bosei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Λίβε σε torrent θα το βρεις κανά kick ass δες και πάτα MI40 Ben Pakulski. Πάντως είναι πολύ απαιτητικό και πολύ διαφορετικό το πρόγραμμα με βάρη. Το κομμάτι της διατροφής και συμπληρωμάτων θα βγάλω μπόλικο ξύδι αν μιλήσω γι αυτό. Για μένα αξίζει κάποιος -τουλάχιστον για αρχή- να πάρει το βασικότερο που προσφέρει το πρόγραμμα που είναι τα intentions. Υπάρχουν κάτι ωραία τρικ που με 30-40 κιλά πάγκο π.χ. βγαίνεις fail σαν να έκανες με 80.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μπος δες αυτο που ποσταρα και πες μου κανενα τιπ, καμια διορθωση... Δεν ψαχνομαι για τορρεντ...
bosei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μπος δες αυτο που ποσταρα και πες μου κανενα τιπ, καμια διορθωση... Δεν ψαχνομαι για τορρεντ... Γράφεις ότι θέλεις να σοκάρεις το σώμα. Κοίταξε να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ'ό,τι έκανες. Κάνε ασκήσεις που δεν έκανες μέχρι τώρα, παίξει πολλά εύρη επαναλήψεων. Παίξε με time under tension. Γενικά κάνε πράγματα που δεν έκανες Για παράδειγμα στο squat κάνε και τίποτα 20άρες, στα flies πάιξε με 60 δεύτερα time under tension. Ρίχτο στην αλλαγή.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα. Ναι θα τα δοκιμασω αυτα. Αλλα το προγραμμα στην μορφη που το εκανα με τις ασκησεις ειναι βατο ή θελει διορθωμα;;
wizzy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Απορία προς όλους τους έμπειρους/έμπειρες με τα βάρη: Μπορεί κάποιος/κάποια, να μου εξηγήσει τι είναι τα super-sets και τα δι-sets; Για τα drop sets είχε κάνει μια αναφορά παλαιότερα ο alex_000, οπότε είμαι καλυμμένος, αλλά τα άλλα δύο τι είναι;
yannis27gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Συνδυάζεις 2 ασκήσεις, είτε για την ίδια μυική ομάδα είτε διαφορετική. Π.χ. κάνεις μια άσκηση για στήθος και χωρίς διάλειμμα κάνεις μία για πλάτη. Ή κάνεις μια για στήθος και χωρίς διάλειμμα κάνεις μια δεύτερη, πάλι για στήθος αλλά διαφορετική π.χ. πάγκο με μπάρα και μετά με αλτήρες. Γενικά είναι ο συνδυασμός 2 ασκήσεων χωρίς διάλειμμα ανάμεσα. Αυτό κάνω εδώ και μήνες, είναι πολύ δυνατό πακετάκι. ---------------------------------- Εδώ και λίγο καιρό, το leg day έχει πάψει να είναι απελπισία day. Επιτέλους τα καλαμάκια δυνάμωσαν αρκετά ώστε να απολαμβάνω το ζόρισμα όπως και στο άνω σώμα. Δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. 2
bosei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα. Ναι θα τα δοκιμασω αυτα. Αλλα το προγραμμα στην μορφη που το εκανα με τις ασκησεις ειναι βατο ή θελει διορθωμα;; Ναι λίβε...η μορφή εντάξει είναι. Από ασκήσεις σου πα. Αν τις περισσότερες δεν τις έχεις ξανακάνει οκ. Αν είναι ασκήσεις που τις κάνεις καιρό απλά άλλαξέ τες. Απορία προς όλους τους έμπειρους/έμπειρες με τα βάρη: Μπορεί κάποιος/κάποια, να μου εξηγήσει τι είναι τα super-sets και τα δι-sets; Για τα drop sets είχε κάνει μια αναφορά παλαιότερα ο alex_000, οπότε είμαι καλυμμένος, αλλά τα άλλα δύο τι είναι; Δισέτ: Κάνεις δύο ασκήσεις συνεχόμενα, χωρίς διάλειμμα της ίδια μυικής ομάδας. Για παράδειγμα κάμψεις δικεφάλων με ίσια μπάρα και κάμψεις με αλτήρες σε επικλινή. Super set: Δύο ασκήσεις συνεχόμενα, χωρίς διάλειμμα διαφορετικής μυϊκής ομάδας (συνήθως ανταγωνιστικής). Για παράδειγμα Κάμψεις δικεφάλων με ίσια μπάρα και close grip bench press. 1
wizzy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δισέτ: Κάνεις δύο ασκήσεις συνεχόμενα, χωρίς διάλειμμα της ίδια μυικής ομάδας. Για παράδειγμα κάμψεις δικεφάλων με ίσια μπάρα και κάμψεις με αλτήρες σε επικλινή. Super set: Δύο ασκήσεις συνεχόμενα, χωρίς διάλειμμα διαφορετικής μυϊκής ομάδας (συνήθως ανταγωνιστικής). Για παράδειγμα Κάμψεις δικεφάλων με ίσια μπάρα και close grip bench press. bosei, thanks man. Στα super sets, γράφεις "συνήθως ανταγωνιστικές". Υποθέτω ότι δεν είναι "απαραίτητο" αλλά με τον τρόπο αυτό πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα, σωστά; Οπότε, να ρωτήσω κάτι άλλο: Το να κάνω chin ups και στο καπάκι diamond push ups, θεωρείται super-set; Σκέφτομαι ότι στην πρώτη άσκηση, γυμνάζονται στήθος και δικέφαλοι και στη δεύτερη τρικέφαλοι. Τι λες;
yannis27gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το chin-up δεν είναι για στήθος. Πλάτη κατά βάση και δικέφαλος. Diamond push-ups είναι πράγματι τρικέφαλοι. Κάνε όποιους συνδυασμούς θες, αρκεί να μην είναι εντελώς άκυροι π.χ. στήθος-γάμπες. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ και λίγο καιρό, το leg day έχει πάψει να είναι απελπισία day. Επιτέλους τα καλαμάκια δυνάμωσαν αρκετά ώστε να απολαμβάνω το ζόρισμα όπως και στο άνω σώμα. Δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Μια φορα την βδομαδα εχεις leg day ? εσυ κανεις στο σπιτι σωστα ?Τι ασκησεις κανεις θελω να πω καλυπτεις το φασμα χωρις μηχανηματα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 εγω χτες εκανα χερια το πρωι και πλατη το βραδυ και μετα μια ωρα στρετσινκ! το πρωι σηκωθηκα και δεν ειχα δυναμη να κανω τιποτα!! σε λιγο παω για την σημερινη προπονηση και ελπιζω να επιβιωσω!
margaritagr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βγηκα χτες κοιμηθηκα κατα τις 4. Σηκωθηκα σημερα ζομπι. Το προγραμμα εχει κλαμπ το βραδυ, και αυριο μπουζουκια. Και υποτιθεται οτι πρεπει σημερα κ αυριο να παω τζιμ αν παω σημερα θα ναι αθλος..
bosei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 εγω χτες εκανα χερια το πρωι και πλατη το βραδυ και μετα μια ωρα στρετσινκ! το πρωι σηκωθηκα και δεν ειχα δυναμη να κανω τιποτα!! σε λιγο παω για την σημερινη προπονηση και ελπιζω να επιβιωσω! 1 ώρα stretching ? Εδώ κανά 30λεπτο κάνω γενικότερα mobility work και όχι μόνο διατάσεις και θέλω να πεθάνω από την βαρεμάρα... Το προγραμμα εχει κλαμπ το βραδυ, και αυριο μπουζουκια. Και υποτιθεται οτι πρεπει σημερα κ αυριο να παω τζιμ αν παω σημερα θα ναι αθλος.. Μωρέ ο άθλος είναι που θα πας σε κλαμπ και μπουζούκια . 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 +1 για τον αθλο μπος!!! ειναι μαθημα σε "ταξη" ερχεται απο πανω ο γυμναστης σε παταει, σε τραβαει κτλ!! ναι ειναι στιγμες που βαριεμαι =ειδικα οταν ολοι γκρινιαζουν- αλλα εκτος του οτι μαρεσει το χρειαζομαι! Η πλακα ειναι οτι ειμαι απο τους πιο ευλιγιστους εκει (και απο τα δυο φυλα) ενω δεν θα πρεπε
bosei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 +1 για τον αθλο μπος!!! ειναι μαθημα σε "ταξη" ερχεται απο πανω ο γυμναστης σε παταει, σε τραβαει κτλ!! ναι ειναι στιγμες που βαριεμαι =ειδικα οταν ολοι γκρινιαζουν- αλλα εκτος του οτι μαρεσει το χρειαζομαι! Η πλακα ειναι οτι ειμαι απο τους πιο ευλιγιστους εκει (και απο τα δυο φυλα) ενω δεν θα πρεπε Αν στο κάνει ο άλλος κάπως παλεύεται. Εγώ είμαι από αυτούς που γκρινιάζουν...κάθομαι και ξεφυσάω από τον "πόνο". Σαν τον αδερφό του maus δεν παίζει να είσαι όμως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις