Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως γνωριζει κανενας καναν καλο επικλεινη παγκο για πιεσης στηθους και ομων ? Τον θελω ποιο πολυ για γυμναστικη στο σπιτι σε προσυτη τιμη. Αν χρησημοποιει κανενας καποιον και ειναι ευχαριστημενος η αν ξερετε κανα online καταστημα για παραγκελια πειτε το μου. Επισης κατα την αγορα τι θα πρεπει να προσεξω περισσοτερο και που να δωσω περισσοτερη συμασια γενικα?

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

εξαρταται ποσο χρημα εισαι διαθετιμενος να σπρωξεις !

πχ με 350 (ειναι πολλα το ξερω) πας εδω και κανες κυριολεκτικα τα παντα σπιτι !

img_4ea94c56b2e27.jpg

https://www.skroutz.gr/s/390509/Amila-HG1084-%CE%BC%CE%B5-%CE%A0%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF.html?from=recommendation

απο το afsports πουειναι μια χαρα υπαρκτο και σιγουρο 100%μαγαζι στον αγ δημητριο !

μπος , αρχαριος ο τσακιτσαν ?? 
το παλικαρι κοπαναει κατι κατοσταρες στο σκουωτ -  δεκα σετ απο 10 επαναληψεις το καθενα 
για ρωτα τον να δεις :)

pankol
εννοειται πως και το αναεροβιο γυμναζει την καρδια !  οσο γυμναζει τους αλλους μυες το αεροβιο ..
απαραιτητο ειναι για χιλιους και δυο λογους , αν εισαι μικρος θα το καταλαβεις μεγαλωνοντας ..
  • Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φιτνες θρεντ σου λένε μετά! Μπαίνω να πάρω εμπνευση για γυμναστική κ πέφτω σε τέτοια αμαρτωλά ποστ.  :P  :mad:

Δε φταίω εγώ, παρασύρομαι.. πρέπει να το καταλάβεις!

Εντάξει μωρέ με μέτρο καλά είναι.. (ειδικά αν τρως αλλά δεν παχαίνεις.. :D )

• Like 1
Δημοσ.

Δε φταίω εγώ, παρασύρομαι.. πρέπει να το καταλάβεις!

Εντάξει μωρέ με μέτρο καλά είναι.. (ειδικά αν τρως αλλά δεν παχαίνεις.. :D )

Πλάκα με κάνεις;; Να φάω χωρίς να παχύνω;; Κ μάλιστα μπουγατσαν;; :P   

Καρότο να φάω θα διαγραφτεί το σχήμα του στη κοιλιά μου σαν να το χτύπησα ταττού. Να φανταστείς αν κάνω κανένα γλυκό για κανενα φιλαράκι δοκιμάζω (να δω αν το πετυχα)κ μετά το φτύνω κ ξεπλένω το στόμα μου για να μη μπω στο πειρασμό να πω "νταξει μια μπουκίτσα ακόμη τι πειράζει;" κ στο τέλος χτυπήσω όλο το ταψί. Τα γλυκά είναι το αδύναμο σημείο μου.

Το καλοκαίρι που δούλευα σε κουζίνα πάχυνα καθαρά με γλυκά. Συγκεκριμένα κάθε βράδυ μετα που σχόλαγα (12 am) έπαιρνα τον κουβά τον επαγγελματικό της μερεντα και τις γωνίες από τα  ψωμιά-κουβέρ  και τον εχμμμ... τιμούσα δεόντως.  Φαγητό δεν έτρωγα..μόνο μερέντα..μπισκότα,σοκολάτες, ξηρούς καρπούς  κ κανένα γιαιουρτι με φρούτα μέλι. Σε κάποια φάση είχα αρχίσει να πιστεύω οτι στις φλέβες μου είχε αρχίσει να κυλάει σιρόπι για το γαλακτομπούρεκο αντι για αίμα. Και όλα αυτά με πλήρη συνείδηση οτι καταστρέφω το σώμα μου .

So never again , καλό μπουγατσαν  ναι μου τρέχουν τα σαλια αλλά .....μακριά.. Έχω μπει σε καλό δρόμο.. :P

• Like 1
Δημοσ.

:lol:

Σόρυ κιόλας αλλά τα 'χεις μπερδέψει!! :lol:   Ε άμα πάρεις τον μερεντοκουβά και τον βάλεις κάτω τι περιμένεις;;;;; Φέξε μου και γλίστρησα! :lol: :lol: :lol:

To μπουγατσάνι δεν παχαίνει, ομορφαίνει!!! :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω μια απορια.. Εχω διαβασει οτι το σπλιτ προγραμμα απευθυνεται σε προχωρημενους αθλητες αλλα βλεπω τελευταια και απο ιντερνετ και σε γνωστους μου, να βαζουν στα γυμναστηρια σπλιτ προγραμματα.

Τελικα τι φαση ειναι, σε ποιους προτεινεται σπλιτ προγραμμα και σε ποιους οχι;

problem is .. έχω δει πολλούς να προσπαθούν προγράμματα που ειναι αρκετά δύσκολα για αυτούς , γιατι όντως υπάρχουν ρουτίνες για προχωρημένους , με αποτέλεσμα να κουράζονται τόσο ,ίσως όχι απο την πρώτη προπόνηση και να ρίχνουν τα κιλά τους και την προσπάθεια που θα μπορούσαν να καταβάλουν σε κάτι ποιο απλό και στα μέτρα τους.

ωραίο ειναι να ψάχνουμε και να δοκιμάζουμε πράγματα αλλα αυτό το "μου δούλεψε" "δεν μου δούλεψε" μου σκάει περίεργα και δεν μιλάω για αερόβια/αναερόβια/διατροφή που εκεί θέλει πειραματισμούς , αλλα για βάρη. Αν εκτελείς σωστά και πιέζεις αρκετά τον εαυτό σου θα έχεις αποτέλεσμα. Τις ασκήσεις σου θα τις αλλάζεις μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα αλλα το πρόγραμμα δεν υπάρχει λόγος οπως δεν υπάρχει μαγικό πρόγραμμα που θα κάνει το θαυμα.

Οι natural έχουμε μονόδρομο το κλασικό , αν δεν ανεβάσεις κιλά με τον καιρό ΔΕΝ θα έχεις μυική ανάπτυξη, οταν το σώμα τα καταφέρνει έτσι οπως ειναι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει , αντοχή θα ανεβάσεις , μυικότητα όχι και δεν μιλάω ασφαλώς για παραλογισμούς και εκτελεστικές φόρμες για κλάματα.. Μην μπουμε σε λεπτομέρειες και μυικές ίνες κλπ αυτά όλοι τα ξέρετε/έχετε διαβάσει θέλω να πιστεύω but truth is αν δεν έχεις άνοδο στα κιλά δεν πρόκειται να δεις και το σώμα σου να αποκτά μεγαλύτερη μυικότητα . Το bf θα το ρίξει κάποιος που κάνει την χ διατροφή , γυμνάζετε light weight και τρώει οπως πρέπει αλλα για να αναπτυχθεί όχι , δεν θα το κάνει παίζοντας.

Αυτό δεν ισχύει για τους φαρμακωμένους μιας και το pump που θα πάρουν με λιγότερα κιλά/περισσότερες καλά εκτελεσμένες reps ειναι αρκετό για να αναπτυχθούν.

και εδώ θέλω να καταλήξω , πως αρκετός κόσμος προσπαθεί να ακολουθήσει προγράμματα που ακολουθούσε ο κάθε επαγγελματίας bodybuilder με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να ρίχνουν τα kg μιας και οι ρουτίνες ειναι αρκετά heavy και να αναρωτιούνται γιατί δεν "δούλεψε" και μετά άντε πάλι απ την αρχή να βρούμε άλλο πρόγραμμα και ολα αυτά σε μήνες η 1-1,5 χρόνο προπόνησης.

Το σημαντικό κ αυτό που θα πρέπει να λέμε σε όποιον ξεκινά ειναι πως θα πρέπει να ΜΗΝ προσπαθεί να ακολουθεί προπονητικά προγράμματα και διατροφές που ακολουθούν φαρμακωμένοι , it wont work on nattys , doesnt worth it. 

προσωπική μου άποψη καθαρά , δεν ειναι ένας και δυο που έχω δει , έκαναν μια τρύπα στο νερό κ στο τέλος τα παράτησαν.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι το είδα.

Γενικά έχε σαν αρχή σε κάθε πρόγραμμα να βασίζεις τις προπονήσεις με ελεύθερα βάρη και πολυαρθρικές ασκήσεις και μετά 1-2 ασκήσεις απομόνωσης...δεν χρειάζεται να μπλέκεσαι περισσότερο. 

Α και σαν 2η αρχή, το ίδιο σημαντική έχε το progressive overloading (σταδιακή υπερφόρτωση) δηλαδή να κάνεις συνέχεια κάτι παραπάνω απ΄ ότι έκανς την προηγούμενη φορά. Μιας και είσαι αρχάριος αυτό μπορείς να το πετυχαίνεις από προπόνηση σε προπόνηση. Όταν λέω κάτι παραπάνω εννοώ, να ανεβάζεις π.χ. 2,5 κιλά ανά προπόνηση ή να κάνεις 1-2 reps παραπάνω απ' ότι την προηγούμενη φορά χωρίς να θυσιάζεις την τεχνική σου.

εγινε φιλε θα το φτιαξω αν ειναι.Να σαι καλα!

Δημοσ.

πήρα τις εξετάσεις αίματος του 6μήνου ολα κομπλέ , αλλα ήθελα να πω οτι κρεατινίνη + ουρία έχω μισή απο το κατώτατο όριο και τρώω κάθε μέρα κανα κιλό κρέας + πίνω εδώ και μήνες 10γρ κρεατίνη 
so , τι λέγαμε? αν κάποιος δεν επιβαρύνει τον οργανισμό του με άλλες μαλακίες και πίνει το νεράκι του κανονικά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα απο τα συμπληρώματα οπως η κρεατίνη που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένος για αυξημένη κρεατινινη και ουρία.
Αν κάποιος πίνει κ αλκοολ , κάνει κ άλλα πραγματάκια μετά του φταίνε τα συμπληρώματα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξεφτίλα με έκανε ο Candito σήμερα. 4 * 8 @ 105 και η γλώσσα μου έπιανε πάτωμα. Είχα 3-4 μήνες να κάνω τόσο "high" reps  :P.

Την Δευτέρα έχω max reps με 120 και προβλέπεται καλό κλάσιμο  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Ασε κι ερχονται τα Burger King Ελλαδα γμτ....

αχχαχα εισαι θεα,το θεμα ειναι να ΞΑΝΑ ερχοντουσαν τα wendys  εκει θα γινοταν της κολασεως!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω αρχίσει να "καίγομαι". Και τις 5 ημέρες αυτής της εβδομάδας πήγα (Τετάρτη φουλ αερόβια που δεν πήγαινα ποτέ μου). Μάλλον δεν ξεκουράζομαι αρκετά τι να πώ.

Άλλο λάθος που εν γνώση μου κάνω είναι πως πχ στις πιέσεις στήθους θα βάλω φουλ κιλά με τη μία, που ναι μεν με βοηθάει να βγάλω τις επαναλήψεις αλλά στη συνέχεια τα παίζω με τη μια.

Κι όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι μην έχω κανένα θέμα υγείας με τα παραπάνω (+ οτι δεν τρώω αρκετά φρούτα).

Δημοσ.

(+ οτι δεν τρώω αρκετά φρούτα).

Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό.Και μην πάρεις βιταμίνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω αρχίσει να "καίγομαι". Και τις 5 ημέρες αυτής της εβδομάδας πήγα (Τετάρτη φουλ αερόβια που δεν πήγαινα ποτέ μου). Μάλλον δεν ξεκουράζομαι αρκετά τι να πώ.

Άλλο λάθος που εν γνώση μου κάνω είναι πως πχ στις πιέσεις στήθους θα βάλω φουλ κιλά με τη μία, που ναι μεν με βοηθάει να βγάλω τις επαναλήψεις αλλά στη συνέχεια τα παίζω με τη μια.

Κι όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι μην έχω κανένα θέμα υγείας με τα παραπάνω (+ οτι δεν τρώω αρκετά φρούτα).

Τι εννοείς πας και μπαίνεις φουλ κιλά με την μία? Δεν κάνεις ζέσταμα ή κάνεις ζέσταμα και απλά το πρώτο σου σετ είναι το πιό βαρύ.

Αν κάνεις το πρώτο τότε άρχισε ζέσταμα...μπορεί να μην πάθεις κάτι τώρα αλλά μία μαλακία να γίνει μην γίνει επειδή είσαι κρύος τουλάχιστον.

Αν κάνεις το δεύτερο οκ...υπάρχει και αυτή η τακτική αλλά αφού λες τα παίζεις μετά τότε μην πας μέχρι αποτυχία αλλά μείνε με 1-2 reps in the tank γιατί σίγουρα σαν αρχάριος θα τσαπατσουλιάζει πολύ η τεχνική σου αν πηγαίνεις εξ αρχής μέχρι αποτυχία.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνω ζέσταμα στο διάδρομο πρώτα. Απλά στην μπάρα κατευθείαν φουλ κιλά το πάω.

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι αυτό, είναι η κούραση, για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες νιώθω συνεχώς υπνηλία και δεν βγαίνουν όπως θα ήθελα οι ασκήσεις.

Δημοσ.

Κάνω ζέσταμα στο διάδρομο πρώτα. Απλά στην μπάρα κατευθείαν φουλ κιλά το πάω.

φιλε μου δεν στα εχουν πει σωστα τα πραγματα παρτο αλλιως τωρα που ειναι νωρις αυτο που κανεις δεν το κανουν ουτε οι προχωρημενοι που ξερουν πως να το κανουν !

οσο για την κουραση κανε τπτ εξετασεις αιματος να δεις που βρισκεσαι ...

• Like 5
Δημοσ.

Εξετάσεις δεν πάει καιρός που είχα κάνει, προς το τέλος του καλοκαιριού, όλα τέλεια ήταν. Βέβαια τότε δεν γυμναζόμουν σε τέτοιους ρυθμούς.

Αυτό με το βάρος διορθώνεται. Θα ξεκινάω με το λιγότερο δυνατό που να με "πιάνει" απο εδώ και πέρα και θα ανεβαίνω. Αυτό με την κούραση είναι ότι πιο εκνευριστικό. Κοιμάμαι αρκετά, τρώω (σχετικά) καλά, κάνω τις ασκήσεις σωστά.. Όταν ανέβω στο πατρικό για Χριστούγεννα με βλέπω για εξετάσεις πάντως.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...