόνηση έχει κάτι από squat/deadlift/military press/barbell row και γενικά τέτοιου είδους ασκήσεις όπου χρειάζεται να έχεις και δυνατούς κοιλιακούς οπότε δεν μπορώ να το προτείνω στον καθένα. Καλά, ραχιαίους πρέπει να έχω να κάνω τουλάχιστον 1 χρόνο...τόσο squat και deadlift που παίζει μαζόχα πρέπει να γίνω για να κάνω. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ κάνω κάθε μέρα.. Είναι τελετουργικό για πριν τα βάρη :-P 1
GeorgeGK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ κάνω κάθε μέρα.. Είναι τελετουργικό για πριν τα βάρη :-P Έχει μεγάλη διαφορά αν τους κάνεις πριν ή μετά τα βάρη? Και αν ναι τι θεωρείτε καλύτερο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καταρχας δεν θελει καθε μερα αλλο που εγω εχω προβληματα καλυτερα στο τελος αν και εδω παλι το κανω αναποδα πρωτον γιατι εχω συνηθισει και δευτερον γιατι μετα θα βαριεμαι!
GeorgeGK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καταρχας δεν θελει καθε μερα αλλο που εγω εχω προβληματα καλυτερα στο τελος αν και εδω παλι το κανω αναποδα πρωτον γιατι εχω συνηθισει και δευτερον γιατι μετα θα βαριεμαι! 3 φορές κάνω στο τέλος. Απλά στο γυμναστήριο μου είχε πει μια γυμνάστρια ότι πρέπει να τους κάνω στην αρχή γιατί αλλίως μπορείς να τραυματιστείς πιο εύκολά μετά στα βάρη αν δεν κάνεις αρχικά!
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 τi μαλακία εποχή , για να κάνεις ζέσταμα ιδικά πρωί θες τάμα ,είχα ανοίξει στις 8 και λέω δε γαμιέται , αφου μπορεί να μην έρθουν οι άλλοι πρωί και για να κάνω επικλινή όταν έφτασα τα 80 ένιωθα οτι έπρεπε να κάνω 2-3 σετ ζέσταμα στους ώμους , κάτι μου έλεγε οτι θα την πάθω. Ετσι έκανα , μπορεί να μη γινόταν μαλακία αλλα αρχίζω κ το βλέπω αλλιώς το πράγμα και 90 μπορούσα να βάλω να δοκιμάσω αλλα balls , ούτε που δοκίμασα , προτίμησα να δουλέψω παραπάνω reps για σήμερα πριν μπω είχα τρέξει κανα 5λεπτο και πάλι τίποτα , 4-5 set ζέσταμα , τίποτα , που το καλοκαίρι που ένα σετ ζέσταμα ηταν αρκετό και σε αυτή την φάση το μόνο που δε θέλω ειναι ενα τραυματισμό , να μου τη σπάσει για τα καλά , πήγα να την πάθω με τη μέση μου μετά απο προπόνηση πλάτης και ήμουν για μια εβδομάδα με ζώνη ακόμα και σε προπόνηση χεριών τι να λέμε που εισαι ρε καλοκαίρι γαμώ , αργείς... xD
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σημερινες πριν την προπο - μετα ηταν διπλασια σπεκτ και καθε μερα οι κοιλιακοι δεν εχουν θεμα .. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Mau-Maus 5
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ένα paper περί ου ο λόγος http://www.innovatewithdairy.com/SiteCollectionDocuments/Heat%20Stability%20Whey%20Tech%20Report_FINAL.pdf δεν επηρεάζεται θρεπτικά Θενξ, και απο ιδεες μαγειρικης τι εχουμε? Κατι που μολις σκεφτηκα, να τη βαζω στο πουρε αφου τον εχω φτιαξει να ριχνω μισο σκοοπ και να την ανακατευω μεσα Ποιά πήρες? της Protein Works
Προτεινόμενες αναρτήσεις