dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά παιδιά, τα καλύτερα έρχονται το 15!!! Συνεχίστε να μαθαίνετε και σε μένα το noobακο χρήσιμα πράγματα μέσα από αυτό το thread. Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ το θέμα συνεχώς! 1
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ποσο κρέας ρε φίλε... Άντε να ρθει το βράδυ να κάψουμε καμία θερμίδα με τα kettlebell! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 H βασιλόπιτα της μάνας μεγάλη ζημιά...πωπω φουλ αερόβιο να λιώσουν τα λιπίδια Καλή και δυναμική χρονιά !
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή φιτοχρονιά! Να είμαστε fit εννοώ όχι φυτά, το πιάσατε. Άντε να δυναμώνουμε λίγο!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 δεν ξερω για σας αλλα εγω ενα 5αρι το ετρεξα σημερα στο κωλο κρυο της αθηνας..
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα μόνο περπάτημα κανά 3.5km.Δεν έφαγα και πολύ οπότε οκ
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 σπεκτ μολις μπηκα μεσα μετα απο ενα 3αρη χλμ. θα τα εκανα βεβαια οσο εκανες εσυ τα 5 αλλα δεν πειραζει για μενα μια χαρα ειναι !! επρεπε ομως γιατι χθες εξαφανισα σαν τον χουντινι το μισο τσουρεκι με γεμιση σοκολατα - κολαση μιλαμε ! οντως κωλοκρυο , ξεκινησα με σκουφο κουκουλα κτλ αλλα μετα το πρωτο χλμ θελεις να τα βγαλεις ολα ,γυρισα μουσκεμα τελειως !! γιαννη καλος ηρθες στην παρεα μας - τα kettlebel κανουν θαυματα ! 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ποσο κρέας ρε φίλε... Άντε να ρθει το βράδυ να κάψουμε καμία θερμίδα με τα kettlebell! εγώ τρώω 1kg κρέας τη μέρα , οπότε το χθεσινό δεν μου φάνηκε κ τραγικό και έφαγα το διπλάσιο απο τους φαγάνες του τραπεζιού , τα άλλα μου έπεσαν βαριά και πόνεσε το στομάχι μου xD H βασιλόπιτα της μάνας μεγάλη ζημιά...πωπω φουλ αερόβιο να λιώσουν τα λιπίδια Καλή και δυναμική χρονιά ! κ εμένα η μάνα μου έφτιαξε τρελή βασιλόπιτα , ούτε στο καλύτερο μαγαζί !! σπεκτ μολις μπηκα μεσα μετα απο ενα 3αρη χλμ. θα τα εκανα βεβαια οσο εκανες εσυ τα 5 αλλα δεν πειραζει για μενα μια χαρα ειναι !! επρεπε ομως γιατι χθες εξαφανισα σαν τον χουντινι το μισο τσουρεκι με γεμιση σοκολατα - κολαση μιλαμε ! οντως κωλοκρυο , ξεκινησα με σκουφο κουκουλα κτλ αλλα μετα το πρωτο χλμ θελεις να τα βγαλεις ολα ,γυρισα μουσκεμα τελειως !! γιαννη καλος ηρθες στην παρεα μας - τα kettlebel κανουν θαυματα ! και εγώ έχω μανία με το τσουρέκι κ γιαυτό τρώω μόνο στις γιορτές μπορεί να μου φέρεις οτι θες , θα το αγνοήσω , αλλα αν έχω τσουρέκι κ δεν το τρώω με πιάνει κατάθλιψη λολ για κάποιο λόγο έχω συνδυάσει στο μυαλό μου την μυρωδιά του με αναμνήσεις απο τις παλιές καλές εποχές στις γιορτές του Πάσχα, που ημουν πιτσιρίκι 1
giorgolavos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 για να μην ψαχνω 1568 σελιδες, υπαρχει προχειρη καποια συνταγη για μοσχαρισια μπιφτεκια; ή για μπιφτεκια γενικως, εχω βαρεθει την διατροφη με κοτοπουλο-τονο
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Απο τα παιδικα μου χρονια σχετικα με το τσουρεκι θυμαμαι το φετα τσουρεκι αλοιμενη με 1 δαχτυλο μερεντα , γαλα και παιδικα Στης γιαγιας εννοειται,ε 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 για να μην ψαχνω 1568 σελιδες, υπαρχει προχειρη καποια συνταγη για μοσχαρισια μπιφτεκια; ή για μπιφτεκια γενικως, εχω βαρεθει την διατροφη με κοτοπουλο-τονο μαστορα παρε τον μοσχαρισιο κιμα βαλε μεσα κρεμυδι , κανα δυο αυγα , λιγη πιπερια , πιπερι ριγανη , και αν θες ριξε και λιγο ψιλοκομμενο μπροκολο - καροτο , ανακατεψε τα καλα χωρις ψωμια λαδια και τετοια και θα γλυφεις τα δακτυλα σου !
jimmys98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε καποιες ασκησεις με το βαρος του σωματος.Με μια αναζητηση π εκανα στο Google βρηκα κατι αλλα οχι ικανοποιητικα πραγματα.
giorgolavos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 μαστορα παρε τον μοσχαρισιο κιμα βαλε μεσα κρεμυδι , κανα δυο αυγα , λιγη πιπερια , πιπερι ριγανη , και αν θες ριξε και λιγο ψιλοκομμενο μπροκολο - καροτο , ανακατεψε τα καλα χωρις ψωμια λαδια και τετοια και θα γλυφεις τα δακτυλα σου ! Μα γι'αυτο ρώτησα εδώ, για συνταγή χωρίς ψωμιά και φρυγανιές. Το πολύ - πολύ με βρώμη
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει, μην υπερβάλλουμε. Λίγος υδατάνθρακας είναι, δεν είναι η κόλαση 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε καποιες ασκησεις με το βαρος του σωματος.Με μια αναζητηση π εκανα στο Google βρηκα κατι αλλα οχι ικανοποιητικα πραγματα. Δες το βιβλίο στην υπογραφή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις