Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Νίκο θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από παπούτσια με τζελ

σε εμπιστευομαι γιατι ξέρεις , αλλα τι παίζει ? ετσι να ξέρω δηλαδή B)  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο θα πάρω και γω αυτά

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/110001109210092079/nike-air-relentless-3-616271-600.html

Είναι σε προσφορά αυτή την βδομάδα οπότε θα τα τιμήσω

Στο amazon έχουν καλές κριτικές

http://www.amazon.com/Nike-Mens-Relentless-Running-Shoe/dp/B003L8P2EW

Επεξ/σία από revolver1990
Δημοσ.

Τελικα ποσο καιρο εχεις σκοπο να κανεις την διατροφη μου ειπες ? Γιατι δεν  προσεξα  η'  δεν εχεις θεσει χρονικο οριο και θα πας αναλογα με τα αποτελεσματα?

Για μένα καλό θα μου κάνει να καθαρίσει η διατροφή μου για όσο αντέξω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

σε εμπιστευομαι γιατι ξέρεις , αλλα τι παίζει ? ετσι να ξέρω δηλαδή B)  

μετα απο καποιο διαστημα αρχιζει και χαλαει το τζελ και δεν εχεις σταθερο πατημα -βασικα ισιο πατημα-! οπως πχ οι αεροσολες οταν τρυπαει η μια! το παπουτσι τοτε βγαινει αχρηστο! για αυτο και δεν τα εμπιτευομαι! 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για να μη "φουσκώνουν" τα χέρια μου και να μην ανοίξει η πλάτη μου τι μπορώ να κάνω χωρίς να μειώσω τις ασκήσεις που κάνω για την περιοχή αυτή ;; Υπάρχουν "αντίθετες" ασκήσεις;;(πχ ξέρω οτι διατάσεις βοηθάνε σε αυτό). 

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά για να μη "φουσκώνουν" τα χέρια μου και να μην ανοίξει η πλάτη μου τι μπορώ να κάνω χωρίς να μειώσω τις ασκήσεις που κάνω για την περιοχή αυτή ;; Υπάρχουν "αντίθετες" ασκήσεις;;(πχ ξέρω οτι διατάσεις βοηθάνε σε αυτό). 

αν φουσκωναν τα χερια και ανοιγαν οι πλατες ευκολα οι γυναικες ββ θα ηταν οι πιο ευτυχισμενες στον κοσμο

• Like 1
Δημοσ.

αν φουσκωναν τα χερια και ανοιγαν οι πλατες ευκολα οι γυναικες ββ θα ηταν οι πιο ευτυχισμενες στον κοσμο

Χαχα...λές να είναι πιο πολύ κόλλημα στο μυαλό μου; Πολύ πιθανό  :P

Όπως και να 'χει έχεις/έχετε κάτι υπόψιν;

Δημοσ.

Οκ , δεκτό..Θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι κ θα σε ακούσω γιατι και η παρότρυνση σου να γραφτώ στο γυμναστήριο, μου έχει βγει σε καλό + με βοηθάει πολύ στη γιογκα βγάζω πιο εύκολα τις ασκήσεις.Thank you!

Αλλά να ξέρεις άμα τελικά τα χέρια μου γίνουν έτσι -->http://drstaceynaito.files.wordpress.com/2013/02/female-bodybuilder.jpgεσένα θα κυνηγάω! Και θα'χω κ βαρύ χέρι!(πλακίτσα) :P

• Moderators
Δημοσ.

αν τα χερια σου γινουν ετσι θα σου εχουν φυτρωσει και αρχιδια οποτε γραψε με στα αρχιδια σου να καλυτερα ;p

• Like 8
Δημοσ.

Ενω ολο το αλλο ειναι μες τη ομορφια...

Χαχα..

Κανε ασκησεις που θα σε δωσουν τρελα αποτελεσματα.

Καθισματα

Γαμπες

Πλατη

Ποδια

Θωρακα

Να δω γυναικα με κωλο στο θεο και καληγραμμες γαμπες και ας μου ζητησει οτι θελει.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λέει και ο Spect στις γυναίκες απο τη φύση τους δεν φουσκώνουν οι μυς. Απλα θα είναι γραμμωμένοι καλά. Εκτος άμα αρχίσεις και παίρνεις τεστοστερόνη, τότε ναι θα φουσκώσεις :P 

• Like 1
Δημοσ.

Ενω ολο το αλλο ειναι μες τη ομορφια...

Χαχα..

Κανε ασκησεις που θα σε δωσουν τρελα αποτελεσματα.

Καθισματα

Γαμπες

Πλατη

Ποδια

Θωρακα

Να δω γυναικα με κωλο στο θεο και καληγραμμες γαμπες και ας μου ζητησει οτι θελει.

Πότε μπορείς να κλείσουμε ένα ραντεβού? :P

Οκ , δεκτό..Θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι κ θα σε ακούσω γιατι και η παρότρυνση σου να γραφτώ στο γυμναστήριο, μου έχει βγει σε καλό + με βοηθάει πολύ στη γιογκα βγάζω πιο εύκολα τις ασκήσεις.Thank you!

Αλλά να ξέρεις άμα τελικά τα χέρια μου γίνουν έτσι -->http://drstaceynaito.files.wordpress.com/2013/02/female-bodybuilder.jpgεσένα θα κυνηγάω! Και θα'χω κ βαρύ χέρι!(πλακίτσα) :P

Με ΑΑΣ θα γίνεις έτσι, normal με τίποτα...και να ανοίξει λίγο η πλατίτσα τι έγινε; αν φοβάσαι, κάνε ότι κάνουν και οι υπόλοιπες, yogilates :P

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...