Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ ο άθλος είναι που θα πας σε κλαμπ και μπουζούκια  :-D.

Χαχα εχω να παω σε κλαμπ απ το καλοκαιρι ! Μπουζουκια νταξει ειχα παει τον οκτωβρη στη θεσσαλονικη :P

Ετυχε να δω ενα βιντεο με τη βανδη που εκανε γυμναστικη κ μου την εδωσε :P λεω κανει αυτη που μου ριχνει τοσα χρονια κ δε θα κανω εγω; Παω να παρω ενα red bull (ναι χρειαζεται σ αυτη τη φαση) κι εφυγα!

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γιαννη η ημερα των ποδιων οταν περναει νιωθω χαρουμενος και ταυτοχρονα πεθαμενος.

Οταν γινεται απλα υπαρχει ο φοβος των σκουοτ που καθε φορα τρωει κωλοδαχτυλα η μπαρα πλεον..χαχαχά,,.

Μπος για στηθος εχω καιρο να κανω πουλ οβελ, flyes,πεκ ντεκ.

Πλατη εχω καιρο να κανω latpull down, καθιστη κωπηλατικη στην τροχαλια, κωπηλατικη με ενα χερι, αναποδη λαβη με κωπηλατικη μπαρας.

Ωμους εχω καιρο να κανω εκτασεις, προτασεις, αναποδο πεκ ντεκ δεν εχω κανει σχεδον ποτε,τραπεζια στα συνδυαζω.

Ποδια εχω καιρο να κανω προβολες, πηδηματα πανω απο εμποδιο.

Δηλαδη μου λες να κανω ενα προγραμμα με αυτες τις ασκησεις κυριως..

Δημοσ.

Μια φορα την βδομαδα εχεις leg day ?  εσυ κανεις στο σπιτι σωστα ?Τι ασκησεις κανεις θελω να πω καλυπτεις το φασμα χωρις μηχανηματα?

Ναι, δεν προλαβαίνω παραπάνω. Και μία που κάνω για μένα είναι άθλος αλλά γουστάρω κάργα γυμναστική, αλλιώς δε θα το κανα.

Έχω κι εγώ αμφιβολία αν καλύπτω το φάσμα, γράφω τις ασκήσεις και μου λέτε. Ιδού:

1. προβολές ποδιών με αλτήρες

2. Γάμπες,

3. leg curl - δεν ξέρω αν είναι αυτό, είναι η άσκηση που το κάθεσαι, το μηχάνημα είναι κάτω από τα καλάμια και σηκώνεις τα πόδια μέχρι να ισιώσουν

4. Σκουοτ -μέχρι λίγο κάτω από τη μέση, το ass to grass μου προκαλούσε πόνο στα γόνατα

5. Μια άσκηση που στέκεσαι με την πλάτη στον τοίχο και κάθεσαι σε αόρατη καρέκλα, 3 επαναλήψεις επί όσο αντέξω

6. Good morning

7. Γάμπες, άλλη άσκηση από την παραπάνω

Όλα 3*8+ σετ, γάμπες 3*20 κάθε πόδι

Δημοσ.

Μπος για στηθος εχω καιρο να κανω πουλ οβελ, flyes,πεκ ντεκ.

Πλατη εχω καιρο να κανω latpull down, καθιστη κωπηλατικη στην τροχαλια, κωπηλατικη με ενα χερι, αναποδη λαβη με κωπηλατικη μπαρας.

Ωμους εχω καιρο να κανω εκτασεις, προτασεις, αναποδο πεκ ντεκ δεν εχω κανει σχεδον ποτε,τραπεζια στα συνδυαζω.

Ποδια εχω καιρο να κανω προβολες, πηδηματα πανω απο εμποδιο.

Δηλαδη μου λες να κανω ενα προγραμμα με αυτες τις ασκησεις κυριως..

Ναι Λίβε...βάλτες σε συνδυασμό με τις βασικές

Ναι, δεν προλαβαίνω παραπάνω. Και μία που κάνω για μένα είναι άθλος αλλά γουστάρω κάργα γυμναστική, αλλιώς δε θα το κανα.

Έχω κι εγώ αμφιβολία αν καλύπτω το φάσμα, γράφω τις ασκήσεις και μου λέτε. Ιδού:

2. Γάμπες,

3. leg curl - δεν ξέρω αν είναι αυτό, είναι η άσκηση που το κάθεσαι, το μηχάνημα είναι κάτω από τα καλάμια και σηκώνεις τα πόδια μέχρι να ισιώσουν

4. Σκουοτ -μέχρι λίγο κάτω από τη μέση, το ass to grass μου προκαλούσε πόνο στα γόνατα

5. Μια άσκηση που στέκεσαι με την πλάτη στον τοίχο και κάθεσαι σε αόρατη καρέκλα, 3 επαναλήψεις επί όσο αντέξω

6. Good morning

Γιάννη από ποικιλία είσαι εντάξει. Εγώ θα επικεντρωνόμουν στο progression του squat πρώτα απ' όλα και μετά τα υπόλοιπα. Άρχισε να παίρνεις στα σοβαρά το ανέβασμα των squat και θα ακολουθήσουν τα πάντα

• Like 3
Δημοσ.

2. Γάμπες,

6. Good morning

Καλα εισαι καλυπτεις ολα τα βασικα μερη με το παραπανω  και που κανεις τοσες χωρις οργανα   επιτυχια ειναι .Συμφωνω με οσα ειπε ο Bosei σχετικα με τα squat  η πιο  σημαντικη ασκηση με διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

2. Γάμπες,

6. Good morning

Leg extensions, όχι leg curls. Τα leg curls είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα που λέτε για squat , δοκιμάζω τελευταία αργές εκτελέσεις με βαθύ κάθισμα έτσι κ αλλιώς οπως πάντα και ειναι γάμησε τα 
αλλα πάω σε μεγάλο rep range και τα κιλά μου τα κρατάω χαμηλά , μέχρι τα 90 , γιατι πριν μερικές εβδομάδες μου έπεσε 40kg αλτήρας (την ώρα που τον κατέβασα απο 3κέφαλα καθιστός μου γλίστρησε απο τα χέρια) στο γόνατο .
Το πως τη γλίτωσα με λίγες ενοχλήσεις δεν ξέρω, αλλα ξύπνησα την άλλη μέρα με τρελό πόνο και το γόνατο ηταν μαγκωμένο σε γωνία , ενώ κοιμήθηκα με τα πόδια μου τεντωμένα.  Δεν πήγα σε γιατρό γιατι αφότου σηκώθηκα δεν με ξαναενόχλησε αλλα άρχισα να προσέχω λιγο , είδα και άτομο με σακατεμένα πόδια που ήρθε με καροτσάκι και αναθεώρησα . καμία σχέση με squat , απο άλλο το έπαθε αλλα μου χτύπησε καμπανάκι.

Απο αυτό που βλέπω αν δεν εισαι powerlifter τα 80-90-100kg ειναι αρκετά για τους περισσότερους για να αναπτύξουν ποδάρες
μπορεί να κάνω και λάθος αλλα εγώ έτσι το βλέπω. 

αυριο θα πάω να πάρω παπούτσια για τρέξιμο να αρχίσω ανα 2ρη 15min σε διάδρομο και κάθε Κυριακή έξω στη φύση  :P

• Like 3
Δημοσ.

Το chin-up δεν είναι για στήθος. Πλάτη κατά βάση και δικέφαλος. Diamond push-ups είναι πράγματι τρικέφαλοι. 

Κάνε όποιους συνδυασμούς θες, αρκεί να μην είναι εντελώς άκυροι π.χ. στήθος-γάμπες.

Εννοώ την άσκηση στην οποία οι παλάμες "βλέπουν" το σώμα μου, με μπέρδεψες τώρα, λέγονται chin ups ή pull ups...;

Δημοσ.

Γραφω τα pr μου αυτη την εβδομαδα σις βασικες ασκησεις.

Κυριακη πιεσεις στηθους σε ιδιο παγκο με μπαρα 1*5@80 1*5@85 1*3@90

Δευτερα σκουοτ 1*5@90 1*3@95 1*1@105

Τεταρτη στρατιωτικες 1*5@47,5 1*5@50 1*1@52,5

Σημερα αρσεις θανατους 1*5@100 1*5@110 1*3@120

Αυτα.

Αυριο μπορει να ανεβασω πως ειμαι, καμια φωτο ετσι να πουμε τι εκανα..

Απο αυτη την κυριακη τα ξεχναω ολα αυτα τα ρεκορ, που για μενα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν θα τα εκανα και ξεκιναω ενα απαιτητικο προγραμμα, οχι τοσο σε βαρος, αλλα σε ενταση.

• Like 3
Δημοσ.

Αν και μετά απο 2 μήνες ακατάπαυστα στο gym 4 φορές την εβδομάδα και παρ'όλο που είμαι κουρασμένος το ψήνω να πάω και αύριο.

Προτείνετε να κάνω αερόβια ή βάρη;

Τις καλύπτω όλες τις μυικές ομάδες τις άλλες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...