Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, όποιος δεν πάει με τη γκόμενα που πόσταρε ο Ντάκον επειδή τον χαλάει η μυικότητα, είναι απλώς gay.  :-D

Χτες κοιμήθηκα αργά ο μλκς και δεν έχω καθόλου κέφια, ούτε ενέργεια σήμερα, εντελώς σκατομέρα. Αλλά έβγαλα κανονικά προσωπική δουλειά το πρωί, δουλεύω τώρα και το βράδυ κανονικά Leg night.

Είμαι πολύ στρατιωτάκι σε αυτά που γουστάρω, δεν αφήνω συναισθηματισμους να με κρατάνε πίσω.

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γιαννη το βλεπω κ σ εμενα, πως ο υπνος επηρεαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Και το φαγητο φυσικα αλλα κι ο υπνος παιζει τεραστιο ρολο. Τις τελευταιες μερες δε κοιμαμαι καθολου καλα, χτες πηγε παλι 3 για να κοιμηθω, και ειναι που ειναι δυσκολο το προγραμμα μου , ετσι δυσκολευομαι ακομα περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη φορα δεν ξαναλεω τι μ αρεσει σε γυναικα..

Δυο σελιδες φαγαμε, ατιμη δημητρα, χαχχχαχ....

Για το βυζι δεν με πολυ νοιαζει, ειπαμε πιο μεγαλα απο τα δικα μου, αλλα τα το κωλο με πολυ νοιαζει.

• Like 1
Δημοσ.

και γω θυσιασα το βυζι μπρος στη μυικη υπερτροφια και low body fat

Κλαιν ποιος ασχολειτε με το βυζι   στο 1980 ειμαστε?Ο κωλος ειναι το μελλον χαχαα

• Like 2
Δημοσ.

θα καραφλιάσω ρε Φώτη ........................

Γουστα ειναι αυτα ρε  , το θεμα ειναι η συνεισφορα της γυμναστικης σε αυτο  το βυζι φτιαχνεται και αλλιως  και πολυ καλυτερα απο την γυμναστικη ο κωλος ομως πολυ δυσκολα .

• Moderators
Δημοσ.

είναι ντεγκαυλέ τα made in China ρε συ , σαν βεντούζες .

μετα απο εμπειρια με βυζια απο Αμερικη μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει κανει η επιστημη για τον αντρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καθομαι και σκεφτομαι να το αλλαξω καπως ετσι..

Καθε αλλαγη δεκτη. Ακομα ειναι στα χαρτια... ριχτε καμια συμβουλη. Ετσι αυτον τον μηνα να σοκαρω το σωμα μου, να το φτασω στα ορια του....

post-223961-0-91355400-1417730749_thumb.png

post-223961-0-62168600-1417730767_thumb.png

Δημοσ.

Δοκιμαστε το 40 ημερων προγραμμα του ben pakulski.Φοβερο προγραμμα,με βιντεακια ,πολλες αρνητικες drop set σε καθε ασκηση κτλ.Φοβερο αν θες μια διαφορα και να ριξεις ποσοστο λιπους.Δοκιμαστε το,40 μερες ειναι,καθε εβδομαδα και διαφορετικη ασκηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...