yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν και μετά απο 2 μήνες ακατάπαυστα στο gym 4 φορές την εβδομάδα και παρ'όλο που είμαι κουρασμένος το ψήνω να πάω και αύριο. Προτείνετε να κάνω αερόβια ή βάρη; Τις καλύπτω όλες τις μυικές ομάδες τις άλλες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω.. Αν έχει το γυμναστηριο σάκο, κάνε μποξ. Pure pleasure!
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μποξ;; Δεν πρεπει να ξερει που βαραει; Ενα στραμπουλιγμα και θα μεινει για καμια εβδομαδα εκτος... Ασε που δεν θα ξερει τι να κανεις.. Πανε φιλε κανε διαδρομο. Μετα κανε το Workoutkiller by dakon. πεντε επαναληψης καθε ασκηση τουλαχιστον τρεις φορες αναμεσα στις ασκησεις διαλλειματα δεν υπαρχουν. Βαρος που να μπορεις να σηκωσεις. sldl κωπηλατικη με μπαρα, στρατιωτικες, μπροστινα σκουτ, καμψεις, ροδα κοιλιακων. Αυτα πεντε επαναληψεις τρια σετακια. Μετα κανε καναδυο σετακια περπατημα με αλτηρες να γουσταρεις μαζι με το περπατημα των αλτηρων, εγω εκανα και τραπεζια, σταματουσαν βαρουσα πεντε περπατουσα. Μετα εχε εκει κοντα ενα εμποδιο που μπορεις να πηδηξεις και πηδα .. οσο αντεχεις. Α... αν ειναι να με βριζεις μετα το δεχομαι...χχχαχαχ
FreakBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εχετε να προτεινετε κανενα καλο βιντεακι για squat για τους αρχαριους;;
alex_000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχει το γυμναστηριο σάκο, κάνε μποξ. Pure pleasure! 3 οροφοι gym και δεν εχουνε γαμω τη μανα τους. 2
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 και ενα full body απο τις ασκησεις απαρτιζεται? εχουμε κανενα να δω ασκησεις-σετακια-επαναληψεις ? Πέρα από τις βασικές κάνε επιπλέον 1 άσκηση για κάθε μυϊκή ομάδα από 3-4 σετάκια. εχετε να προτεινετε κανενα καλο βιντεακι για squat για τους αρχαριους;; Γενικά υπάρχουν άπειρα. Όσο μαθαίνεις την άσκηση θα μάθεις ποιά βασικά σημεία πρέπει να κοιτάς και θα φτιάξεις την τεχνική πάνω στα δικά σου μέτρα.
kuzko21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πέρα από τις βασικές κάνε επιπλέον 1 άσκηση για κάθε μυϊκή ομάδα από 3-4 σετάκια. δηλαδη bench press + flies OHP + ? squat + leg curl (?) bent over row + lat pull down (?) biceps curl deadlift κατι τετοιο? δε θα βγω εκτος χρονου?
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη bench press + flies OHP + ? squat + leg curl (?) bent over row + lat pull down (?) biceps curl deadlift κατι τετοιο? δε θα βγω εκτος χρονου? OHP + lateral raises squat + leg curl...είναι overkill squat+άρσεις+leg curl (εκτός κι αν έχεις θέμα με hamstrings). Βάλε καμία προβολή να πιάσεις τα πάντα πάλι. Barbell row + Pull ups Bicep curls + καμία για τρικέφαλο. Γαμπούλες Και ανάλογα πως είσαι τίποτα ασκήσεις για rear delts, traps. Πάντως ναι ξεφεύγεις σε χρόνο. Ειδικά αν πας για δύναμη στις big 3 πιάνεις 2ωρο έυκολα. Μπορείς πάντως να κάνεις τις "απλές" ασκήσεις super set/δισετ για να κόβεις χρόνο. Έφυγα να τεστάρω 1RM σε squat και πάγκο.
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σιγά ρε λίβε το φοβερό. Δεν είπα να πάει για μποξέρ ο άνθρωπος. Για το μποξ ως αεροβική τα πράγματα ειναι απλά. Δένεις καλά τον καρπό με τον κατάλληλο επίδεσμο, φοράς τα γάντια, βλέπεις 2-3 βιντεάκια για τα βασικά στην τεχνική, κι αρχίζεις. 10 λεπτα μποξ σε στυλ ΗΙΙΤ ισούται με μία ώρα στο βαρετό διάδρομο + την απόλαυση του κοπανίσματος + δεν προκαλείς καμία βλάβη στα γόνατα όπως στο διάδρομο. Εσύ έψαχνες λάστιχο για να ξεδίνεις με το σφυρί. Πέρνα μια μέρα από δω να δοκιμάσεις πώς είναι το μποξ και θα δεις για πότε θα αγοράσεις το δικό σου σάκο
alex_000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 John, βρες κάποιον, σκάσε λιγα λεφτά και κάνε 4-5, 2ωρα ιδιαίτερα μαθήματα πυγμαχίας. Θα σου κάνει πάρα πάρα πολύ καλό. Οχι παραπάνω, απλά για να συνεχίσεις στον ίσιο δρόμο, και με την σωστή νοοτροπία. Κρίμα που δεν είμαι Σαλόνικα θα στα έδειχνα τζάμπα.
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 PR στα squat: 1 rep στα 150 . Μόνο που το "opener" μου ήταν 10 κιλά πάνω από το προηγούμενο 1RM (120) το καταυχαριστήθηκα. Ήταν να δοκιμάσω και στον πάγκο μονή αλλά δυστυχώς στα squat με τα 150 επειδή προσπαθούσα να γίνω όσο πιό tight γίνεται στο upper back παρά-ζορίστηκε ο αριστερός αγκώνας και παρέδωσε πνεύμα. Μέχρι και το un-rack με τα 90 που έκανα, επιτυχία ήταν. 8
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 με τους πακιστανικους κοιλιακους , με αυτα και με αυτα , ξεχασατε τον νικολα !! νικολα χρονια πολλα ρεεεεεεεε !! πολυχρονος - παντα γερος και τουμπανιασμενος 3
alex_000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 PR στα squat: 1 rep στα 150 . Μόνο που το "opener" μου ήταν 10 κιλά πάνω από το προηγούμενο 1RM (120) το καταυχαριστήθηκα. Ήταν να δοκιμάσω και στον πάγκο μονή αλλά δυστυχώς στα squat με τα 150 επειδή προσπαθούσα να γίνω όσο πιό tight γίνεται στο upper back παρά-ζορίστηκε ο αριστερός αγκώνας και παρέδωσε πνεύμα. Μέχρι και το un-rack με τα 90 που έκανα, επιτυχία ήταν. Απο οτι θυμαμαι το αρχικο βαρος συμετοχης για τις περισσοτερα powerlifting meets στην Ελλαδα, ειναι 150. (Λογικα για την κατηγορια κιλων σου θα ειναι λιγοτερα). Αφου προπονεισαι που προπονεισαι κατεβα καπου.
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 PR στα squat: 1 rep στα 150 . Μόνο που το "opener" μου ήταν 10 κιλά πάνω από το προηγούμενο 1RM (120) το καταυχαριστήθηκα. Ήταν να δοκιμάσω και στον πάγκο μονή αλλά δυστυχώς στα squat με τα 150 επειδή προσπαθούσα να γίνω όσο πιό tight γίνεται στο upper back παρά-ζορίστηκε ο αριστερός αγκώνας και παρέδωσε πνεύμα. Μέχρι και το un-rack με τα 90 που έκανα, επιτυχία ήταν. Απο οτι θυμαμαι το αρχικο βαρος συμετοχης για τις περισσοτερα powerlifting meets στην Ελλαδα, ειναι 150. (Λογικα για την κατηγορια κιλων σου θα ειναι λιγοτερα). Αφου προπονεισαι που προπονεισαι κατεβα καπου. Αλεξ δεν παιζει...δεν το σκεφτομαι καν ακομα. Οταν ανεβουν κι αλλο τα κιλα ισως περασει απο το μυαλο μου
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Γιαννη αλλο να χεις μια γνωση του θεματος και αλλο να πας να κοπανας σαν κατσικι... Εχει μεγαλη διαφορα πιστευω... Καλυτερα αυτο που του προτεινα αλλα μην φορτωσει πολλα κιλα.. οσα μπορει οσες φορες μπορει.
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αϊ μωρέ "κοπανάς σαν κατσίκι". Τι ξέρουν τα κατσίκια από κοπάνισμα; Να λεγες τουλάχιστον "κοπανάς σαν καγκουρώ", να έλεγα ότι νιώθεις από το αντικείμενο... Άλεξ, το έχω στο νου μου γιατί πραγματικά μου αρέσει η πυγμάχια, τουλάχιστον να βαράω σάκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις