Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Με αρέσουνε τα κρουασάν. Και τα μπουγατσάν. :ph34r: τι είναι "μπουγατσάν" ; απο τον φούρνο εγω πάντως παίρνω να έχω μουστοκούλουρα Σχετικά με τα πιτάκια βρώμης που είπες μαργαρίτα , τα φτιάχνεις εσύ ; Για δώσε καμια info Επίσης όταν πεινάω και δε θέλω να φάω κάτι σφολιατοειδές , παίρνω μια κουρού ολικής με φιλαδέλφεια , άλλο πράγμα
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω μια απορια.. Εχω διαβασει οτι το σπλιτ προγραμμα απευθυνεται σε προχωρημενους αθλητες αλλα βλεπω τελευταια και απο ιντερνετ και σε γνωστους μου, να βαζουν στα γυμναστηρια σπλιτ προγραμματα. Τελικα τι φαση ειναι, σε ποιους προτεινεται σπλιτ προγραμμα και σε ποιους οχι; Μωρέ για όλους είναι...μπορεί να "πειράξει" κάνεις τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάτσει στον καθέναν για το επίπεδό του. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τι είναι "μπουγατσάν" ; Ρε καρντάσι!... http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/437610/ayto-einai-to-mpoygatsan----saronei-sti-thessaloniki #ονειδος 2
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι γιατι καποιος αρχαριος να προτιμησει σπλιτ γυμναζοντας καθε μυικη ομαδα μια φορα τη βδομαδα ; Τι θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι υπερ και κατα , του καθε τροπου; @Adon1s ναι εγω τα φτιαχνω... Βαζω μεσα ο,τι μου κατεβει καθε φορα βρωμη, γαλα, μπανανα, πρωτεινη, προσφατως κακαο, μηλο, αυγα.. Αναλογως αν το θελω γλυκο ή αλμυρο. Απλα χτυπας τα υλικα στο μιξερ/multi και βαζεις το μειγμα σ ενα αντικολλητικο τηγανι. Χαμηλη φωτια και σε κανα 10λεπτο ειναι ετοιμο. Στο γλυκο βραια φαση ειναι να ριξεις απο πανω τριμμενα αμυγδαλα ή και φουντουκια.. Οι ποσοτητες πανε αναλογα με το ποσα πιτακια θες να φτιαξεις, και τι γευση να του δωσεις. Και ομελετες φτιαχνω στο αντικολλητικο χωρις λαδι, και βαζω μεσα επισης ο,τι μου κατεβει πχ τυρι, πιπεριες, γαλοπουλα.. Πρεπει καποια στιγμη να παραδεχτουμε την πραγματικοτητα ,για το 95% των φαγωσιμων γευστικο ειναι το ανθυγιεινο ... Ασε κι ερχονται τα Burger King Ελλαδα γμτ.... 2
tsakitsan95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να βγάλεις μπόλικο πράγμα. Καταρχάς θα άλλαζα το split σου...πόδια μόνα τους και τους ώμους είτε τους χωρίζεις και τους πας σε στήθος και πλάτη είτε μόνους τους + δικέφαλα ή τρικέφαλα. Από ασκήσεις στα πόδια βγάλε σίγουρα προσαγωγούς-απαγωγούς και μάθε σιγά σιγά squat εκτός του smith, με ελεύθερα. Στην πλάτη βάλε άρσεις σαν πρώτη άσκηση. Θα χαμήλωνα και τις reps εγώ αλλά είναι τελείως προσωπικό αυτό. Όπως λες δεν έχει νόημα και εμπροσθολαίμιες και μονόζυγο οπότε βγάλε την τροχαλία αλλά και τις οπισθολαίμιες και μία από τις δύο κωπηλατικές κάντην με ελεύθερα βάρη. Στα τρικέφαλα αντικατέστησε μία εκ των 2 ή 3 με close grip bench press Στο στήθος γίνεται της κακομοίρας...βγάλε την 2,5 και 6 για αρχή και κάνε από 4 τα σετ στις άλλες. Αυτά γενικά. Ότι να ναι δηλαδή. Πρέπει να ψάξω κάνα προγραμματακι στο ίντερνετ μου φαίνεται. Γίνετε να αλλάξω αυτά που μου είπες όταν έκανα περισσότερες ασκήσεις στο προηγούμενο πρόγραμμα και δεδομένου ότι θέλω να δυσκολέψει κάπως?
Adon1s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 α κατάλαβα . Δεν ήξερα οτι λέγονται "πιτάκια βρώμης" Ενίοτε το κάνω αυτό με βρώμη ,γάλα , 1 ασπράδι + 1 ολόκληρο αυγό ,κανέλα,μέλι,γάλα,βρώμη,κανα ξηρό καρπό και πετάω και 2-3 "Μιράντες" μέσα . Πιάνει όλο σχεδόν το τηγάνι αλλά το χωρίζω στα 4 και όποτε πεινάω τσιμπάω . Απλά το κάνω σπάνια γιατί απο άποψη θερμίδων νομίζω είναι τούρμπο ( λόγω της βρώμης κυρίως - υποθέτω- ) Ρε καρντάσι!... http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/437610/ayto-einai-to-mpoygatsan----saronei-sti-thessaloniki #ονειδος τα εχω ξανδεί κοίτα , σε κάποια πράγματα είμαι φαν της κλασσικής διαχρονικής αξίας , δεν καταδέχομαι μοντερνιές τύπου πήρα την μπουγάτσα , την έκανα κρουασάν και το ξαναβάφτισα . 1
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Χαχα κι εγω απο καποιον εδω το χα δει σαν αρχικη συνταγη πιτακι βρωμης αλλα δε θυμαμαι απο ποιον Ε κοιτα ειναι αναλογως τι θα βαλεις μεσα...πχ αν δεις αυτο που ποσταρα πριν ναι ηταν τουρμπο ή οπως το περιγραφεις εσυ. Αλλα να σου πω κιολας...αφενος το ελεγχεις εσυ αυτο (δε χρειαζεται ξερω γω να βαλεις ενα καρο βρωμη ή και μελι και ξηροκαρπια) κι απ την αλλη ειναι κι αυτο που λεμε "καλες" θερμιδες. Γενικα παιζω πολυ με το multi και με βολευει και για ενα γρηγορο καλο γευμα ή κ οταν δε πειναω πολυ αλλα δε θελω να μεινω κ νηστικη... Ξερω γω μπορει να χτυπησω γαλα με μπανανα και να το πιω ή να βαλω και λιγη βρωμη για να χω τον υδατανθρακα μου.
bosei Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι γιατι καποιος αρχαριος να προτιμησει σπλιτ γυμναζοντας καθε μυικη ομαδα μια φορα τη βδομαδα ; Τι θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι υπερ και κατα , του καθε τροπου; Άρχισα να γράφω ένα μακρυνάρι αλλά μάλλον δεν θα το καταλάβουν και πολλοί . Με λίγα λόγια: Ένας αρχάριος μπορεί να δει πρόοδο με split (άρα μικρή συχνότητα) μιάς και δεν χρειάζεται μεγάλο ερέθισμα. Ένας έμπειρος δεν μπορεί να την βγάλει με μικρή συχνότητα γιατί δεν του φτάνει το ερέθισμα για 1 φορά/7 μέρες άρα πάει σε προγράμματα με μεγαλύτερη συχνότητα. Ότι να ναι δηλαδή. Πρέπει να ψάξω κάνα προγραμματακι στο ίντερνετ μου φαίνεται. Γίνετε να αλλάξω αυτά που μου είπες όταν έκανα περισσότερες ασκήσεις στο προηγούμενο πρόγραμμα και δεδομένου ότι θέλω να δυσκολέψει κάπως? Και έτσι όπως σου είπα κάνεις την δουλειά σου. Δεν είναι το παν το πόσες ασκήσεις θα κάνεις...ειδικά στο επίπεδό σου δεν έχει νόημα καν να συζητάμε αυτό μιας και συνήθως τα πράγματα που σου έγραψα δουλεύουν για τους αρχάριους.
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια μηπως γνωριζει κανενας καναν καλο επικλεινη παγκο για πιεσης στηθους και ομων ? Τον θελω ποιο πολυ για γυμναστικη στο σπιτι σε προσυτη τιμη. Αν χρησημοποιει κανενας καποιον και ειναι ευχαριστημενος η αν ξερετε κανα online καταστημα για παραγκελια πειτε το μου. Επισης κατα την αγορα τι θα πρεπει να προσεξω περισσοτερο και που να δωσω περισσοτερη συμασια γενικα? Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
bosei Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια μηπως γνωριζει κανενας καναν καλο επικλεινη παγκο για πιεσης στηθους και ομων ? Τον θελω ποιο πολυ για γυμναστικη στο σπιτι σε προσυτη τιμη. Αν χρησημοποιει κανενας καποιον και ειναι ευχαριστημενος η αν ξερετε κανα online καταστημα για παραγκελια πειτε το μου. Επισης κατα την αγορα τι θα πρεπει να προσεξω περισσοτερο και που να δωσω περισσοτερη συμασια γενικα? Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Τσέκαρε στα site των xtreme stores και bbclub και δες αν σου κάνει κανείς. Αν μπορείς να τον δεις από κοντά πριν τον παραγγείλεις απλά βεβαιώσου ότι είναι solid κατασκευή και όχι χάρτινη. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άρχισα να γράφω ένα μακρυνάρι αλλά μάλλον δεν θα το καταλάβουν και πολλοί . Με λίγα λόγια: Ένας αρχάριος μπορεί να δει πρόοδο με split (άρα μικρή συχνότητα) μιάς και δεν χρειάζεται μεγάλο ερέθισμα. Ένας έμπειρος δεν μπορεί να την βγάλει με μικρή συχνότητα γιατί δεν του φτάνει το ερέθισμα για 1 φορά/7 μέρες άρα πάει σε προγράμματα με μεγαλύτερη συχνότητα. Και έτσι όπως σου είπα κάνεις την δουλειά σου. Δεν είναι το παν το πόσες ασκήσεις θα κάνεις...ειδικά στο επίπεδό σου δεν έχει νόημα καν να συζητάμε αυτό μιας και συνήθως τα πράγματα που σου έγραψα δουλεύουν για τους αρχάριους. Τις άλλες μυικες ομάδες τις βλέπεις καλά? Το προηγούμενο πρόγραμμα που μου είχε το τσέκαρες? σορρυ που σε πριζω αλλά δε θέλω να καταλήξω να κάνω βλακειες
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρε στα site των xtreme stores και bbclub και δες αν σου κάνει κανείς. Αν μπορείς να τον δεις από κοντά πριν τον παραγγείλεις απλά βεβαιώσου ότι είναι solid κατασκευή και όχι χάρτινη. ωραια φιλε ευχαριστω
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 κοίτα , σε κάποια πράγματα είμαι φαν της κλασσικής διαχρονικής αξίας , δεν καταδέχομαι μοντερνιές τύπου πήρα την μπουγάτσα , την έκανα κρουασάν και το ξαναβάφτισα . Έχω δει εδώ και αρκετά χρόνια σε φούρνο κρουασάν κρέμα οπότε δεν ήταν κάτι νέο για μένα. Αλλά γενικά δεν έχω θέμα μπορώ να φάω μπουγάτσα με μερέντα (οk η κλασική είναι καλύτερη :Ρ), κρουασάν με κρέμα κτλ. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. 2
bosei Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τις άλλες μυικες ομάδες τις βλέπεις καλά? Το προηγούμενο πρόγραμμα που μου είχε το τσέκαρες? σορρυ που σε πριζω αλλά δε θέλω να καταλήξω να κάνω βλακειες Ναι το είδα. Γενικά έχε σαν αρχή σε κάθε πρόγραμμα να βασίζεις τις προπονήσεις με ελεύθερα βάρη και πολυαρθρικές ασκήσεις και μετά 1-2 ασκήσεις απομόνωσης...δεν χρειάζεται να μπλέκεσαι περισσότερο. Α και σαν 2η αρχή, το ίδιο σημαντική έχε το progressive overloading (σταδιακή υπερφόρτωση) δηλαδή να κάνεις συνέχεια κάτι παραπάνω απ΄ ότι έκανς την προηγούμενη φορά. Μιας και είσαι αρχάριος αυτό μπορείς να το πετυχαίνεις από προπόνηση σε προπόνηση. Όταν λέω κάτι παραπάνω εννοώ, να ανεβάζεις π.χ. 2,5 κιλά ανά προπόνηση ή να κάνεις 1-2 reps παραπάνω απ' ότι την προηγούμενη φορά χωρίς να θυσιάζεις την τεχνική σου.
a.c.a.b Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ρε καρντάσι!... http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/437610/ayto-einai-to-mpoygatsan----saronei-sti-thessaloniki #ονειδος Φιτνες θρεντ σου λένε μετά! Μπαίνω να πάρω εμπνευση για γυμναστική κ πέφτω σε τέτοια αμαρτωλά ποστ. Πώς αντέχω κ τα έχω κόψει τα γλυκά αναρωτιέμαι ώρες ώρες...να ναι καλά το μέλι. Αλλιώς θα μουν επικίνδυνη! :Ρ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις