Fotis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω δεχομαι δωρα για τα Φωτα απο τωρα ,μονο ακριβα 4
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Στον Φώτη θα τσοντάρουμε όλοι να του πάρουμε μια στάνη πρόβατα, να βγάλει το χειμώνα! 3
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καλα Χριστουγεννα boyδες και girls να ειστε πάντα γεροί και μυϊκά και πνευματικα - χρονια πολλα ! 9
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θέλω ένα μασάζ, αναθεματισμένα doms...
Adon1s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Στον Φώτη θα τσοντάρουμε όλοι να του πάρουμε μια στάνη πρόβατα, να βγάλει το χειμώνα! μη το γελάς , αν όχι ολόκληρη την στάνη , μια ~40ρια κεφάλια χαλαρά θα ήθελα να τα είχα . Για το ρολόϊ δεν δηλώνω ενδιαφέρον καθώς δεν συντρέχει ανάγκη για κάτι τέτοιο , καλύτερα ας το πάρει κάποιος που το έχει ανάγκη . Ωστόσο είσαι ικανοποιημένος απο την λειτουργία του;
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, μια χαρά δουλεύει και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Έχει κι ένα σκασμό λειτουργίες (υπολογισμό θερμίδων, χρονόμετρο κτλ), τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα σε κάποιον. Το δίνω γιατί ο Άγιος Βασίλης θα μου φέρει ένα παρόμοιας χρήσης, αλλά λίγο καλύτερο ρολόι-παλμογράφο.
yannis27gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα ήθελα ένα ρολόι να δω με ακρίβεια σε πόσους παλμούς βρίσκομαι όταν κάνω ΗΙΙΤ. Αν υπάρξει κλήρωση και κερδίσω εγώ σου στέλνω έπειτα πμ με στοιχεία αποστολής κύπριε ποδηλάτη. 1
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, για όλα τα παιδιά του Fitness thread, σας έχω δύο δωράκια για τα Χριστούγεννα! Το (1) είναι το ρολόι-παλμογράφος (μαζί με τη ζώνη θώρακος) της Crivit (οδηγίες χρήσης). Είναι μεταχειρισμένο, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με πρόσφατα αλλαγμένες μπαταρίες. Το (2) είναι σχοινάκι γυμναστικής της Crivit (οδηγίες χρήσης). Είναι καινούριο, το πήρα αλλά δεν μου "έκατσε" και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Δηλώνετε προτίμηση εδώ και μετά p.m. με στοιχεία αποστολής. Δηλώσεις μέχρι αύριο, 25/12, στις 13:00. Εάν υπάρχουν περισσότεροι τους ενός ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση. Για να μην μπλέξουμε με ταχυδρομεία και καθυστερήσεις λόγω Εορτών κτλ, τα δώρα θα σταλούν στους τυχερούς μετά τα Φώτα. Τα έξοδα αποστολής, τα αναλαμβάνω εγώ. Θα ήθελα ένα ρολόι να δω με ακρίβεια σε πόσους παλμούς βρίσκομαι όταν κάνω ΗΙΙΤ. Αν υπάρξει κλήρωση και κερδίσω εγώ σου στέλνω έπειτα πμ με στοιχεία αποστολής κύπριε ποδηλάτη. Γιάννη, για τον σκοπό που το θέλεις είναι ιδανικό. Άρα μέχρι στιγμής, έχουμε: Δώρο (1) - Συμμετοχές: yannis27gr 2
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα ήθελα ένα ρολόι να δω με ακρίβεια σε πόσους παλμούς βρίσκομαι όταν κάνω ΗΙΙΤ. στην ηλικια που εισαι επιβαλεται να δεις με ακριβεια που βρισκεσαι οταν κανεις ΗΙΙΤ , οποτε προτεινω να το παρεις τιμής ένεκεν χωρις κληρωση χαχαχααχ !! σε πειραζω τζον 1
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 και γω ψηφίζω Γιάννη για τον παλμογράφο! 2
Liverpool89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 στην ηλικια που εισαι επιβαλεται να δεις με ακριβεια που βρισκεσαι οταν κανεις ΗΙΙΤ , οποτε προτεινω να το παρεις τιμής ένεκεν χωρις κληρωση χαχαχααχ !! σε πειραζω τζον Καθοταν σε ενα παγκακι δυο γεροντια και τα λεγανε....χαχαχαχχαχαχα 1
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Α ρε Γιάννη, σε βρήκαν μικρό και σε πειράζουν! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 μακάρι πολλοί στην ηλικία του Γιάννη να ήταν σαν τον Γιάννη 1
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Με συγκινήσατε βρε! Είπα να κάνω ένα διαλλειματάκι τώρα τα Χριστούγεννα αλλά ρε γαμώτο τόσα κρέατα=τόσες πρωτείνες είναι κρίμα να πάνε χαμένες. Τραπέζι για 20 σε καναδυο ώρες (από χτες μαγειρεύουμε...) και leg night κανονικά αργότερα! Αγόρασα χτες το 1ο μου kettlebell, στα 8 κιλά. Για άλλες ασκήσεις είναι πολύ ελαφρύ αλλά για μερικές (αυτές που γυμνάζουν ώμους κυρίως) νόμιζα ότι θα μου βγουν τα χέρια. Σε σχέση με την κλασική αεροβική, το μποξ και το full body workout with kettlebell είναι άλλο επίπεδο. Το κάνω ενδιάμεσα στις προπονήσεις με βάρη και βγάζω πολύ ενέργεια. Υ.Γ. Εννοείται ότι είναι κιτρινόμαυρο 5
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους... Χρονια πολλα και υγεια... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις