yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλά, όποιος δεν πάει με τη γκόμενα που πόσταρε ο Ντάκον επειδή τον χαλάει η μυικότητα, είναι απλώς gay. Χτες κοιμήθηκα αργά ο μλκς και δεν έχω καθόλου κέφια, ούτε ενέργεια σήμερα, εντελώς σκατομέρα. Αλλά έβγαλα κανονικά προσωπική δουλειά το πρωί, δουλεύω τώρα και το βράδυ κανονικά Leg night. Είμαι πολύ στρατιωτάκι σε αυτά που γουστάρω, δεν αφήνω συναισθηματισμους να με κρατάνε πίσω. 5
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιαννη το βλεπω κ σ εμενα, πως ο υπνος επηρεαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Και το φαγητο φυσικα αλλα κι ο υπνος παιζει τεραστιο ρολο. Τις τελευταιες μερες δε κοιμαμαι καθολου καλα, χτες πηγε παλι 3 για να κοιμηθω, και ειναι που ειναι δυσκολο το προγραμμα μου , ετσι δυσκολευομαι ακομα περισσοτερο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αλλη φορα δεν ξαναλεω τι μ αρεσει σε γυναικα.. Δυο σελιδες φαγαμε, ατιμη δημητρα, χαχχχαχ.... Για το βυζι δεν με πολυ νοιαζει, ειπαμε πιο μεγαλα απο τα δικα μου, αλλα τα το κωλο με πολυ νοιαζει. 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ελπίζω να μην τον θες κι αυτόν πιο μεγάλο από το δικό σου...
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 και γω θυσιασα το βυζι μπρος στη μυικη υπερτροφια και low body fat
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως πιστεύω οτι γενικότερα ή τόχεις ή δεν τόχεις . Πρέπει να λιώσεις πάρα πολύ για να εξαφανιστεί .
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 και γω θυσιασα το βυζι μπρος στη μυικη υπερτροφια και low body fat Κλαιν ποιος ασχολειτε με το βυζι στο 1980 ειμαστε?Ο κωλος ειναι το μελλον χαχαα 2
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 θα καραφλιάσω ρε Φώτη ........................
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 θα καραφλιάσω ρε Φώτη ........................ Γουστα ειναι αυτα ρε , το θεμα ειναι η συνεισφορα της γυμναστικης σε αυτο το βυζι φτιαχνεται και αλλιως και πολυ καλυτερα απο την γυμναστικη ο κωλος ομως πολυ δυσκολα .
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 είναι ντεγκαυλέ τα made in China ρε συ , σαν βεντούζες .
yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Άμα γίνει delete σε όλη αυτή τη σελίδα, δε θα λείψει σε κανένα
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 είναι ντεγκαυλέ τα made in China ρε συ , σαν βεντούζες . μετα απο εμπειρια με βυζια απο Αμερικη μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει κανει η επιστημη για τον αντρα 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καθομαι και σκεφτομαι να το αλλαξω καπως ετσι.. Καθε αλλαγη δεκτη. Ακομα ειναι στα χαρτια... ριχτε καμια συμβουλη. Ετσι αυτον τον μηνα να σοκαρω το σωμα μου, να το φτασω στα ορια του....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμαστε το 40 ημερων προγραμμα του ben pakulski.Φοβερο προγραμμα,με βιντεακια ,πολλες αρνητικες drop set σε καθε ασκηση κτλ.Φοβερο αν θες μια διαφορα και να ριξεις ποσοστο λιπους.Δοκιμαστε το,40 μερες ειναι,καθε εβδομαδα και διαφορετικη ασκηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις