Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά παιδιά, τα καλύτερα έρχονται το 15!!! Συνεχίστε να μαθαίνετε και σε μένα το noobακο χρήσιμα πράγματα μέσα από αυτό το thread. Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ το θέμα συνεχώς! :)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σπεκτ μολις μπηκα μεσα μετα απο ενα 3αρη χλμ. θα τα εκανα βεβαια οσο εκανες εσυ τα 5 αλλα δεν πειραζει για μενα μια χαρα ειναι !! επρεπε ομως γιατι χθες εξαφανισα σαν τον χουντινι το μισο τσουρεκι με γεμιση σοκολατα - κολαση μιλαμε !

οντως κωλοκρυο , ξεκινησα με σκουφο κουκουλα κτλ αλλα μετα το πρωτο χλμ θελεις να τα βγαλεις ολα ,γυρισα μουσκεμα τελειως !! γιαννη καλος ηρθες στην παρεα μας - τα kettlebel κανουν θαυματα !

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο κρέας ρε φίλε... Άντε να ρθει το βράδυ να κάψουμε καμία θερμίδα με τα kettlebell!

εγώ τρώω 1kg κρέας τη μέρα , οπότε το χθεσινό δεν μου φάνηκε κ τραγικό και έφαγα το διπλάσιο απο τους φαγάνες του τραπεζιού , τα άλλα μου έπεσαν βαριά και πόνεσε το στομάχι μου xD

H βασιλόπιτα της μάνας μεγάλη ζημιά...πωπω φουλ αερόβιο να λιώσουν τα λιπίδια 

Καλή και δυναμική χρονιά ! 

κ εμένα η μάνα μου έφτιαξε τρελή βασιλόπιτα , ούτε στο καλύτερο μαγαζί :X!!

σπεκτ μολις μπηκα μεσα μετα απο ενα 3αρη χλμ. θα τα εκανα βεβαια οσο εκανες εσυ τα 5 αλλα δεν πειραζει για μενα μια χαρα ειναι !! επρεπε ομως γιατι χθες εξαφανισα σαν τον χουντινι το μισο τσουρεκι με γεμιση σοκολατα - κολαση μιλαμε !

οντως κωλοκρυο , ξεκινησα με σκουφο κουκουλα κτλ αλλα μετα το πρωτο χλμ θελεις να τα βγαλεις ολα ,γυρισα μουσκεμα τελειως !! γιαννη καλος ηρθες στην παρεα μας - τα kettlebel κανουν θαυματα !

και εγώ έχω μανία με το τσουρέκι κ γιαυτό τρώω μόνο στις γιορτές 

μπορεί να μου φέρεις οτι θες , θα το αγνοήσω , αλλα αν έχω τσουρέκι κ δεν το τρώω με πιάνει κατάθλιψη λολ 

για κάποιο λόγο έχω συνδυάσει στο μυαλό μου την μυρωδιά του με αναμνήσεις απο τις παλιές καλές εποχές στις γιορτές του Πάσχα, που ημουν πιτσιρίκι  :lol:  

• Like 1
Δημοσ.

για να μην ψαχνω 1568 σελιδες, υπαρχει προχειρη καποια συνταγη για μοσχαρισια μπιφτεκια; ή για μπιφτεκια γενικως, εχω βαρεθει την διατροφη με κοτοπουλο-τονο

Δημοσ.

Απο τα παιδικα μου χρονια σχετικα με το τσουρεκι θυμαμαι το φετα τσουρεκι αλοιμενη με 1 δαχτυλο μερεντα , γαλα και παιδικα

Στης γιαγιας εννοειται,ε

• Like 1
Δημοσ.

για να μην ψαχνω 1568 σελιδες, υπαρχει προχειρη καποια συνταγη για μοσχαρισια μπιφτεκια; ή για μπιφτεκια γενικως, εχω βαρεθει την διατροφη με κοτοπουλο-τονο

μαστορα παρε τον μοσχαρισιο κιμα βαλε μεσα κρεμυδι ,  κανα δυο αυγα , λιγη πιπερια , πιπερι ριγανη , και αν θες ριξε και λιγο ψιλοκομμενο μπροκολο - καροτο , ανακατεψε τα καλα χωρις ψωμια λαδια και τετοια  και θα γλυφεις τα δακτυλα σου ! 

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε καποιες ασκησεις με το βαρος του σωματος.Με μια αναζητηση π εκανα στο Google βρηκα κατι αλλα οχι ικανοποιητικα πραγματα.

Δημοσ.

μαστορα παρε τον μοσχαρισιο κιμα βαλε μεσα κρεμυδι , κανα δυο αυγα , λιγη πιπερια , πιπερι ριγανη , και αν θες ριξε και λιγο ψιλοκομμενο μπροκολο - καροτο , ανακατεψε τα καλα χωρις ψωμια λαδια και τετοια και θα γλυφεις τα δακτυλα σου !

Μα γι'αυτο ρώτησα εδώ, για συνταγή χωρίς ψωμιά και φρυγανιές. Το πολύ - πολύ με βρώμη

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε καποιες ασκησεις με το βαρος του σωματος.Με μια αναζητηση π εκανα στο Google βρηκα κατι αλλα οχι ικανοποιητικα πραγματα.

Δες το βιβλίο στην υπογραφή μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...