Liverpool89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα.σου ειπα οτι αυτο που εκανες το σαββατο μπορει να σου φαινεται λιγο αλλα ειναι ικανο μα σου κοψει ολη την ενεργεια... Καντο καθε δυο σαββατο και οχι ενα... να νιωθεις ετοιμος οτι το χρειαζεσαι... αλλιως ολη την αλλη εβδομαδα θα πηγαινεις με χαμηλους ρυθμους 1
bosei Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό με το βάρος διορθώνεται. Θα ξεκινάω με το λιγότερο δυνατό που να με "πιάνει" απο εδώ και πέρα και θα ανεβαίνω. Άσε το να σε πιάνει...με σκέτη μπάρα ξεκίνα και ανέβαινε ανάλογα πόσα κιλά πας στα λειτουργικά σου ανά 5-10 κιλά. π.χ. αν έχεις το πρώτο σου λειτρουγικό αρχίζει στα 60 κάνε, 1-2 σετ με σκέτη μπάρα, 1 σετ με 30 κιλά, 1 σετ με 40, 1 σετ με 50. Όσο ανεβαίνεις στα κιλά στο ζέσταμα θα μειώνεις τις επαναλήψεις. Για παράδειγμα στα 30 κιλά κάνε 6-8 reps, στα 40 3-5 και στα 50 1-2. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης την Τετάρτη αν θέλω να επιβιώσω στους ρυθμούς που το πάω το gym δεν πρέπει να πηγαίνω καθόλου έχω την αίσθηση. Κάνει διαφορά η έστω και μια μέρα ξεκούραση ανάμεσα στις ημέρες με τα βάρη.. Άσε το να σε πιάνει...με σκέτη μπάρα ξεκίνα και ανέβαινε ανάλογα πόσα κιλά πας στα λειτουργικά σου ανά 5-10 κιλά. π.χ. αν έχεις το πρώτο σου λειτρουγικό αρχίζει στα 60 κάνε, 1-2 σετ με σκέτη μπάρα, 1 σετ με 30 κιλά, 1 σετ με 40, 1 σετ με 50. Όσο ανεβαίνεις στα κιλά στο ζέσταμα θα μειώνεις τις επαναλήψεις. Για παράδειγμα στα 30 κιλά κάνε 6-8 reps, στα 40 3-5 και στα 50 1-2. Θα το δοκιμάσω κι αυτό και θα ποστάρω την Τρίτη που έχω ξανά στήθος για το τι αποτελέσματα είχε.
yannis27gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που έχει κλατάρει είναι το άμαθο νευρικό σου σύστημα. Διώξε την Τετάρτη για να του δώσεις χρόνο να αναρρώσει και συνεχίσε δυνατά τις άλλες 4 μέρες. Σταδιακά θα προσαρμοστείς και θα μπορείς να κανεις και 5η μέρα.
JohnConstantine Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια πως μπορω να φτιαξω οσο πιο καλους κοιλιακους γινεται? Περα απο τις επαναληψεις που κανω στο γυμναστηριο τι τροφες πρεπει να τρωω που να κανουνε καλο στους κοιλιακους? Καποιο συμπληρωμα θα βοηθουσε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι τοσα λαθη μαζεμενα που ουτε να ειρωνευτω δεν μπορεσα! Ποσες επαναληψεις κανεις στο γυμναστηριο? 2
Mau-Maus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια πως μπορω να φτιαξω οσο πιο καλους κοιλιακους γινεται? Περα απο τις επαναληψεις που κανω στο γυμναστηριο τι τροφες πρεπει να τρωω που να κανουνε καλο στους κοιλιακους? Καποιο συμπληρωμα θα βοηθουσε? ευκολο ! κανεις κ στο σπιτι βλεποντας τηλεορ για αλλαγη μπορεις να βαλεις και και αυτην στο προγραμμα 10αρες πλακα κανω φιλος 5
JohnConstantine Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι τοσα λαθη μαζεμενα που ουτε να ειρωνευτω δεν μπορεσα! Ποσες επαναληψεις κανεις στο γυμναστηριο? 3x15 15 αρσεις ποδιων 20 πλαγιους. Οταν ειναι ενας νεος συνηθως τον ειρωνευεσαι? ευκολο ! κανεις κ στο σπιτι βλεποντας τηλεορ για αλλαγη μπορεις να βαλεις και και αυτην στο προγραμμα 10αρες πλακα κανω φιλος εννοειται!!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 οχι αλλα νταξει ηταν πολλα μαζεμενα !! και καθε μερα να κανεις κοιλιακους ολα θα γινουν στην κουζινα. για να φαινονται οι κοιλιακοι θες χαμηλα ποσοστα λιπους! οποτε μην κοιτας συμπληρωματα και απειρες επαναληψεις. κανε το προγραμμα σου φαε σωστα και ολα θα ρθουν 2
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για τα μέγιστα κιλά με τη μία, υπάρχει πρόγραμμα απόσο ξέρω , το Heavy Duty του Mentzer. Αλλά δε γνωρίζω το ζέσταμα το οποίο προφανώς είναι εκτενές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για τα μέγιστα κιλά με τη μία, υπάρχει πρόγραμμα απόσο ξέρω , το Heavy Duty του Mentzer. Αλλά δε γνωρίζω το ζέσταμα το οποίο προφανώς είναι εκτενές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Dakon την παλευεις με την διατροφη?
Liverpool89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εδω εγω μια μερα δεν εφαγα αυτα που τρώω και κοντεψα να πεθανω στην προπονηση... λες και κουβαλουσα εκτος απο τα κιλα ακομα ενα στην πλατη μου...
nicoc89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 dirty fail natty > dirty fat natty βλέπω συνεχώς τέτοια κραξίματα δεν έχω χρόνο να αναπτύξω γιατί ειμαι οκ με τον πρώτο και ας έκανε χρήση ουσιών αλλα ένας λόγος ειναι οτι ο καρκίνος σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν εξαφανίζεται αλλα δίνεται μια παράταση χ χρόνου αν μπορούμε να το πουμε έτσι, πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες να εμφανιστεί ξανά. Οπότε για εμένα καλύτερα να κάνει αυτό που θέλει και να ζήσει τα χρόνια που πιθανόν του απομένουν ευτυχισμένος. απλά ηθελα να σχολιάσω τον κράχτη που προφανώς ειναι natty και φαίνεται οτι έχει ρίξει πολύ δουλειά τα δυο τουλάχιστον χρόνια που ασχολείται σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ειδα στο profile του και να πω "bro do u even lift?" Κορυφαίο το οτι ειναι wannabe zyzz αν και ξέρει οτι και εκείνος εκτός απο φάρμακα έριχνε πολυ δουλειά για να έχει την φόρμα που ειχε στα κιλά που ειχε με ίχνος λίπους επάνω του. truth is με φάρμακα θα πρέπει να λειτουργεί ο άλλος σαν robot για να έχουν αποτέλεσμα αλλιώς η μαλακία του θα ειναι ακόμη μεγαλύτερη και απο την χρήση τους at first placeγια άλλες περιπτώσεις που πλακώνονται στα φάρμακα i dont hate αλλα ούτε με ενοχλεί και να τους κράζουν , its part of the game , αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί να ασχοληθεί κάποιος με το αν ειναι natty ή όχι ? καταρχάς το σημείο 0 που ξεκίνησε είναι natty ή όχι? Η απάντηση ειναι οχι, ξεκίνησε πολυ ποιο κάτω, το natty χάθηκε απο την στιγμή που ο οργανισμός του αποδυναμώθηκε με τις χημειοθεραπείες για να σωθεί η ζωή του και όμως ο κράχτης απότι φαίνεται δεν έχει τις μπάλες να δώσει πόνο σαν natty αλλιώς θα ειχε και το ανάλογο σώμα. Μόνο το με το μαλλί ασχολήθηκε απότι φαίνεται γιατι όσο νάνε θα του έπαιρνε χρόνο να το φτιάξει, σίγουρα αν χρησιμοποιούσε αυτό τον χρόνο για να δουλέψει περισσότερο θα ειχε καλύτερο αποτέλεσμα. απλά με αυτά και με αυτά αναρωτιέμαι τι ειναι χειρότερο , να κράζεις κάποιον που έφτασε στο θάνατο και για δικούς του λόγους διάλεξε ενα διαφορετικό μονοπάτι, να κατάλαβε οτι η ζωή του μπορεί να σταματήσει να υπάρχει ανα πάσα στιγμή μιας και δεν κοντρολάρουμε την τύχη μας , ή να μην μπορείς να καταφέρεις ο ίδιος κάτι και να προσπαθείς να μειώσεις τους άλλους? γιατι τα natural όρια ειναι μεγαλύτερα απότι πιστευουν οι περισσότεροι . (υπάρχουν παραδείγματα εδω μέσα απο άτομα που ασχολούνται χρόνια)ας πούμε θα μπορούσα να του γράψω reply "dirty fail natty" whats ur excuse?αλλα όσο περίεργο κ αν ακούγεται δεν μου αρέσει να κάνω τους άλλους να νιώθουν άσχημα , ακόμα κ αν ειναι fail κ κράχτες, δεν κερδίζω κάτι , δεν γίνομαι καλύτερος. κάτι που πρόσεξα πάντως ειναι πως αρκετός κόσμος παίρνει φάρμακα χωρίς να γνωρίζουν τα βασικά , χωρίς να έχουν μια βάση και χωρίς να τα αξιοποιούν για να υπάρχει ενα νόημα στο μεγάλο loss ως προς την υγεία τους.Ακόμα και αν δεν έχετε περιπτώσεις στο γυμναστήριο που συνάζετε με ενα googlάρισμα steroid cycle before after να κάνετε θα δείτε τόσες περιπτώσεις για γέλια και για κλάματα , δηλαδή νόημα = 0 βλέπω εδω μέσα παιδιά(όλων των ηλικιών ) που άρχισαν να γυμνάζονται με 0 γνώσεις και σε 1 χρόνο? 2 χρόνια?έδωσαν βάση , ασχολήθηκαν κ εχουν φτιάξει ωραίο σώμα που συνεχώς εξελίσσεται και το χαίρομαι και δεν έχουμε πολλές απο τις ανέσεις που έχουν σε αυτές τις χώρες του εξωτερικού απο θέμα διατροφής που ειναι ενα πολύ σημαντικό κομμάτι.Δηλαδή για να δώσω ενα παράδειγμα οταν ήθελα να κάνω μια περίεργη διατροφή πειραματικά είχα δει στο εξωτερικό πόσο ποιο ευκολα ειναι όλα σε σχέση με την χώρα μας , θα μπορούσες να βρεις τροφές ιδικά για αυτή την διατροφή που έχουν μέχρι και ταμπελάκια με τα μακρος σε τιμές χώμα! Ουσιαστικά σου λύνουν τα χέρια και ο χρόνος ανάλυσης και ασχολίας/αποτελέσματος μειώνεται δραματικά. Μην πω για το κόστος των συμπληρωμάτων που στην χώρα μας ειναι υπερκοστολογημένα. μερικές σκέψεις πριν φύγω για προπόνηση , γιατι 5/7 για εμένα δεν ηταν αρκετές , ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας , αντί να κάτσω να παίξω κανα mmo επιλέγω να πάω για προπόνηση , that makes sense to me , για τους άλλους /care 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 http://imgur.com/gallery/PpydksG 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Οι αμερικανοί είναι πολύ ευαίσθητοι με politically correct θέματα κι εύκολα μπορείς να κατηγορηθείς για ρατσισμό απέναντι στους χοντρούς. Πάντως έχουν ένα δίκιο, χοντρός δεν είναι απαραίτητα προβληματικός σε θέματα υγείας ενώ αδύνατος = υγιείς. Έχω πρόσφατα 2 παραδείγματα εξαιρετικά αδύνατων γυναικών που έχουν αποκτήσει σοβαρό πρόβλημα με τη χοληστερίνη τους γιατί τρέφονται λάθος. Για μένα που είμαι άνω των 40 και βλέπω τη ζωή λίγο διαφορετικά, το πάχος δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα αλλά η έλλειψη άσκησης και το άγχος. --------------------------------------- Χτες η κούραση βάρεσε κόκκινο, γυρνώντας σπίτι ήθελα απλά να ξεραθώ στον καναπέ και να πεθάνω αλλά ρε πούστη είπα δε θα χάσω την προπόνηση και την έβγαλα έστω και με το ζόρι. Έλεγα από μέσα μου "έρχονται χριστούγεννα, έρχονται χριστούγεννα" κι έπαιρνα κουράγιο. I need a break!
Προτεινόμενες αναρτήσεις