aekoriginal21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα στα Lidl ένα ημίσκληρο τυρί με μειωμένα λιπαρά, με την ετικέτα "νούφαρο", το οποίο στα 100g έχει: 274θ 32g πρωτείνης 0,5g υδατάνθρακα 16g λιπαρά Δεν το θεωρώ κακό για συμπλήρωμα, 150-200g την ημέρα για την πρωτείνη του. Κι είναι και σε καλή τιμή. Τι λέτε, αξίζει; ------------------------------------------------------------------------------ Τελείωσε το κρέας κι αυτές τις μέρες θα είμαι με φασόλια και φακές, κομπλέ όμως δεν έχω θέμα. Το σημαντικότερο πιστεύω σε αυτό που κάνουμε, είναι να είμαστε σταθεροί και να μην το βάζουμε κάτω. Θέλει καιρό πιστεύω για να περαστεί σε κάποιον που ξεκινάει απο το 0 αυτή η φιλοσοφία την γυμναστική γιατί στον μήνα (και πολύ λέω), θα πεί βαριέμαι, δεν συνεχίζω. Παράδειγμα φίλος μου που πλήρωσε την συνδρομή όλου του χρόνου στο gym του και πάτησε τις πρώτες 2 εβδομάδες, κάνοντας παράλληλα κάκιστη διατροφή. Το έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν φυσικά, όπως πιστεύω κι άλλοι εδω μέσα. Γίνεται τρόπος ζωής μετά απο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πάντως και δεν έχεις θέμα. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Σχετικά με τις απο πάνω απόψεις περί γυμνασμένων γυναικών, αυτό που έχω να πώ είναι πως μου αρέσουν αρκεί να μην είναι μέσα στο φάρμακο. Οποιαδήποτε φυσικά γυμνασμένη γυναίκα είναι καλύτερη απο το να ήταν απλά λεπτή imho.
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγω απο δω και περα για το τοστ θα παιρνω το arla 5% Θρεπτική αξία ανά 100γρ Ενέργεια 785 KJ/186,1 Kcal, Λιπαρά 5 gr Εκ των οποίων, κορεσμένα λιπαρά 3,2 gr, Υδατάνθρακες 0,1 gr 0,1 gr, Πρωτεΐνη 34,2 gr, Αλάτι 1,2 gr (Απο το επισημο σαϊτ της εταιρειας)
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ωραιος !! σε καμμια ωριτσα θα την κανω και γω με 3κιλακια ! καθε 4-5 επαναληψεις κρατα τα λιγακι τεντωμενα τα χερια φωτη να δεις πως καιγονται ! επισης ξεχασα να αναφερω πως ειναι ιδανικη ασκηση και για τις κοπελες της παρεας που τους ενδιαφερει να εχουν σφιχτα χερακια ! παρτε μισοκιλα αλτηρακια και δοκιμαστε να την κανετε σωστα και σταθερα .. υγ1 Γιανναρε thanks - βαλτην στο προγραμμα , η ασκηση αξιζει υγ2 παμε μωρη παοκαραααααα σε λιγο - παρε και τα σωβρακα του αρετοπουλου OPA! εγω τα κραταγα μονο στην 4η επαναληψη και εκανα συνολικα 10αρες.Αν τα κραταω στην 4η και στην 8η οριακα ειμαι με τα 6κιλα μαλλον σε 5κιλα με βλεπω .Παντως πιανει ασχημα η ασκηση . Για μένα καλό θα μου κάνει να καθαρίσει η διατροφή μου για όσο αντέξω. Ναι δεν το συζηταμε και σαν αποτοξινωση να το δεις plus θα δεις και μεγαλες διαφορες και θα εκτιμησεις περισσοτερο την συμβολη της διατροφης. Παιδιά για να μη "φουσκώνουν" τα χέρια μου και να μην ανοίξει η πλάτη μου τι μπορώ να κάνω χωρίς να μειώσω τις ασκήσεις που κάνω για την περιοχή αυτή ;; Υπάρχουν "αντίθετες" ασκήσεις;;(πχ ξέρω οτι διατάσεις βοηθάνε σε αυτό). Ε? Αν και τις γουστέρνω αυτού του στυλ που πέρασε ο Νίκος, η Amanda Latona είναι το ίνδαλμα. Επίσης το παραπάνω σώμα μπορείς να το δεις σε αθλήτριες κρίκων πχ. εύκολα με λίγο flex. Όσο εκτιμάει κανείς την προσπάθεια για ένα τέτοιο σώμα τόσο περισσότερο θα του αρέσει κιόλας. Καλο ειναι αυτο σιγουρα ,αλλα για τα δικα μου γουστα τα καλυτερα γυναικεια σωματα τα εχουν οι χορευτριες για τα ξεκωλα λεω που χορευουν στα clubs και σαν σωματα αλλα και σαν ανοιγματα Βεβαια και τα fit girls αλλα μια κατηγορια κατω απο αυτη που εβαλες Dakon οχι οτι με χαλαγε και αυτο ομως Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σου άρεσε το arla 5%;;; ξανά προσπάθησα να το φάω προ λίγων ημερών και μου ήρθε, πάλι, αναγούλα
Mau-Maus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για μενα , ας πουμε "προτυπο" σωματος, ειναι μια τραγουδιστρια η Ειρηνη Παπαδοπουλου. Απο φωνη, κορμαρα... Και την εχω δει κι απο κοντα. η κυρια ειναι απο το καζακσταν ,ανοιγε το προγραμμα στο ρομεο για 50 ευρω πριν 7-8 χρονια την ξερω πολυ καλα , ειναι οντως κορμαρα και ηταν απο τοτε , ολο το μαγαζι την ζαχαρωνε - λιγοι την παστελωσαν ! το μονο αρνητικο (οχι με το κορμι της αλλα με τον χαρακτηρα της) ειναι οτι εννω ηταν γαμω τα απλα κοριτσακια , με τον καιρο την ειδε και αυτη !! τελος παντων , απο φωνη κορμαρα οντως .. και απο φωνη (σε σχεση με κατι αλλες παντα) δεν ειναι κ τελειως χαλια , ακουγεται .. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μάους, της έδωσες κανένα παστέλι ή τζάμπα το ψητό; (ερώτηση του Φώτη είναι) 3
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ωχ τοσο χαλια ειναι;; Δε το χω δοκιμασει ...ελεγα να παω να παρω αυριο μια συσκευασια. Τωρα εχω ενα "τρικαλινο ελαφρυ" @Maus δεν ειναι χαλια ακουγεται οντως. Αλλα...κορμι πουλαει. Αν καταφερω κ γινω ετσι θα κανω παρτυ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 φωτη ενα ακομη λαικ και θα αρχισω να πιστευω οτι με γουσταρεις ;p δοκιμασα και εγω την ασκηση του μαους εκανα σουπερ σετ με δικεφαλο (στραβομπαρα) 4κιλα 20 επαναληψεις το σετ και τα κρατουσα 5" καθε 5 επαναληψεις! αρκετα καλη μπορω να πω! 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 οχι δημητρα εγω την ζαχαρωνα μονο πρωτον γιατι δεν ειμαι πεφτουλας νταξει οκ αν μου την επεφτε αυτη δεν νομιζω να αντιστεκομουν και πολυ και δευτερον γιατι δεν μπλεκω ποτε δουλεια με διασκεδαση ! 2
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αλλα για τα δικα μου γουστα τα καλυτερα γυναικεια σωματα τα εχουν οι χορευτριες για τα ξεκωλα λεω που χορευουν στα clubs και σαν σωματα αλλα και σαν ανοιγματα Βεβαια και τα fit girls αλλα μια κατηγορια κατω απο αυτη που εβαλες Dakon οχι οτι με χαλαγε και αυτο ομως Σαν το σώμα των βολλεϋμπολιστριών ΔΕΝ έχει
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ωχ τοσο χαλια ειναι;; Δε το χω δοκιμασει ...ελεγα να παω να παρω αυριο μια συσκευασια. Τωρα εχω ενα "τρικαλινο ελαφρυ" @Maus δεν ειναι χαλια ακουγεται οντως. Αλλα...κορμι πουλαει. Αν καταφερω κ γινω ετσι θα κανω παρτυ! Μαργαρίτα, μη σε πάρω στο λαιμό μου, πάρε δοκιμαστικά λίγες φέτες και πες μας πως σου φάνηκε. εγώ με τρικαλινό ελαφρύ βολεύομαι.
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 φωτη ενα ακομη λαικ και θα αρχισω να πιστευω οτι με γουσταρεις ;p λολ αν ηταν να γουσταρουμε απο τα Like εγω και ο maus θα ειχαμε παιδι τωρα . Τσαμπα ειναι μωρε αν συμφωνω με κατι θα κανω like και να μην συμφωνω απολυτα παλι θα κανω αν γενικοτερα συμφωνω με το συγκεκριμενο ατομο .Κατι ξυνοι κομπλεξικοι δεν κανουν ποτε like . οχι δημητρα εγω την ζαχαρωνα μονο πρωτον γιατι δεν ειμαι πεφτουλας νταξει οκ αν μου την επεφτε αυτη δεν νομιζω να αντιστεκομουν και πολυ και δευτερον γιατι δεν μπλεκω ποτε δουλεια με διασκεδαση ! Eπρεπε να την φας ρε φιλε παρασημο θα ηταν αλλα το καταλαβαινω γιατι και εγω δεν ειμαι πεφτουλας μου την σπανε οι ξελιγωμενοι ,ντροπη των αντρων τους λεω. Ειδικα σε τετοιες γκομενες που τις κοιτανε ολοι οταν βγουνε τις γραφω στα @@ μου ,παντως λογικο ειναι να την βλεπουν .Σκεψου να εβγαινες εσυ εξω και να στην επεφταν 10 γκομενες καθε βραδυ . 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 χα ναι ρε το ξερω! απλα ηταν μαζεμενα για αυτο το ειπα 1
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Οκ...θα παρω κ θα δω πως ειναι. Θα επανελθω με εντυπωσεις... 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 λολ αν ηταν να γουσταρουμε απο τα Like εγω και ο maus θα ειχαμε παιδι τωρα . ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις