Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Νίκο θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από παπούτσια με τζελ 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Νίκο θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από παπούτσια με τζελ σε εμπιστευομαι γιατι ξέρεις , αλλα τι παίζει ? ετσι να ξέρω δηλαδή
revolver1990 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αύριο θα πάρω και γω αυτά http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/110001109210092079/nike-air-relentless-3-616271-600.html Είναι σε προσφορά αυτή την βδομάδα οπότε θα τα τιμήσω Στο amazon έχουν καλές κριτικές http://www.amazon.com/Nike-Mens-Relentless-Running-Shoe/dp/B003L8P2EW Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2014 από revolver1990
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα ποσο καιρο εχεις σκοπο να κανεις την διατροφη μου ειπες ? Γιατι δεν προσεξα η' δεν εχεις θεσει χρονικο οριο και θα πας αναλογα με τα αποτελεσματα? Για μένα καλό θα μου κάνει να καθαρίσει η διατροφή μου για όσο αντέξω. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 σε εμπιστευομαι γιατι ξέρεις , αλλα τι παίζει ? ετσι να ξέρω δηλαδή μετα απο καποιο διαστημα αρχιζει και χαλαει το τζελ και δεν εχεις σταθερο πατημα -βασικα ισιο πατημα-! οπως πχ οι αεροσολες οταν τρυπαει η μια! το παπουτσι τοτε βγαινει αχρηστο! για αυτο και δεν τα εμπιτευομαι! 1
a.c.a.b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά για να μη "φουσκώνουν" τα χέρια μου και να μην ανοίξει η πλάτη μου τι μπορώ να κάνω χωρίς να μειώσω τις ασκήσεις που κάνω για την περιοχή αυτή ;; Υπάρχουν "αντίθετες" ασκήσεις;;(πχ ξέρω οτι διατάσεις βοηθάνε σε αυτό).
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά για να μη "φουσκώνουν" τα χέρια μου και να μην ανοίξει η πλάτη μου τι μπορώ να κάνω χωρίς να μειώσω τις ασκήσεις που κάνω για την περιοχή αυτή ;; Υπάρχουν "αντίθετες" ασκήσεις;;(πχ ξέρω οτι διατάσεις βοηθάνε σε αυτό). αν φουσκωναν τα χερια και ανοιγαν οι πλατες ευκολα οι γυναικες ββ θα ηταν οι πιο ευτυχισμενες στον κοσμο 1
a.c.a.b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αν φουσκωναν τα χερια και ανοιγαν οι πλατες ευκολα οι γυναικες ββ θα ηταν οι πιο ευτυχισμενες στον κοσμο Χαχα...λές να είναι πιο πολύ κόλλημα στο μυαλό μου; Πολύ πιθανό Όπως και να 'χει έχεις/έχετε κάτι υπόψιν;
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 δεν λεω, ειναι! μην φοαβσαι δεν εχεις προβλημα με αυτα! συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις!
a.c.a.b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Οκ , δεκτό..Θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι κ θα σε ακούσω γιατι και η παρότρυνση σου να γραφτώ στο γυμναστήριο, μου έχει βγει σε καλό + με βοηθάει πολύ στη γιογκα βγάζω πιο εύκολα τις ασκήσεις.Thank you! Αλλά να ξέρεις άμα τελικά τα χέρια μου γίνουν έτσι -->http://drstaceynaito.files.wordpress.com/2013/02/female-bodybuilder.jpgεσένα θα κυνηγάω! Και θα'χω κ βαρύ χέρι!(πλακίτσα)
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 αν τα χερια σου γινουν ετσι θα σου εχουν φυτρωσει και αρχιδια οποτε γραψε με στα αρχιδια σου να καλυτερα ;p 8
Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενω ολο το αλλο ειναι μες τη ομορφια... Χαχα.. Κανε ασκησεις που θα σε δωσουν τρελα αποτελεσματα. Καθισματα Γαμπες Πλατη Ποδια Θωρακα Να δω γυναικα με κωλο στο θεο και καληγραμμες γαμπες και ας μου ζητησει οτι θελει. 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Όπως λέει και ο Spect στις γυναίκες απο τη φύση τους δεν φουσκώνουν οι μυς. Απλα θα είναι γραμμωμένοι καλά. Εκτος άμα αρχίσεις και παίρνεις τεστοστερόνη, τότε ναι θα φουσκώσεις 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενω ολο το αλλο ειναι μες τη ομορφια... Χαχα.. Κανε ασκησεις που θα σε δωσουν τρελα αποτελεσματα. Καθισματα Γαμπες Πλατη Ποδια Θωρακα Να δω γυναικα με κωλο στο θεο και καληγραμμες γαμπες και ας μου ζητησει οτι θελει. Πότε μπορείς να κλείσουμε ένα ραντεβού? Οκ , δεκτό..Θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι κ θα σε ακούσω γιατι και η παρότρυνση σου να γραφτώ στο γυμναστήριο, μου έχει βγει σε καλό + με βοηθάει πολύ στη γιογκα βγάζω πιο εύκολα τις ασκήσεις.Thank you! Αλλά να ξέρεις άμα τελικά τα χέρια μου γίνουν έτσι -->http://drstaceynaito.files.wordpress.com/2013/02/female-bodybuilder.jpgεσένα θα κυνηγάω! Και θα'χω κ βαρύ χέρι!(πλακίτσα) Με ΑΑΣ θα γίνεις έτσι, normal με τίποτα...και να ανοίξει λίγο η πλατίτσα τι έγινε; αν φοβάσαι, κάνε ότι κάνουν και οι υπόλοιπες, yogilates 4
Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχα... πρεπει να τα δω ομως... Το ξερα οτι θα πεταγωσουν...χαχάχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις