aekoriginal21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Να το πεθάνω καμιά ώρα φάση (αν δώ πως βγαίνει) ή χαλαρά; Η αερόβια που κάνω εντός του προγράμματος έχει μειωθεί αρκετά (κανά 10λεπτο σύνολο καθημερινά).
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα σημασια δεν εχει τοσο ποση ωρα θα κανεις, οσο το ποσο εντονα. Αν πχ ανεβεις στο διαδρομο και κανεις μια ωρα στο.. 6 δεν εχει νοημα. Η κανε μιση ωριτσα διαλειμματικα περπατημα/τρεξιμο ή περισσοτερο σε γρηγορο περπατημα με ανηφορα. Τελικα δε βγηκα σημερα για να μαι σε θεση να παω τζιμ αυριο.
Adon1s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Υποθέτω πως σαφέστατα έχει να κάνει και με το επίπεδο του καθενός , αλλά στη διαλλειματική στον διάδρομο για εναν αρχάριο όπως εγω , το 3λεπτά γρήγορο περπάτημα - 2μιση λεπτά τρέξιμο καλό το λές ;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ας βαλουμε και εμεις τα μαξ μας.squat πλεον στα 120χ 3deadlifts 160x2πιεσεις ορθιος ωμους 60x3στηθος 2χ100[θελουμε δουλεια εδω]Μια φωτο πως ειμαι τωρα. Τα ποδια και οι πλατες ειναι μια χαρα,αυτο που δεν εχω ειναι traps και πηχεις,τα εχω παραμελησει.1.72-76 κιλα,22 χρονων 13
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 σωκράτη, καλός.όντως λίγο πόνο στο στήθος θες. τώρα για τραπεζοειδή και κάτω κορμό, τι να πούμε δεν φαίνεται και τίποτα
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σωκρατης γαμας οχι μονο καλος.. Καλ την σημερον ημερα τα παιδια εχουν.δυναμη λεμε... Μπραβο... Εγω ακομα ειμαι νηπιο....
nicoc89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ας βαλουμε και εμεις τα μαξ μας. squat πλεον στα 120χ 3 deadlifts 160x2 πιεσεις ορθιος ωμους 60x3 στηθος 2χ100[θελουμε δουλεια εδω] Μια φωτο πως ειμαι τωρα. Τα ποδια και οι πλατες ειναι μια χαρα,αυτο που δεν εχω ειναι traps και πηχεις,τα εχω παραμελησει.1.72-76 κιλα,22 χρονων πολύ ωραίος , μπράβο Σωκρατης γαμας οχι μονο καλος.. Καλ την σημερον ημερα τα παιδια εχουν.δυναμη λεμε... Μπραβο... Εγω ακομα ειμαι νηπιο.... έλα μωρέ που εισαι νήπιο... σκέψου το αλλιώς , αν φτάναμε στο max του σώματος σε 1-2 χρόνια αργότερα τι θα κάναμε? (μην απαντήσεις , ξέρεις ήδη την απάντηση). Ειναι καλό να έχεις περιθώρια βελτίωσης , έτσι αποφεύγεις να σου μπουν ιδέες να το πας παραπέρα ,γιατι σε όποιον το γουστάρει κάργα θα του μπουν ιδέες , έστω θα περάσουν φευγαλέα απο το μυαλό, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια ,στις ηλικίες μας , που το μυαλό όσο σοβαρός και να είσαι μπορεί να σου παίξει άσχημα παιχνίδια the thing is , ότι genetics και να έχεις , ότι και να συμβαίνει στη ζωή σου, αν βρίσκεις χρόνο και όρεξη να προσπαθείς πάντα θα γίνεσαι καλύτερος. Θα σου πάρει παραπάνω χρόνο απο τον φίλο/γνωστό σου ? δεν πειράζει , η ικανοποίηση παραμένει η ίδια. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αλεξ/Φωτη καποιος απο εσας ειχε ρωτησει ασκησεις για αυχενα και σημερα επεσα σε αυτο http://www.weight-lifting-workout-routines.com/Neck_Exercises.html
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αλεξ/Φωτη καποιος απο εσας ειχε ρωτησει ασκησεις για αυχενα και σημερα επεσα σε αυτο http://www.weight-lifting-workout-routines.com/Neck_Exercises.html Εγω ειχα ρωτησει thanks spect.Τις κανω και εχω να προετοιμαστω μεχρι το καλοκαιρι να παω Spa οποτε υπαρχει χρονος. Socratis καλος και τα κιλα που παιζεις για το σωματικο σου βαρος ειναι αριστα . Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13
kuzko21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρες , Προσπαθώ να βρω κατι σε διήμερο σπλιτ γιατι ενέκεν φανταρικου εχω απομακρυνθεί απο οτιδήποτε σε μπαρα που μπαίνουν κιλά πανω της και η μόνη που βλεπω ειναι της πύλης. Τεσπα , έπεσε στρατός και IELTS μαζι και τουλάχιστον για 2-3 μήνες ακομα δεν εχω χρόνο ούτε για κλασιμο αλλα δεν μπορω να το αφήσω και άλλο , ήδη αρχίζω και ξενερώνω με τον εαυτό μου.(μόλις ξεμπέρδεψε με αγγλικά θα το κάνω 3) Έριξα μια μάτια στο παρακάτω του Ντακον αλλα δεν ξερω αν μου ταιριάζει. 1η Μέρα Squat: Ramp up to 100kg, Κάνω όσες μπορώ με 100 κιλά. Είμαι στις 11 τώρα , στόχος είναι οι 25. Καλή μου τύχη. Bench press: Ramp up to 5RM ανεβάζω κάθε εβδομάδα 2,5 είμαι στα 105 αυτό τον καιρό και ανεβαίνω. Lat pulldowns: 3x όσα νιώθω για 8-10 και superset με Sitted Leg curls Dumbell Rows: 3x8 και superset με cable crunches Hyperextensions: 3x w/e αλλά χρειάζομαι και κάτι να αποσυμπιέζει την σπονδυλική στήλη. Τα leg curls και cable crunches μπήκαν για να διορθώσουν την υπερλόρδωση (μικρή) λόγω σφιχτών quads και erectors. Εννοείται 2 φορές την εβδομάδα (και λίγες είναι) κάνω διατάσεις και πατιέμαι με foam ρολλερ. To μπαλάκι του τένις στην πλάτη έχει σώσει ζωές παιδιά. Δουλέψτε το και θα με ευχαριστείτε μετά. 2η Μέρα Squat: 3x3 και ανεβαίνω κάθε εβδομάδα OHP ή Dips. Ότι γουστάρω, τώρα προτιμώ τα dips για το στήθος λίγο παραπάνω. Deadlift: Ramp up to singles και όσο πάει χωρίς να πεθάνω superset με cable crunches Lat pulldowns superset με Sitted leg curls,: 3x8 Hyperextensions: 3xw/e. Γενικότερα πάμε να ανεβάσουμε λίγο τα νουμερά μας χαλαρά πάλι. Είχα πέσει αρκετά μετά το καλοκαίρι. Σιγά σιγά τα ανεβάζω. Έχει πολύ συμπυκνωμένη πληροφορία αυτό το post. Πρέπει κανείς σιγά σιγά να αρχίσει να διαβάζει καλύτερα τις ανάγκες του και το σώμα του και να καταλάβει τι πρόγραμμα πρέπει να.... Γενικα θέλω να μείνω στα ελεύθερα βάρη με τις βασικές ασκησεις χωρισμένες σε 2 μέρες... Καμία πρόταση παραπάνω? Ευχαριστώωωω
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Kuzko πας είτε σε upper/lower είτε full body όποτε πηγαίνεις gym. Upper lower επέλεξε αν θες να χτυπάς λίγο παραπάνω μερικούς μυς αλλά με την συχνότητα 1 φορά/βδομάδα ή full body που θα κάνεις λιγότερη δουλειά, δηλαδή 4-5 σετ ανά μυϊκή ομάδα αλλά 2 φορές/βδομάδα.
kuzko21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 γνωμη σου? full body 2 φορες την εβδομαδα ή upper/lower? νομιζω upper lower ειναι καλυτερο... αν καταφερω να το κανω 3 φορες , να παω σε 5x5?
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν θες να ασχοληθείς και να ανεβάσεις squat/bench/deadlift τότε γνώμη μου είναι καλύτερα full body λόγω συχνότητας. Με 3 φορές/βδομάδα είσαι πιό εύελικτος...μπορείς και να πας σε 5*5, πάλι full body, upper/lower/upper κ.ο.κ. κτλπ. 1
kuzko21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 και ενα full body απο τις ασκησεις απαρτιζεται? εχουμε κανενα να δω ασκησεις-σετακια-επαναληψεις ?
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δες εδω. http://www.muscleandstrength.com/articles/forget-steroids-5-fullbody-workouts-for-serious-gains.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις