Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Γιαννη αυτες τις 52 μερες τι ακριβως θα κανω?
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Επιτέλους σήμερα μπορώ και περπατάω κανονικά και όχι ως πιγκουίνος. Μιας και άνοιξε το γυμ (κλειστό από τις 24) πάμε για προπόνηση
bosei Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έφαγα καλό fail σήμερα. Πήγα λοιπόν στο gym που είπα πιό πάνω αλλά ήταν τελείως φιτνεσάδικο. Ο φίλος μου μπερδεύτηκε και πέρασε τα smith (2 αν είναι δυνατόν) για rack. από ελεύθερα το μόνο που υπήρχε ήταν 3 πάγκοι ! Άκυρο λοιπόν αυτό το gym. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά στο gym στα μηχανήματα για τα πόδια κάνω αρκετά κιλά (πχ στην πρέσσα κάνω 130-150 κιλά). Τα παίζω εκείνη την στιγμή αλλά δεν με "πιάνει". Τώρα που είμαι σπίτι κι έχω μόνο ένα 18κιλο βαράκι κάνοντας squat χθές, ακόμα σήμερα δεν μπορώ να περπατήσω και το πόδι μου έχει πρηστεί (με την καλή ένοια) αρκετά. Πως εξηγείται αυτό;
bosei Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά στο gym στα μηχανήματα για τα πόδια κάνω αρκετά κιλά (πχ στην πρέσσα κάνω 130-150 κιλά). Τα παίζω εκείνη την στιγμή αλλά δεν με "πιάνει". Τώρα που είμαι σπίτι κι έχω μόνο ένα 18κιλο βαράκι κάνοντας squat χθές, ακόμα σήμερα δεν μπορώ να περπατήσω και το πόδι μου έχει πρηστεί (με την καλή ένοια) αρκετά. Πως εξηγείται αυτό; Απλά έκανες κάτι διαφορετικό και αντιδράει το σώμα σου. Το σώμα μας προσαρμόζεται με τον καιρό σε ό,τι ερεθίσματα του δίνουμε και δεν παραπονιέται μετά. Πρόταση. Παράτα την πρέσσα και άρχισε squat με μπάρα...έστω και με σκέτη για αρχή. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 γιατί όταν γυρνάω από προπονήσεις το μόνο που σκέφτομαι είναι το μαμ και νάνι; νιώθω πολύ οφφ μετά από κάθε προπόνηση. θέλω να κοιμηθώ.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 γιατί όταν γυρνάω από προπονήσεις το μόνο που σκέφτομαι είναι το μαμ και νάνι; νιώθω πολύ οφφ μετά από κάθε προπόνηση. θέλω να κοιμηθώ. Εγω παλι που οταν γυρναω απο το τζιμ σκεφτομαι οτιδηποτε αλλο περα του υπνου?
Adon1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Με προσπχή την πρέσσα παιδιά , αν δεν την χρησιμοποιείτε με προσοχή και με βάση τις δυνατότητές σας , είναι κατα τη γνωμη μου και με βαση 3 περιστατικά σε διαφορετικά γυμναστήρια , απο τα επικίνδυνα οργανα . Προσωπικά όταν κάποιος με ρωτάει,τον αποτρέπω απο το να την χρησιμοποιεί .Όπως κάνω και ο ίδιοα δηλαδή .
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Οντως η πρεσσα θελει προσοχη. Μη τυχον και τεντωνετε το γονατο τελειως! Εγω ξυπνησα αρρωστη βλεπω καμια βδομαδα να μενω οφ
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Γιαννη αυτες τις 52 μερες τι ακριβως θα κανω? Σεξ. Γυμναστική, εκτόνωση και διασκέδαση
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 για να κανει σεξ χρειαζεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα ακομη ατομο. Τι γυμναστικη λες ρε ? μεθυσες απο τα μελομακρονα.? ειπαμε να κανουμε διαλλειμα απο αυτο Εκτονωση ειναι η γυμναστικη . Next Διασκεδαση. Δες εκτονωση
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 γιατί όταν γυρνάω από προπονήσεις το μόνο που σκέφτομαι είναι το μαμ και νάνι; νιώθω πολύ οφφ μετά από κάθε προπόνηση. θέλω να κοιμηθώ. Μάλλον ξεκίνησες να κουράζεσαι και όχι απλά να λαχανιάζεις. Βέβαια και 1 βδομάδα off ανα 3-4 εβδομάδες δε κάνει κακό.
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον ξεκίνησες να κουράζεσαι και όχι απλά να λαχανιάζεις. Βέβαια και 1 βδομάδα off ανα 3-4 εβδομάδες δε κάνει κακό. το off είναι για σένα αποχή τελείως; μάλλον υδατάνθρακα πρέπει να ανεβάσω ...
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 για να κανει σεξ χρειαζεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα ακομη ατομο. Τι γυμναστικη λες ρε ? μεθυσες απο τα μελομακρονα.? ειπαμε να κανουμε διαλλειμα απο αυτο Εκτονωση ειναι η γυμναστικη . Next Διασκεδαση. Δες εκτονωση O Μαρίνος είπε αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι... (τι λέμε ρε μλκ μέρες που 'ναι) ------------------------------------------- Δοκίμασα 2-3 προγράμματα που είδα στο νετ για full body workout with kettlebell. Νταξ, καλά μου φάνηκαν. Έχει κανείς δουλέψει με κάποιο συγκεκριμένα επί μακρόν να προτείνει;
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 http://www.t-nation.com/workouts/10000-swing-kettlebell-workout γιατί μου αρέσουν τα απλά πράγματα. Εγώ βέβαια το κάνω για conditioning με 16kettlebell και pushups
Προτεινόμενες αναρτήσεις