Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σημερα εχω πλατη.... Λεω να βαλω τις αρσεις προτελευταια ασκηση... μετα το καψιμο με lat pulldown.... Εξαλλου κανω 4*8 επαναληψεις...
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και καλη χρονια!! Χτες εκανα μια προπονησουλα σπιτι και σημερα μετα απο μια βδομαδα επιστρεφω σε γυμναστηριο και διατροφη. 2
bosei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σημερα εχω πλατη.... Λεω να βαλω τις αρσεις προτελευταια ασκηση... μετα το καψιμο με lat pulldown.... Εξαλλου κανω 4*8 επαναληψεις... Κι εγώ μία περίοδο πριν κανά χρόνο την είχα τελευταία άσκηση επειδή τότε με ξεζούμιζε από ενέργεια αλλά μάλλον χειρότερα ήταν. Έκανα καμιά 4άδα ασκήσεις για πλάτη πρώτα και όλη η σταθεροποίηση που απαιτείται στις άρσεις δεν ήταν τόσο καλή έτσι.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το δοκιμασα τωρα..μολις τελειωσα... Εκανα pulldown 3*μαξ κωπηλατικη με μπαρα 4*10 πιο ανετα τα κιλα απο τι οταν αρχιζα με αρσεις.. Μετα αρσεις 2*8@90 2*6@100 και μετα καωπηλατικη σταυρο 3*12 latpulldown 3* καψιμο... Κοιλιακους... Δεν ξερω μπορει να ναι αρχη και να ειναι διαφορετικο αλλα ηταν καλο..θα δω πως θα παει..
bosei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Είναι ή το ένα ή το άλλο. Η θα βγάλεις τις άρσεις πιό καλά/προσεκτικά/δυνατά ή θα είσαι ανεβασμένος στις ασκήσεις που θα κάνεις πρώτα. Αν είχα να κάνω κάτι τέτοιο τώρα θα επέλεγα τις άρσεις πρώτα. Τέλος πάντων...ό,τι γουστάρεις κάνεις. In other news, κοίταξα τι ώρες είναι ανοιχτό το gym αύριο. 12-6...πανικός θα γίνεται γαμώτο.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Χαχάχα....ναι... αυτο να λεγεται.... Θα το κανω δοκιμες..ενταξει ας δωσω και στις αλλες ασκησεις μια ευκαιρια...τι λες... Το μονο σιγουρο ειναι οτι με το προγραμμα δυναμης ξερω σχεδον που ειναι το1rep max... και μπορω να ξερω που θα παιξω
jimmys98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δες το βιβλίο στην υπογραφή μου. Ευχαριστω :)
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πόδια και 40' αερόβιο, τι αμαρτίες πληρώνω.... 1
FreakBoy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγω μετα απο ποδια 10 λεπτα διαδρομο κανω και αυτο με χιλια βασανα..την προηγουμενη εβδομαδα εκανα πρωτη φορα σκουωτ δεν ενιωθα τα ποδια μετα την προπονηση μεχρι και διαδρομο στο τελος ξεχασα να κανω, το απογευμα θυμηθηκα οτι επρεπε να κανω και λιγο απο αυτο :P
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://pullupszone.com/how-to-increase-pull-ups-in-11-days/ Για σένα wizzy 1
wizzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://pullupszone.com/how-to-increase-pull-ups-in-11-days/ Για σένα wizzy Αυτά είναι! Ευχαριστώ πολύ! Η ποδηλασία της Κυριακής (πάω για υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων - θα μου βγει η πίστη στις ανηφόρες πάλι!), αφιερωμένη σε σένα! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Είναι ή το ένα ή το άλλο. Η θα βγάλεις τις άρσεις πιό καλά/προσεκτικά/δυνατά ή θα είσαι ανεβασμένος στις ασκήσεις που θα κάνεις πρώτα. Αν είχα να κάνω κάτι τέτοιο τώρα θα επέλεγα τις άρσεις πρώτα. Τέλος πάντων...ό,τι γουστάρεις κάνεις. In other news, κοίταξα τι ώρες είναι ανοιχτό το gym αύριο. 12-6...πανικός θα γίνεται γαμώτο. σε βλέπω κάπως έτσι
bosei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 σε βλέπω κάπως έτσι Μακάρι να είχα squat δεν θα ήταν και κανείς στο rack. Πάγκο και άνω σώμα έχω...ελπίζω να μην μετατοπίστηκε η εθνική μέρα στήθους και να πήγε Σάββατο.
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Επιτελους πανε οι γιορτες! Επιστροφη σε κανονικους ρυθμους και πρωτη μερα που θα παω gym meta apo 10 μερες + ,θα γινει χαμος 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εγώ μάλλονν βρήκα γυμναστήριο 5 λεπτά με τα πόδια 130 το χρόνο και με καλύπτει.. Αν και έχει ένα κενό στους αλτηρες από τα 20 μέχρι τα 30 ελπίζω να μην τα έχω δει απλά.. Και νομίζω 30 είναι τα μαξ που έχουν. Ελπίζω να μην χρειαστώ πιο πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις