nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καμια πρωτεινη υπαρχει για αρχαριο? Μιλαμε για γυμναστηριο 3 μηνων. Βαρος 89 κιλα υψος 1.88. Κατι σε οσο το δυνατον οικονομικοτερο και καλο. Τωρα μπατζετ κανα 40αρι αν γινεται. Επαιρνα την QNT Delicius whey με βανιλια. 47 g πρωτεινη 6 g υδατανθρακες και 4 g λυπαρα. Κατι παρομιο σαν αυτην ???? πολλές , διάλεξε μια που σου αρέσει η γευση(δες κανα review αν πίνεται) και η τιμή της και πάρε το πρωτείνη για αρχάριο δεν το καταλαβαίνω , ειναι λες και λες "γάλα/κρέας κλπ για αρχάριο?" το πόσους μήνες γυμνάζεσαι δεν λέει κάτι για το αν θα πάρεις πρωτεΐνη η όχι , αμα σε βολεύει για τον Α-Β λόγο να πίνεις τις πρωτεΐνες σου για να συμπληρώσεις αυτό που δεν μπορείς για κάποιο λόγο απο το φαγητό πάρε, κλαιν μονο whey να κοιτάξεις να ειναι γιατι οι άλλες ειναι, μην πετάξεις τα λεφτά σου σε ζάχαρες , αμα σου έρθει για γλυκό να το διαλέξεις εσύ και όχι η κάθε εταιρία που για λόγους marketing θα την ονομάσει mass και πρωτεΐνη όγκου και κολοκύθια τούμπανα 3
bosei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο και στους δυο! Ζηλεύω ιδιαίτερα τα καθίσματα γιατί εμένα είναι για τα πανηγύρια . Βέβαια κουράζομαι πολύ στην δουλειά αλλά θα έπρεπε να είναι παραπάνω 82,5 που κάνω τώρα. 1x170kg Με λίγη τύχη προς το τέλος του χρόνου και αν πάνε όλα πάνε καλά θα δοκιμάσω για 187,5 κιλά που είναι δυο φορές το σωματικό μου βάρος(93,5). Με τέτοιες άρσεις περίεργο που είναι τόσο κάτω τα squat. Έχεις δοκιμάσει low bar ? Για το βίντεο ωραίος...τα έχεις εύκολα. Ένα μικρό fix που μπορείς να κάνεις και να φτιάξεις λίγο την κίνηση. Αν παρατηρήσεις με το που σηκώνεται η μπάρα από το έδαφος πάει προς τα εσένα και μετά πάνω. Εκεί αφού έχεις πάρει το slack από την μπάρα ρίξε και ένα γερό πάτημα στα φτερά να ενεργοποιηθούν και να έρθει εξαρχής η μπάρα κοντά σου. Έτσι θα έχεις ίσιο bar path και άρα θα είσαι πιό αποδοτικός.
yannis27gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Λίβε μια χαρά σε βλέπω. Μόλις φύγει το λιπάκι και δείξουν τα σχήματα θα είσαι σούπερ, μπράβο. Αφού γουστάρεις δύναμη, μη βιαστείς να στεγνώσεις. Πάνε άλλους 2 μήνες για δύναμη και ξεκινα στέγνωμα από το Φεβρουάριο. Προτείνω στον δάσκαλο Μαους να καθιερωσει μια στήλη: Η άσκηση της εβδομάδας και να μας δίνει τα φώτα του με μια προχωρημένη άσκηση που δε θα τη βρίσκαμε μόνοι μας ή δε θα της δίναμε τη δέουσα βαρύτητα, ή κανένα σούπερ σετ για επιπλέον φούσκωμα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σε λιγο θα παω για προπονηση, θα κανω το προγραμμα που ποσταρα, μετα θα ξαναδοκιμασω την δυναμη μου...
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω προτεινω αυτη που εκανα σημερα. https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vUOEVL_xGJHtaKL-gJAK&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=510#facrc=_&imgrc=qXHUTDsOVhwRLM%253A%3BJFoa78aTlBFtNM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.oneman.gr%252Fkeimena%252Fmen_s_only%252Fbody%252Farticle2297830.ece%252FBINARY%252Fw540%252Fhands_p04.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ifitnessbook.com%252Fodigos-gymnastiriou-3%252F2013-11-01-16-16-07%252Fitemlist%252Ftag%252F%2525CE%2525A4%2525CF%252581%2525CE%2525B9%2525CE%2525BA%2525CE%2525AD%2525CF%252586%2525CE%2525B1%2525CE%2525BB%2525CE%2525BF%2525CE%2525B9%3B540%3B380 Αλλα να σαι στα γονατα... μην βαλεις πανω απο πεντε και πεντε κιλα...
Adon1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιόν λόγο κάποιος αθλούμενος πρέπει οπωσδήποτε και υποχρεωτικά να πάρει πλην των φαγητών που τρώει κανονικά , extra σκευάσματα συμπληρωμάτων ;
Adon1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό σκέφτομαι και εγώ . Ωστόσο βλέπω στο θέμα αυτό τόσο να καταναλώνονται απο πολλούς όσο και να προτείνεται η αγορά τους . Να υποθέσω πως η κατανάλωσή τους συνοδεύεται απο μηνιαίο / 3μηνιαίο / εστω 6μηνιαίο ιατρικό έλεγχο αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιόν λόγο κάποιος αθλούμενος πρέπει οπωσδήποτε και υποχρεωτικά να πάρει πλην των φαγητών που τρώει κανονικά , extra σκευάσματα συμπληρωμάτων ; ποιος ειπε οτι πρεπει να παρει ντε και καλα καποιος συμπληρωματα? το πρεπει και το υποχρεωτικα ειναι το ιδιο πραγμα οποτε ειναι περριτο 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Όχι κατ'εμέ Άδωνη.Παίρνεις supplements μόνο αν θεωρείς ότι δεν τρέφεσαι σωστά και έχεις έλλειψη κάποιων συστατικών. Π.χ εγώ παίρνω βιταμίνες optimen επειδή πολλές φορές ξεχνώ να φάω κάποια φρούτα. Αν ενδιαφέρεσαι για πρωτείνη δες αυτό το άρθρο και αποφάσισε αν σου χρειάζεται στην διατροφή σου. http://www.quickanddirtytips.com/health-fitness/healthy-eating/know-your-nutrients/how-much-protein-can-the-body-absorb?page=all Τέλος,πάρε και μια λίστα με την ποσότητα πρωτείνης στις δημοφιλείς τροφές. http://www.doctorvasiliadis.gr/trofes-proteines.html Προσωπικά,προσπαθώ καθημερινά να καλύπτω τις ανάγκες μου μέσω τροφών και όχι σκευασμάτων.
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αιματολογικο ελεγχο ετσι κ αλλιως καλο ειναι να κανουμε μια φορα το χρονο ξερω γω ολοι οι ανθρωποι ειδικα απο μια ηλικια κι επειτα. Τωρα για πιο συχνα, εξαρταται τι συμπληρωματα παιρνεις... Βοταμινες χορηγουνε κι οι γιατροι ξερω γω χωρις εξετασεις. Ή για πρωτεινη ορου γαλακτος, τι εξεταση να κανεις; Δε χρειαζεται. Εγω παιρνω ω3 (νταξει εκανα το λαθος κ πηρα σε υγρη μορφη, μη το κανει κανενας!) επειδη δε τρωω καθολου ψαρια, τα σιχαινομαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Όχι κατ'εμέ Άδωνη.Παίρνεις supplements μόνο αν θεωρείς ότι δεν τρέφεσαι σωστά και έχεις έλλειψη κάποιων συστατικών. Π.χ εγώ παίρνω βιταμίνες optimen επειδή πολλές φορές ξεχνώ να φάω κάποια φρούτα. Αν ενδιαφέρεσαι για πρωτείνη δες αυτό το άρθρο και αποφάσισε αν σου χρειάζεται στην διατροφή σου. απο τη στιγμη που ξεχνας να φας φρουτα και δεν ξεχνας να φας χαπια σημαινει οτι το κανεις συνειδητα και το "ξεχναω" ειναι απλα δικαιολογια. Αν ξεχνας να φας φρουτα οτι θμηθεις να παρεις το χαπι φαε το φρουτο τοσο απλα! Επισης αν καποιος δεν τρεφεται σωστα διορθωνει την διατροφη δεν παιρνει συμπληρωματα.. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλά και πρέπει δεν υπάρχει στο θέμα της διατροφής , εγώ προσωπικά με διατροφή που δεν ειχε ούτε ω3 ούτε πολλές απαραίτητες βιταμίνες και μη το αναλύσω , είχα τις καλύτερες εξετάσεις που θα μπορούσα να έχω , αφου και ο γιατρός απορούσε όταν του ειπα πως τρεφόμουν τότε. Αλλα προσωπικά επειδή δεν βλέπω στο μέλλον ούτε να αγοράζω συμπληρώματα (οπως και μηνες τώρα) ούτε να κάνω περίεργες διατροφές , δουλεύω κάτι που μπορώ να το κάνω για πάντα ωστε να εξασφαλίσω υγεία + καλή σωματική κατάσταση δια βίου. (για να μην παρεξηγούμαστε το θέμα της υγείας δεν μπορείς να το εξασφαλίσεις με κανένα τρόπο αλλα να αυξήσεις τις θετικές πιθανότητες )αν μου τη βαρέσει σε μια γράμμωση/όγκο να κάνω κάτι ιδιαίτερο θα το κάνω , αφού έχω πρώτα κάποια στάνταρντς που θα μπορώ να γυρίσω σε αυτά αν για τον Α-Β λόγο δεν μπορώ/θέλω να το συνεχίσω. Τώρα αμα βλέπω ανθρώπους να μην ξέρουν τι χρειάζονται και να βασίζονται σε συμπλήρωμα το νιώθω λάθος ,το συμπλήρωμα δεν πρέπει να ειναι κάτι που βασιζόμαστε για κανένα λόγο , ειναι μια εύκολη λύση , μια εναλλακτική, σου λύνει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις.τώρα απο κει και πέρα το να θέλει κάποιος συμπληρώματα για την placebo δράση τους ειναι καθαρά δικό του θέμα , προσωπικά δεν πετάω τα λεφτά μου για κανένα λόγο , αν ήταν άλλες εποχές ίσως να το σκεφτόμουν ποιο χαλαρά αλλα στην εποχή μας όταν το συμπλήρωμα γίνετε έξτρα έξοδο και ξεπερνά τα 50 euro το μήνα τότε να το χέ , Είχα πάρει ενα νιτρικό for fun και μόνο μετά απο καιρό γιατι γενικά τα νιτρικά δεν τα συμπαθώ ούτε με χρειάζονται και ξενέρωσα οταν διαπίστωσα οτι το συγκεκριμένο όντως έδινε πόνο λόγο 1 3-dimethylbutylamine ΑΛΛΑ --->A synthetic stimulant never tested in humans, 1,3-dimethylbutylamine (DMBA), is identified in multiple dietary supplements DMBA chemical structure similar to other banned stimulants DMAA and Ephedrine my point is , αν για τον χ/y λόγο μετά απο 3-4 χρόνια βγάλουν απαγόρευση επειδή προκαλεί τάδε προβλήματα και έχεις κάνει υπερχρήση οπως κάνει η πλειοψηφία οταν βρει κάτι "νόμιμο που δουλευει"(γιατι με 1-2 φορές ειναι σχεδόν αδύνατον να πάθεις κάτι αν εισαι υγιής , ότι κ αν ειναι αυτό) θα νιώθεις τόσο μαλάκας που θα αναρωτιέσαι αν άξιζε να γίνεις πειραματόζωο και η ανταπάντηση ειναι αυτονόητη .οπότε πάρτε τα συμπληρώματα που σας χρειάζονται πραγματικά και κρατήστε στο μυαλό σας οτι επειδή έχει έγκριση απο τον fda δεν πάει να πει οτι ειναι και ασφαλές . in fact σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και να προκαλέσεις στον οργανισμό σου χειρότερα προβλήματα κ απο τη "σωστή" κοντρολαρισμένη χρήση απαγορευμένων ουσιών(νόμιμοι "λιποδιαλυτής" βλέπε mitotropin etc που μπορούσε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να απορυθμίσει την σωστή λειτουργία του θυρεοειδή). either way it doesnt worth it 2
Mau-Maus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 οσοι χαλιεστε με τους πολλους μυες στην γυναικα εχετε και αυτην την εναλακτικη στα ονειρα σας βεβαια υγ 1. μαργαριτα και λοιποί ριξε μια μτια εδω http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1.html#.VIRlxskohZn και κοφτε την την μαλακια ! υγ 2 φιλε τζον ευχαριστως ομως δεν νομιζω να μετρησω πολλες βδομαδες ακομη εδω μεσα 4
wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί ρε φίλε, σου "κόλλησε" κάποιος άσχημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις