margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 @maus φιτνες θρεντ χωρις εσενα θα ναι μισο. Ασε τον καθενα στη βλακεια του (δε λεω αλλη λεξη μη σβηστει) και κανε εσυ αυτο που ξερεις. Μαλακια το red bull σιγουρα..εγω πινω σπανια αλλα..μαλλον πρεπει να κοψω κι αυτες τις λιγες. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Την τρέλα μου μέσα, μη χρησιμοποείτε το copyright μου τον ''μουστακαλή'' χωρίς να με ρωτήσετε ρε τρελοί !!! Aφού το ξέρετε ότι με το clopy paste.. .. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ :shock: :shock: :shock: :shock:
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγκρατούμαι φίλτατε Τρελαίνεσαι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2014 από revolver1990 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιόν λόγο κάποιος αθλούμενος πρέπει οπωσδήποτε και υποχρεωτικά να πάρει πλην των φαγητών που τρώει κανονικά , extra σκευάσματα συμπληρωμάτων ; Αυτό σκέφτομαι και εγώ . Ωστόσο βλέπω στο θέμα αυτό τόσο να καταναλώνονται απο πολλούς όσο και να προτείνεται η αγορά τους . Να υποθέσω πως η κατανάλωσή τους συνοδεύεται απο μηνιαίο / 3μηνιαίο / εστω 6μηνιαίο ιατρικό έλεγχο αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις ; Εσυ αρχηγε πες μου λιγο τα στατς σου να δω σε τι επιπεδο εισαι και να σου απαντησω αναλογα σχετικα με την ερωτηση σου . 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εσυ αρχηγε πες μου λιγο τα στατς σου να δω σε τι επιπεδο εισαι και να σου απαντησω αναλογα σχετικα με την ερωτηση σου . και να προσθέσω πως αυτό που λες ειναι σημαντικό και για τον λόγο οτι απο ενα σημείο και μετά συμφέρει περισσότερο απο θέμα χρημάτων να συμπληρώσεις την πρωτεΐνη που παίρνεις απο συμπληρώματα παρά απο φαγητό, ναι , έτσι ειναι , ψάξτε το , υπολογίστε το και ελάτε να μου πείτε οτι κάνω λάθος. (καλά μην έρθει κανένας και πει εμένα η μάνα μου έχει κότες και έχω αυγά τζάμπα , δεν έχουμε ολοι κότες και γουρούνια στην αυλή μας.) αυτό που λεω δεν ειναι λόγια του αέρα , αυτό που κάνουμε κοστίζει και το κόστος ανεβαίνει μαζί με το επίπεδο και τη φάση που βρίσκεσαι, άλλα χρήματα χαλάει ο άλλος που ειναι 90-100kg σε όγκο και άλλα κάποιος 60kg. τώρα αν δεν νοιάζεται για extreme καταστάσεις και για το καλύτερο αποτέλεσμα και πχ για κρέας τρώει οτι βρει φθηνότερο τότε χαίρω πολύ , βρήκα σαρδέλα με 1 euro το κιλό , απο δω και πέρα θα τρώω σαρδέλες για κανα μηνα .. αχχαχαχαχα αυτό που λεω για να προλάβω παρεξηγήσεις γιατι δεν ειμαι σε φάση δικαιολογώ αυτά που γράφω, ειναι πως ολα έχουν την χρήση τους , όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα και όλα μπορούν να γίνουν πεταμένα λεφτά , σημασία έχει να καταφέρεις αυτό που θες με το μικρότερο κόστος. το αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις κάθε 6μηνο για τα συμπληρώματα δεν το σχολιάζω , εξετάσεις και checkup πρέπει να κάνουμε έτσι κ αλλιώς όσοι αθλούμαστε σοβαρά αλλα όχι για τα συμπληρώματα , όσο τις χρειάζεται κάποιος με συμπληρώματα άλλο τόσο τις χρειάζεται κ κάποιος χωρίς αυτά. ps: κάθε φορά που παρομοιάζονται οι whey με αναβολικά, κάπου στον κόσμο ένα γατάκι δολοφονείται , ενα μωρό φώκια γδέρνεται ζωντανό just saying.. 3
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 και να προσθέσω πως αυτό που λες ειναι σημαντικό και για τον λόγο οτι απο ενα σημείο και μετά συμφέρει περισσότερο απο θέμα χρημάτων να συμπληρώσεις την πρωτεΐνη που παίρνεις απο συμπληρώματα παρά απο φαγητό, ναι , έτσι ειναι , ψάξτε το , υπολογίστε το και ελάτε να μου πείτε οτι κάνω λάθος. (καλά μην έρθει κανένας και πει εμένα η μάνα μου έχει κότες και έχω αυγά τζάμπα , δεν έχουμε ολοι κότες και γουρούνια στην αυλή μας.) αυτό που λεω δεν ειναι λόγια του αέρα , αυτό που κάνουμε κοστίζει και το κόστος ανεβαίνει μαζί με το επίπεδο και τη φάση που βρίσκεσαι, άλλα χρήματα χαλάει ο άλλος που ειναι 90-100kg σε όγκο και άλλα κάποιος 60kg. τώρα αν δεν νοιάζεται για extreme καταστάσεις και για το καλύτερο αποτέλεσμα και πχ για κρέας τρώει οτι βρει φθηνότερο τότε χαίρω πολύ , βρήκα σαρδέλα με 1 euro το κιλό , απο δω και πέρα θα τρώω σαρδέλες για κανα μηνα .. αχχαχαχαχα αυτό που λεω για να προλάβω παρεξηγήσεις γιατι δεν ειμαι σε φάση δικαιολογώ αυτά που γράφω, ειναι πως ολα έχουν την χρήση τους , όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα και όλα μπορούν να γίνουν πεταμένα λεφτά , σημασία έχει να καταφέρεις αυτό που θες με το μικρότερο κόστος. το αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις κάθε 6μηνο για τα συμπληρώματα δεν το σχολιάζω , εξετάσεις και checkup πρέπει να κάνουμε έτσι κ αλλιώς όσοι αθλούμαστε σοβαρά αλλα όχι για τα συμπληρώματα , όσο τις χρειάζεται κάποιος με συμπληρώματα άλλο τόσο τις χρειάζεται κ κάποιος χωρίς αυτά. ps: κάθε φορά που παρομοιάζονται οι whey με αναβολικά, κάπου στον κόσμο ένα γατάκι δολοφονείται , ενα μωρό φώκια γδέρνεται ζωντανό just saying.. Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος αυτών που λες.Θα σταθώ όμως λίγο στο ps σου. Σίγουρα οι πρωτείνες είναι "ακίνδυνες" ειδικά σε σχέση με τις αμφιβόλου ποιότητας και περιεχομένου πρωτείνες που υπήρχαν στο παρελθόν (προ 1980).Το θέμα είναι το εξής:Τηρούνται οι αναλογίες/ποσότητες από τον κάθε αγοραστή ώστε η πρωτείνη και το κάθε σκεύασμα να είναι ασφαλές? Το ξέρω και το ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν Overuse με αποτέλεσμα να θέτουν τον οργανισμό τους σε κίνδυνο μακροχρόνια. http://www.build-some-muscle.com/whey-protein-side-effects.html Και το σημαντικότερο The Department of Health advises adults to avoid consuming more than twice the recommended daily intake of protein (55.5g for men and 45g for women). http://www.bbc.co.uk/newsbeat/19449377 δηλαδή 110-120 grams πρωτείνη την ημέρα....κάτι το οποίο δεν τηρεί σχεδόν κανείς από αυτούς που παίρνουν whey.Όσο χάλια και αν είναι η διατροφή σου 50 grams θα τα πάρεις.Άρα με 1 scoop άντε 2 επιπλέον είσαι οκ.To θέμα είναι ότι η πλειοψηφία λαμβάνει 3-4 . Λογική χρήση σε οτιδήποτε πίνετε. Η αλόγιστη χρήση θα προκαλέσει αναπόφευκτα προβλήματα.... Νίκο σε αυτό με τα έξοδα έχεις απόλυτο δίκαιο. Σήμερα,πήρα γραβιέρα,μυζήθρα,γιαούρτι,φέτα(τρώω και από τα 4 ....λαμβάνω περίπου 90-105 grams πρωτείνη την μέρα) Μου στοίχισαν όσο η πρωτείνη ενός μήνα αλλά προτιμώ το φαγητό. ps Ήρθαν οι πα-πουτσα-ρες http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/110001109210092083/nike-air-relentless-3-616271-600.html 45 ευρώ τζάμπα,δυνατό κράτημα.... 270 γραμμάρια για τους nazi του running.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 το γραψες πα-πουτσα-ρες γιατι θα σε γαμησουν ε? γιατι σαν παπουτσια δεν! 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Reviews show something different.... http://www.amazon.com/Nike-Mens-Relentless-Running-Shoe/dp/B003L8P2EW http://www.zappos.com/nike-air-relentless-3~1 http://www.academy.com/shop/pdp/nike-men-s-air-relentless-3-running-shoes/pid-871103 http://reviews.finishline.com/9345/Nike_Air_Relentless_Women_char39_s_Running_Shoe/nike-air-relentless-womens-running-reviews/reviews.htm Μετά από 1 μήνα θα σας ξαναπώ <3
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 και να προσθέσω πως αυτό που λες ειναι σημαντικό και για τον λόγο οτι απο ενα σημείο και μετά συμφέρει περισσότερο απο θέμα χρημάτων να συμπληρώσεις την πρωτεΐνη που παίρνεις απο συμπληρώματα παρά απο φαγητό, ναι , έτσι ειναι , ψάξτε το , υπολογίστε το και ελάτε να μου πείτε οτι κάνω λάθος. (καλά μην έρθει κανένας και πει εμένα η μάνα μου έχει κότες και έχω αυγά τζάμπα , δεν έχουμε ολοι κότες και γουρούνια στην αυλή μας.) αυτό που λεω δεν ειναι λόγια του αέρα , αυτό που κάνουμε κοστίζει και το κόστος ανεβαίνει μαζί με το επίπεδο και τη φάση που βρίσκεσαι, άλλα χρήματα χαλάει ο άλλος που ειναι 90-100kg σε όγκο και άλλα κάποιος 60kg. τώρα αν δεν νοιάζεται για extreme καταστάσεις και για το καλύτερο αποτέλεσμα και πχ για κρέας τρώει οτι βρει φθηνότερο τότε χαίρω πολύ , βρήκα σαρδέλα με 1 euro το κιλό , απο δω και πέρα θα τρώω σαρδέλες για κανα μηνα .. αχχαχαχαχα αυτό που λεω για να προλάβω παρεξηγήσεις γιατι δεν ειμαι σε φάση δικαιολογώ αυτά που γράφω, ειναι πως ολα έχουν την χρήση τους , όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα και όλα μπορούν να γίνουν πεταμένα λεφτά , σημασία έχει να καταφέρεις αυτό που θες με το μικρότερο κόστος. το αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις κάθε 6μηνο για τα συμπληρώματα δεν το σχολιάζω , εξετάσεις και checkup πρέπει να κάνουμε έτσι κ αλλιώς όσοι αθλούμαστε σοβαρά αλλα όχι για τα συμπληρώματα , όσο τις χρειάζεται κάποιος με συμπληρώματα άλλο τόσο τις χρειάζεται κ κάποιος χωρίς αυτά. ps: κάθε φορά που παρομοιάζονται οι whey με αναβολικά, κάπου στον κόσμο ένα γατάκι δολοφονείται , ενα μωρό φώκια γδέρνεται ζωντανό just saying.. να προσθέσω εγώ κάτι που πραγματικά μου τη δίνει όταν το ακούω; δεν έχω λεφτά για τροφές πρωτεϊνικές αλλά έχω λεφτά για πρωτεϊνη και λοιπά συμπληρώματα (αμινοξέα, κρεατίνες και μπλα μπλα). Δεν είναι τα λεφτά αλλά είναι η εύκολη λύση συν ότι νομίζουν πως ένα σκούπ θα τους κάνει τουμπανέιρος. Αν δεν φτύσουν αίμα και δεν τραφούν σωστά, μούσκουλα γιόκο. με 50€ άραγε πόσα κοτόπουλα (από Καπάνι και Βαρβάκειο) και πόση σαρδέλα θα μπορούσαν να έχουν ... 1
bosei Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πρώτη μέρα του νέου προγράμματος σήμερα και μετά από καιρό έκανα παραπάνω από 5 reps... 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Reviews show something different.... http://www.amazon.com/Nike-Mens-Relentless-Running-Shoe/dp/B003L8P2EW http://www.zappos.com/nike-air-relentless-3~1 http://www.academy.com/shop/pdp/nike-men-s-air-relentless-3-running-shoes/pid-871103 http://reviews.finishline.com/9345/Nike_Air_Relentless_Women_char39_s_Running_Shoe/nike-air-relentless-womens-running-reviews/reviews.htm Μετά από 1 μήνα θα σας ξαναπώ <3 και οσοι εχουν iphone υποστηριζουν οτι ειναι σουπερ ουαου και καλυτερο απο ολα γιατι καπως πρεπει να υποστηριξουν τα λεφτα τους! Επειδη τρεχω θα σου πω το εξης! Η νικε (το λεω οτι ειμαι αντι-νικε) παπουτσια για καθε μερα και για καποια αθληματα οπως πχ ποδοσφαιρο βγαζει καλα προιοντα, για τρεξιμο ομως ειναι αλλες οι εταιρειες που εχουν ποιοτητα!
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 και να προσθέσω πως αυτό που λες ειναι σημαντικό και για τον λόγο οτι απο ενα σημείο και μετά συμφέρει περισσότερο απο θέμα χρημάτων να συμπληρώσεις την πρωτεΐνη που παίρνεις απο συμπληρώματα παρά απο φαγητό, ναι , έτσι ειναι , ψάξτε το , υπολογίστε το και ελάτε να μου πείτε οτι κάνω λάθος. (καλά μην έρθει κανένας και πει εμένα η μάνα μου έχει κότες και έχω αυγά τζάμπα , δεν έχουμε ολοι κότες και γουρούνια στην αυλή μας.) αυτό που λεω δεν ειναι λόγια του αέρα , αυτό που κάνουμε κοστίζει και το κόστος ανεβαίνει μαζί με το επίπεδο και τη φάση που βρίσκεσαι, άλλα χρήματα χαλάει ο άλλος που ειναι 90-100kg σε όγκο και άλλα κάποιος 60kg. τώρα αν δεν νοιάζεται για extreme καταστάσεις και για το καλύτερο αποτέλεσμα και πχ για κρέας τρώει οτι βρει φθηνότερο τότε χαίρω πολύ , βρήκα σαρδέλα με 1 euro το κιλό , απο δω και πέρα θα τρώω σαρδέλες για κανα μηνα .. αχχαχαχαχα αυτό που λεω για να προλάβω παρεξηγήσεις γιατι δεν ειμαι σε φάση δικαιολογώ αυτά που γράφω, ειναι πως ολα έχουν την χρήση τους , όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα και όλα μπορούν να γίνουν πεταμένα λεφτά , σημασία έχει να καταφέρεις αυτό που θες με το μικρότερο κόστος. το αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις κάθε 6μηνο για τα συμπληρώματα δεν το σχολιάζω , εξετάσεις και checkup πρέπει να κάνουμε έτσι κ αλλιώς όσοι αθλούμαστε σοβαρά αλλα όχι για τα συμπληρώματα , όσο τις χρειάζεται κάποιος με συμπληρώματα άλλο τόσο τις χρειάζεται κ κάποιος χωρίς αυτά. ps: κάθε φορά που παρομοιάζονται οι whey με αναβολικά, κάπου στον κόσμο ένα γατάκι δολοφονείται , ενα μωρό φώκια γδέρνεται ζωντανό just saying.. να προσθέσω εγώ κάτι που πραγματικά μου τη δίνει όταν το ακούω; δεν έχω λεφτά για τροφές πρωτεϊνικές αλλά έχω λεφτά για πρωτεϊνη και λοιπά συμπληρώματα (αμινοξέα, κρεατίνες και μπλα μπλα). Δεν είναι τα λεφτά αλλά είναι η εύκολη λύση συν ότι νομίζουν πως ένα σκούπ θα τους κάνει τουμπανέιρος. Αν δεν φτύσουν αίμα και δεν τραφούν σωστά, μούσκουλα γιόκο. με 50€ άραγε πόσα κοτόπουλα (από Καπάνι και Βαρβάκειο) και πόση σαρδέλα θα μπορούσαν να έχουν ... δημητρα αυτο δεν θα περασει ετσι...σε προκαλω σε μονομαχια .Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Φώτη, είσαι η αδυναμία μου. Πες μου τι θες να σου μαγειρέψω και θα το έχεις 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος αυτών που λες.Θα σταθώ όμως λίγο στο ps σου. Σίγουρα οι πρωτείνες είναι "ακίνδυνες" ειδικά σε σχέση με τις αμφιβόλου ποιότητας και περιεχομένου πρωτείνες που υπήρχαν στο παρελθόν (προ 1980).Το θέμα είναι το εξής:Τηρούνται οι αναλογίες/ποσότητες από τον κάθε αγοραστή ώστε η πρωτείνη και το κάθε σκεύασμα να είναι ασφαλές? Το ξέρω και το ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν Overuse με αποτέλεσμα να θέτουν τον οργανισμό τους σε κίνδυνο μακροχρόνια. καλά και το νερό μπορεί να σε σκοτώσει σε υπερβολική δόση , αλλα δεν μιλάμε για παραλογισμούς , τα συμπληρώματα ειναι αυτό που λέει το όνομα τους γιαυτό το έβαλα και σε bold , δεν ειναι τροφές. Απο κει και πέρα ειναι καθαρά στο ξερό του κάθε ανεγκέφαλου να πίνει 10 scoop τη μέρα και να νομίζει οτι θα γίνει τούμπανο. <-- αυτή η λέξη πάντα μου προκαλεί γέλια, ιδικά οταν προέρχεται απο άτομα που δεν ξέρουν τα βασικά αλλα πιστευουν οτι θα το καταφέρουν με κάποιο μαγικό τρόπο. να προσθέσω εγώ κάτι που πραγματικά μου τη δίνει όταν το ακούω; δεν έχω λεφτά για τροφές πρωτεϊνικές αλλά έχω λεφτά για πρωτεϊνη και λοιπά συμπληρώματα (αμινοξέα, κρεατίνες και μπλα μπλα). Δεν είναι τα λεφτά αλλά είναι η εύκολη λύση συν ότι νομίζουν πως ένα σκούπ θα τους κάνει τουμπανέιρος. Αν δεν φτύσουν αίμα και δεν τραφούν σωστά, μούσκουλα γιόκο. με 50€ άραγε πόσα κοτόπουλα (από Καπάνι και Βαρβάκειο) και πόση σαρδέλα θα μπορούσαν να έχουν ... Σε αυτό συμφωνώ κατα περίπτωση αλλα να δώσω ενα απλό παράδειγμα Βρίσκεις whey με 50 euro που έχει 60 scoop = 60χ28-30 πρωτεΐνης = 1 γευμα πρωτεΐνης replacement για κάποιους. Δηλαδή βγάζεις 1 γευμα κάθε μέρα για 2 μηνες. ας πουμε για παράδειγμα το πρωινό. ασπράδια αυγών 6 για να φτάσεις στην καλύτερη τα 28-30γρ πρωτεΐνης ^ , στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πλησιάζουν καν. η κατώτερη ποιότητα μικρών αυγών που τα πουλάνε για μεγάλα που έχω βρει σε όλη την Πάτρα και τις γύρω περιοχές ειναι στα 1,20euro η εξάδα 36 euro/μηνα , βάλε το μήνα στην ξεφτίλα και 10 euro για να τα μαγειρέψεις και να πλύνεις αυτά που θα λερώσεις . με λίγα λόγια πρωτεΐνη 50euro /2 μήνες - > χρόνος 0 αυγά 92 euro/ 2 μήνες και μπορεί να γίνει ακόμα ποιο φθηνή αν διαλέξεις κάποιο άγευστη , γιατι δεν την πίνεις για απόλαυση αλλα anyway. τα αυγά πάλι τα μισά ειναι νερό μέσα. 264 euro το χρόνο κέρδος ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. θες να μην βάλουμε καν το κόστος ψησίματος? κάποιος μπορεί να τη δει yolo και να πίνει ωμά ασπράδια , ε πάμε στα 144 euro το χρόνο ξαναλέω μόνο απο το πρωινό. Φυσικά οι περισσότεροι δεν θα ακουμπήσουν τέτοια ελεεινά αυγά που παίζεις τζακποτ να βρεις το καλό απο το κλούβιο, θα πάρουν αυγό που δεν θα τους προκαλέσει δυάρια , ακριβότερο, αλλα ειπα να δώσω ακραίο παράδειγμα και δεν ειναι το μόνο. Αρα απο θέμα χρημάτων συμφέρει , άρα αν κάποιος έχει τις τριπλάσιες ανάγκες απο κάποιον που θα αναρωτηθεί γιατί υπάρχει μια απάντηση , κόστος. by the way αυτό που αναρωτιέσαι ειναι λάθος γιατι δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε φθηνές αγορές αλλα και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς οτι μπορούν όλοι να βασίσουν την διατροφή τους σε ολόκληρα κοτόπουλα και σε σαρδέλες κλπ Αλλα θα σου απαντήσω , θα είχαν για ενα μήνα στην καλύτερη (1 γεύμα@28-30gr protein) ενώ με την whey 2 μηνες χ 1 γευμα @ 28-30gr protein). (including ρευμα , πλύσιμο σκευών etc) Αλλη ανάγκη έχει για παράδειγμα το level 3/10 άλλη το level 8/10. όσο ανεβαίνει το στάδιο που βρίσκεσαι τόσο χρειάζεται να προσέξεις την διατροφή σου και την προπόνηση σου για να πας παραπέρα, εκτός αν νομίζεις οτι κάνοντας το ίδιο πράγμα θα φτάσει κάποιος στο natural όριο του σώματος του. nope ,το σώμα συνηθίζει και όταν συνηθίσει λέει όπα φίλε άραξε εδώ ειμαστε , no need to change . Αν ηταν έτσι κανένας δεν θα έτρωγε τα στεγνά κρέατα, δεν ειναι νόστιμα και κοστίζουν παραπάνω, θα μετράγαμε θερμίδες και θα τρώγαμε λιγότερη ποσότητα ε στην τελική πάω να τσιμπήσω ενα οικογενειακό παγωτό απο τα lidl, θα τρώω πρωί βράδυ παγωτό και φθηνό ειναι και αρκετό γάλα έχει , αρκεί να παραμείνω στις θερμίδες μου αχχαχαχαχαχα δεν κρατήθηκα , είμαι στις μέρες μου 4
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 By the way κλουβια αυγα δεν πωλουνται , αν θα πετυχεις α ειναι ειτε απο τζιτιπι εταιριουλα ειτε απο πλανωδιο . Σχετικα με το ποια ειναι τα "stats" μου --> μεταφραση ; Νικοτς , εσυ το βλεπεις απλα οικονομικα και τι σε συμφερει για να προμηθευτεις πρωτεινη. Εγω αυτο που ρωτησα ειναι το τι ειναι αυτο που θα με κανει να μπω στην διαδικασια να κατσω να πω "ωωωππ !! Που παω ο Καραμητρος ;; Ποια αυγα και ποια μελια και ποια κοτοπουλα ;; Πρεπει να αγορασω πρωτεινη/ταυρινη/whatever για να κανω μια ρημαδογυμναστικη και να φτιαξω το σωμα μου" και επειτα να κατσω να μετρησω ποσα μιλιγκραμ πρωτεινης πρεπει να παρω για να πιασω τα standarts του καθωσπρεπει γυμναζομενου . Προφανως και το παρουσιαζω καπως υπερβολικα , αλλα δεν αντιλαμβανομαι την λογικη του εξτρα συμπληρωματος καθοτι εξω απο τον χορό του φανατικου γυμναστηριοπληκτου Και μη κολλατε στην λεξη , no offense , μεγαλοι ανθθωποι ειμαστε , καταλαβατε τι εννοω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις