Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω ότι χρησιμοποιείς λίπος για παροχή ενέργειας αλλά δεν ήξερα τι "είδους" ενέργεια. Εννοώ ότι με υδατάνθρακες ξέρω γω μέσα στην προπόνηση όσο είσαι γεμάτος έχεις μεγάλη ενέργεια και πρηξίματα...όταν αρχίζει και πέφτει το γλυκογόνο πέφτεις και σε ενέργεια...για το πρήξιμο δεν μιλάω καν γιατί εδώ και με 200 γρ. υδατάνθρακα την ημέρα είναι αρκετά περιορισμένο ως ανύπαρκτο.

Στην κέτο η προπόνηση πως πάει από θέματα ενέργειας ?

Πάντως μία κρεατίνη με ένα 12άρι ευρω την έχεις τσιμπήσει κι αν δεν κάνεις φόρτωμα σου βγάζει χαλαρά 2 μήνες.

έχω κρεατίνη

σε κέτο ειμαι κομπλέ , πάντα βγαίνει η προπόνηση τέζα γιατι έχει και το άλλο το καλό που είσαι συγκεντρωμένος full

πρόβλημα θα έχεις αν σε πετάξει απο κέτοση και βρεθείς εκτός κέτο με μηδαμινό γλυκογόνο δηλαδη out of fuel αλλα όποιος τν κάνει σωστά δεν έχει θέματα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

δεν ξέρω για υγιεινή αλλά σε στεγνώνει υποτίθεται. Χοληστερίνες και τέτοια όμως; Τι παίζει; Εκτός αν είσαι φουλ λιπαρά οξέα ω-3 κλπ κλπ κλπ. Δύσκολο

Πρεπει να χεις ενα σωστο προγραμμα χωρισμενο σε ωρες.

Πολυ ελευθερο χρονο για να τα φτιαξεις ολα αυτα και ορεξη..

Χρειαζεται χρημα για να αγοραζεις οτι σου τελειωνει.. Γιατι καλα τα λεει ο Νικος οτι θες πανσετες κλπ, αλλα ολα αυτα κοστιζουν.. Δεν πιστευω να τρωει μονο μια πανσετα, αλλα τρεις με τεσσερης..

Τον βλεπω με τσαντακι, σακουλακια αν ειναι να παει καμια βολτα και να τα βγαζει να τρωει..

Αν του πουνε να πανε σε καμια ταβερνα θα κανει κατι χαρες... ;-)

δεν ξέρω για υγιεινή αλλά σε στεγνώνει υποτίθεται. Χοληστερίνες και τέτοια όμως; Τι παίζει; Εκτός αν είσαι φουλ λιπαρά οξέα ω-3 κλπ κλπ κλπ. Δύσκολο

και όμως , όσοι το κάνουμε είμαστε υγιέστατοι

τρελό ε? :-D

Δεν είναι δύσκολη διατροφή, ούτε καν όταν βγαίνεις έξω. Και σε όλες τις διατροφές χρειάζεται σωστό πρόγραμμα, ανεξάρτητα αν θέλει κανείς να αδυνατίσει, να παχύνει, να ρίξει ζάχαρο ή whatever. Επειδή έχω κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα, παρντόν αλλά δεν καταξοδεύτηκα και μη νομίζετε ότι διαφέρει τόσο πολύ σε λογική από όποια δίαιτα για αδυνάτισμα. Απλά αυτή είναι πιο ακραία (τρόπος του λέγειν) επειδή έχει εξαιρετικα χαμηλό intake υδατανθράκων - τους οποίους περιορίζουν οι περισσότερες δίαιτες αδυνατίσματος.

Λίβερπουλ εγώ σε ταβέρνες έτρωγα ωραιότατα κοψίδια και σαλάτες. Τόσο απλά.

Εκτός αν είσαι φουλ λιπαρά οξέα ω-3 κλπ κλπ κλπ. Δύσκολο

κέτο με καθαρό φαγητό ? οξύμωρο και τις περισσότερες φορές fail :mellow:

Δεν είναι δύσκολη διατροφή, ούτε καν όταν βγαίνεις έξω. Και σε όλες τις διατροφές χρειάζεται σωστό πρόγραμμα, ανεξάρτητα αν θέλει κανείς να αδυνατίσει, να παχύνει, να ρίξει ζάχαρο ή whatever. Επειδή έχω κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα, παρντόν αλλά δεν καταξοδεύτηκα και μη νομίζετε ότι διαφέρει τόσο πολύ σε λογική από όποια δίαιτα για αδυνάτισμα. Απλά αυτή είναι πιο ακραία (τρόπος του λέγειν) επειδή έχει εξαιρετικα χαμηλό intake υδατανθράκων - τους οποίους περιορίζουν οι περισσότερες δίαιτες αδυνατίσματος.

Λίβερπουλ εγώ σε ταβέρνες έτρωγα ωραιότατα κοψίδια και σαλάτες. Τόσο απλά.

αυτό|

και αν έχεις συνηθήσει χρόνια δεν χρειάζεται ούτε καν να προσπαθείς

αλλιώς φαίνεται μια διατροφή σε κάποιον που θα δοκιμάσει τώρα να κάνει την πρώτη και αλλιώς σε κάποιον που έχει κάνει 100 διαφορετικές (και αυτήν)

πειραματιστείτε ελευθερα  :-D

Ε μα τώρα είναι φαϊ αυτό ανθρώπου που θέλει να παχύνει; Δηλαδή ρε άνθρωπε σιχτίρ, μακάρι να γινόταν να φάω εγώ να τα πάρεις εσύ =ρ

δεν αντέχει το στομάχι μου πολύ φαγητό λεμε! :P Σιγά σιγά. Άσε που είναι και 12 το βράδυ, είπαμε!

εδιτ, έχω και ΠΟΛΥ ψωμι για το σολωμό, είναι λύσσα!

δεν αντέχει το στομάχι μου πολύ φαγητό λεμε! :P Σιγά σιγά. Άσε που είναι και 12 το βράδυ, είπαμε!

1. Δεν υπάρχει "χόρτασα", υπάρχει "δε μπορώ να κουνηθώ από το φαϊ γιατί θα πεθάνω". Είστε σιχαμένοι εσείς που μπορείτε και σταματάτε το φαϊ όταν χορταίνετε απλώς.

2. Επίσης είστε σιχαμένοι επειδή στο κεφάλι σας δουλεύει το επιχείρημα "είναι και 12 το βράδυ".

ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ.

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Μ;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...