Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Α μονο τοσο κανεις ;

Εγω κανω κανα μισάωρο ποδήλατο και άλλα 20' τρέξιμο παντα .

Απο τότε με την επέμβαση καλά εισ´αι τώρα ; Κανα τρακβηγμα ξερωγω η τπτ τετοιο παίζει ;

γιατι κανεις τοσο πολυ?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ωραίο βουνό, και αρκετό χιόνι βλέπω

Πού είναι?

Βασιλίτσα ειναι. Καλά, για χτες ΔΕΝ έχω λόγια. Η καλύτερη απ'ολες τις φορές!!! Σημερα ειχε τρελο αερα, και πολυ κρυο. -15 φαση. Ενιωσα να ειμαι παλι σουηδια <3, δυστυχως ο διθέσιος που παει στην κορυφη δεν ανοιξε. Αλλα είχε τέτοιο χιονι που δεν εχω ξαναδει. Λογικά επειδή ήταν ΠΟΛΥ παγωμενο, δεν  πατιοταν ντιπ και ηταν λες και ηταν αφρος, αφου εμπαινες μεχρι το γονατο στα απατητα και δεν σταματουσε. Τελεια τελεια.

Καλη χρονια παιδακια, με υγεια και ευτυχια. All the best! 

Δημοσ.

Maus κόψε τα παπούτσια στο ύψος με το άσπρο και είναι μπόμπα το παπούτσι. #θάνατοςσταμποτάκια  :-D

Εγώ σήμερα πέρα από το μεταπροπονητικό κρατάω θερμίδες για το φαγητό και μετά για το ποτό. Λογικά το επόμενο διήμερο θα είναι ανάρρωσης και όχι από το φαγητό...

Δημοσ.

Α μονο τοσο κανεις ;

Απο τότε με την επέμβαση καλά εισ´αι τώρα ; Κανα τρακβηγμα ξερωγω η τπτ τετοιο παίζει ;

γιατι κανεις τοσο πολυ?

Το πρόγραμμα του γυμναστηρίου λέει 45' αερόβιο εγω ανάλογα την όρεξη,διάθεση,χρόνο κλπ βάζω ή κόβω λεπτά.Καθαρά για θέμα καύσεων , αντοχής , ιδρώτα και τα σχετικά .Εννοείται μετά εχει κανονικά το πρόγραμμα με τα βάρη και 10' αποθεραπεια στο τέλος που το κανω με περπατημα .
Δημοσ.

Α μονο τοσο κανεις ;

όχι , συνήθως δεν κάνω καθόλου αλλα τώρα έβαλα κανα 15-20 καθημερινά να speedάρω γιατι για κανα 2μηνο το γάμησα στη σαβούρα μέχρι που τη σιχάθηκα . (έξτρα μαζί με τη διατροφή για τα gainz μου αχαχαχ) και μετά 15-20 ανα δυο μέρες 

μπα , πάει ναταν κ άλλη , βάζω 70kg στο μηχάνημα για τους κοιλιακούς που κάθεσαι ξάπλα και ανασηκώνεσαι , αυτό με το μαξιλάρι στο στήθος

σαν αυτό  αλλα ποιο old school body-solid-ab-back-machine.jpg και βγάζω 4-5  σετ , επικλινή και άρσεις ποδιών , τα πάντα no problem . 

Δημοσ.

Στο αμορτισέρ του αυτοκινήτου

Στο αυτί σαν σκουλαρίκι.

Επ' ευκαιρία

είναι Αντώνης ή Άδωνης?

Να ξέρουμε πως να σε αποκαλούμε.

Δημοσ.

Ντάξ νίκοτς σε περίμενα αδύνατο ρε συ με τάσεις γράμμωσης

Σίγουρα παίρνεις κάτι

Λελελελελελ

αυτό μου ξέφυγε να το σχολιάσω γιατι μαγείρευα που ποσταρα κ ημουν στο πέρα δώθε ;P

ξέρω οτι το λες για πλάκα αλλα να σου πω την αλήθεια αν γυμνάζεσαι σοβαρά παρόμοιο αποτέλεσμα έρχεται 

ισχύει 100% η μνήμη του σώματος, μετά απο κάθε off επανήλθα εκει που ήμουν σε χρόνο ντε-τε και πήγα παραπέρα

και μιας κ το ειπαμε να πω κ το άλλο 

τι ωραίο να σου πετάνε σπόντες να σε ψαρέψουν τη μια μέρα κ την επόμενη να σου λένε "μπήκες σε φάρμακο , πες τώρα σοβαρά" , να τους απαντάς αν ήμουν έτσι σε φάρμακο θα ντρεπόμουν 

να κοιτάζουν εκείνη τη στιγμή τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να φεύγουν ξενερωμένοι 

λελελελελελελ 

τέσπα , στρατιωτάκι δεν ειμαι , κάνω κάτι που μπορώ να το κάνω άνετα για όλη μου τη ζωή 

θα γίνω στρατιωτάκι στη γράμμωση προς το καλοκαίρι να θερίσω ότι έσπειρα έτσι για το γαμώτο σαν πειραματισμός , μιας και τώρα έχω μια βάση να δουλέψω 

• Like 1
Δημοσ.

Στο αμορτισέρ του αυτοκινήτου

Στο αυτί σαν σκουλαρίκι.

Επ' ευκαιρία

είναι Αντώνης ή Άδωνης?

Να ξέρουμε πως να σε αποκαλούμε.

ΑντώνηςΕίναι απο τα Νικ του γυμνασίου που μετά απο χρόνια αυτομουτζώνεσαι
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστευω νικο και αν δεν εκανες γυμναστικη παλι θα σουν τερας.... το χει το σκαρι σου..

thx αλλα καλός ή κακός όλα θέλουν δουλειά , τουλάχιστον αυτό έχω μάθει ως τώρα .ίσως υπάρχει και κάποιος γενετικός παράγοντας που μας βοηθά. προσωπικά δεν θεωρώ καλά τα genetics μου αν και ποτέ δεν έδωσα βάση σε αυτό. 

το μόνο που "καταριέμαι" ειναι πως τα έφερε η ζωή και έχασα κάποια πράγματα, όπως την ευκαιρία να ασχοληθώ επαγγελματικά με το θέμα και δεν εννοώ pro bodybuilding , δεν ειναι κάτι που θα το θεωρούσα βιώσιμο επάγγελμα, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που βλέπω εγώ την ζωή.

κατα τα άλλα στα 25 μου θα μπορούσα να ειμαι πολυ μπροστά αλλα είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελίσσομαι 

κάνω υπομονή και προσπαθώ να μαθαίνω απο τα λάθη μου γιατι αν τα επαναλάβω αυτό ειναι που θεωρώ αποτυχία και όχι το οποιο αποτέλεσμα που μπορεί να βασιστεί σε πολλούς παράγοντες , οπότε όρεξη να υπάρχει κ όλα γίνονται 

αν καταφέρω να μπω σε μια σειρά και να σταθώ οικονομικά , θα υποστηρίξω αυτό που κάνω με λιγότερο άγχος και σίγουρα θα έχω ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Μόνο τον ύπνο να καταφέρω να τηρήσω που εδω και πολύ καιρό οι 4-5 ώρες ειναι ο καλός ύπνος και μονο απο αυτό θα προχωρήσω καλύτερα. 

αλλα αν νιώθεις οτι έχεις ενα μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό κ ο χρόνος τρέχει ανάποδα άντε να κλείσεις μάτι  -_-

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που κάνω πολύ λιγότερη γυμναστική και (δυστυχώς) τρώω ότι να 'ναι εδώ και μια εβδομάδα έχω να πώ πως έχω διατηρηθεί καλύτερα απο ότι θα περίμενα.

Όπως αναφερθηκε και πιο πίσω δεν είναι και τόσο έυκολο να χάσεις μυς όσο πίστευα. Τα σκουώτ εχθές το βράδυ τα έβγαλα με περίσσια άνεση σε σχέση με την προηγούμενη φορά και μπορώ και περπατάω σήμερα άνετα.

Όλες οι ασκήσεις θέμα προσαρμογής είναι και κατά την γνώμη μου είναι καλό να "σοκάρεται" το σώμα μια στο τόσο αλλάζοντας ασκήσεις.

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα και το 2015 να μας βρεί ακόμη πιο κοντά στους fit στόχους μας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...