Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφτηκα τελικά σε gym. 140/χρόνο, έχει rack, αφήνουν άρσεις από κόσμο έτσι κι έτσι.

Έχει λίμπρες αντί για κιλά δυστυχώς και θα πηγαίνω με εκτυπωμένο chart για τα conversions.

Πρώτη μέρα σήμερα και έπεσα σε έναν χαζούλη...δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί του για να κάνουμε εναλάξ (έκανε "squat" (1/4 squat καλύτερα) και εγώ έκανα στρατιωτικές (με τα κιλά που έκανε "squat"!) κι έτσι κατάφερα να κάνω μόνο 2 σετ...μετά μου πήρε την μπάρα κι έκανε "άρσεις θανάτου".

• Like 9
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γράφτηκα τελικά σε gym. 140/χρόνο, έχει rack, αφήνουν άρσεις από κόσμο έτσι κι έτσι.

Έχει λίμπρες αντί για κιλά δυστυχώς και θα πηγαίνω με εκτυπωμένο chart για τα conversions.

Πρώτη μέρα σήμερα και έπεσα σε έναν χαζούλη...δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί του για να κάνουμε εναλάξ (έκανε "squat" (1/4 squat καλύτερα) και εγώ έκανα στρατιωτικές (με τα κιλά που έκανε "squat"!) κι έτσι κατάφερα να κάνω μόνο 2 σετ...μετά μου πήρε την μπάρα κι έκανε "άρσεις θανάτου".

140 τον χρόνο?????!!!!!!Εγώ δίνω 150 το 3μηνο χααχαχαχαχ..Πήγε πίσω το πρόγραμμα ρε γαμώτο γιατί το γυμναστήριο ήταν κλειστό 5 μέρες!Σήμερα έχω και εγώ στρατιωτικές κλπ.

Δημοσ.

Ελα ρε bosei, κι έλεγα θα μοιραστώ με κάποιον την εμπειρία να γυμνάζεσαι με -4 -α, είναι και ο λίβε που γυμνάζεται χωρίς θέρμανση. Και δεν είναι τόσο το κρύο per se, όσο το γεγονός ότι οι μπάρες είναι κυριολεκτικά παγωμένες και προκαλούν εγκαύματα. Δε μασάμε όμως, ούτε με κρύο ούτε με χιόνια.

Εν τω μεταξύ, γουστάρω κοιλιακούς με το kettlebell.

• Like 2
Δημοσ.

Να είσαι προετοιμασμένος ότι θα σου συμβεί πολλές φορές αυτό, βρες ώρες που δεν τιγκάρει στον κόσμο να σε εκνευρίζει τόσο. 

εγώ 185 το εξάμηνο .... με δύο rack! 

Δημοσ.

140 τον χρόνο?????!!!!!!Εγώ δίνω 150 το 3μηνο χααχαχαχαχ..Πήγε πίσω το πρόγραμμα ρε γαμώτο γιατί το γυμναστήριο ήταν κλειστό 5 μέρες!Σήμερα έχω και εγώ στρατιωτικές κλπ.

Ναι...και έχασα για κάποιες μέρες προσφορά που το είχανε 110 ! Εγώ ευτυχώς δεν έχω χάσει μέρα...αύριο απλά θα κάνω την 2η μέρα κάτω σώματος αντί για μεθαύριο γιατί δεν μου φτάνουν τα κιλά για τις άρσεις στο δικό μου. 

Εντωμεταξύ τα καλά του αυξημένου frequency είναι το ανύπαρκτο DOMS. έκανα squat και άρσεις δευτέρα και αύριο ξανά το ίδιο και δεν έχω χαμπαριάσει τίποτα.

Ελα ρε bosei, κι έλεγα θα μοιραστώ με κάποιον την εμπειρία να γυμνάζεσαι με -4 -α, είναι και ο λίβε που γυμνάζεται χωρίς θέρμανση. Και δεν είναι τόσο το κρύο per se, όσο το γεγονός ότι οι μπάρες είναι κυριολεκτικά παγωμένες και προκαλούν εγκαύματα. Δε μασάμε όμως, ούτε με κρύο ούτε με χιόνια.

Εν τω μεταξύ, γουστάρω κοιλιακούς με το kettlebell.

τι -4 ρε ? κανά 10άρι να χτυπάει εδώ που είμαι. Αν και το προτιμώ να σου πω την αλήθεια σε σχέση με την ζέστη.

Να είσαι προετοιμασμένος ότι θα σου συμβεί πολλές φορές αυτό, βρες ώρες που δεν τιγκάρει στον κόσμο να σε εκνευρίζει τόσο. 

εγώ 185 το εξάμηνο .... με δύο rack! 

Με τις ώρες σε κανά 10ήμερο πάλι που πιάνω ρυθμούς δεν θα έχω επιλογές πολλές...τουλάχιστον δεν κάνει σχεδόν κανείς ελεύθερα οπότε είμαι λίγο χαλαρός.

Όταν γράφτηκα, στην "ξενάγηση" ο γυμναστής άρχισε και μου έλεγε για τα μηχανήματα κτλπ...του λέω απλά να δω το rack και που θα κάνω άρσεις θέλω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλως ηρθες στο club οταν ανεβαινει το επιπεδο και απο την στιγμη που ειναι πολυ σπανιο καποιος να  εχει πληρες gym στο σπιτι του ειναι μονοδρομος το να γραφτει σε ενα .

Σιγουρα θα σε βοηθησει  να πας παραπανω level   εσενα δεν σε φοβαμαι το αγαπας και το εχεις παρει ζεστα .Δεν εισαι απο αυτους τους  παρορμητικους που πλακωνονται 2-3 χρονια και μετα τα παρατανε και "πετανε κοιλια " γιατι περασε η φαση που ειχαν με την γυμναστικη .

• Like 6
Δημοσ.

Χαχαχα..καλο γιαννη....

Και γω αν ημουν σε πολη θα.γραφομουν σε γυμναστηριο, τωρα οχι...

Μερικες φορες σκεφτομαι πτι αν ειχα να κανω 30 χιλιομετρα πανε ελα θα το αφηνα....

Τωρα σηκωνομαι ντυνομαι και φευγω... καλα ευτυχως σημερα δεν εχω προπονηση τα χερια μου δεν τα.ενιωθα..

• Like 2
Δημοσ.

Καλως ηρθες στο club οταν ανεβαινει το επιπεδο και απο την στιγμη που ειναι πολυ σπανιο καποιος να  εχει πληρες gym στο σπιτι του ειναι μονοδρομος το να γραφτει σε ενα .

Σιγουρα θα σε βοηθησει  να πας παραπανω level   εσενα δεν σε φοβαμαι το αγαπας και το εχεις παρει ζεστα .Δεν εισαι απο αυτους τους  παρορμητικους που πλακωνονται 2-3 χρονια και μετα τα παρατανε και "πετανε κοιλια " γιατι περασε η φαση που ειχαν με την γυμναστικη .

^

αυτο ακριβως για την προοδο  !

τον μπος οντως δεν τον φοβαμαστε ειναι ψειρας δεν θα τα αφησει ποτε ! μπος κανα arena gym  η Joe Weider πηγες ?  πολυ καλη επιλογη εκανες και μια χαρα τα λεφτα που εδωσες ! τα  χρηματα που εχεις δωσει για αυτα που εχεις σπιτι σου μην ανησυχεις δεν παμε χαμενα , ισα ισα οταν μια μερα δεν γουσταρεις να πας gym  κανεις σπιτι σου , εναι πολυ θετικο αυτο !

• Like 2
Δημοσ.

Γυμναστήκαμε σήμερα;  :-)

Δεν άντεξα και "έγραψα" 66.47χλμ σήμερα, εκ των οποίων τα 32,32 ανηφορικά φτάνοντας σε υψόμετρο 1010 μέτρων! Είχε και πιο ψηλά, αλλά έπρεπε να ξεκινήσω την κατάβαση λόγω έλλειψης χρόνου. Καλά ήταν, αύριο δεν προβλέπεται να πάω, υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο να πάω την Πρωτοχρονιά, έτσι, για το καλό του χρόνου!

• Like 2
Δημοσ.

^

αυτο ακριβως για την προοδο  !

τον μπος οντως δεν τον φοβαμαστε ειναι ψειρας δεν θα τα αφησει ποτε ! μπος κανα arena gym  η Joe Weider πηγες ?  πολυ καλη επιλογη εκανες και μια χαρα τα λεφτα που εδωσες ! τα  χρηματα που εχεις δωσει για αυτα που εχεις σπιτι σου μην ανησυχεις δεν παμε χαμενα , ισα ισα οταν μια μερα δεν γουσταρεις να πας gym  κανεις σπιτι σου , εναι πολυ θετικο αυτο !

Τίποτα από τα δύο...δεν έχει κοντά μου τέτοια (είμαι ανάμεσα από όλες τις περιοχές που έχουν). Σε ένα άκυρο συνοικιακό πήγα αλλά μεγαλούτσικο.

Καλά δεν τα θεωρώ και χαμένα λεφτά του δικού μου. Σε 2 βδομάδες π.χ. έχω deload και σιγά μην τρέχω στο gym...θα κάνω σε μένα.

Δημοσ.

Συμφωνώ.

Είμαι μισή μερίδα(έχω κατέβει 3 νούμερα στο παντελόνι και πάνω μισό) :P .Απλά αν αρχίσω να τρώω για να πάρω όγκο φοβάμαι μην πάω σε ντούκι φάση.Πρέπει να βάλω λίγο όγκο έτσι όπως το βλέπω αλλά θα το πάω αντίστροφα.Δηλαδή,θα κατέβω λίγο ακόμα και μετά θα αρχίσω σιγά σιγά το μαμ μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω.

To βασικό λάθος που πισεύω ότι έκανα στην μετάβαση είναι ότι βιάστηκα με αποτέλεσμα να χάσω και μύες ως ένα βαθμό.

Αλλος χοντρος ,και αλλο ντουκι.Να ξερεις πολλους τους λενε ντουκι γιατι ανοιγουν[εχουν πολυ καλα φτερα και ωμους]και φαινονται τεραστιοι,αλλα σε χερια στηθος κτλ ειναι αρκετα αδυνατοι.Και οι μυες δεν χανονται τοσο ευκολα,οσο δυσκολα μπαινουν ,τοσο δυσκολα τους χανεις

• Like 1
Δημοσ.

Ελεγα να κανω γυμναστικη σημερα...αλλα εχω βηχα απο τις 14/12... Πηγα κι εβγαλα ακτινογραφια θωρακος, παρε μια βρογχιτιδα! Αντιβιωση, και για ενα μηνα ενα σπρευ. Εν τω μεταξυ απο πριν βγαλω την ακτινα αποφασισα οτι τελικα δε θα παω μιας που δεν αναπνεω καλα μ αποτελεσμα να λαχανιαζω ευκολα. Ελπιζω να κανει δουλεια αυτο το μαραφετι και τη παρασκευη να μπορεσω να παω.

Δημοσ.

Ξεκουρασου καλα μαργαριτα παρε το μαραφετι και ασε τις ταρζανιες εχεις ολον καιρο μπροστα σου να πας οταν εισαι τελειως καλα ! περαστικα σου !

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα!!! Τη προηγουμενη βδομαδα εκανα μονο δυο προπονησεις, τριτη και παρασκευη..αν αυτη η βδομαδα παει χωρις καθολου προπονηση θα μου τη δωσει τελειως

Θα κανω μονο ποδια με τα βαρακια σπιτι για το γονατο καθαρα αυτες τις μερες και θα δω για γυμναστηριο....μονο αν ειμαι οκ θα παω , αλλωστε χωρις ανασες τι γυμναστικη να κανεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...